Dodaj do ulubionych

Jesienna pogoda za oknem ...

21.10.03, 09:59
... czy ktoś zna sposób na ładny dzień?:-)
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 10:01
      ja znam - trzeba polubić taką pogodę :-)
      • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 10:11
        A jak już polubimy, to ... przyjdzie zima :-)
        • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 10:45
          a nenene...spakowac jesienna słotę i wysłać...jak najdalej...np. do Afryki...
          • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 11:07
            Jak załatwisz odpowiednie opakowanie, to wyślemy DHL-em :-)
            • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 11:35
              prosze bardzo...
              jesien związana, spakowana, w czerowną wstązekę przyodziana....
              trochę sie szamotała...ale dałam radę, ufffff.....
              • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 12:22
                Ale nie zapomnij sprowadzić lata! :-)
                • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 12:49
                  nie ma lekko....do lata mam daleko....;)))
                  • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 12:53
                    Do którego lata?
                    Tego kalendarzowego?
                    Czy tego w Tobie? :-)))
                    • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:01
                      nie ma zadnego lata...uciekło...deszcze nie lubi...
                      moze jak sie dowie ze jesien wyjechała to wróci?, może, kto wie...
                      • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:05
                        Jak nie szukasz i nie wołasz, to nie będzie :-)))
                        Ale jak głośno krzykniesz to wnet się pojawi :-)))
                        • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:11
                          nie wolno mi krzyczec!
                          Pani w bibliotece mówiła ze ma byc cisza!
                          • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:20
                            A Ty jesteś grzeczna dziewczynka? :-)))
                            • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:29
                              nie, ale bardzo sie boje Pani Bibliotekarki...
                              Ona jest strasznie sroga...i jeszcze mi ksiazek nie wypozyczy ;))
                              • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:33
                                A przeczytasz wszystkie książki? :-)
                                Jak tak, to ja pogadam ze srogą Panią Bibliotekarką :-)))
                                • ekscytujacemaleliterki Re: Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:35
                                  jeszcze nie przeczytałam...
                                  ale jestem grzeczna i karteczek nie zaginam...
                                  i nie maluję kwiatków na okładkach...
                                  wstaw sie za mna...
                                  to lato zawołam :)))))
                                  • ka_27 Jesienna pogoda za oknem ... 21.10.03, 13:45
                                    [wstawiam się]

Wołaj lato :-)))
                                • mreck jejejejeku! 21.10.03, 13:38
                                  qrde! co wy wyprawiacie!!! przeciesz ;) przecież... przecież, przecież! zima
                                  nie trafiii i nie będzie gwiazki!!!
                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:41
                                    witaj mreck...
                                    ja mam gdzies i gwiazdkę i zimę....a przede wszytskim durny mokry i zimny
                                    snieg....nie chce o nie!!!!
                                    • mreck Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:42
                                      aha, i nie lubisz mickołaja? sie pytam bo ty ekscytującymałyewenement jesteś.
                                      • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:45
                                        nie lubie...dostałam kiepskie prezenty...gooopi mikołaj...
                                        i na dodatek zaklinował sie w moim kominku...
                                    • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 13:42
                                      A co z lepieniem bałwana?
                                      Kto przyniesie marchewkę na nos?
                                      • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:46
                                        ka, na tym swiecie juz jest tyyyyle bałwanów...wystarczy...
                                        • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 13:48
                                          Ale ja mówię o bałwanach standardowych,
                                          a nie o tych dookoła,
                                          co ich nie brakuje :-)))
                                          • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:50
                                            do standardowych potrzeby jest mróz...a ja nie lubie...
                                            • mreck Re: jejejejeku! 21.10.03, 13:52
                                              i korzuszek i futerko... masz futerko jak sie patrzy?
                                              • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 14:06
                                                nie mam...miałam kiedys chomika...ale zdechł....
                                                • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 14:08
                                                  A jak będziesz miała TO Stowrzonko, to nie będziesz o niego dbała? :-))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 14:11
                                                    to zalezy jakie to bedzie stworzonko...
                                                    bo jak bedzie rozrabiało to nie wiem ;))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 14:13
                                                    To będzie takie Twoje Stworzonko,
                                                    co to będzie chciało,
                                                    żebyś się nim dobrze opiekowało :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 14:15
                                                    a czy do tego opiekowania trzeba miec kwalifikacje??
                                                    bo my literki na zadnym kursie o stworzonkach nie byłysmy...
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 14:17
                                                    Literki się nauczą, bo to przyjemna nauka jest :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 14:29
                                                    jak przyjemn to moze byc...
                                                    ale zeby nie była meczaca...literki nie lubia sie przepracowywac ;))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 14:31
                                                    Stworzonak, jak się odpowiednio dba,
                                                    to przynoszą raczej relaks :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 14:33
                                                    ale pcheł sworzonko miec nie bedzie??
                                                    bo ja iskac nie umiem...
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 14:39
                                                    Jak będziesz dbać o Stworzonko,
                                                    to Stworzonko dbać będzie o Ciebie :-))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 15:02
                                                    to ja sie zgadzam..
                                                    gdzie mam sie udac po To Stworzonko??
                                                    do zoo??
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 15:10
                                                    Może już masz to Stworzonko? ;-))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 15:15
                                                    nie mam...bezpanska jestem ;))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 15:20
                                                    Nie ma bezpańskich literek :-))))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 15:27
                                                    my jestesmy...nikt nas nie przygarnał...nie dobre jestesmy,hihihi
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 15:55
                                                    Literki sa super i kochane :-)
                                                    O tym wsze Stworzonka wiedzą :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 15:56
                                                    wiedzą tylko sie nie przyznają ze wiedza...
                                                    ale literki to wiedza,hihihi
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 16:00
                                                    Jak literki to wiedzą,
                                                    to wszystko na dobrej drodze, to jest autostradzie :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 16:04
                                                    autostrada to jest wery niebezpieczny plejs....
                                                    az sie w głowie literką kreci od nadmiaru autostradowiczów ;)))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 16:06
                                                    Ale Literki zostaną zabrane przez Tego Autostradowicza w Wielką Podróż :-)
                                                    Tylko nie mogą zapomnieć o paszporcie :-)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 16:09
                                                    prze zieloną grancie jest bardziej ekscytujaco...
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 16:12
                                                    Na skrzydłach orła? :-P
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 16:16
                                                    po drastycznej diecie tak...
                                                    bo inaczej orzeł nie wystartuje...
                                                    tłuste literki :-D
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 16:17
                                                    Dla orła Literki są jak puszek :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 16:20
                                                    puszek okruszek klebuszek...to był pies o ile pamiec mnie nie zawodzi,hehehe
                                                  • ka_27 jejejejeku! 21.10.03, 16:22
                                                    Literki są do przytulania dobre, stąd się wziął puszek :-)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 21.10.03, 16:24
                                                    racja...takie okragle,hihihi
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 07:28
                                                    Ale Literki powinny być okrągłe. To tu, to tam, by móc je przeczytać :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 10:04
                                                    pulchne i okragłe literki chyba przejda na diete...
                                                    zeby sie orzeł za bardzo nie zmeczył ;)
                                                    czesc :-))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 10:07
                                                    Kochanych Literek nigdy nie za dużo :-)))))
                                                    W końcu Literki musza treść jakowąś soba nieść :-)))

Witaj Ekscytujacemaleliterki :-)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 10:11
                                                    dzieki bogu a wlasciwie to komu innemu za abcadło....
                                                    abecadło z pieca spadło i mam literki....
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 10:14
                                                    I to jeszcze jakie literki :-)))))
                                                    Jak humorek?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 10:26
                                                    doskonały....
                                                    dziwnym trafem mimo deszczowej pogody literki sa dzis szczesliwe i jakies takie
                                                    wolne....
                                                    pracownicy lotniska zgubili bardzo wazną przesyłkę...
                                                    znalazła ją mała dziewczynka...
                                                    zafascynowana piękną czerwoną wstązką paczkę rozpakowała...
                                                    i tym sposobem jesien nigdzie nie pojechała....
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 10:29
                                                    Literki źle zapakowały tę jesień :-P
                                                    Ale zoabcz, Słońce właśnie się pojawiło :-)))
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 10:32
                                                    literki czuja sie bardzo urazone nie słusznym oskarzeniem...
                                                    kazdy ma prawo do obrony wiec żadają adwokata!!

a słonce...ja slonce w sercu nosze..:-))))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 10:38
                                                    Ależ ! :-P
                                                    Znów powołamy komisję? :-P
                                                    I bedziemy transmitowac w tiwi? :-)

A Ty Słońce w sobie noś :-)
                                                    I ogrzewaj nim też kogoś :-)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 10:43
                                                    nie nie nie....
                                                    literki jako praworządne obywatelki gdzies mają komisję...
                                                    wolą sprawiedliwy i bezstronny sąd...ale to chyba na innym kontynencie,hehehehe

nie nie nie....nikogo ogrzewac nie bede...ja nie kaloryfer ;))
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 10:46
                                                    Ale to będzie pokazowy proces Literek :-)))
                                                    I będzie sędzia i ława przysięgłych i w ogóle :-)

A jak nie kaloryfer, to co? :-)
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 11:05
                                                    tak tak tak...
                                                    i literki wygraja!! bo dobrze zapakowały...specjalnie sie starały...

nic, literki cenia sobie wolnosc i wlasne orzewanie...
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 11:24
                                                    Literki tak bardzo się starały,
                                                    a tu jesień ciągle jest ... :-)))

Wolnoć Tomku w swoim domku?
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 11:31
                                                    jest bo jełopy na lotnisku zgubiły przesyłke...
                                                    i ta wstretna gówniara ja odpakowała...
                                                    przeciez juz mówiłam!!!!
                                                    literki sa nie winne!!!

a wolnoc!
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 11:57
                                                    Ona temu winna, ona temu winna ... :-PPPPP
                                                    Ciekawe co zrobić powinna? :-))))

Tworzysz wieżę, a nie domek ...
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 12:05
                                                    nic nie robic powinna :-PPP...
                                                    lenistwo czasem popłaca a ciekawośc to pierwszy stopien do piekła :-PP...

a nie lepsze zamki??...mogą być i z piasku....
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 12:09
                                                    Literki lubią się byczyć :-)
                                                    Ale z byka można spaść ... :-P

Zamki na piasku,
                                                    co fala je zmyje ...
                                                  • ekscytujacemaleliterki Re: jejejejeku! 22.10.03, 12:19
                                                    lubią sie byczyć...ale nie przemęczać...a trudna to sztuka utrzymac sie na
                                                    byku...wolą rodeo pooglądac pod kocykiem z herbatką w tv,hihihi....

nie zmuje...za wydmą wybudowac trzeba...
                                                  • ka_27 jejejejeku! 22.10.03, 12:21
                                                    W tym największy jest ambaras,
                                                    by pogodzić trudną sztukę
                                                    pracy i wypoczywania :-)))

Na kamienistej plaży? :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka