aniela 19.10.03, 17:21 swoja obecnoscia tu uwyrazniam ze nie ma mnie tam. wiec nie pytajcie o wyniki ps. ktos wie jaki jest ulubiony klub pilkarski????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zalogowana Re: narodowy test inteligencji IP: 80.51.36.* 19.10.03, 17:37 Tak...wynik bedzie bardzo zaniżony - mnie też tam nie ma :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:41 aha moglybysmy rozwiazac go wspolnymi silami i wynik podzielic na pol. to uczciwy dla mnie dil ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:44 Inteligentny przecież wie,ze co dwie głowy to nie jedna:) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:46 aha ale taki dajmynato mreck am glow 7 i co? i nic ;) (yhyh, lubie sie bawic zapalkami) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: narodowy test inteligencji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.10.03, 17:42 Siet, nie wiem. Konkordia Knurow albo Naprzod Lipiny. Nie moge sie z powodu braku inteligencji zdecydowac. Wywiad nie dziala. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:45 aha moze wspomoz sie sztuczmna inteligencją? ;) jak i ja sie wspomagam Odpowiedz Link Zgłoś
kanuk Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:52 ta. i żeby mi ten łoś odpuścił, jak ja jemu odpuszczam :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:55 amen. amen jest lajladniejszym ze znanych mi hepijendow. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:31 yyyy zrobilem ale co za idiota kaze sumowac cyfry, majac na mysli liczby, przeciez to nei jest to samo??? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:36 yhyh chcesz powiedziec ze nie rozumiales polecen? ps. i jaki masz wynik? pierwsze sygnaly do mnie dochodza, ze jest zle (to od przyjaciol i znajomych krolika znaki dymne odebralam) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:38 no a jakie liczby padaja ze tak sie spytam? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:39 byla mowa o 18 latach. nie wiem ile to wychodzi w punktach Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:41 neino pytam o te iq bo ja nei wiem czy mam sie martwic ze zanizylem dane blondynom o niebieskich oczach czy cieszyc, ze zawyzylem. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:42 aha a ile Ci wyszlo? (w latach, dla porownania) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:44 no dobra to powiem tak, tyle ile mam lat naprawde minus jeden. ale nei mow glosno ile. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:45 aha, jesli masz wiecej niz 20, to wypadles lepiej niz jedna intelektualistka, ktora przez przypadek znam. ne wiem jak to wplynie na Twoja inteligencje, ale na Twoja samoocene powinno wplynac dodatnio (dodaj sobie kilka punktow oraz lat ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:47 a poza tym stresowal mnei ten licznik czasu i zamiast patrzec na odpowiedzi to patrzylem glownie na niego. ps a ty juz zawyzylas wynik aniolom? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:50 a nene. przezornie nie wzielam udzialu. z tego samego powodu, z ktorego nie biore udzialu w wyborach miss. po prostu znam swoja wartosc ;) (yhyh noco) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:51 eno moj kumpel setki nei przekroczyl! zycie jest piekne! ps bruentom zanizyl hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:53 czy ja uslyszalam setka? (rozgladam sie nerwowo po forum, bo mi sie instynkt łowcy wlaczyl) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:55 dobra to w sumie jeszcze nei jest tak zle (kumpel sie tlumaczy ze to dlatego ze nei myslal dlugo a poza tym pytania byly tendencyjne). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:58 aha powiedz mu na pocieszenie ze iloczyn urody i inteligencji jest staly. tak nas opcieszal jeden profesor dawno temu. krotko po ogloszeniu wynikow z egzaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:59 aha ale nei powiedzial ten profesor po egzaminie ze jestes najpiekniejsza (akurat w tym wyapdku watpliwy bylby to komplement)? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 19:07 ja wiem, moge powiedzieć za drobną opłatką ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 19:43 yyy ale co wiesz czego ja nie wiem? skorzystam ze swojej Niewiedzy i odmowie odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:00 Wiecie moze przypadkiem, jaka maksymalna ilosc punktow mozna bylo uzyskac? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:04 yhyh Miltonia przyszlas moze kopac lezacych? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:12 Eee, tylko tak z ciekawosci sie pytam. Ps. Jedno z pytan, moim zdaniem mialo dwie poprawne odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:24 aha a jakie to bylo pytanie i jakie dwie prawidlowe odp? (rano zejdzie sie tu swiat akademicki, to moze rozstrzygnie) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:33 Pytanie mniej wiecej brzmialo: ktory wyraz nie pasuje do pozostalych: parkiet linoleum dywan asfalt I jak sadzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:39 Dla mnie ewidentnie asfalt Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:44 Dla mnie nie ewidentnie. Bo mozna by wyjsc z zalozenia, ze nie pasuje to, co jest ruchome a nie mocowane na stale. I wtedy odpowiedzia bylby dywan. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:47 Ale linoleum nie koniecznie musi być na stałe...nawet wogóle nie jest z zasady, jak się uprzesz to i dywan przykleisz do parkietu i bedzie na stałe, tak jak to linoleum:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:05 zalogowana napisała: > Ale linoleum nie koniecznie musi być na stałe...nawet wogóle nie jest z zasady, jak się uprzesz to i dywan przykleisz do parkietu i bedzie na stałe, tak jak to linoleum:) Eeeee, za bardzo naciagasz teraz. Wszystko mozna, ale nalezy wziac pod uwage powszechna praktyke. A ona jest taka, ze linoleum przykleja sie do podloza, parkiet obecnie tez, a asfalt to sama wiesz. Co do klejenia dywanu to znam jedyny taki przypadek, kiedy mojej kolezance okradli mieszkanie, to jej mama nowy dywan przykleila do podloza, czyli parkietu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:08 Nie no to my się nie zgadzamy z tego powodu,ze w/g mnie powszechna praktyka kładzenia linoleum nie wymaga kleju. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:18 Jeśli jednak rzeczywiście powszechnym jest przyklejanie linoleum, to w takim wypadku trzeba przyjąć,ze w zasadzie trzy rózne odpowiedzi mogły by być dobre - parkiet, dywan i asfalt :))) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:20 Wg Ciebie tak, wg zasad sztuki nie. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:45 A co do zasad sztuki...różne są w różnych testach, na to samo IQ, kiedyś na przykład kolega mi robił taki test i w pierwszym zadaniu pokazuje mi takie punkty- kropki w lnii prostej, oddalone od siebie w różnej odległości i mówi mi,że mam narysować to co widzę...ja zaczynam liczyć te kropki, a On mi na to,że mam nie liczyć,bo to jest nie istotne i nie o to tutaj chodzi i mówi , nie licz tylko rysuj jak widzisz - (widziałam tylko przez chwilę, ale i tak policzyłam i narysowałam tyle ile naliczyłam, bo taka już widać jestem:))a później przy sprawdzaniu zadania zaczyna liczyć ile kropek narysowałam, ja mu na to,ze przecież mówił,że to nie istotne, a On mi na to,ze bardzo istotne, tylko tak miał mówić...no patrzcie jakie to durne:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:00 Czy to nie byl przypadkiem test na zdolnosc do obslugi wozka widlowego? Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:45 A co w/g Ciebie by jeszcze mogło być i dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:30 A parkiet z jakiego powodu mogl byc dobra odpowiedzia? Che, che. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:32 No napisałam powyżej...jako jedyny, za czwartą literę ma spółgłoskę. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:34 A konkretnie poniżej powyżej:) Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:58 Ale to dotyczy nie wszystkich parkietow. Bo taki na ten przyklad bukowy nie ma za czwarta litera spolgloski, wiec jednoznacznie na wlasiwa odpowiedz sie nie nadaje. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:55 miltonia napisała: > Pytanie mniej wiecej brzmialo: ktory wyraz nie pasuje do pozostalych: > parkiet > linoleum > dywan > asfalt Ale jak by się uparł, to by można wybrać też parkiet,bo na przykład jako jedyny, za czwartą literę ma spółgłoskę. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana I ja też :) 19.10.03, 20:13 miltonia napisała: > Wiecie moze przypadkiem, jaka maksymalna ilosc punktow mozna bylo uzyskac? Nie wiadomo, nikt nie wie, bo aniela przecież nie wzięła udziału :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:20 Gość portalu: aniela napisał(a): > yyy ale co wiesz czego ja nie wiem? skorzystam ze swojej Niewiedzy i odmowie > odpowiedzi. Uważaj , bo niektórzy mogą powiedzieć wiecej niż wiedzą...:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:22 albo zasugerowac ze wiedza wiecej niz wiedza za pomoca kropek. o tak ja Ty zasugerowalas wlasnie. wierze w kropka, wielokropka. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:28 Kropka to nie jest to, w co się powinno wierzyć, była kropka nad i i teraz jej nie ma... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:39 ktos ja uwolnil poprzez naswietlenie. sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:44 A może sie chciała za bardzo postawić...nad I...i się jej pozbyli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zalogowana Re: narodowy test inteligencji IP: 80.51.36.* 19.10.03, 18:47 A s kąd Ty wiesz , co idiota miał na myśli ? :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:48 wole idiotow od gupich testow. ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:16 A skąd wiesz kto układał te testy? Tzn. skąd wiesz,ze to idioci...? Bo miltonia bardzo konkretne przykłady daje...:) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:43 znaczy nie oglądałam bo goście byli. okiem tylko rzuciłam i wielce mnie ucieszyło, że studencji są mądrzejsio od nauczycieli, ba nawet policjanci są od nich mądrzy... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 08:59 Ech, wreszcie bede mogl obnosic sie ze swoimi siwymi klaczkami - jak znaczki "Mensy" bede je nosil od dzis. A gdybym tak jeszcze zlikwidowac te niesiwa reszte - to by chyba moglo mej mocy moc wzmoc, he ? No i lza poniewczesnej wdziecznosci siemi zakrecila na wspomnienie Pani Urzedniczki w U.Dz. , ktora obrzociwszy mnie badawczym spojrzeniem, wykreslila z podania o dowod osobisty "oczy - niebieskie", a wpisala "szare". Ona jedna sie na mnie poznala, okazalo sie. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 09:01 zwrociliscie oczywiscie uwage na to, ze "obrzociwszy" jest tylko prowokacja intelektualna, wlasciwa geniuszom. Prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 09:50 Che, che w ten zawoalowany sposob dajesz wszystkim do zrozumienia, ze wyszlo Ci ponad 140. Ponoc to jest prog genialnosci. Odpowiedz Link Zgłoś