tiresias 21.11.03, 12:38 nie rzucać palenia! oto konsekwencje: www.antimult.ru/antimults/smokekills.htm ps. włącz głośniczki:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: dla palących 21.11.03, 12:47 nie pal, bo palacym brzydko z buzi pachnie i czuja sie zle Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: dla palących 21.11.03, 12:52 od palenia żółknie pyszczek i trzęsą się łapki Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: dla palących 21.11.03, 13:03 bardzo mi się podoba Z <smoke free and ozon friendly> Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: dla palących 21.11.03, 13:07 Mi najbardziej podobało się zakończenie jak z "Podziemnego kręgu", tylko nie leciało Pixies :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 13:30 siemi nie otwiera. nie mam tez glosniczka. kurdebalans, chyba se zapale. -- "Poprosze paczke klubowych , glosniczek i stale lacze" rzucil Leon z mina sfiatowca. Kioskarka zatrzasnela okienko i wywiesilanapis "Remamet" Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: dla palących 21.11.03, 14:01 baloo1 napisał: > siemi nie otwiera. nie mam tez glosniczka. > > kurdebalans, chyba se zapale. noo, kurtka! a jak to oglądałem to myślałem o palących, Balonie spróbuj raz jeszcze albo opowiem ci w skrócie: na początku ten facet rzuca palenie i jest strasznie wk. [dalszy ciąg został upierdolony ze względu na szkodliwe treści. podpisano: moder plażowy] Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: dla palących 21.11.03, 14:03 żesz w morde modera, bym napisała na miejscu Baloo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: dla palących 21.11.03, 14:08 pierans napisała: > oj, tire, aspirujesz, czy co? ejno, ja? chudopachołek? gdzież mnie w funkcje odpowiedzialne iśc by wypadało?. chciałem tylko zwizualizować jak to będzie gdy juz będzie. poza tym palący jestem Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: dla palących 21.11.03, 14:08 a z tego wk.ienia zaczyna uzależniać się od tabletek i potem wizje ma...przez okno patrzy znaczy się Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 14:58 tiresias napisał: > noo, kurtka! > a jak to oglądałem to myślałem o palących, Balonie > spróbuj raz jeszcze > albo opowiem ci w skrócie: > na początku ten facet rzuca palenie i jest strasznie wk. [dalszy ciąg został > upierdolony ze względu na szkodliwe treści. podpisano: moder plażowy] > > Noszkurde, chyba pojde do kiosku po nowy serwer i jakis glosnik. Albo w Szakalsburku wieczorem obejrze. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 15:08 Jest ! Udalo sie ! co prawda bez glosniczka, ale tyz pyiknie ! Slowo honoru, ze postaram sie nigdy nie rzucic palenia ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: dla palących 21.11.03, 15:10 kongratki. zasztachnę sie zdobycznym kamelem z czechosłowacji:) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 15:21 o. "Bohemian connection" dziala ;o) Gratulacje Czyzby czekal nas powrot do tajnych spotkan na Szlaku Przyjazni w Karkonoszach ? Czy wystarczy Cieszyn ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: dla palących 21.11.03, 15:23 rzuc, dla szakali zrob to! podstepna v Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 15:50 No co wy, nie widzialyscie, czym to grozi ?!? To juz lepiej poswiece sie dla dobra ogolu. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: dla palących 21.11.03, 16:31 Wylacznie dobry, lepszy i najlepsiejszy ;o) Znaczy taki ja to bym Cie wogle za papierosy nie scigal. Bo uwazam, ze 16 lat to juz najwyzszy czas by zaczac. Albo rzucic. No, cokolwiek z tymi fajkami zroic, w kazdym razie. Dobry wooyeck baloo Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: dla palących 21.11.03, 16:36 ten temat możesz Emusiu w rozprawce pominąć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: dla palących 21.11.03, 18:11 chyba zaraz wyślę Baloowi1 smrodka dydaktycznego.No,gdzież takim przykładem młodzieży świecić ;-) Odpowiedz Link Zgłoś