ignatz 03.01.04, 12:06 orlando-bloom.blog.pl/ - Emusiu, poptarz na linki na tym blogu (podejrzewam że już tam byłaś ;-) ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:17 dzięki. orlando z samego rana.... to musi być szczęśliwy dzień... jezu, ale on jest piękny. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:19 hyhy Baloo mnie zabije :-) Na tym blogu widziałem mnóstwo linek do innych stron :-) Milego surfowania! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 03.01.04, 12:23 wiekszasc tych stron zlinkowanych znam, ale to mi nie przeszkadza popatrzec sie na niego jeszcze raz... Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:37 Orli złamał kręgosłup, nogi kiedy wypadł w okna na 3 piętrze. Poza tym miał złamaną rękę, nos, palec, nadgarstek, 3 żebra, nie wspominajac o trzykrotnym pęknięciu czaszki! [...] hyhy, Supermanem to on raczej nie był ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:38 a, zapomniałam dodać, że to jest w dziale "Życie seksualne Orlando" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 11:43 hyhy. ale może wreszcie ktoś by mi postawił skok na bandżi i nie powiedziałby, ze on się boi o mnie i nie puści mnie za cholerę :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Nowa strona startowa w przeglądarce Emusi 04.01.04, 12:08 hyhy a potem by się okazało że to cyniczny dupek, narcyz iw ogóle same straszności :-) Odpowiedz Link Zgłoś