misiania 01.12.03, 11:38 obejrzałam. podtrzymuję moją o nim opinię. hyhy, te wąsiki wątławe, noniemogę, za mało płaci styliście i to rodzaj zemsty czyco? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ziri Re: Legolasa 01.12.03, 11:39 niemozliwe, toż to kremóweczka z wisienką ot taka dla dziewic cnotliwych w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 11:44 ja rozumiem, ale dlaczego te wąsiki??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 01.12.03, 11:49 coby je podkręcać??? no to tylko niezobowiązująca teoria, wiesz nigdy wąsików nie miałam.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 11:52 hyhy, dłuższe włosy ma chyba na nogach, tych pod nosem nijak nie podkręci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 01.12.03, 11:53 a, bo widzisz - te na nogach, to świetny materiał na dredy a skąd my wiemy poza tym, czy on już nie ma narajonej jakiejś następnej roli w charakterze yeti na ten przykład? rózne są małpki w świętym gaju ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 11:57 hyhyhy a poza tym dlaczego nikt nie wspomina o dodatkowym członku drużyny, tj. Basedowie? dzie Frodo tam Basedow, przyjaciel najwierniejszy :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 01.12.03, 12:01 a wiesz swoją drogą jakie to wszystko profetyczne? usłyszałam ostatnio od najmłodszej latorosli mojej ukochanej Familii, że 9 chce mieć potomków, synów samych, w tym ostatni i najmłodszy o wdzięcznym imieniu Frodo, ma być koniecznie niewidzialny hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:19 zwabiona zostałam tytułem wątku, ale się rozczarowałam. myślałam ze chciałas powiedziec ze legolasa obejrzalas i go pokochalas gdyz on piekny i sexowny jest. ale jak legolas to ciezko zeby mial wasiki obfite gdyz jako legolas łysy zupełnie pod nosem był. na piratach cos mu sie tam urodziło juz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:23 nene, specjalnie się przyglądałam, ma wąsiki na pewno. moi koledzy w liceum takich nagle dostawali, pamiętam. w Piratach Legolas ma wąsy. znaczy chyba ma, z Piratów go nie zapamiętałam dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:26 nierealne! władce widziałam 100000000,5 raza znam na pamięć i przy każdej scenie z legolasem robiłam stopklatke. mam 5000,87plakatów, 3888888,42 zsdjęcia i 2875498,28 tapet na kompóter z nim i na miliard procent jestem pewna ze wasow to nie ma zadnych. ani ani. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:29 aha. rzeczywiście określenie "wąsy" jest może trochę na wyrost. takie włoski ma pojedyncze tu i ówdzie w okolicach podnosowych. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:37 włoski w okolicach podnosowych to ma kazdy ty i ja rowniez. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:38 a zresztą, na kiego wała mi zarośnięty aktor ze zmnarchami sumiastymi wąsami i brodą. jak młoda jestem to jakim cudem ma mi sie stary gość podobac? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:39 nene takich nie mam www.wladca-pierscieni.pl/galeriazdjec.asp? g4i=4&g6i=1652 Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:41 o. urwało. może teraz: www.wladca-pierscieni.pl/galeriazdjec.asp?g4i=4&g6i=1652 Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:42 byc moze jestem slepa daltonistka, ale ja tam wasa ani ani. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:45 nene, nie jesteś daltonistką. one nie są ani zielone ani czerwone. na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 16:52 chociaz tyle. ale wasow tam nie ma no. zadnych. jak tylek niemowlaka jest. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 16:57 nene. moim zdaniem Legolas chciał wyglądać jak prawdziwy bohater taki co to od dni wielu nie widział maszynki do golenia ani tostów na śniadanie, bo tylko z tym łukiem ganiał i ganiał i ratował i ratował. no to sobie zapuścił. znaczy tak w jego wykonaniu wygląda kilkudniowy zarost mam wrażenie... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 01.12.03, 16:59 a moze tak ? iludniowy, he ? www.online-shrine.com/bloom/images/orlando_bloom.jpg hehehehe, sorry emula, alesz on slociutki jest ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:03 skrócił się jakby ;)))) ale jak mu odjęło te włosy, to już np. nie mógłby zagrać tytułowej roli w "Kochance Szamoty" jak Igo Sym... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 01.12.03, 17:03 No masz, jusz nie gniewaj sie. Powies go sobie na sciane . Tu jest okej i wporzo ;o) lureofthering.com/CarrieLegolas.html hyhyhyhyhyhyyyyyyyyyy ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:05 aha. balu jedyny kochany :-* masz w nagrode :-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:05 BALOOOOOOOOOOOOOOO :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD. (oj, Ty chyba okrutyś dziś miś) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 01.12.03, 17:06 No co ty, Misianiu. Caly jestem pis end laf. I zyczliwy ogolnie ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:07 hyhy a masz może takiego Gandalfa?... (fuj! ale ożywiłby atmosferę) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:14 gandalf?!!?!?!?!?!?!??!?!?!?!?!?! to ja sie juz nei dziwie ze ci sie leoglas nei podoba.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:19 znaczy chciałam pomyszkować na tamtej stronie ale jakoś nagle uznałam, że nie powinnam, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 01.12.03, 17:28 Znaczy mowisz , ze warto by sie tam wybrac i rozejrzec moze? ;o) Bo taki ja to przez Gugle do tego zdjecia doszlem, a strony wogle nie wizualizowalem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:30 znaczy ostrzegali, że jak ktoś nie jest ciekawy co może robić pan z panem, to żeby tam nie wchodzić. no to nie weszłam, bom nieciekawa. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 01.12.03, 17:36 aha. no to moze ja juz lepiej pojde poszukac Gandalfa ;o) a teraz zmykne. B. - zmykajacy punk Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:37 hyhy, to potem opowiesz, jak było :P, papulce i miziaki. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:00 a moze on jest po prostu brudny pod nosem. jak tak gania i gania, ratuje i ratuje to sie ma prawo byc brudnym, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:18 :-P dzieci z podwroka nei ratuja. i nie lataja zeby pierscien wrzucic gdzies tam. i nie walcza z orkami. i wogole. ale aragorn tez ladny jest, nei? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:25 AAAA. a to jest zupełnie inna sprawa. się pojawił i od razu moje zainteresowanie filmem wzrosło. mimo, że brunet. powiedzmy, ciemny szatyn. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:34 no. jednak nie jestes taka głupia na jaka wygladals ;-) zartowalam. nei gniewaj sie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 01.12.03, 17:35 aha. a ja np. nie zmieniłam zdania. czółko, emulsja. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 17:40 papa. ja tez nei zmieniam zdania. legolas dalej na pierwszym miejscu jest, aragornn na drugim. li i jedynie. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 01.12.03, 23:05 tu: film.onet.pl/O,4480,819054,plotki.html masz moja droga ze orlando jest drugi na liscie najprzystojniejszych aktorow. i ktora z nas miala racje??? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 11:14 aha. bieganie w stadzie gęsi nigdy mi nie odpowiadało. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 11:53 Emusiu, obiecuję Ci, że jak tylko wrócę dodom przed północą kiedyś, to poślę Ci na skrzyneczkę kilka zdjęć - perełek Legsiego z mojej bogatej kolekcji ;) Zaręczam Ci, że Ci się spodobają, a kwik Twój szczęścia pełen obudzi siedmiu braci śpiących Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 11:59 nene, ja tak tylko, humhumhum dyskretnie się podśmiewam ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 12:00 uhm, dobroć serca mego gołębiego wręcz o zgrozo, w niwecz chcesz obrócić :P Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 12:03 e nene, się kiedyś też kochałam w kirku daglasie, to co się będę emulsji czepiać, hyhyhy, Le-golas... (noco?) Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 12:05 a ja widzisz drwali lubię ^_^ tak mam a Legsie to Legsie - akurat mu się fartnął był udział w większej Legendzie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 12:08 hyhyhy, a w jego stronach organizowany jest dzień leśnika? jak pracowałam w enctwie to takie święta bywały. Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 12:10 a ja nie wiem *_* on sam sobie drwalem, siekierą i drzewem <wyraźnie zidiocenie, noco każdemu się zdarza> Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Legolasa 02.12.03, 13:13 ziri napisała: > Emusiu, obiecuję Ci, że jak tylko wrócę dodom przed północą kiedyś, to poślę Ci > > na skrzyneczkę kilka zdjęć - perełek Legsiego z mojej bogatej kolekcji ;) > Zaręczam Ci, że Ci się spodobają, a kwik Twój szczęścia pełen obudzi siedmiu > braci śpiących Hyhyhy, a może Ty nie nigdy nie wracasz do domu przed północą? ;) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 13:30 wracam czasem, chcociaż Mamusia moja na ten przykład już nie bałdzo pamięta czy jej pierworodne to syn czy może jednak córka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Legolasa 02.12.03, 13:27 www1.gazeta.pl/fotografie/964822,35083,964860.html?str=9 - hyhy, Liv pokazali bo warto, ale Legolasa sprytnie zasłonili :-D Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Legolasa 02.12.03, 13:40 wczoraj widziałam Legolasa w zajawkach z gali w Nowej Zelandii i muszę poprzec Misianię w całej rozciągłosci: co prawda wąsem bym tego nie nazwała, ale cos mu się tam krzewi pod nosem Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Legolasa 02.12.03, 13:41 a może to cien niechlubnej przeszłości? Z<ądna sensacji> Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 14:06 hyhy a na premierze Frodo z nieodłącznym Basedowem ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 14:13 Skoro watek rozwija sie juz wielokierunkowo, to korzystam, zeby zadac pytanie, ktore mnie od dawna dreczy: Czy casting na glowne role kobiece (ksiezniczki, krolowe elfow i takie tam) organizowano w ramach jakiejs akcji afirmatywnej ? Wyrownywania szans uposledzonym czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 14:14 to ten Basedow Misiani tak mie natchnal, przyznam sie teraz ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 14:18 EKHM. wykreśl może jednak królową elfów ze swojej listy. mam wrażenie, że mówisz o Cate Blanchett. nie mówi się źle o Cate Blanchett, zapewniam Cię (kto ją widział jako Elżbietę dla naprzykładu, ten złego słowa nie powie) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Legolasa 02.12.03, 14:25 ale taka np. liwka tajlorówna to jak z zespoem downa wyglada. nie obrzajac ludzi z zespolem downa. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 14:36 ano wlasnie - tototo : down jak nic. ale co do tej blanczetowny, to az zaguglowalem w zdjecia zeby sprawdzic. No i tak to widze : jako Krwawa Elka to owszem pasuje, zdjecia w "cywilu" sa rozne - raz wporzo, raz ohystfo i dziecko ulicy. A juz jako Galadriela to wogle ponizej krytyki wszelkiej. Nie tak sie umawialismy, nie tak. Howgh. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 14:38 Tutu o, prosze. zeby nie bylo, ze sciemniam ;o) www.filmnz.com/middleearth/images/galadriel.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 14:39 znaczy mi się wydaje, że jak już dżakson znalazł do filmu froda (plus basedowa) i legolasa, to pomyślał, żeby może jednak zatrudnić również aktorów, hyhyhy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 14:50 Hm, no to odpowiem slowami Starego Bacy : "Alek nie wiedziol, ze se najbrziydso weznies" ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 14:55 hyhy, nieno, już wystarczy że legolas śliczny jak malowanie, uhmuhm. znaczy ja królową elfów krótko oglądałam - kiedy się zastanawiała, czy wziąć pierścień czy nie. i podobało mi się, jak się tak zastanawiała. lewą nogą zagrałaby lepiej od niejednej całej aktorki. a ktoś tam przecież w tym arcydziele musi grać, nie tylko leżeć i pachnieć ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 15:00 Ja Ci tego nie noguje , ze dobrze zagrala ;o) ale czy juz nie ma dobrych I ladnych ? Nosz, krolowa Elfow to w koncu nie w kij pierdzial, nie mozna takiego koromysla obsadzac w tej roli i jeszcze oszpecac podczas charakteryzacji . A propos Elfow . Bardzo tez mi sie podobal ten drugi Elf, taki z nadwaga ;o) jak to Elf ;o)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Legolasa 02.12.03, 15:20 hyhy, znaczy ja osobiście elfa jeszcze nigdy nie widziałam, więc nie wiem, jak to jest z ich urodą. słyszałam, że mają spiczaste uszy ale również uwaga! spiczaste ząbki, hehehe. no to faktycznie źle dżakson dobrał aktorkę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Legolasa 02.12.03, 15:26 Spiczaste uszka jej dorobil , ale myslisz, ze powinien tez przypilowac zabki w szpic ? ani by jej to nie zaszkodzilo, ani pomoglo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś