Gość: Kazik IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.08.01, 23:58 "...KOLEJNE LATO SOPOCKA PLAŻA, SOPOCKA PLAŻA SYFEM ZARAŻA, A W SIERPNIU POGONIĄ SIE ZNOWU STADA, ŚWIĘTO MUZYKI TO ZDRADA..." CZYJ TO CYTAT I O CZYM MOWA ? :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: czarny Re: Sopot IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 08.08.01, 20:36 Kazik, a to czyje ? "Poranne zorze, gdy idę w Sopocie nad morzem po plaży brudnopiaskowej, Bałtyk śmierdzi ropą naftową ..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sopot IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 09.08.01, 19:45 Sie wie, co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Sopot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.01, 15:45 A dokładnie piosenka pod tytułem "POLSKA" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kazik Re: Sopot IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.08.01, 20:46 Sprostowanie :) to nie Kazik :) To KULT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thelma Re: Sopot IP: 192.168.1.* / 62.233.149.* 10.08.01, 00:33 miodzio !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sopot IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:11 Gość portalu: Thelma napisał(a): > miodzio !!!! Pewnie, że miodzio. Nie wcinaj się więcej w poważne, męskie dyskusje, Babo Jago ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An Re: Sopot IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.08.01, 23:29 Gość portalu: czarny napisał(a): > > > Pewnie, że miodzio. Nie wcinaj się więcej w poważne, męskie dyskusje, Babo Jago > ! > Gentelmen !!! daleko Ci do orginalnego Kazika - paskudna kopio. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarny Re: Sopot IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 10.08.01, 23:56 Gość portalu: An napisał(a): > Gość portalu: czarny napisał(a): > > > > > > > > Pewnie, że miodzio. Nie wcinaj się więcej w poważne, męskie dyskusje, Babo > Jago > > ! > > > > Gentelmen !!! > daleko Ci do orginalnego Kazika - paskudna kopio. Ale ja nie staram się kopiować orYginalnego Kazika. Nie jest nawet moim idolem. Na marginesie, co to jest "gentelmen" ? Znamy się z żentelmenami ze wschodu albo z gentleman-ami. O gentelmenach nie słyszałem. Odpowiedz Link Zgłoś