grastep00 10.11.09, 09:50 Czy dziennikarze już nie mają innych tematów?Czy za takie wydumane treści biorą wierszówki.?Gdzie sie podziała etyka dziennikarska? Bez dalszego komentarza!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stoerungsquelle Re: Panterka Lewicy 10.11.09, 11:13 czepiac sie mozna wszystkiego. ---- Niemcy TAK, Polska NIE - do polskich politykow, mediow i obywateli www.scholar-online.pl/articles.php?article_id=64 Odpowiedz Link Zgłoś
fg2002 Re: Panterka Lewicy 11.11.09, 00:58 Dla mnie obie za stare. Nawet pojedynczo. Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Re: Panterka Lewicy 15.11.09, 09:23 Zgadzam się temat miałki Szymona Dorsz -zakochana w Trzecim Bliźniaku Napieralskim od pewnego czasu po prostu zglupiała ,bredzi jak nijaki Bredzinski od PiS-dzieklców Na dodatek to babsko chce być preziem ? W tej "wadze" bełkot Lechujarek lepszy Może żubr Cimoszewicz odetnie się od tzw Lewicy (przystawki PiS) i wystartuje w wyborach? ,wówczas może liczyć na mój głos Odpowiedz Link Zgłoś
jojo148 Re: Panterka Lewicy 15.11.09, 13:37 Trzeci blizniak w otoczeniu tuzow intelektu SLD Odpowiedz Link Zgłoś
grek.grek Panterka Lewicy 15.11.09, 14:43 Normalny łach... a dziennikarz dostał dniówkę i szaleje w centrum handlowym. O to chodzi. Btw, miss Sejmu Mucha z fryzurą na mokrego chochoła była lepszym "hitem". Aha, i dlaczego zamiata się pod dywan sprawę polskiej Caster Semenya, czyli minister edukacji Hall. Jako wyborca mam prawo wiedzieć, czy na czele MEN stoi męzczyzna, czy kobieta. Badania płci powinny zostać jak najprędzej przeprowadzone, a wynik udostępiony opinii publicznej, oraz zaoopiniowany przez niezależne konsylium lekarskie, złożone z lekarzy zagranicznych. Polskim "rychom" i "marynom" nie ufam. Odpowiedz Link Zgłoś
reniaczek1980 Re: Panterka Lewicy 18.11.09, 23:20 faktycznie taka sama (ta sama marynarka). Oszczednosc jest cnota, wiec to chyba dobrze, ze nie marnuja panstwowych pieniedzy w pierre cardin... Senyszyn wyglada w niej lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 Re: Panterka Lewicy 19.11.09, 10:37 Po obejrzeniu najnowszych zdjec kobietona Senyszyn ( upozowanej na wampirzyce) Jestem gotów glosowac na nia w wyborach prezydenckich. Lepiej może nie będzie, ale smieszniej nawet gydyby prezydentem został Poliglot. Odpowiedz Link Zgłoś
czarny.pelikan Re: Panterka Lewicy 20.11.09, 13:04 w głowie pusto ale na karku kolorowo Odpowiedz Link Zgłoś