Dodaj do ulubionych

od samanty do rd

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 15:56
Do tej pory bylam spokojna i traktowala swoj pobyt tu wylacznie jako zabawe ,bo mimo wszystko
uwazam ze forum nie jest wiecem politycznym.Nie wiem co takiego zlego Ci zrobilam,ze oplules mnie
jadem . A teraz mam gdzies kulture i powiem Ci to co na co mam ochote.Jesetes glupim,zajadlym
sukinsynem ,pozbawionym zupelnie poczucia humoru. Twoja bezsilnosc objawia sie wlasnie
zakladaniem takich watkow jak ten twoj. Nalezysz do zgraji oszolomow ,ktora nie mogac nic zrobic
Kaganowi obszczekuje wszystko co ma jakikolwiek z nim kontakt. I wiesz co? Kagan ma
racje!Wlasnie tacy sa katolicy! Pieprzeni hipokryci jak Ty! (no ,nie wszyscy z pewnoscia)Jesli myslisz
,ze mnie obraziles(bo to bylo twoim celem)to sie mylisz . Osmieszyles sie tylko chlopczyku swoja
slaboscia i bezsilnoscia .I o to mi( a moze nam?) wlasnie chodzi,zeby prowokowac,podkurzac takie
pieski jak ty. Taka malutka rasa to chyba ratlerki,cioooooooooo???????? No to biegaj sobie ratlerku i
podgryzaj ku mojej satysfakcji.Amen
Obserwuj wątek
    • Gość: zak Re: od samanty do rd IP: *.sympatico.ca 07.02.02, 16:01
      booooooooooooo
      samanta stracila poczucie humoru??????
      pytam sie why?
      why?
      why?
      jak kaganik pieprzy glodne kawalki bez sensu to mamy humorek
      a jak rd w stylu kaganka numerek odwalil to be?
      double standard?
      brzyTko oj brzyTko
      widzisz rd co wolno panu kaganowi to nie wolno nikomu
      boooooooooooooo
    • Gość: Tubylec Re: od samanty do rd IP: *.man.polbox.pl 07.02.02, 16:04
      Gość portalu: samanta napisał(a):

> Do tej pory bylam spokojna i traktowala swoj pobyt tu wylacznie jako zabawe ,bo
      > mimo wszystko
      > uwazam ze forum nie jest wiecem politycznym.Nie wiem co takiego zlego Ci zrobil
      > am,ze oplules mnie
      > jadem . A teraz mam gdzies kulture i powiem Ci to co na co mam ochote.Jesetes g
      > lupim,zajadlym
      > sukinsynem ,pozbawionym zupelnie poczucia humoru. Twoja bezsilnosc objawia sie
      > wlasnie
      > zakladaniem takich watkow jak ten twoj. Nalezysz do zgraji oszolomow ,ktora nie
      > mogac nic zrobic
      > Kaganowi obszczekuje wszystko co ma jakikolwiek z nim kontakt. I wiesz co? Kaga
      > n ma
      > racje!Wlasnie tacy sa katolicy! Pieprzeni hipokryci jak Ty! (no ,nie wszyscy z
      > pewnoscia)Jesli myslisz
      > ,ze mnie obraziles(bo to bylo twoim celem)to sie mylisz . Osmieszyles sie tylko
      > chlopczyku swoja
      > slaboscia i bezsilnoscia .I o to mi( a moze nam?) wlasnie chodzi,zeby prowokowa
      > c,podkurzac takie
      > pieski jak ty. Taka malutka rasa to chyba ratlerki,cioooooooooo???????? No to b
      > iegaj sobie ratlerku i
      > podgryzaj ku mojej satysfakcji.Amen

T: nie zgadzam sie z Twoim bezkrytycznym poparciem dla Kagana ale zgadzam sie
      ponizej pewniego poziomu nie powinno sie schodzić. A to nie było nawet smieszne
      tylko przykre i wredne.
      Ten "wątek" powinien zostac zbanowany (jest w ogole takie słowo ?).

• Gość: samanta Re: od samanty do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 16:22
        Zgadzam sie rowniez z ta opinia Kagana ,ze jak niektorym brakuje argumentow to atakuja osobe
        .Poczucie humoru mnie nie opuszcza ,recze. Pytanie podstawowe...Czy tylko dlatego ,ze wraz ze sfora
        nie obszczekuje Kagana nalezy mnie obrazac? Chociaz wlasciwie to nie byla obraza. Jesli mialabym
        wybierac to wolalabym lozko Kagana .Z rd pewnie tylko"po bozemu" a to nudne! (jak i jego pisanie)
        • Gość: Tubylec Re: od samanty do rd IP: *.man.polbox.pl 07.02.02, 16:30

> Zgadzam sie rowniez z ta opinia Kagana ,ze jak niektorym brakuje argumentow t
          > o atakuja osobe
          > .Poczucie humoru mnie nie opuszcza ,recze. Pytanie podstawowe...Czy tylko dlate
          > go ,ze wraz ze sfora
          > nie obszczekuje Kagana nalezy mnie obrazac? Chociaz wlasciwie to nie byla obraz
          > a. Jesli mialabym
          > wybierac to wolalabym lozko Kagana .Z rd pewnie tylko"po bozemu" a to nudne! (j
          > ak i jego pisanie)

T: nie, nie powinno sie ciebie atakować. niech ktoś usunie tego paszkwila i
          bedzie po sprawie.

• Gość: Astra Re: do Samanty IP: *.*.*.* 07.02.02, 16:32

> o atakuja osobe
          > .Poczucie humoru mnie nie opuszcza ,recze. Pytanie podstawowe...Czy tylko dlate
          > go ,ze wraz ze sfora
          > nie obszczekuje Kagana nalezy mnie obrazac? Chociaz wlasciwie to nie byla obraz
          > a. Jesli mialabym
          > wybierac to wolalabym lozko Kagana .Z rd pewnie tylko"po bozemu" a to nudne! (j
          > ak i jego pisanie)

Ech Samanta,tyle razy kagan dawał ci kopa a ty dalej...na siłę...Nie ma tam wokół
          ciebie jakiś fajnych chłopaków którzy nie potrzebują klawiawtury do zaspokajania
          swoich potrzeb seksualnych??? I...bynajmniej nie jest to post napastliwy! Tak
          tylko pytam...
        • Gość: zak Re: od samanty do rd IP: *.sympatico.ca 07.02.02, 16:33
          oj samanta, samanta
          ten kagan taki swiety.
          Katolicy do kostnicy....to przyklad dyskusji merytorycznej kagana
          nie on nie atakuje nikogo personalnie...nie....on taki swiety
          on nie podal persoalnych danych Maass bez jej zgody....nie
          nie on tylko argumenty
          on nie wyszydza papieza personalnie.......
          to wszystko takie smieszne i wesole
          skaczemy do gory i machamy lapkami
          oj ten kagan kagan...ale on jest boski
          jedyny sprawiedliwy a inni tacy be:))))))))))
          • Gość: rd Re: od samanty do rd IP: *.server.ntl.com 07.02.02, 16:49
            Gość portalu: zak napisał(a):

> oj samanta, samanta
            > ten kagan taki swiety.
            > Katolicy do kostnicy....to przyklad dyskusji merytorycznej kagana
            > nie on nie atakuje nikogo personalnie...nie....on taki swiety
            > on nie podal persoalnych danych Maass bez jej zgody....nie
            > nie on tylko argumenty
            > on nie wyszydza papieza personalnie.......
            RD: dodatkowo bedac gosciem na lamach Wyborczej
            nie nazwal jej wlasciciela Adama Michnika Pedofilem, Homoseksualista, Idiota itd...( to taki swoisty
            Kaganowy zwyczaj obrazac gospodarza przyszedlszy z wizyta gdy ten nie mogac go juz zniesc probuje
            wyprosic...
            nie nazywa Idiotami Katolami itd ludzi ktorzy maja nieszczescie nie zgadzac sie z jego watpliwej masci
            argumentami...
            etc
            Wszystko to tylko wpisy ad meritum a nie ataki ad personam . :)

> to wszystko takie smieszne i wesole
            > skaczemy do gory i machamy lapkami
            > oj ten kagan kagan...ale on jest boski
            > jedyny sprawiedliwy a inni tacy be:))))))))))
            RD: Pozdrowienia :)

• Gość: rd Re: od samanty do rd IP: *.server.ntl.com 07.02.02, 16:35

> o atakuja osobe
          RD: Sam to zreszta wprowadza w zycie. Stad zreszta moja nagonka na niego po tym jak z braku
          argumentow nazwal mnie zlodziejem w mojej firmie (ENron)

> .Poczucie humoru mnie nie opuszcza ,recze.
          RD: To jeszcze raz przeczytaj dziecko swoj pierwszy wpis w tym watku...
          Pytanie podstawowe...Czy tylko dlate
          > go ,ze wraz ze sfora
          > a.
          RD: Tez tak mysle .....
          Jesli mialabym
          > ak i jego pisanie)
          RD: Nie jestem katolikiem, nawet nie jestem chrzescijaninem wiec "po bozemu" nie specjalnie do mnie
          przemawia.Jednak gratuluje wyboru legowiska. Tylko zebys nie umarla jak ci kagan bedzie przynudzal ( to
          taka gra wstepna po australijsku :))))
          Apropos nudnosci mojego pisania, zareczam , ze Twoje jest nie tyle nudne co zalosne. (patrz te bzdury
          jakie sklecilas na forum o forum.

• Gość: rd Re: od samanty do rd IP: *.server.ntl.com 07.02.02, 16:24

> Do tej pory bylam spokojna i traktowala swoj pobyt tu wylacznie jako zabawe ,bo
      > mimo wszystko
      > uwazam ze forum nie jest wiecem politycznym

RD: Nie jest tez kolkiem wzajemnej adoracji
      >.Nie wiem co takiego zlego Ci zrobil
      > am,ze oplules mnie
      > jadem .
      A teraz mam gdzies kulture i powiem Ci to co na co mam ochote.Jesetes g
      > lupim,zajadlym
      > sukinsynem ,pozbawionym zupelnie poczucia humoru.

RD: Oj czyzbys mnie oskarzala o brak czegos czego wlasnie dowiodlas ze tobie brakuje?Za obelgi
      szczerze dziekuje, jednak lubisz sie taplac w blotku....

Twoja bezsilnosc objawia sie
      > wlasnie
      > zakladaniem takich watkow jak ten twoj. Nalezysz do zgraji oszolomow ,ktora nie
      > mogac nic zrobic
      > Kaganowi obszczekuje wszystko co ma jakikolwiek z nim kontakt.

RD: Juz raz napisalem ze lubie dobre towarzystwo..

>I wiesz co? Kaga
      > n ma
      > racje!Wlasnie tacy sa katolicy! Pieprzeni hipokryci jak Ty! (no ,nie wszyscy z
      > pewnoscia)
      RD: Jednak nie tylko katolicy to idioci, witaj w klubie

Jesli myslisz
      > ,ze mnie obraziles(bo to bylo twoim celem)to sie mylisz . Osmieszyles sie tylko
      > chlopczyku swoja
      > slaboscia i bezsilnoscia .I o to mi( a moze nam?) wlasnie chodzi,zeby prowokowa
      > c,podkurzac takie
      > pieski jak ty. Taka malutka rasa to chyba ratlerki,cioooooooooo????????
      RD: Moze i jestem malutki ale znam kung-fu :-))
      No to
      > biegaj sobie ratlerku i
      RD: z przyjemnoscia

Ogolnie: Gratuluje poczucia humoru i wprowadzania w zycie prawa Kalego.
      ). I zeby Ci nie dawac satysfakcji nie posune sie do wyzywania Cie od suk itp. jak Ty to zrobilas w
      stosunku do mnie.

• Gość: samanta Re: od samanty do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 16:59
        prawo kalego to reczej ty wprowadzles wzgledem mnie. Dostales to na co sobie zasluzyles. Nigdy nie
        twierdzilam ze jestem kulturalna.jestem chamka do kwadratu, zwlaszcza jak mi ktos mi na odcisk
        nadepnie. Pomijajac poglady kagana..Mam prawo popierac kogo mi sie podoba? Mam! czy to jest
        powod zebys mi ublizal? Nie! A sex po australijsku moze byc interesujacy. Jak zabraklo ci juz inwencji
        to wrzuciles mnie Kaganowi do lozka .Jakiez to bylo pomyslowe i tworcze z twojej strony....
        rozejrzyj sie uwaznie,bo jest tu jeszcze kilka osob,ktore rowniez sympatyzuja z Kaganem.Nie zapomnij
        ich opluc.Bedzie ci lzej . Wzasadzie moglabym cie teraz scigac po watkach i obrzydzac ci zycie ,ale
        wiesz co? Odpuszcze sobie.Nie warto! Mysle ,ze na tym zakonczymy rozmowe .
        • Gość: rd Re: od samanty do rd IP: *.server.ntl.com 07.02.02, 17:14
          ROTFL
      • Gość: oko Re: do rd IP: *.chello.pl 07.02.02, 19:33
        Rd, sadze, ze gdybys powiedzial: "Przepraszam, ponioslo mnie" sprawa by sie
        skonczyla. Twoj watek byl na poziomie kagan-1, ale to twoj sprawa. Ale przy
        okazji obraziles KOBIETE. I na dodatek jeszcze utrzymujesz, ze miales racje.
        Czy nikt na tym forum nie potrafi powiedziec, ze nie mial racji?!
        • Gość: samanta Re: do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:31
          dzieki Oko :-) Uwazam,ze nalezy pozwolic spasc temu watkowi na dol.Nie zalezy
          mi na przeprosinach rd.Jest za slaby zeby mnie obrazic .To tylko "ratlerek".:)
          pozdrawiam.S
          • Gość: rd Re: do rd IP: *.server.ntl.com 07.02.02, 20:35
            Sluchaj szmaciaro. Jak masz dosyc to po prostu przestan pieprzyc i tyle.
            Na przeprosiny i tak bys sie nie doczekala wiec daruj sobie dziecinko. Zreszta sama zaczelas bluzgac
            wiec ewentualne przeprosiny za zart nawet jezeli nie byl zbyt wysokich lotow bylyby nawet nie na
            miejscu
            Jak masz drewniane poczucie humoru to juz Twoj problem . EOT przynajmniej z mojej strony. Z
            guptokiem o poczuciu humoru kraweznika nie chce mi sie gadac.
            • Gość: samanta Re: do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 07.02.02, 20:51
              ..polknij relanium i otrzyj piane z ust....
              • Gość: rd Re: do rd IP: *.server.ntl.com 08.02.02, 01:18
                Lyknij tabliczke czekolady , dobrze robi na "Verbal Diarrhoea"
                • Gość: samanta Re: do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 08:15
                  mIm
    • Gość: Kagan Od Kagana do Samanty! IP: *.arts.monash.edu.au 08.02.02, 08:45
      Samanta! olewaj RD!
      Jemu sie niezle poje.alo, jak go wyrzucili z Enrona za kradziez komputera
      (sam mi sie do tego niechcacy przyznal).
      Stracil prace, emeryture i opinie...
      Teraz zyje z zasilku dla nerwowo chorych (lepsze nic nic)...
      Biedny czlowiek, zal mi go!
      Kagan
      • Gość: samanta Re: Od Kagana do Samanty! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 09:10
        dzieki Kagan:-)
        To ,ze on nerwowo chory to sama podejrzewalam .Ludzi ageresywnych powinno sie izlowac
        • Gość: Kagan Re: Od Kagana do Samanty! IP: *.arts.monash.edu.au 08.02.02, 10:44

> dzieki Kagan:-)
          > To ,ze on nerwowo chory to sama podejrzewalam .Ludzi ageresywnych powinno sie i zolowac

K: Ale oni w izolacji dopiero by dostali atakow szalu!
          Ale sa jednak pewne granice: osoby publiczne mozna atakowac, bo one sie
          same na ten swiecznik pchaly (Wojtyla, Michnik, Walesa itp.). Co innego osoby prywatne!
          Zostalismy "zdefamowani" i mozemy sie domagac odszkodowania od GW!
          Kagan
          ps: na razie "zasejwowalem" tzw. wyczyn "rd", do ew. wykorzystania w sadzie, jakby
          Michnik odwazyl sie przyjechac do Australii...
          • Gość: rd Re: Od Kagana do Samanty! IP: *.server.ntl.com 08.02.02, 22:17
            Heh Ciebie naprawde niezle pokopalo :))))))))))) Szczerze wspolczuje
    • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 10:28

>I wiesz co? Kaga
      > n ma
      > pewnoscia)Jesli myslisz
      > chlopczyku swoja
      > c,podkurzac takie
      > pieski jak ty. Taka malutka rasa to chyba ratlerki,cioooooooooo???????? No to b
      > iegaj sobie ratlerku i

Na razie to tobie puszczaja nerwy glupia zdziro. A te twoje wstawki o hipokryzji
      to w kazdej zydo-komuszej gazecie mozna przeczytac. Idz nadstawiac cipy
      gdzie indziej, bo impotent Kagan ci raczej nie dogodzi.

• Gość: samanta Re: od samanty do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 10:32
        ocho!Odezwal sie kolejny swietojebliwy hipokryta.jak milo
        Pzdrowienia od glupiej zdziry .
        • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 10:41

> ocho!Odezwal sie kolejny swietojebliwy hipokryta.jak milo
          > Pzdrowienia od glupiej zdziry .

