Dodaj do ulubionych

Wątek dla nanty i rigla.

IP: 217.8.191.* 17.01.02, 13:28
Mam propozycję.
Tu wpisujcie wszystkie swoje ble ble posty.
Bedzie to z korzyscia dla was i dla calej reszty.
Obserwuj wątek
    • !nowy Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 13:30
      he he - jak bym widział siebie
      Tobie też w końcu przejdzie..
      • Gość: roro Re: Wątek dla nanty i rigla. IP: 217.8.191.* 17.01.02, 14:02
        !nowy napisał(a):

> he he - jak bym widział siebie
        > Tobie też w końcu przejdzie..

A moze ty i ja to ten sam facio w realu?
        Nie odpowiadaj !nowy, niech pomyslą.

• nanta!!! Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 13:38
      roro, cienias z ciebie

ps. zmien nicka na "africanus", bedzie pasowal ze wzgledu na podobny rozmiar
      puszki mozgowej tzn. niewielki.

• rigel Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 13:40
      o moje korzysci martwie sie sam, Ty juz nie musisz...
      masz krotka pamiec... ten pomysl jest juz ograny jak Twoje i !nowego narzekania
      na poziom intelektualny tego forum
      • !nowy Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:03
        z grubej rury....
      • Gość: roro Re: Wątek dla nanty i rigla. IP: 217.8.191.* 17.01.02, 14:19
        rigel napisał(a):

> o moje korzysci martwie sie sam, Ty juz nie musisz...
        > masz krotka pamiec... ten pomysl jest juz ograny jak Twoje i !nowego narzekania
        >
        > na poziom intelektualny tego forum

Z całym szacunkiem, ale ja wcale nie nerzekam na poziom intelektualny tego forum.
        Jesli juz ktos kiedys stworzyl taki watek dla was, to sorry, ale nie wiedzialem -
        nie jestym takim namietnym rekordo forumowiczem jak wy.
        Pamietam tylko, ze !nowy juz kiedys zwrocil wam uwage, ze pieprzycie w postach i
        zasmiecacie watki.
        Szkoda, ze nie wzieliscie sobie tego do serca.
        Niestety nie przepadam za ludzmi niereformowalnymi.
        Ja tez raz zasmiecilem pewien watek na poczatku moje dzialalnosci w forum (pol
        roku temu), ktos zwrocil mi uwage. I stwierdzilem ze rzeczywiscie ma racje.
        Do was niestety to nijak nie trafia.
        Nawet papier toaletowy sie rozwija.

Pieprzcie wiec dalej swoje glupoty, ktore nie maja nic wspolnego z zadnym tematem
        watku w ktorym sie akurat znajdujecie. Wiec jest wam wszystko jedno w jakim watku
        sie znajdujecie. Pisujcie wiec moze do siebie w tym watku. I wszystko bedzie OK.

Z głebokimi wyrazami szacunku. "roro"

• anka_33 Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:23
          ja tam uwielbiam czytać roro ;)
          i wszystko rozumiem co pisze i czasami nawet cytuję go na imprezach rodzinnych,
          i nie wiem czemu Nanta się go czepia...:)))

Apel do Nanty: nie czepiaj się roro! zołzo jedna :)))))
          • _tequila_ Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:31
            Oj bo zrobilo sie tak posepnie, ze nie chce mi sie nawet stukac...
            Jak ktos chce pitolic to niech pitoli,
            jak ktos woli wynurzenia bardziej intelektualne to niech sobie stuka na powazne
            tematy,
            jak ktos tylko podglada - niech czyta i moze z czasem sie wlaczy,
            jak komus sie nie podoba to niech tu nie zaglada...

Ja nie widze powodow do sprzeczek, zreszta moze kazda wchodzaca na to forum
            osoba przeczyta zalozenia (to tan na gorze o ogorkach, suficie i zabce) i nie
            wymaga abysmy zmieniali swoje przyzwyczajenia.
            Jest tyle miejsca, ze mozna spokojnie sie pomiescic...

Pzdr
          • Gość: roro Re: Wątek dla nanty i rigla. IP: 217.8.191.* 17.01.02, 14:35
            anka_33 napisał(a):

> ja tam uwielbiam czytać roro ;)
            > i wszystko rozumiem co pisze i czasami nawet cytuję go na imprezach rodzinnych,
            > i nie wiem czemu Nanta się go czepia...:)))
            >
            > Apel do Nanty: nie czepiaj się roro! zołzo jedna :)))))

Dzieki, dzieki - juz cie lubie (tzn. lubilem i przedtem).
            A coz ty cytujesz ze mnie? Przeciez ja nic madrego nigdy nie powiedzialem.

Apel do nanty: to nie nanta mnie sie czepia, tylko ja nanty. Ale ta "zolza" to
            juz prawda. :))))))))

• rigel Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:38
              Gość portalu: roro napisał(a):

> Przeciez ja nic madrego nigdy nie powiedzialem.
              O RANY!!!! a ja juz wpadalem w kompleksy....

> Ale ta "zolza" to juz prawda. :))))))))
              patrz wyzej.... myslisz, ze to jest ten PIERWSZY RAZ?

• anka_33 Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:44
              to może nie Ciebie? ok, pewnie znów pomylilam coś :)

jak możesz mnie lubić skoro mnie nie znasz ? chę?

acha, Zołza to komplement :)))))
              nie każda może nią zostać....
              • Gość: roro Re: Wątek dla nanty i rigla. IP: 217.8.191.* 17.01.02, 15:01
                anka_33 napisał(a):

> to może nie Ciebie? ok, pewnie znów pomylilam coś :)

Alez nie. To tylko kokieteria z mojej strony:)). Ja pisze same madre rzeczy i byc
                moze mnie cytujesz ;).

>
                > jak możesz mnie lubić skoro mnie nie znasz ? chę?

Jak to nie znam. Ty jeses Anka_33. Ta od seksu grupowego :P.

>
                > acha, Zołza to komplement :)))))
                > nie każda może nią zostać....

Wiem, ze to komplement, dlatego napisalem, ze to akurat prawda.

• anka_33 Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 15:07
                  od czego? :)))

ja nawet nie wiem co to jest sex :)))!

• rigel Re: Wątek dla nanty i rigla. 17.01.02, 14:28
          Gość portalu: roro napisał(a):

> Nawet papier toaletowy sie rozwija.
          co za madra uwaga! ktos Ci o tym powiedzial, czy sam do tego doszedles?

> Pieprzcie wiec dalej swoje glupoty, ktore nie maja nic wspolnego z zadnym
          tematem watku w ktorym sie akurat znajdujecie. Wiec jest wam wszystko jedno w
          jakim watku sie znajdujecie.
          dokladnie...

> Pisujcie wiec moze do siebie w tym watku. I wszystko bedzie OK
          a moze ja juz nie chce rozmawiac z Nanta? wziales to pod uwage? juz jest OK ku
          Twemu zadowoleniu mam nadzieje...

> Z głebokimi wyrazami szacunku. "roro"
          obejdzie sie bez Twojego glebokiego szacunku

aha, i jeszcze jedno... nie musisz sie silic juz na zachowywanie ortografii...
          naprawde nie musisz zaczynac kazdego zdania odv duzej literki...

• Gość: roro Oswiadczenie roro IP: 217.8.191.* 17.01.02, 14:55
            Oswiadczam uroczyscie, ze wszystkich was lubie.
            Czytam nieraz rigla i nante i chwilami sa OK. Czytuje mrecka - on tez jest OK.
            Naprawde - nie ma osoby (raczej nicka) w tym forum ktorej bym nie lubil.

Meczy mnie nieraz tylko, ze aby doczytac sie do jakiegos koncowego postu w
            watku, musze przedzierac sie przez niezliczone posty nanty i rigla. A jak juz
            przebrne przez to wszystko, to okazuje sie, ze ktos juz cos dopisal i moja
            riposta, czy uwaga wyglada glupio i nie na miejscu.

Naprawde was lubie. I jesli nieraz sie z wami nie zgadzam, czy zwracam wam na
            cos uwage, to wcale nie oznacza, ze przestalem was lubic. Kazdy moze tez i mi
            zwrocic na cos uwage. Nie bede drapal jak nanta.

P.S. do rigla: ja zawsze rozpoczynam zdania z Duzej litery. I nie musze sie
            wysilac by to robic.
            J. polski jest niestety trudny w Internecie.
            A literowmi mogą byc rozne. Chce napisac "bzdura" a pisze "brzdura".
            No i taka nanta pieje z zachwytu - blad ortograficzy!!!!
            Ludzie !!! Poczytajcie siebie.
            • !nowy Re: Oswiadczenie roro 17.01.02, 15:07
              nie trać fasonu !
              z początku było lepiej !
              • nanta!!! do roro 17.01.02, 15:11
                nie wlaz mi w tylek bo puszcze pawia
                • anka_33 Re: do roro 17.01.02, 15:13
                  Nanta zachowuj się;)))))
                  • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:16
                    caly czas sie zachowuje tak jak nalezy zeby roro ZROZUMIAL ;))
                    • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:21
                      Nanta! ale Ty jestes wredna zolza wiesz? jak Ty do biednego Rora sie
                      odzywasz?:)))
                      • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:25
                        nie komplementuj mnie :)

a to nie ja sie czepiam roro, tylko on mnie ;) to jaki on biedny?
                        ze sobie nie potrafi z jedna baba poradzic?
                        powinien miec swiadomosc ze prztyczek od kobiety bardziej upokarza

• anka_33 Re: do roro 17.01.02, 15:25
                        cześć Mały :))))) jak rudzielec się czuje?:))))
                        • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:29
                          Nanta: prztyczek od kobiety upokarza, ale jak by Ci to powiedziec... a zreszta
                          nevermind:)
                          Anka! Kopa dostaniesz! Rudzielec, no nie...:)
                          • anka_33 Re: do roro 17.01.02, 15:33
                            przecież już ustaliliśmy ,że to rudzielec, sam tak mówiłeś :)))))
                            martwię się, bo ostatnio mówiłeś ,że w nie najlepszej formie była...:))
                            he, he...
                            • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:35
                              ja mowilem ze jest w nienajlepszej formie? kiedy? cos Ci sie Aniu popultalo:)
                              i NIGDY nie nazwalem jej rudzielec. to znaczy przy Tobie jej tak nie nazwalem:)
                              • anka_33 Re: do roro 17.01.02, 15:38
                                pamiętam dokładnie, miała problemy ze zmarszczkami, a Ty mówiłeś,że ma rude
                                kłaki:))) mysiu Pysiu?:)
                                • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:40
                                  nie pamietam tego, naprawde! ale jesli sie tak martwisz o nia, to wszystko
                                  spoko;)
                                  jak powiesz na mnie mysiu pysiu to zabije Nante:)
                                  • anka_33 Re: do roro 17.01.02, 15:43
                                    nie prowokuj mnie MYSIU PYSIU ;)))))

ups. sory Nanta...
                                    • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:44
                                      juz nie zyje:)
                                      Ty bedziesz nastepna. dzieciak zrobi tu porzadek hi, hi:)
                                      • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:47
                                        ta, wacham kwiatki od dolu....marzyciel jestes ;)
                                        • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:49
                                          jeszcze sie ruszasz?:) zaraz to zalatwie;)
                                          • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:49
                                            no wez mnie nie rozsmieszaj...juz mialam wystarczajaco ubawu na dzisiaj;)
                                            • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:52
                                              no jaka Ty wytrzymala Nianiu jestes... wiem! zywcem Cie zakopie;)
                                              • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:54
                                                nie przemeczaj sie.....juz niejeden probowal, jak widzisz efekt marny ;)
                                                ciagle dycham .....
                                                • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:56
                                                  ale dzieciaka to Ty nie znasz. uparty jest... w koncu dopnie swego:)
                                                  • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 15:58
                                                    no tylko sie nie zmecz..;) przy tym dopinaniu...

• Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:02
                                                    bez obawy. nie zmecze sie. Ciebie zmecze:)
                                                  • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 16:03
                                                    uhhhhaaaa, zasmialam sie smiechem rumcajsa ;)

• Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:05
                                                    brode tez masz jak rumcajs? Nanta! Ty to musisz byc miss universum:)
                                                  • nanta!!! Re: do roro 17.01.02, 16:06
                                                    maly GAD jestes ;)

• Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:07
                                                    gad ale fajny:)
                          • nanta!!! do dzieciaka 17.01.02, 15:35
                            Misiu patysiu, o co ci sie rozchodzi, ze ja niby nie kobieta?
                            a co, jesli moge spytac?
                            • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:37
                              ale glupie pytanie. Ty jestes Nanta po prostu moj slodki kisielku:)
                              • nanta!!! Re: do Nanty 17.01.02, 15:43
                                misiu pysiu, daj spokoj bo sam bedziesz przypominal kisiel ;)
                                • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:45
                                  nie odwazylabys sie landryneczko:)
                                  • nanta!!! Re: do Nanty 17.01.02, 15:46
                                    jeszcze zebow nie schowalam, chcesz sie przekonac? ;)
                                    • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:47
                                      chcesz mnie ugryzc? lubie to:) w uszko poprosze hi, hi
                                      • nanta!!! Re: do Nanty 17.01.02, 15:49
                                        jesli gryze to dla WLASNEJ przyjemnosci ;)
                                        Ciebie zmiele na kisiel ;)
                                        • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:51
                                          jeszcze nie bylem zmielony na kisiel. lubie nowe doswiadczenia. czekam
                                          Kocie:))))
                                          • nanta!!! Re: do Nanty 17.01.02, 15:53
                                            spytaj sie najpierw swojej Pani czy ma miejsce na 70 kg worek suchego kislu
                                            wtedy pogadamy ;)

• Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:55
                                              no wiec ten worek wazylby 75 kg. poza tym 'moja pani' zabrzmialo jak bym byl
                                              czyims sluga, a tak nie jest!o!:)
                                              • rigel Re: do Nanty 17.01.02, 15:58
                                                jak Nanta mowi 70 to tyle bedzie.... reszty nie bedziemy zbierac :)))))
                                                • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:59
                                                  co to znaczy nie bedziemy? he? cos knujesz parszywcze?:)
                                                  • rigel Re: do Nanty 17.01.02, 16:01
                                                    Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> cos knujesz parszywcze?:)

ej Maly, nie jestesmy szwagrami... nie pozwalaj sobie... ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:03
                                                    i dzieki Bogu ze nie jestesmy szwagrami hi, hi
                                                  • rigel Re: do Nanty 17.01.02, 16:13
                                                    właśnie.... masz szczescie ;)))
                                                  • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:15
                                                    no..... w tym sie z Toba zgodze. mam szczescie:)
                                            • statler_i_waldorf Re: do Nanty 17.01.02, 15:56
                                              cze amigos puddingos, cos tu o kislu gadacie, dla mnie ze smietanka i
                                              truskaweczka prosze
                                              :-)
                                              • Gość: dzieciak Re: do Nanty IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 15:57
                                                a moze byc Nanta zamiast truskaweczki?
                                                • nanta!!! dzieciak! 17.01.02, 15:58
                                                  nie przeginasz? ;)
                                                  • Gość: dzieciak Nanta! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:00
                                                    nie wiem. a Ty jak sadzisz?
                                                  • nanta!!! Re: Nanta! 17.01.02, 16:02
                                                    zastanawiam sie..;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Nanta! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:04
                                                    to troche to Twoje zastanawianie sie potrwa, prawda?:)
                                                  • nanta!!! Re: Nanta! 17.01.02, 16:05
                                                    hmmmmmmmm.....juz....jednak nie ;)
                                                  • Gość: dzieciak Re: Nanta! IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:07
                                                    tak myslalem!!!:)
                                              • !nowy Re: do Nanty 17.01.02, 15:58
                                                roro !
                                                żyjesz jeszcze ?!
                                                • statler_i_waldorf Re: do Nanty 17.01.02, 16:00
                                                  amigo !nowy - liczba postow tutaj niebezpiecznie zbliza sie do 80, wiec roro
                                                  powoli wypada z gry
                                                  • !nowy Re: do Nanty 17.01.02, 16:02
                                                    faktycznie - nie może się przedrzeć
                                                    nie zrobiłem błędu ?
                                                    aaaaaa, nie ma dużych literek... ;)
                                                  • statler_i_waldorf Re: do Nanty 17.01.02, 16:02
                                                    wole truskaweczki w wydaniu standardowym!!!

(o nancie nie bede dzisiaj pisal, bo ona tu jest):-(
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 17.01.02, 16:03
                                                    caly czas :)))
                                                  • statler_i_waldorf Re: do Nanty 17.01.02, 16:09
                                                    szkoda, bo juz Cie chcialem obsmarowac (kisielem), ale odloze to do juthra
                                                    ;-)
    • nanta!!! do roro 17.01.02, 16:10
      jak widzisz, staralam sie jak moglam, zebys nie musial zmieniac swoich
      teorii, wiem ze ci myslenie z trudem przychodzi.
      • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 16:11
        Nanta. nie czepiaj sie go juz, no! szkoda mi sie Rora robi (tak, akurat):)
        • Gość: roro Re: do roro IP: 217.8.191.* 17.01.02, 17:01
          Gość portalu: dzieciak napisał(a):

> Nanta. nie czepiaj sie go juz, no! szkoda mi sie Rora robi (tak, akurat):)

Dzieki.
          Przyczepiła się do mnie, jak z przeproszeniem g.... do podeszwy.
          Nanta: kop lezącego, kop.

• _tequila_ Re: do roro 17.01.02, 17:08
            wytrzyj nogi i wyluzuj....
            Roro nie wsciekaj sie bo i tak nie wygrasz
            nie lubisz czasem popitolic bez sensu, zeby sie troche oderwac od przyziemnych
            spraw?
            • Gość: roro Re: do roro IP: 217.8.191.* 17.01.02, 17:19
              _tequila_ napisał(a):

> wytrzyj nogi i wyluzuj....
              Juz wlasnie wytarłem.

> Roro nie wsciekaj sie bo i tak nie wygrasz

Alez ja sie nie wsciekam i nie mam z kim wygrywac. Co to mecz jakis?

> nie lubisz czasem popitolic bez sensu, zeby sie troche oderwac od przyziemnych
              > spraw?

Kazdy lubi !!! Pitolenie to moje drugie (pierwsze to sex).
              • _tequila_ Re: do roro 17.01.02, 17:25
                niech Ci bedzie... ;))
                • Gość: roro Wątek dla nanty i rigla IP: 217.8.191.* 17.01.02, 17:31
                  No . Wątek przekroczył 80 postów i tym samym przestaje juz dla mnie istniec.

Zostawcie go wszyscy dla nanty i rigla. Jak chcecie sobie popitolic, to
                  załózcie swoje wlasne z dedykacjami.
          • Gość: dzieciak Re: do roro IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 17.01.02, 22:53
            Roro! ja nie mialem Cie zamiaru bronic...
            • nanta!!! RORO, biedaczku..... 18.01.02, 08:52
              przyczepilam sie? i co ? nie podoba sie nowa fanka? za malo slodze?
              bedzie wiecej, postaram sie.....architekciku.

• Gość: roro Re: Watek dla nanty i rigla IP: 217.8.191.* 18.01.02, 15:24
                pirania
                • !nowy Re: Watek dla nanty i rigla 18.01.02, 15:26
                  założyłeś IM wątek
                  a najwięcej wpisów jest Twoich, roro...hihihi
                  • Gość: roro Re: Watek dla nanty i rigla IP: 217.8.191.* 18.01.02, 15:40
                    Cos chyba zle policzyles. Lepiej zajmij sie mysleniem o sexie, matematyku. hihi
                    • !nowy Re: Watek dla nanty i rigla 18.01.02, 15:44
                      rorowe wypowiedzi liczy się podwójnie...
                      • rigel Re: Watek dla nanty i rigla 18.01.02, 15:47
                        a twoje jak? to MOJ (przynajmniej w polowie) watek!!
                        nawet nie zapytales, czy mozesz wylezc ze skrzynki

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka