rigel 10.12.03, 11:54 czy niejaki baloo to baloo_1? bo od tego pierwszego wpłynął wniosek o legitymację.... bez załacznika, więc nie wiem, czy można mu legitymację wystawić :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 11:56 e-e. Baloo to prawdopodobie wcielenie Rora jest. zajrzyj mu w zeby. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 11:59 aha. Anielu, chyba juz Ci nie zalezy na naszej dozgonnej przyjazni, opartej na upodobaniu do uczciwych dili oraz korupcji biernej i czynnej ? Riglu : gdybys tak zajrzal do pitolnika od czasu do czasu, to bys nie zadawal gupich pytan. W dodatku publicznie ;o) przecie uzylem tam tej wyrwanej jedynki, zeby podanie o nowa legitke napisac. kurdebalans. eeeech .... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:02 aha gdybym wiedziala ze czytasz nie napisalabym tego przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:07 aha, tylko to Cie usprawiedliwia ;o) I ewentualnie mozesz dodac jakas godziwa nawiazke na poczet. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:08 czy poczet jest w sprzedazy pzed 13? bo jesli nie to po prostu podziele sie poczetem, zamiast do niego nawiazywac. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:10 aha, to zalezy co masz. Bo ja slodkich to nie bardzo ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:13 a nene, czerwone wytrawne, zdrowotnie zalecane przez lekarzy i stomatologow. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:19 aha. szczegolnie dobre na gojenie ran po wyrwanych jedynkach, tak slyszalem. Zatem ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:21 tak. dodatni wplyw na krew zostal udowodniony przez amerykanskich naukowcow a sa to dowody niepodwazalne. to chyba na zdrowie? wplynie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:26 aha korzystyny wplyw wplyniecia juz odczuwam. A wiesz, ze Szkoci i Irysze tez wspanialy szybkogajacy specyfik maja ? Dziala pobudzajaco-znieczulajaco-gojaco. Mniamniam, dodam po japonsku. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:28 aha taki uiskas nie dla kotow, co iddzie w komplecie z cygarem kubanskim. cygara kubanskie nie maja akcyzy, wiec sa tanie. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niezorientowany 10.12.03, 12:31 Ha, a 'once upon a time on the East' rzcuili na rynek kubanskie pomarancze bez kartek. Czlowiek nie ma pojecia ze niektore rosliny maja odmiany pastewne, cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:33 hyyh teraz wszystko ma katrki. kazdy pojedynczy banan ma nalepke ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:40 niebawem beda mialy zeuronormalizowane euroopakowania z europlastiku. Bijodegradabl, ofkoz. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:39 aha nie doceniles bracie , ze to celowy zabieg byl. Rezultat dlugich lat pracy najlepszych kubanskich hodowcow, aby zwiekszyc produkcje skorki z hektara. Odpowiedz Link Zgłoś
anchan Re: niezorientowany 10.12.03, 12:45 Z wierzchu zielone w środku czerwone odzwierciedlały aktualną sytuację polityczną. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:58 a nie bylyz to takie ferdydurkoskie Bladaczki ? bo cos takiego tez mie sie kolacze ... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:43 aniela napisała: > aha taki uiskas nie dla kotow, co iddzie w komplecie z cygarem kubanskim. > cygara kubanskie nie maja akcyzy, wiec sa tanie. Chyba, ze sa o koty w butach albo Behemoty. te lubiejo nie tylko cygara bez akcyzy, ale chyba tez whiskacza bez akcyzy. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:47 aha to graniczy z cudem. czesto przekraczasz te granice? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:50 nonie, ale bajki czytam czesto ;oD poza tym tutejsza akcyze ongis zmniejszyli do rozmiarow prawie symbolicznych, wiec sie juz nie oplaca przekraczac. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 12:53 aha ale pokrywasz koszty naklejenia paska na szyjce? bo jesli i do tego doplaca skarb panstwa to takie panstwo to skarb. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:57 aha nie wiem jakim magicznym sposobem tutejszy rynek sprytualiow obywa sie bez papierowych paseczkow. Na fajkach tez ich nie naklejajo. Dziwni jacys tacy i niecywilizowani. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 13:03 Bo my, jak Armia Radziecka, nie znamy granic. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 13:03 aha wlasnie, to przekracza wszelkie granice wlasnie. dobrze, ogranicze sie wiec do usmiechu polpozegnalnego, bo mi wanna (yhyhyh) stygnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 13:15 aha nie wiem czy wiesz , ze w najnowszych wersjach slownikow on-line, wanna jest synonimemm wizualizacji ? ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 10.12.03, 13:39 yhyh znaczy zdazylam z niej szczesliwie wyjsc zanim sie dowiedzialam. na drugi raz pojde przypudrowac nos po prostu ;) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niezorientowany 10.12.03, 13:47 zara zara, 'wanna' znaczy w polishiznie 'Aj uont', no co wy!?! No bo coby znaczylo 'if you wanna be my lover', no dajcie spokoj. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 13:50 nie lover a rover. A to znaczy: ty mi wanne [dasz] a ja ci [dam] rower. Czyli staroradzieckie "machniom" Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: niezorientowany 10.12.03, 13:56 Ja ci wanne ty mi rower, razem mamy bimbrownie zatem, tak? Jak wanna przy Junekrsie to zaden problem, fakt. To jeszce mi powiedz jak sie ma gonna do wanny. Bo ja nigdy nie pamietam czy bylo 'Ajm gonna leave you' czy 'Aj wanna leave you'(U tych z Olowianego Sterowca) Bylaby gonna taka mala wanna do lazienek wielkoplytowych, zeby sie do niej szlo a nie w niej lezalo? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 14:03 No jak to : ide (gonie) do twojej wanny i ide polewitowac z toba. To chyba proste, nie ? a co do bimbrowni to super pomysl. Gdyby sie jeszcze dalo jakos tak podlaczyc ja do tego twojego okraglego, to poszloby pelna para i migusiem, moznaby nawet potrojna destylacje robic prawie bez straty czasu i bez dodatkowych kosztow. Mniammniam i eciepecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: niezorientowany 10.12.03, 13:45 Na plażowiej mapie by Kwiatka jest pieknie zwizualizowana strefa wizualizacji z wanną w centrum :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 13:52 aha, a przewidziany jest jakis sposob panwizualizacji tej mitycznej juz mapy ? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 14:04 znaczy jako jotpeg bedzie to egzystowalo ? Mmmmmmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioszka Re: niezorientowany 10.12.03, 14:08 aha Basia nad tym pracuje chyba... ale jotpeg by mię satysfakcjonował bardzo Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: niezorientowany 10.12.03, 14:10 będzie wieczorem w budce,jak będzie Ox i budka otwarta-to znaczy Ox otwarty a budka czynna,albo odwrotnie, i ja z pasta w dłoni coby copa dać. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ps 10.12.03, 14:15 pierans -ras .Ok Ps.wieczorem dopiero po 20 .Wcześniej nie dam rady,w biegu będę Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Pseprasam 10.12.03, 14:14 prąd mnie kopnął... chciałam powiedzieć,że życzenia na mail od tych co do budki za daleko mają przyjmuję po 16.Kopertę zwrotną proszę nadać na adres.Mój. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: Pseprasam 10.12.03, 14:17 aha, ja tez na golembnik poprosze. Zaraz wysle lyst. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Pseprasam 10.12.03, 14:19 e-e nie teraz .Po 16.Teraz to misiemisie tu odbierze i zapomnę adresu,albo coś przeliteruję i dojdzie niewiadomo gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: niezorientowany 10.12.03, 12:04 Baloo, bardzo, ale to bardzo Cię przepraszam.... za zadawanie głupich pytań publicznie :) Taki ciur mnie dopadł, że nie ma czasu taczek naładować.... nie tylko do pitolnika, ale w ogóle nie mam czasu patrzeć na cokolwiek. Oczywiście zaraz legitymację dostaniesz :) Pozdrawiam wszyskie panie w zusie, ze szczególnym uwzględnieniem tych, które sprawdzają dokumenty.... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:09 aha, odpuszczam Ci, kontakt z ZUS-em ponoc wiele usprawiedliwia. Idz i nie grzesz wiecej ;o) Dzieki, Riglu, from the mountain. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezorientowany 10.12.03, 11:57 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=277&w=9514961 Odpowiedz Link Zgłoś
baloo Re: niezorientowany 10.12.03, 12:01 aha, wiedzialem, ze niedzwiedzai przyjazn jest niezawodna i dozgonna. O dtej pory niech sygnifikant "niedzwiedzia przysluga" zupelnie inne signifié posiada. ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: niezorientowany 12.12.03, 23:11 aha sie wlasnie zorientowalam ze ktos mu jedynke wybil. pomyslalam ze moje zdanie jest dla Rigla wazne, wiec je komunikuje ta droga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fg Re: niezorientowany IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 14.12.03, 10:52 ale o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś