baloo1 Re: kanapa - Baloo 28.08.03, 15:44 To jakas podroba. Jedyne prawdziwe sa dywaniki firmy Baloo, jak wiadomo. Ale teraz musze Cie przeprosic, Karelito, bo mi chwilowo przeszla ochota do zartow. Wlasnie przekuwam lemiesze na inne artykuly pierwszej potrzeby, a w ogole to za chwile musze zmyknac. Tylko do jutra, co ma wisiec nie utonie. -- Koniec zartow, HWDK. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: kanapa - Baloo 28.08.03, 15:46 Podoba mi się Twoja sygnaturka, Baloo. Odpowiedz Link Zgłoś
karelia Re: kanapa - Baloo 28.08.03, 15:59 dziwne, ale jak ktos polaszczyl sie na kanape to jakis dywanik dawali za darmo. W ramach nagrody/promocji/ uciechy, ze im towar hm zszedl. Prezesie, skoro pan zyjesz, to ja wietrze jakis podstep z ta kanapa. To nie byla skora , tylko tani material, jakis lichutki kreton.A zwabic chcieli spryciarze na nazwe, Baloo, ot, cwaniaczki. zakladasz pan jakas partie???? Lewo? Prawo? Centrum? Bardzo ciekawe.A moze jakies podziemie? Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: kanapa - Baloo 28.08.03, 15:45 Skandal, naruszenie prawa autorskich, dobr osobistych i ogolny SMS 'chwala naszym kolegom itd.' Ze niby Baloo to co? Partie kanapowa zaklada? Narodowa Partia Niedzwiedziowego Postepu Ojczyznianego Nasza Sluszna Gawra? Na czas snu zimowego nie dostajemy wynagrodzenia ale placimy ZUS? Deputat lososiowy i miodowy? Wrrr:-)) BärzlY Odpowiedz Link Zgłoś