Dodaj do ulubionych

narodowy test inteligencji

19.10.03, 17:21
swoja obecnoscia tu uwyrazniam ze nie ma mnie tam. wiec nie pytajcie o wyniki
ps. ktos wie jaki jest ulubiony klub pilkarski?????
Obserwuj wątek
    • Gość: zalogowana Re: narodowy test inteligencji IP: 80.51.36.* 19.10.03, 17:37
      Tak...wynik bedzie bardzo zaniżony - mnie też tam nie ma :)
      • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:41
        aha moglybysmy rozwiazac go wspolnymi silami i wynik podzielic na pol. to
        uczciwy dla mnie dil ;))
        • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:44
          Inteligentny przecież wie,ze co dwie głowy to nie jedna:)
          • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:46
            aha ale taki dajmynato mreck am glow 7 i co? i nic ;) (yhyh, lubie sie bawic
            zapalkami)
    • Gość: kanuk Re: narodowy test inteligencji IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 19.10.03, 17:42
      Siet, nie wiem. Konkordia Knurow albo Naprzod Lipiny. Nie moge sie z powodu
      braku inteligencji zdecydowac. Wywiad nie dziala.
      • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:45
        aha moze wspomoz sie sztuczmna inteligencją? ;) jak i ja sie wspomagam
        • kanuk Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:52
          ta. i żeby mi ten łoś odpuścił, jak ja jemu odpuszczam :)
          • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 17:55
            amen. amen jest lajladniejszym ze znanych mi hepijendow.
    • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:31
      yyyy zrobilem ale co za idiota kaze sumowac cyfry, majac na mysli liczby,
      przeciez to nei jest to samo???
      • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:36
        yhyh chcesz powiedziec ze nie rozumiales polecen?
        ps. i jaki masz wynik? pierwsze sygnaly do mnie dochodza, ze jest zle (to od
        przyjaciol i znajomych krolika znaki dymne odebralam)
        • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:38
          no a jakie liczby padaja ze tak sie spytam? :)))
          • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:39
            byla mowa o 18 latach. nie wiem ile to wychodzi w punktach
            • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:41
              neino pytam o te iq bo ja nei wiem czy mam sie martwic ze zanizylem dane
              blondynom o niebieskich oczach czy cieszyc, ze zawyzylem. :)))
              • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:42
                aha a ile Ci wyszlo? (w latach, dla porownania)
                • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:44
                  no dobra to powiem tak, tyle ile mam lat naprawde minus jeden. ale nei mow
                  glosno ile. :)))
                  • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:45
                    aha, jesli masz wiecej niz 20, to wypadles lepiej niz jedna intelektualistka,
                    ktora przez przypadek znam. ne wiem jak to wplynie na Twoja inteligencje, ale
                    na Twoja samoocene powinno wplynac dodatnio (dodaj sobie kilka punktow oraz
                    lat ;)
                    • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:47
                      a poza tym stresowal mnei ten licznik czasu i zamiast patrzec na odpowiedzi to
                      patrzylem glownie na niego.
                      ps a ty juz zawyzylas wynik aniolom?
                      • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:50
                        a nene. przezornie nie wzielam udzialu. z tego samego powodu, z ktorego nie
                        biore udzialu w wyborach miss. po prostu znam swoja wartosc ;) (yhyh noco)
                        • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:51
                          eno moj kumpel setki nei przekroczyl! zycie jest piekne!
                          ps bruentom zanizyl hehe.
                          • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:53
                            czy ja uslyszalam setka? (rozgladam sie nerwowo po forum, bo mi sie instynkt
                            łowcy wlaczyl)
                            • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:55
                              dobra to w sumie jeszcze nei jest tak zle (kumpel sie tlumaczy ze to dlatego
                              ze nei myslal dlugo a poza tym pytania byly tendencyjne).
                              • aniela Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:58
                                aha powiedz mu na pocieszenie ze iloczyn urody i inteligencji jest staly. tak
                                nas opcieszal jeden profesor dawno temu. krotko po ogloszeniu wynikow z
                                egzaminu.
                                • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:59
                                  aha ale nei powiedzial ten profesor po egzaminie ze jestes najpiekniejsza
                                  (akurat w tym wyapdku watpliwy bylby to komplement)? ;)))
                                  • edzioszka Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 19:07
                                    ja wiem, moge powiedzieć za drobną opłatką ;)
                                    • Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 19:43
                                      yyy ale co wiesz czego ja nie wiem? skorzystam ze swojej Niewiedzy i odmowie
                                      odpowiedzi.
                                      • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:00
                                        Wiecie moze przypadkiem, jaka maksymalna ilosc punktow mozna bylo uzyskac?
                                        • Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:04
                                          yhyh Miltonia przyszlas moze kopac lezacych? ;))
                                          • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:12
                                            Eee, tylko tak z ciekawosci sie pytam.
                                            Ps. Jedno z pytan, moim zdaniem mialo dwie poprawne odpowiedzi.
                                            • Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:24
                                              aha a jakie to bylo pytanie i jakie dwie prawidlowe odp? (rano zejdzie sie tu
                                              swiat akademicki, to moze rozstrzygnie)
                                              • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:33
                                                Pytanie mniej wiecej brzmialo: ktory wyraz nie pasuje do pozostalych:
                                                parkiet
                                                linoleum
                                                dywan
                                                asfalt
                                                I jak sadzisz?
                                                • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:39

