viki2lav 28.11.03, 08:43 koorek widze, przez okno od pracy, autostrada rzym-neapol 7 km korka, slicznie choinkowo to wyglada czarne chmury i sznuuuuuuureczek swiatel.... Piatek tygodnia koniec i poczatek! co jutro robicie?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
brezly Re: rekordowy 28.11.03, 08:55 No, trza isc w miasto, Targ Bozonarodzeniowy sie zaczyna, grzanego wina wypic, a w domu trzeba zaczac pierniki piec. Moze jeszcze zobaczy Morza Brzeg w listopadzie, przyjemnie tma o tej porze roku. I wracac szybko zanim sie sciemni. Wasciwie caly czas jest ciemno. Na dzis Instytut Energii Odnawialnej przewiduje ja dla nas wylacznie w postaci wiatru, liczba godzin slonecznych - zero. Swieta Lucja niedlugo, a potem juz z gorki. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: rekordowy 28.11.03, 09:01 Bardzo powaznie rozpatruje ewentualnosc byczenia sie. Intensywnego. Moze poszukamy Nemo juz w ten lykent ? ale z tym moze byc ciezko, bo jutro premiera i beda dzikie nieprzebrane tlumy przyszlosci narodu helweckiego. W niedziele bedziemy andrzejkowac. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: rekordowy 28.11.03, 09:06 ci dobrze, ja potrenuje byczenie, az po odlezyny, fikolki, zbije dwa baki moze Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: rekordowy 28.11.03, 09:19 Nie mozesz andrzejkowac ? Wosku u Was niet ? Chyba po ostatnich sukcesach wloskich sieci energetycznych w kazdym domu jest spory zapas swiec , nie ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: rekordowy 28.11.03, 09:22 a co ja sobie moge jeszce wywrozyc Baloniku??? Przeciez juz wiem, ze bede miala 5cioro dzieci (ktos chce ktores?),ah i wygram w totka pojutrze... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: rekordowy 28.11.03, 09:24 No to tym latwiej bedzie Ci interpretowac te woskowe bohomazy ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rekordowy 28.11.03, 09:21 Aha, jachałem Ci ja kiedyś onegdaj taką autostradą jeszcze bez korka. A szybko jechałem. Aż tu wyskakuje dzies z rowu karabinier i mię zatrzymuje. Się zatrzymałem, a on podchodzi, składa ręce na mój widok i zaczyna powtarzać w kółko modlitwę "attencione dritto" czy coś takiego. Dlaczego u nas tak nie ma? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: rekordowy 28.11.03, 09:24 oxycort napisał: > Aha, jachałem Ci ja kiedyś onegdaj taką autostradą jeszcze bez korka. A szybko > jechałem. Aż tu wyskakuje dzies z rowu karabinier i mię zatrzymuje. Się > zatrzymałem, a on podchodzi, składa ręce na mój widok i zaczyna powtarzać w > kółko modlitwę "attencione dritto" czy coś takiego. Dlaczego u nas tak nie ma? > ~~ > ox bo nasi caly czas w 5ciu wkrecaja te nieszczesna zarowke, gdy inni gina bohatersko w Iraku... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: rekordowy 28.11.03, 09:32 Fcale mię nie zadowoliło to wyjaśnienie Twoje. Fcale. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: rekordowy 28.11.03, 09:34 badz cierpliwy, aha i serce w plecaku nos zawsze! Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: rekordowy 28.11.03, 09:39 dlaczego nikt mi nie mowi, ze tak pozno jest???? ide, mam kupe roboty, paznokcie nie opilowane..... Odpowiedz Link Zgłoś