Dodaj do ulubionych

Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi

03.01.04, 12:06
orlando-bloom.blog.pl/ - Emusiu, poptarz na linki na tym blogu
(podejrzewam że już tam byłaś ;-) )
Obserwuj wątek
    • emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:17
      dzięki. orlando z samego rana.... to musi być szczęśliwy dzień... jezu, ale on
      jest piękny.
      • ignatz Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:19
        hyhy Baloo mnie zabije :-) Na tym blogu widziałem mnóstwo linek do innych
        stron :-) Milego surfowania! ;-)
        • emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:23
          wiekszasc tych stron zlinkowanych znam, ale to mi nie przeszkadza popatrzec sie
          na niego jeszcze raz...
          • kwiat_paproci Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:37
            Orli złamał kręgosłup, nogi kiedy wypadł w okna na 3 piętrze. Poza tym miał
            złamaną rękę, nos, palec, nadgarstek, 3 żebra, nie wspominajac o trzykrotnym
            pęknięciu czaszki! [...]

hyhy, Supermanem to on raczej nie był ;-)
            • kwiat_paproci Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:38
              a, zapomniałam dodać, że to jest w dziale "Życie seksualne Orlando" ;-)
              • emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:43
                hyhy. ale może wreszcie ktoś by mi postawił skok na bandżi i nie powiedziałby,
                ze on się boi o mnie i nie puści mnie za cholerę :-)
                • ignatz Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 12:08
                  hyhy a potem by się okazało że to cyniczny dupek, narcyz iw ogóle same
                  straszności :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka