douglasmclloyd 12.01.04, 21:45 Po Kwiatkowskim Czarzasty. serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1862973.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: douglasmcsmrud Imperim czy iperyt? a może to bąki douglsacutasa IP: 5.5.* / 80.58.44.* 12.01.04, 21:49 Pewnikiem - tak!. Nachłeptało się to biedazupki i teraz smrodzi po forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cza(pi)rzasta Re:Smrodki - włodki IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.01.04, 22:12 Widzisz, Włodziu, masz obronców w narodzie! Smrodzą, bąki puszczają, ale kochają! PS. Potem sie przewietrzy, a nimi d...podetrze, hehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długasmcsmrudd Konceptu zabrakło, czy zatkało mccutasadouglasa? IP: 5.5.* / 80.58.44.* 12.01.04, 22:16 Paraliż mózgownicy przy wzdęciach...toż to tylko współczuwać forumowemu pieszczoszkośmierdzochowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długasmcsmrudd Re: Konceptu zabrakło, czy zatkało mccutasadougla IP: 5.5.* / 80.58.44.* 12.01.04, 23:14 Wychyń z czarnej nory, forumowy opluwaczu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cza(pi)rzasta Nie smrodź !!! IP: *.aster.pl / *.acn.pl 12.01.04, 23:27 Do domu!Papa Włodek każe! Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Imperim kontratakuje 12.01.04, 23:34 douglasmclloyd napisał: > Po Kwiatkowskim Czarzasty. > > serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1862973.html Douglasie, co ja widzę? Doczekałeś się osobistego czarzastopodobnego wroga! Witaj w klubie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radioerewan Pewex kontratakuje. Drzyjcie Lachy! IP: *.acn.waw.pl 13.01.04, 00:08 Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Imperim kontratakuje 13.01.04, 00:51 basia.basia napisała: > douglasmclloyd napisał: > > > Po Kwiatkowskim Czarzasty. > > > > <a href="http://serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1862973.html"target="_blank">serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,34438,1862973.html</a> > > Douglasie, co ja widzę? Doczekałeś się osobistego > czarzastopodobnego wroga! Witaj w klubie:) Obawiam się, że nie na długo. Strasznie nim telepie. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re:Co tam Wlodzio 13.01.04, 00:57 Ja sie wreszcie dowiedzialam skad gazeta zdobyla raport komisji , i dowiedzialam sie, ze ta komisja to jednoosobowo ten raport pisala. 12.1.Warszawa (PAP) - W liście do szefa komisji śledczej Tomasza Nałęcza (UP) sekretarz Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji Włodzimierz Czarzasty zaprotestował przeciw treści roboczej wersji pierwszej części jej raportu. Według niego, ten dokument zawiera pomówienia oraz sugestie i nieprawdziwe informacje W ubiegły piątek "Gazeta Wyborcza" wydrukowała tekst pierwszej część raportu komisji śledczej badającej sprawę Rywina, którą opracował szef komisji Tomasz Nałęcz. W ubiegłym tygodniu tekstem tym zajął się zespół redakcyjny komisji Nałęcz tłumaczył później, że przygotował propozycję pierwszej części raportu dotyczącej prac nad nowelizacją ustawy o radiofonii i telewizji, ale nie jest to tekst ostateczny i po dyskusji z członkami komisji może zostać z niego 90 proc., ale może zostać także zaledwie 10 proc Mozna nie lubic komuchow, i ja ich nie lubie, ale to co wyprawia Nalecz z Agora to juz przekracza granice przyzwoitosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ga Re:Co tam Wlodzio IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.04, 01:04 Nałęcz osobiście mówił o tym w TOK FM już kilka dni temu, w dniu publikacji wersji roboczej przez GW. Mówił, że rozdał tekst wszystkim członkom KŚ i był zbulwersowany faktem przecieku do Gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re:Co tam Wlodzio 13.01.04, 01:15 Gość portalu: ja_ga napisał(a): > Nałęcz osobiście mówił o tym w TOK FM już kilka dni temu, > w dniu publikacji wersji roboczej przez GW. > Mówił, że rozdał tekst wszystkim członkom KŚ > i był zbulwersowany faktem przecieku do Gazety. Teraz Nałęcz jest jeszcze bardzie zbulwersowany, bo zbulwersował się Czarzasty i zaczyna mu robić koło dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Wlodzio i Robcio listy Nałęczowi napisali a Olka? 13.01.04, 01:18 douglasmclloyd napisał: > > Teraz Nałęcz jest jeszcze bardzie zbulwersowany, bo zbulwersował się Czarzasty > i > zaczyna mu robić koło dupy. > Kwiatkowski mu 9 stron wymaścił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_ga Re: Wlodzio i Robcio listy Nałęczowi napisali a O IP: *.aster.pl / *.aster.pl 13.01.04, 01:26 Przysłowia - madrością narodu:) Nożyce się odezwały po prostu... PS. A i gorąco koło niewymownej częsci ciała też swoje robi...nie ma co czekać, trzeba uciekać, a najlepszą obroną jest...atak! PS. I tak wróciliśmy do I zdania:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Imperim kontratakuje - sytuacja rozwojowa 13.01.04, 01:18 www.radiozet.pl/wiadomosc.html?wid=4750375&kat=&katn=&widn=List+i+tabelka+Czarzastego Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: Imperim kontratakuje - sytuacja rozwojowa 13.01.04, 01:24 douglasmclloyd napisał: > www.radiozet.pl/wiadomosc.html?wid=4750375&kat=&katn=&widn=List+i+tabelka+Czarzastego Rzadki dureń z tego Włodka. "Sekretarz KRRiT ocenił też, że z lektury tego roboczego dokumentu wyciąga wniosek "o przygotowywaniu sprawozdania komisji pod tezę, która została z góry założona"" Rywin powiedział Michnikowi, że za pomysłem stoją Kwiatkowski z Czarzastym. A ten burak uważa, że należało założyć tezę o niewinności tej pary? Odpowiedz Link Zgłoś