No, szybko odpowiedzialas. Co wy tam w agencji nie macie klientow
          przed poludniem?
          • Gość: samanta Re: od samanty do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 11:08
            Mam praktyke idywidualna i do poludnia wypoczywam .Lepiej byc dziwka jak
            brzytwa .A ty i tak byles,jestes i zostaniesz dupiem zolednym .
            • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 12:08

> Mam praktyke idywidualna i do poludnia wypoczywam .Lepiej byc dziwka jak
              > brzytwa.

No to widze, ze mam do czynienia z prawdziwa "kobieta wyzwolona",
              wolna od "hipokryzji". Rozumiem teraz motywacje twoich pogladow.

P.S. Jaka jest teraz stawka za ciagniecie druta.

• samanta1 Re: od samanty do rd 08.02.02, 12:22
                ech ty dupku czestochwski.chcialam ci dac do zrozumienia ze kalafiorem mi wisi
                twoje zdanie ale ty niestety jestes zbyt malo lotny na to.Wyrazy wspolczucia.
                • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 12:30
                  samanta1 napisał(a):

> ech ty dupku czestochwski.chcialam ci dac do zrozumienia ze kalafiorem mi wisi
                  > twoje zdanie ale ty niestety jestes zbyt malo lotny na to.Wyrazy wspolczucia.

Widac, polot "kobiet wyzwolonych" bywa malo zrozumialy
                  dla zwyklych ludzi.
                  • samanta1 Re: od samanty do rd 08.02.02, 12:50
                    dobra brzytwa,dajmy se juz siana.nie bedziemy sie obrzucac wyzwiskami jak
                    dzieci. mnie juz to zdnudzilo przyznac musze.ide sie napic kawy.
                    • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 12:54
                      samanta1 napisał(a):

> dobra brzytwa,dajmy se juz siana.nie bedziemy sie obrzucac wyzwiskami jak
                      > dzieci. mnie juz to zdnudzilo przyznac musze.ide sie napic kawy.

Trzeba bylo tak od razu, a nie wyjezdzac z tymi hipokrytami i innymi.
                      • samanta1 Re: od samanty do rd 08.02.02, 13:15
                        oj, nie czepiaj sie.W koncu nie do ciebie to napisalam nie? poobrzucalismy sie
                        blotkiem i starczy. ja juz swoj limit jadu bynajmniej wyczepalam na dzisiaj
                        • Gość: brzytwa Re: od samanty do rd IP: *.pcz.czest.pl 08.02.02, 13:21
                          samanta1 napisał(a):

> oj, nie czepiaj sie.W koncu nie do ciebie to napisalam nie? poobrzucalismy sie
                          > blotkiem i starczy. ja juz swoj limit jadu bynajmniej wyczepalam na dzisiaj

No dobrze, ja chyba tez troche przesadzilem. Nie gniewaj sie.

• Gość: samanta Re: od samanty do rd IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 14:45
                            Nie jestem obrazalska paszcza(jak to kiedys kumpel powiedzial) :) Do zobaczenia
                            na nastepnej wojnie:)
      • Gość: Kagan Hipokryzja MAAS IP: *.arts.monash.edu.au 08.02.02, 10:47
        Gość portalu: brzytwa napisał(a):

I wiesz co? Kagan ma racje!Wlasnie tacy sa katolicy! Pieprzeni hipokryci jak Ty! (no ,nie wszyscy z
        pewnoscia)Jesli myslisz ,ze mnie obraziles(bo to bylo twoim celem)to sie mylisz . Osmieszyles sie
        tylko chlopczyku swoja slaboscia i bezsilnoscia .I o to mi( a moze nam?) wlasnie chodzi,zeby
        prowokowac,podkurzac takie pieski jak ty. Taka malutka rasa to chyba ratlerki,cioooooooooo????????
        No to biegaj sobie ratlerku i podgryzaj ku mojej satysfakcji.Amen
        >
        > Na razie to tobie puszczaja nerwy glupia zdziro. A te twoje wstawki o hipokryzji
        > to w kazdej zydo-komuszej gazecie mozna przeczytac. Idz nadstawiac cipy
        > gdzie indziej, bo impotent Kagan ci raczej nie dogodzi.

K: MAAS to przepusci, ale napisz np. impotent Wojtyla...
        HORROR, BAN, OSLA Lawka!
        • Gość: samanta Re: Hipokryzja MAAS IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 08.02.02, 11:10
          Kagan,cz Ty uwazasz ,ze maas czyta te wszystkie bzdury?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka