pierans Re: Ale puchy! 05.01.04, 16:12 we love Ale puchy but not as much as Ale puchy, by zacytowac Miszcza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.01.04, 16:54 czy ja tez moge lyknac to co Ty ? wlasnie mialem sie zapytywac o Pierans ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:03 kanuk, milo widziec twoja bardzo dobra forme w nowym roku i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.01.04, 17:16 a dziekuje. nie ma to jak plaza . ogniem ani mieczem piachu nie zniszczysz. powinni nam obnizyc stawki ubezpieczeniowe od nieruchomych piaskow. mamy chyba na plazy prawnikow ? grajdoly jak okopy i Zlote Tarasy , he he . erozje powstrzymuje euroazja. ale zapolitykowalem ! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:19 potem palpitacji mozna dostac tylko spokoj mozne nas uratowac Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:21 spokoj powinien miec szerokie ramiona i pomaranczowa kamizelke ratownika bejlocza Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:22 o. Aniela. mijamy się w drzwiach, jak zwykle ostatnio. np. w drzwiach do metra, hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:23 aha znaczy uwazasz moze ze Ci je przed nosem zatrzaskuje? ;) winszuje Ci nowego roku :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:33 nene, od nagłego zamykania drzwi są oczywiście Nieznani Sprawcy. nie odbieraj im chleba. najlepszego w Nowym :) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:35 aha ciesze sie ze postanowieniem noworocznym nie objelas rzucania forum (rozgladam sie wlasnie uwaznie kogo brakuje. na razie zauwazylam ze brakuje Edzioszki zgodnie zhyyh jej stanowczym postanowieniem noworocznym) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:36 znaczy mam swoje zdanie na temat mnie i postanowień, hyhy. dlatego ich nie czynię. (albo specjalnie czynię, żeby posmakować zakazanego owocu) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:40 aha znaczy takaja uwazam ze kazdy poniedzialek jest dobry zeby polamac jakies postanowienie. po co czekac na nowyrok az. poniedzialki niedoceniane sa w ogole a na dodatek nie kazdy je lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:45 ja np. nie dyskryminuję dni tygodnia ze względu na nazwę. a z zupełnie innej beczki chciałabym wyjąć skargę na okoliczności takie, że ze względu na aurę wydłużył mi się czas dojazdu do pracy. do blisko 2 godzin konkretnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Ale puchy! 05.01.04, 17:46 aha to lacznie 4 godziny. uwazam ze w ogole Ci sie nie oplaca jezdzic do pracy w zaistnialej sytuacji meteorologicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 05.01.04, 18:01 a nene. wracać to ja dopiero będę. może się uda krócej niż w ciagu 2 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ale puchy! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 05.01.04, 18:18 aha przed porankiem bedziesz w domu znaczy ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 06.01.04, 09:01 poszłam przez zboże. z wiadomego powodu. hyhyhyhyhy noniemogę, od razu mi się przypomina motyw z ulubionych przeze mnie ostatnio książek pana praczeta. w pewnej wsi pojawiły się kręgi w zbożu. i w owsiance, naturalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ale puchy! 06.01.04, 12:57 Pokruszę bułkę nad brzegiem. Może wychynie coś z morza? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy! 06.01.04, 13:29 Uwazaj bo wychynie i kaze ci VAT zaplacic za te bulke. Czasy takie ze nie wiadomo w ktorym miejscu aparat skarbowy sie zaczaic moze. Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Ale puchy! 06.01.04, 13:51 moze wychynie, i mam nadzieje, ze to nie beda puchy Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Ale puchy! 06.01.04, 14:36 pierans napisała: > moze wychynie, i mam nadzieje, ze to nie beda puchy Nigdy! puchy my żyjemy... Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy! 06.01.04, 14:41 pierans napisała: > moze zgola puszkin? Z piwem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Ale puchy! IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 06.01.04, 14:50 hyhy :) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy! 06.01.04, 14:51 Wino z puszki. Biale. Markowe. Bardzo slodkie. Gazowane dwutlenkiem siarki. Czy mozna isc dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ale puchy! 06.01.04, 14:56 aha. można. wino z plastikowej torebki. ze słomką. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Ale puchy! 06.01.04, 15:00 To ja wole jesc z puchy: www.funpic.hu/fun-bin/picviewe.cgi?pic=gl287&kateg= Odpowiedz Link Zgłoś