vampi_r 25.09.03, 19:33 Po porażce z Legią zapewne dzis dostanie łupnia od Holendrów. Kasperczak na Madagaskar !!!! Żurawski do kopania rowów, a nie piłki !!! fiuuuu ! fiuuuu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ignatz Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 19:48 aha dziś wieczór stanie się zadość nowej świeckiej tradycji i Wisła dostanie w dupsko aż zatrzeszczy (obym się mylił) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 19:59 ignatz napisał: > Wisła dostanie w dupsko aż zatrzeszczy (obym się mylił) A niech dostanie! dla mnie ważniejsze jest zwycięstwo siatkarek i awans do strefy medalowej. Zdecydowanie bardziej wolę oglądać ładne siatkarki, niektóre nawet bardzo ładne, niż nieogolone gęby tzw. kopaczy noznych. PS. a poza tym, to ci z Nijmegen powinni Wisełce oddać punkty walkowerem, choćby w podziękowaniu za to, że nasi brali udział w walkach o ich miasto w 1944-tym ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:05 a ja wolę się przejść po mieści i na żywo popatrzeć na ładne buzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:09 ignatz napisał: > a ja wolę się przejść po mieści i na żywo popatrzeć na ładne buzie :-) i pomóc nieść siatkę z zakupami :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:10 ignatz napisał: > a ja wolę się przejść po mieści i na żywo popatrzeć na ładne buzie :-) ja tam nawet nie muszę wychodzić na miasto, żeby zobaczyć na żywo ładną buzię :) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:13 rigel napisał: > ja tam nawet nie muszę wychodzić na miasto, żeby zobaczyć na żywo ładną buzię :) własnie dostałem słodkiego całusa od TEJ buzi ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:19 w sumie też nie muszę, mam Jej zdjęć niezłą kolekcję, zresztą robioną przeze mnie (noco, też się pochwalę) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:28 wiem, wiem, strzelili gola ;) ale to tylko dobre złego początki ;) do końca meczu jeszcze troche, a potem straszne baty w Holandii..... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 20:30 e tam. z radosci wszyscy macie ladne pozegnanie ode mnie :-* Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:10 to co,ile przedupili???? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:16 a tak w ogóle to z kim grają i o co(wykazuję się wyjątkową ignorancją;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:18 z NEC Nijmegen. mecz I rundy UEFA. teraz juz wiesz i mozesz mi troche pozazdrosicic. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:19 cholera. 2:1. ale i tak niezle. byleby nie 2:2... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:20 emusia napisała: > cholera. 2:1. ale i tak niezle. byleby nie 2:2... posune sie dalej w tym gdybaniu: byleby niie 2-3... 2-4... 2-5... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:22 gdyby babcia miala wasy to by byla kobieta z broda. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:22 emusia napisała: > z NEC Nijmegen. to pewnie jakaś czwartoligówka ;-) mecz I rundy UEFA. tzn.ten mniej ważny???;-) teraz juz wiesz i mozesz mi troche > pozazdrosicic. yhy,aż się zginam z zazdrości ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:23 szemrzesz przeciwko mnie. zaparwde nie szemraj mowie do jasnej cholery. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:24 kibic Wisły musi być twardy.Nawet,gdy wszyscy będą przeciwko Wiśle.Bądż silna,a zostanie ci to nagrodzone ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:28 kto szemra ten zostanie uarany. bo Bog jest sprawiedliwy. za dobre wynagradza a za zle karze. Jezus przyjdzie w glanach. tak mi sie przypomniało złota mysl kogos spisana na lawce w sali od chemi... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:30 uarany,przeczytałam,nie wiedzieć czemu,jako "ujarany".To nie mógł być przypadek ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:31 to może przytoczę tekst napisany markerem na jednym z włączników światła przy bocznych schodach w naszej szkole:Zip,zip,wciśnij tu a ,zgrzejemy całą szkołę... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:35 nie mow o mnie o zipie ani o rarze. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:38 ale tu chyba chodzi o innego zipa(chociaż,kto ich tam wie) ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:32 kazdy widzi swiat na swoje podobienstwo :-))) o rany! ale fajny pilakrz teraz na bojsko wyszedl. z trego neca. ale ma wlosy... zakochalam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:33 mialam napisac ze sory za literowki, ael pierwsza i ostatnia litera sie zgadza wiec nie ma problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:34 aha. ten ladny sie nazywa Rijswisk. pozegnam sie ladnie z tym kto to dobrze wymowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:36 ujarany,ukarany...Co to za różnica???;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:33 u nas się mówi "żal mi dupę ściska" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 21:48 co wygralimy. kocham frankowskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wisełka Pany !!!! 25.09.03, 22:47 dobranoc. z wami sie zawsze dobrze mecz ogląda :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Wisełka Pany !!!! 26.09.03, 09:47 hehe,nie wiedzialem, Emusiu, ze az tak ulegasz instynktom stadnym ;o) -- Przy kazdej przeprowadzce Leon najbardziej lubil nauke nowych piosenek. "Legia [...], Legia [...] , na Widzew kladzie swoj", podspiewywal wesolo, odpalajac kolejna petarde na balkonie. Telewizor brzeczal, wsrod nierozpakowanych kartonow i porozrzucanych w nieladzie mebli lezala skopana Mariola, owinieta w nienawistny szalik. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi_r Re: Wisełka Pany !!!! 26.09.03, 10:19 Czy to prawda, że w Wiśle gra jakis Job ? Odpowiedz Link Zgłoś