basia.basia 11.01.04, 23:46 na Ciebie. Nie znoszę Cię, jesteś antypatyczny! Uważam Cię za swojego wroga i wroga nas wszystkich. Mam Cię kompletnie dość. Zejdź mi z oczu! Zgiń, przepadnij maro piekielna!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 11.01.04, 23:56 basia.basia napisała: > na Ciebie. Nie znoszę Cię, jesteś antypatyczny! > Uważam Cię za swojego wroga i wroga nas wszystkich. > Mam Cię kompletnie dość. Zejdź mi z oczu! > > Zgiń, przepadnij maro piekielna!!! Basiu coś ty, Polki sądzą, że pod względem seksapilu on jest drugi po pałacowym konusie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ga Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.01.04, 00:09 Obaj mają wzrost siedzącego psa:( PS. Polska rasa nizinna:( Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 00:41 Miller , Kwasniewski i cala reszta na Marsa !!Zgloscie sie do Busha niech was wysle tam gdzie wasze miejsce na czerwona planete !!!To wasz kolega jest serdeczny to za wierna sluzbe wam to zalatwi, a my odpoczniemy. Odpowiedz Link Zgłoś
teofilo Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 17:37 A PoT Pol ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 10:14 douglasmclloyd napisał: > > Basiu coś ty, Polki sądzą, że pod względem seksapilu on jest drugi po > pałacowym konusie ;) > W sprawach gustu nie ma dyskusji:) Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 19:35 basia.basia napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > > > Basiu coś ty, Polki sądzą, że pod względem seksapilu on jest drugi po > > pałacowym konusie ;) > > > W sprawach gustu nie ma dyskusji:) Tak ale to dla nich Miller występuje. Nawet jeśli nie ma nic do powiedzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 01:21 Alez BAsiu nie uzywaj liczby mnogiej kiedy mowisz NAS bo Premier ma wielu zwolennikow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 01:23 A poza tym czy nie sadzisz ze Opatrznosc Boska jednak nad nim skoro przezyl katastrofe? widac nie calkiem mu pieklo pisane, przynajmniej tak mowia znaki na tzw. niebie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws Re: Dwulicowa jak komuch IP: *.acn.pl 12.01.04, 01:28 mało ci na jednym wątku komuszo-erotyczne harce czynić, to się i na ten watek przerzuciłaś. Na tamtym masz lepszą ksywę, pasuje do charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcee KASIU TO TY ?????????????????? IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.04, 01:34 cmok ! cmok ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws [...] IP: *.acn.pl 12.01.04, 01:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws. Re: KASIU TO TY ?????????????????? IP: *.acn.pl 12.01.04, 02:07 ponieważ admin wyciął mi wypowiedź, to jeszcze raz napiszę tylko innymi słowami. Kasia to ja nie jestem, więc cmokaj sobie gdzie indziej i kogo innego. A Bronka może ci zastąpić Lesio. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: KASIU TO TY ?? Nie to miliMyler 12.01.04, 03:37 www.per.ry.pl/fotki/polskigollum.jpg -- już> Dajemy radę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws. Re: KASIU TO TY ?? Nie to miliMyler IP: *.acn.pl 12.01.04, 12:43 LM po rehabilitacji. Dobre, naprawdę b. Dobre:) Odpowiedz Link Zgłoś
robisc Rewelacja! 12.01.04, 21:08 He,he... mam na świeżo, bo wczoraj obejrzałem "Powrót Króla". Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Rewelacja! 13.01.04, 16:31 << może być, A 'Powrót Króla' ? Po namyśle też taki dobry? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emerytka zRzeszowa Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat IP: *.chello.pl 12.01.04, 01:36 Co Pani wyprawia, jak pani nie wstyd? Siedzieć tu i wypisywać te brednie?! Pracy Pani nie ma, żeby się sczymś takim zajmować?? Czy pani oszalała? Po co mieszać z błotem tak porządego człowieka, który ledwo z ćyciem uszedł po wypadku zainscenizowanym przez Rokitę i Nałęcza? Co to ma znaczyć?!! Zapomniała pani jak wyglądała Polska za rządów solidarnościowych? Aż się wstydzić musiałam przed znajomymi z Chin i Korei! Przyjeźdzali do mnie i dziwieli się "Dlaczego macie tu taki syf?". Ja mówię "Bo kontrrewolucja wygrała, do władzy doszli korowcy i księża Z ZCHN, to nie mądry naród chińskii koreański, że se wybiera dobrych przywódców!". Oni na to: "To przepędzić ich nie można?!". Ja: "Kochani, żebyście wiedzieli...". No i przyszedł 19 września 1993 i nastał cud (chociaż jako stara bezbożnica nie powinnam tego mówić): wróciła normalność! I inny był już ton rozmów ze znajomymi z Chin i Korei. Teraz wstydzić się nie muszę jak pytają mnie tym swoim śmiesznym akcencikiem: "Ludmiłko, powiedz skad taki dobrobyt w tym kraju!". Ja odpowiadam: "Sklonujcie se Millera, on nam to wszystko załatwił". "Ah..." - wzdychają. I co mi Pani teraz będzie truła bzdety jak to strasznie jest za Leszka? Ja za Buzka 2300 zł na rękę dostawałam, ledwo z tego wyżyć można było, myślałem że zdechnę pod koniec kadencji, a Balcerowicz z Suchocką se na wczasy na Majorkę jeździli. Jest jedna osoba która mogłaby zastąpić Leszka Millera i gdyby to było realne to opowiedziała bym się za dymisją premiera - jest nią mianowicie marszałek Jarzembowski. I jeśli niego pani miała na myśli odszczekam wszystkie zarzuty pod pani adresem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: merc fajny pomysł IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 12.01.04, 01:56 no własnie oddac Millera wszytskim emerytkom:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ws. Re: fajny pomysł IP: *.acn.pl 12.01.04, 01:59 oraz marcee_lafiryndzie, może odbije sobie za Bronka, co to ją nie wydupczył. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: fajny pomysł 12.01.04, 02:36 Jako jednostka forumowa poważna nadzwyczaj, zajmuję pryncypialne stanowisko i przychylam się do opinii siostry akuszerki= położnej tego wątku,czyli jestem za wydaleniem miliMylera z organizmu matki -Polki- karmicielki. Coraz bardziej wygląda mi to na narośl, której nie uda się tradycyjnie oddzielić od Waadzy żywicielki, i bez ingerencji chirurga oraz skalpela nie damy rady. Odpowiedz Link Zgłoś
colas.breugnon Basiu, ustąp, wycofaj się 12.01.04, 08:18 Daj mu może dokończyć dekomunizację. Wytrzymaj jeszcze jeden-dwa lata ku pożytkowi wspólnemu, wyłącz telewizor, nie kupuj gazet, radio nastaw na muzykę, więcej czasu poświęć na rozmowy, lektury. Ja tak żyję już od lat i zapewniam - da się. Pozdrawiam serdecznie i życzę cierpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Basiu, ustąp, wycofaj się 12.01.04, 10:35 colas.breugnon napisał: > Daj mu może dokończyć dekomunizację. > Wytrzymaj jeszcze jeden-dwa lata > ku pożytkowi wspólnemu, wyłącz telewizor, > nie kupuj gazet, radio nastaw na muzykę, > więcej czasu poświęć na rozmowy, lektury. > Ja tak żyję już od lat i zapewniam - da się. > Pozdrawiam serdecznie i życzę cierpliwości. Ten post był pod wpływem 7. dnia tygodnia u Olejnik. Oleksy wydusił z siebie, że się umówili u Millera w szpitalu, że nie będą chlapać jęzorami. Umówili! Oczywiście wziął ich za twarz a oni potulnie wykonali polecenie. Zgroza! Myślałam, że się będziecie ze mnie wyśmiewać:) Czy naprawdę myślisz, że musimy jeszcze 2 lata odczekać? Mnie się wydaje, że w następnym sondażu sld będzie miało 12% poparcia a Miller 5%. No, może trochę przesadzam:) Ale za parę miesięcy tak będzie. Bo przecież jeszcze czeka nas dyskusja w sejmie nad raportem kś i spodziewam się, że będzie gorąco. Chodzi mi głównie o wnioski dotyczące zachowania organów państwa w sparwie Rywina. Pewnie jestem naiwna, bo mam nadzieję że w tym roku sld zejdzie nam z oczu. Odpowiedz Link Zgłoś
colas.breugnon Re: Basiu, ustąp, wycofaj się 12.01.04, 12:23 Obawiam się, że jest jeszcze zdecydowanie za dobrze, aby mogło być wyraźnie lepiej. Gdyby do wyborów doszło w tym roku, Grupa Trzymająca Władzę się nie zmieni; będzie to tylko przesunięcie wewnętrzne w establiszmęcie. Jest w interesie ...mętu przyśpieszenie wyborów, ale na szczęście to chciwa i głupawa zgraja, może dotrwają do ostatniej rundy; wtedy szansa na knock-out rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
zbychooo "Morda Millera" - Basiu nie tylko ty masz dosyć:-) 12.01.04, 13:00 Radiowy koncert życzeń Prezes radia RMF FM Stanisław Tyczyński ustanowił nową, świecką tradycję - składając na antenie swojego radia życzenia noworoczne, stara się zyskać kolejnego wroga. W sylwestrową noc 1999/2000 życzył słuchaczom "roku bez AWS". Ostatnio oberwało się premierowi. "- Słuchajcie kochani, siedzę sobie w kraju, gdzie północ minęła już dwie godziny temu. Jestem człowiekiem szczęśliwym, a wiecie dlaczego? Włączam tutejszy telewizor i nie widzę w nim mordy Millera. Czego i wam w Polsce na najbliższy rok również, jako i sobie, życzę" - powiedział Tyczyński w Nowy Rok na antenie RMF FM! Rzecznik rządu Marcin Kaszuba nie wyklucza złożenia skargi do Rady Etyki Mediów. Bo nie dość, że twarz premiera została określona brutalnym mianem, to jeszcze po słowach prezesa poleciał melodyjny dżingiel: "Ujebała misia pszczoła... RMF FM!". P.S. Dzingiel jest SUPER! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aardvaark Re: "Morda Millera" - Basiu nie tylko ty masz dos IP: *.era.pl 14.01.04, 08:28 fanfm.strefa.pl/fakty/cargo/888.mp3 Odpowiedz Link Zgłoś
here.tyk Tak trzymać, towarzyszko! 12.01.04, 08:22 Trzeba wrogowi klasowemu dawać odpór, a bronić bojowników walki o słuszną sprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Tak trzymać ! < > PoOrędzie 18.01.04, 01:00 PoOrędzie ~~ Cel prosty: Drogą hossy, Nam wzrosty Jemu zrosty, Onemu felczery Lud w gejzery, My do Europy Jemu wykopy, On w psubraty Ja w etaty . Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 10:20 Gość portalu: emerytka zRzeszowa napisał(a): > Jest jedna osoba która mogłaby zastąpić Leszka Millera i gdyby to było realne > to opowiedziała bym się za dymisją premiera - jest nią mianowicie marszałek > Jarzembowski. Nie uważasz, że świdrowaty Lew Andowski ciut przystojniejszy? Ale i tak daleko mu do Kim Ir Sena:))))))))) I jeśli niego pani miała na myśli odszczekam wszystkie zarzuty > pod pani adresem! Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller Wladzy raz zdobytej nie oddamy nigdy!!! 12.01.04, 14:58 Pani Basiu, A dlaczego antypatyczny jestem? Odpowiedz Link Zgłoś
tow.jakubowska Re: Wladzy raz zdobytej nie oddamy nigdy!!! 12.01.04, 15:04 tow.miller napisał: > Pani Basiu, > A dlaczego antypatyczny jestem? Leszek, co to za romanse na boku? Co cię obchodzi jakaś pani Basia, hę? Ty się skup, żeby nie stracić tych kilku pań na które jeszcze działasz, zamiast sobie tu z nowymi, i na dodatek mało perspektywicznymi gruchać. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.miller No, Olka nie denerwuj sie, juz wracam na woloska! 12.01.04, 15:18 Zaraz bede, ja tylko tak z ciekawosci. Odpowiedz Link Zgłoś
lupus.lupus Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 16:36 :)) Basiu, właśnie przeczytałem jak wysyłasz do diabła połowę składu dziennikarskiego TVP i pomyślałem, że strasznie się radykalizujesz :) Nie ukrywam, ze bardzo mi się to podoba : ) Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 12.01.04, 17:16 lupus.lupus napisał: > :)) > Basiu, właśnie przeczytałem jak wysyłasz do diabła połowę składu > dziennikarskiego TVP i pomyślałem, że strasznie się radykalizujesz :) > Nie ukrywam, ze bardzo mi się to podoba : ) :))) Masz rację z tym radykalizowaniem. Ja taka głupia byłam, że znowu mi sie wydawało, że ciut ciut drgnęło:( Mam na myśli nastrój w czasie nocnej narady cappi u cappi di tutti cappi sindicalisti. Myślałam, że on będą mu perswadować wycofanie się. Przecież nawet Kwas zaczął bąkać, że premier nie podoła. Ciężka idiotka ze mnie. Wziął ich za twarz na samym wstępie pewnie. Dla mnie jest rzeczą oczywistą, że ma mocne argumenty (kwity). To dotyczy także Kwacha. A telewizja? To samo. Ten cały nibykonkurs. Więc jak tak to trzeba rozpocząć krucjatę przeciwko całej tej telewizyjnej mafii. Pełno tam ludzi, którzy nie mają charakteru. Trzeba obrzydzić życie tym wszystkim Gembarowskim, stawiać im ciepłą wódkę gdziekolwiek się pokażą, jak wstydu nie mają i swoją obecnością i zachowaniem obrażają widzów. Pozdrawiam. A tak w ogóle to wierzę, że będzie lepiej. Odliczaj dalej tygodnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: miliMyller !Ustąp, wycofaj się! Nie mogę patrz 12.01.04, 17:42 Spadająca kaczka Tygodnik "Wprost", Nr 1103 (18 stycznia 2004) Sojusz Lewicy Demokratycznej jest już skazany na klęskę Paweł Śpiewak (Socjolog UW) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jebasia, je.. To se wydłup te nienawidzące ślepka - zaraz ulży.. IP: 5.5.* / 80.58.44.* 12.01.04, 19:47 .. i na zapyziały nadwiślański móżdżek, także! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioerewan Nie lubimy: dilerow, hitlerow, killerow... IP: *.acn.waw.pl 12.01.04, 21:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lysta polska Re: Nie lubimy: dilerow, hitlerow, killerow... IP: 5.5.* / 80.58.44.* 12.01.04, 21:37 ..myllerów, buzkerów, krzaklerów, mazowerów, wałęserów wąchatych oraz brodatych, pejsatych i parchatych. Odpowiedz Link Zgłoś
capri_corn Re: To se wydłup te nienawidzące ślepka - zaraz u 13.01.04, 10:48 Odpowiadasz na : Gość portalu: jebasia, je.. napisał(a): > .. i na zapyziały nadwiślański móżdżek, także! O, resztki elektoratu leszka sie wypowiedzialy... Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wierszyk o Millerze 13.01.04, 23:18 STAN STABILNY Pan premier był chory i leżał w łóżeczku. I przyszedł prezydent: Podzielisz się, Leszku? - Nie będę się dzielił i planów nie zdradzę, bom słaby i chory. - A na co? - Na władzę. Marek Majewski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiktor Wymiatacz premiera dowcipu premiera IP: *.biaman.pl 13.01.04, 23:57 Jakby powiedział prawdziwy mężczyzna, do ciUpy z takim wierszykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: premiera dowcipu premiera 16.01.04, 03:28 Krótki, zwięzły i prawdziwy. Odpowiedz Link Zgłoś
w_v_w Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! Nie mogę już pat 18.01.04, 01:24 basia.basia napisała: > na Ciebie. Nie znoszę Cię, jesteś antypatyczny! > Uważam Cię za swojego wroga i wroga nas wszystkich. > Mam Cię kompletnie dość. Zejdź mi z oczu! > > Zgiń, przepadnij maro piekielna!!! Basiu, on teraz czeka na wzwód, żeby skończyć zgodnie z obietnicą. Niestety :) Wawerka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polak czerwone gnidy trzeba zgniesc IP: *.client.attbi.com 18.01.04, 02:35 Czerwone gnidy udaja ze nie slysza. Ale nie bojcie sie, tak po cichu sraja w gacie bo wiedza ze jak jeszcze jedna zawierucha w polsce sie wydarzy to tym razem wyladuja na lampach, i galeziach w pobliskich parkach. Dlaczego czerwonym gnidom wybaczono ich bandytyzm i pozwolono im dalej zyc i rzadzic? Czy ktos z was bral udzial w ich wyborach o teraz rznie glupa? Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: czerwone 18.01.04, 02:57 beło " Czy ktos z was bral udzial w ich wyborach o teraz rznie glupa? " Wpierw sam odpowiedz ! Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! << wersja rymowa 19.01.04, 01:55 PoOrędzie ~~ Cel prosty: Drogą hossy, Nam wzrosty Jemu zrosty, Onemu felczery Lud w gejzery, My do Europy Jemu wykopy, On w psubraty Ja w etaty . Odpowiedz Link Zgłoś
rolotomasi Re: Miller! Ustąp, wycofaj się! << wersja uliczna 07.03.04, 00:40 I Dnia siódmego marca roku pamiętnego Myler skończył plamić Na pohybel jego ! II Następny ! i Ty możesz dopisać zwrotkę historyjki o miliMyleru czyli Leszku bez Mieszka Odpowiedz Link Zgłoś