Dla mnie ewidentnie asfalt
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:44
                                                    Dla mnie nie ewidentnie. Bo mozna by wyjsc z zalozenia, ze nie pasuje to, co
                                                    jest ruchome a nie mocowane na stale. I wtedy odpowiedzia bylby dywan.
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:47
                                                    Ale linoleum nie koniecznie musi być na stałe...nawet wogóle nie jest z zasady,
                                                    jak się uprzesz to i dywan przykleisz do parkietu i bedzie na stałe, tak jak to
                                                    linoleum:)
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:05
                                                    zalogowana napisała:

> Ale linoleum nie koniecznie musi być na stałe...nawet wogóle nie jest z
                                                    zasady, jak się uprzesz to i dywan przykleisz do parkietu i bedzie na stałe,
                                                    tak jak to linoleum:)

Eeeee, za bardzo naciagasz teraz. Wszystko mozna, ale nalezy wziac pod uwage
                                                    powszechna praktyke. A ona jest taka, ze linoleum przykleja sie do podloza,
                                                    parkiet obecnie tez, a asfalt to sama wiesz. Co do klejenia dywanu to znam
                                                    jedyny taki przypadek, kiedy mojej kolezance okradli mieszkanie, to jej mama
                                                    nowy dywan przykleila do podloza, czyli parkietu. :-)
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:08

Nie no to my się nie zgadzamy z tego powodu,ze w/g mnie powszechna praktyka
                                                    kładzenia linoleum nie wymaga kleju.

• zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:18

Jeśli jednak rzeczywiście powszechnym jest przyklejanie linoleum, to w takim
                                                    wypadku trzeba przyjąć,ze w zasadzie trzy rózne odpowiedzi mogły by być dobre -
                                                    parkiet, dywan i asfalt :)))
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:20
                                                    Wg Ciebie tak, wg zasad sztuki nie.
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:45
                                                    A co do zasad sztuki...różne są w różnych testach, na to samo IQ,
                                                    kiedyś na przykład kolega mi robił taki test i w pierwszym zadaniu pokazuje mi
                                                    takie punkty- kropki w lnii prostej, oddalone od siebie w różnej odległości i
                                                    mówi mi,że mam narysować to co widzę...ja zaczynam liczyć te kropki, a On mi
                                                    na to,że mam nie liczyć,bo to jest nie istotne i nie o to tutaj chodzi i mówi ,
                                                    nie licz tylko rysuj jak widzisz - (widziałam tylko przez chwilę, ale i tak
                                                    policzyłam i narysowałam tyle ile naliczyłam, bo taka już widać jestem:))a
                                                    później przy sprawdzaniu zadania zaczyna liczyć ile kropek narysowałam, ja mu
                                                    na to,ze przecież mówił,że to nie istotne, a On mi na to,ze bardzo istotne,
                                                    tylko tak miał mówić...no patrzcie jakie to durne:)
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:00
                                                    Czy to nie byl przypadkiem test na zdolnosc do obslugi wozka widlowego?
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:45
                                                    A co w/g Ciebie by jeszcze mogło być i dlaczego?
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:30
                                                    A parkiet z jakiego powodu mogl byc dobra odpowiedzia? Che, che.
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:32

No napisałam powyżej...jako jedyny, za czwartą literę ma spółgłoskę.
                                                  • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:34
                                                    A konkretnie poniżej powyżej:)
                                                  • miltonia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 21:58
                                                    Ale to dotyczy nie wszystkich parkietow. Bo taki na ten przyklad bukowy nie ma
                                                    za czwarta litera spolgloski, wiec jednoznacznie na wlasiwa odpowiedz sie nie
                                                    nadaje.
                                                • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:55
                                                  miltonia napisała:

> Pytanie mniej wiecej brzmialo: ktory wyraz nie pasuje do pozostalych:
                                                  > parkiet
                                                  > linoleum
                                                  > dywan
                                                  > asfalt

Ale jak by się uparł, to by można wybrać też parkiet,bo na przykład jako
                                                  jedyny, za czwartą literę ma spółgłoskę.
                                        • zalogowana I ja też :) 19.10.03, 20:13
                                          miltonia napisała:

> Wiecie moze przypadkiem, jaka maksymalna ilosc punktow mozna bylo uzyskac?

Nie wiadomo, nikt nie wie, bo aniela przecież nie wzięła udziału :)
                                      • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:20
                                        Gość portalu: aniela napisał(a):

> yyy ale co wiesz czego ja nie wiem? skorzystam ze swojej Niewiedzy i odmowie
                                        > odpowiedzi.

Uważaj , bo niektórzy mogą powiedzieć wiecej niż wiedzą...:)
                                        • Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:22
                                          albo zasugerowac ze wiedza wiecej niz wiedza za pomoca kropek. o tak ja Ty
                                          zasugerowalas wlasnie. wierze w kropka, wielokropka.
                                          • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:28

Kropka to nie jest to, w co się powinno wierzyć, była kropka nad i i teraz jej
                                            nie ma...
                                            :)
                                            • Gość: aniela Re: narodowy test inteligencji IP: 62.233.204.* 19.10.03, 20:39
                                              ktos ja uwolnil poprzez naswietlenie.
                                              sprawy.
                                              • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:44

A może sie chciała za bardzo postawić...nad I...i się jej pozbyli?
                                                • emusia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:42
                                                  psigarnij kropka
      • Gość: zalogowana Re: narodowy test inteligencji IP: 80.51.36.* 19.10.03, 18:47
        A s kąd Ty wiesz , co idiota miał na myśli ?
        :))))))
        • gitman Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 18:48
          wole idiotow od gupich testow. ;)))
          • zalogowana Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 20:16
            A skąd wiesz kto układał te testy?
            Tzn. skąd wiesz,ze to idioci...?
            Bo miltonia bardzo konkretne przykłady daje...:)
    • emusia Re: narodowy test inteligencji 19.10.03, 22:43
      znaczy nie oglądałam bo goście byli. okiem tylko rzuciłam i wielce mnie
      ucieszyło, że studencji są mądrzejsio od nauczycieli, ba nawet policjanci są od
      nich mądrzy...
    • baloo1 Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 08:59
      Ech, wreszcie bede mogl obnosic sie ze swoimi siwymi klaczkami - jak
      znaczki "Mensy" bede je nosil od dzis. A gdybym tak jeszcze zlikwidowac te
      niesiwa reszte - to by chyba moglo mej mocy moc wzmoc, he ?

No i lza poniewczesnej wdziecznosci siemi zakrecila na wspomnienie Pani
      Urzedniczki w U.Dz. , ktora obrzociwszy mnie badawczym spojrzeniem, wykreslila
      z podania o dowod osobisty "oczy - niebieskie", a wpisala "szare". Ona jedna
      sie na mnie poznala, okazalo sie.
      • baloo1 Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 09:01
        zwrociliscie oczywiscie uwage na to, ze "obrzociwszy" jest tylko prowokacja
        intelektualna, wlasciwa geniuszom. Prawda ?
        • miltonia Re: narodowy test inteligencji 20.10.03, 09:50
          Che, che w ten zawoalowany sposob dajesz wszystkim do zrozumienia, ze wyszlo Ci
          ponad 140. Ponoc to jest prog genialnosci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka