edzioszka 09.10.03, 08:56 bardzo było udanym, nie powiem...;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edzioszka Re: Spotkanie z Emem 09.10.03, 08:58 ani trochę nie wierze w jego małomównosc, w kazdym razie nie było mi jej dane poznac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Spotkanie z Emem 09.10.03, 09:14 abo ja wiem, moze sie rozkrecił, jako ze my gadułki <znaczy sie początkowo to ja czyniłam nawijkę przewdstepną> ;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Spotkanie z Emem 09.10.03, 09:19 własnie poprosze o wyjasnienie w kwestii rownowazników, dialogowac nimi czyli jak? prowadzic monolog liryzujący? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Spotkanie z Emem 09.10.03, 09:39 Chcialam tylko dodac, ze Mmpm tradycyjnie nie pozdrawia Anieli. Wiecej do dodania mam jeszcze, ze Mmpm ponoc nietradycyjnie, nie dopuscil mnie do slowa. Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Spotkanie z Emem 09.10.03, 09:42 ja do małomównych nie należe, a ledwo co sie mi udało wcisnąć słowek pare pomiedzy jego obfitymi wywody <zwłaszcza jakośmy pociungnęli tematykę więzienną> ;) Odpowiedz Link Zgłoś