u.kiko 16.12.09, 18:34 poparcie:)))))))))) Brak cudów, brak sukcesów :))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.c.hrabia Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 18:42 Marcinkiewicz czy Kaczyński? przecież kochałaś obu. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:29 u.kiko napisała: > och, aktualnemu!!! A tamci dalej twoimi rycerzami? Odpowiedz Link Zgłoś
witoldzbazin [...] 16.12.09, 18:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Premierowi spada? I bardzo dobrze. 16.12.09, 18:47 Niech się przyłoży do pracy. :p Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Premierowi spada? I bardzo dobrze. 16.12.09, 19:30 ave.duce napisała: > Niech się przyłoży do pracy. > > :p Niech. Odpowiedz Link Zgłoś
revelstein Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 18:49 A prezydentowi sie podnosi, a nawet juz stoi. revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:00 ... jeszcze trochę a padnie... na nos! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 Bea Kempa premierem RP ... 16.12.09, 18:52 hahahahaha ;) no co, pożartować już nie można,.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika a kiedyś, któremuś rosło? 16.12.09, 18:57 bo to dość naturalne jest że sprawowanie władzy sprawia że poparcie spada popatrzcie sobie np. na sondaże Obamy, zamiast bezmyślnie wpadać w euforię Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Czy ktos ma starą taczkę? 16.12.09, 19:01 Wkrótce bedzie POtrzebna :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.mileyski Re: Czy ktos ma starą taczkę? 16.12.09, 19:09 Łopata miotła, miotła łopata - tak powinni kończyć nieudacznicy, którym marzy się coś na kształt dyktatury przy zerowych umiejętnościach rządzenia państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:19 migal.salon24.pl/144654,krolicze-oczy-tuska "Oni są naprawdę słabiutcy! Jak im idzie dobrze, to jest ok, ale jak się coś zaczyna sypać, to chłopaki wpadają w prawdziwą panikę. I tak się dzieje w przypadku PO. Sondaże są coraz bardziej niekorzystne i zaczyna się zabawa w to, kto ma większe oczy ze strachu. I już rozpoczynają się wzajemne wyzwiska i połajanki. Palikot krytykuje Schetynę, Palikota Kutz, Tusk odcina się od Sekuły, Schetyna go popiera, Palikot żąda odwołania Sekuły, potem Piesiewicza i tak dalej. Chyba naprawdę zaczyna się tam panika i wzajemne obciążanie się na ewentualną porażkę w przyszłym roku". Jezu jak sie cieszę. Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:23 Do piachu z nimi, do kamieniołomów.Precz. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:26 I nie będę zaprzeczac. Okropnie zla i nielitosciwa sie robie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:38 elena4 napisała: > I nie będę zaprzeczac. > Okropnie zla i nielitosciwa sie robie. Coś ty? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:43 Okropnie. Podobno co jakiś czas charakter sie zmienia. I tym bardziej że chodzi o hochsztaplerów, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 zaprawdę pisowska menta (lność) ... <aaa> 16.12.09, 19:32 i tak trzymać ... psychę w okowach głupoty ... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: zaprawdę pisowska menta (lność) ... <aaa 16.12.09, 19:49 Ty koleś o mentalnosci po tym czego byłam swiadkiem w l 2005 2007 ze strony koalicji Antypisowskiej? Weeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeg! Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 ... to do mnie, ... ?? 16.12.09, 20:22 to do mnie pisałaś,...?? ... powiedz więcej, ... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: ... to do mnie, ... ?? 16.12.09, 20:37 A co ci mam powiedziec? Niedługo szalbierz pójdzie w kibinimater a wtedy dokończę tyradę. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:06 elena4 napisała: > Jezu jak sie cieszę. Migalski: "ku pokrzepieniu serc" :)) Dla ułatwienia dodam,że gdy wszyscy mają takie samo zdanie, to też ze strachu i wielkich oczu - bo sondaże spadają i trzeba wszystkich za pysk trzymać. Ciekawe czy Migalski te swoje analizy to z głupoty, czy wiary że ciemny lud to łyknie jako i ty łykasz? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:11 !! A ile w tym humoru!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:17 elena4 napisała: > !! A ile w tym humoru!!!!! Raczej sztampy - każdą grupę ludzi można opisać w ten sposób. Ciekawe jak Migalski interpretuje różnice zdań w PiS (hehehe) ? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:25 Ojojojojojoj. W PIS sie tak za łby nie wezmą, hehehehe. A poczekajmy jeszcze troszeczkę. Bedzie ubaw na 40 fajerek, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:45 elena4 napisała: > Ojojojojojoj. W PIS sie tak za łby nie wezmą, hehehehe. pewnie że nie, w Pisie to biorą się za łby tak jak Kaczyński z Dornem: alimenty, sułtan, eunuchy, kiszenie ogórków i te klimaty, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:49 No, też humor do debaty publicznej wnoszą, hehehe. Ale jak się buldogi zaczną zywcem rozdzierac, to smieszne nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:53 elena4 napisała: > Ale jak się buldogi zaczną zywcem rozdzierac, to smieszne nie bedzie. komentowanie przyszłości to taki sobie pomysł, można się wygłupić tak jak było w Twoim przypadku z opowieściami o wydawaniu Rokity Niemcom Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 21:01 Ooooooo. Nastepna satyra! O, wypraszam to sobie! Jak to Premier nic nie robi? Ostatnio z wielkim podziwem patrzę na Pana Premiera, jak ani jednej chwili wolnej nie ma, by wyskoczyć znów do Peru czy choćby na małe kopanko piłki. Ale za to może być mimowolnym kibicem kopania się po kostkach między swymi poddanymi, tymi z kancelarii i tymi z klubu parlamentarnego. Piszę o wielkim zapracowaniu, bo ciągle Pan Premier, dzień w dzień, serwuje nam jakieś pomysły, czasem zapowiedzi pomysłów, często pomysły realizacji, niestety jeszcze nie serwuje nam realizacji, ale może to akurat i dobrze. Wczoraj wybuchła wiadomość o reformie w dowodach osobistych, to dowód osobisty że premier nie próżnuje. Mało tego, ostatnio senator Piesiewicz dodatkowo zatrudnił i tak zapracowanego Pana Premiera i ten musiał się podwójnie zażenować. Wiecie ile to czasu i energii kradnie takie pojedyncze zażenowanie? A co dopiero takie podwójne. I jak tu realizować obietnice wyborcze i sprawnie rządzić Polską, skoro człowiek musi się ciągle żenować, jak nie Mirem i Zbychem, to senatorem Piesiewiczem?. A jakby tego było mało, pod adresem premier.gov.pl wystartowała nowa odsłona strony internetowej Premiera (i jego kancelarii). A jakże, zajrzałem tam z ciekawości, tylko że coś mi się powoli wczytywała. No tak, pomyślałem, przecież te setki niespełnionych obietnic potrzebują trochę czasu, by się wczytać. A dopiero ile czasu potrzebują, by je zrealizowano, nie?. Ale kampanie wyborcze rządzą się przecież swoimi prawami. Strony internetowe także. Piotr Cybulski m przypadku z opowieściami o wydawaniu Rokity Niemcom Ty nie bój żaby! Jak im Niemcy obiecają jakis smaczny kąsek to i Jasia im wydadzą. Nie wiesz, ze Geschaft, Geschaft uber alles? Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 21:14 elena4 napisała: > Nie wiesz, ze Geschaft, Geschaft uber alles? to pewnie w PiSie, a w PO: wyborcza.pl/1,91446,7365573,Zalewski__zatrzymanie_Rokity_mozliwe_tylko_w_Niemczech.html Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 21:41 I będzie jak w Panu Twardowskim, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 21:41 Albo w Pani Twardowskiej? eeeeeeeeee. zapomniałam juz wszystkiego na obczyźnie. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 22:14 elena4 napisała: > > zapomniałam juz wszystkiego na obczyźnie. tak to jest, dlatego tak sobie cenię moich licznych przyjaciół mieszkających poza Polską, którzy w sprawach polskiej polityki nie wypowiadają się i nie biorą udziału w naszych wyborach - uważają, że nie należy wtrącać się do czegoś o czym ma się blade pojęcie, na co się swoich pieniędzy nie daje i nie będzie się ponosić skutków politycznych decyzji Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 22:30 To sobie ich ceń dalej. Ale wara od pouczania mnie jakie są moje prawa i obowiązki. Twoi przyjaciele to pewnie Wieczni Tułacze, ktorym wszystko jedno ile obywatelstw przyjmą; im więcej tym lepiej bo wszystko sie w zyciu przydaje, albo tacy Polacy, którzy udają obcokrajowców i do takich jak ja sie nie odezwą pierwsi, w ząbek czesani,widziałam takich, bo ich obce obywatelstwo, nad poziomy wyniosło, hehehehe. Ja mam jedną ojczyznę i aż do smierci będę ją jedną miała, chociaż okresowo bunt i odruch wymiotny we mnie wyzwala miedzy innymi dzięki takim indywiduom jak ty, które ja opanowały!!!!!. A teraz żegnam wyniosle z domieszką ironii. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: Premierowi spada :)))))))))))) 17.12.09, 00:08 elena4 napisała: > Twoi przyjaciele to pewnie Wieczni Tułacze, ktorym wszystko jedno ile > obywatelstw przyjmą; im więcej tym lepiej bo wszystko sie w zyciu przydaje, alb > o > tacy Polacy, którzy udają obcokrajowców i do takich jak ja sie nie odezwą > pierwsi, w ząbek czesani,widziałam takich, bo ich obce obywatelstwo, nad poziom > y > wyniosło, hehehehe. Mylisz się jak to zwykle w Twoim wypadku. Moi przyjaciele to wygnańcy stanu wojennego. Mają dobrą pracę, karierę naukową i dzieci, które mówią po polsku. Są dumni z Polski, nie są frustratami. Ponieważ to osoby wybitnie uzdolnione i dobrze wykształcone w zakresie nauk ścisłych - to bez względu na to czy są obywatelami Australii, USA, UK,Kanady, Austrii czy Niemiec, mają dobrze poukładane w głowach i wiedzą, że nie należy meblować cudzego mieszkania i wydawać cudzych pieniędzy. I tylko szkoda (tutaj się pewnie ze mną zgodzisz), że działania bohatera forumowych fanów lewicy - Jaruzelskiego, wygnały ich z Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 17.12.09, 09:08 No własnie. Jesli dla nich jest cudze, to niech siedzą tam gdzie siedzą i meblują swoje kolejne mieszkania. Ja będę meblowala swoje tak jak zechcę i przestawiała meble tak jak zechcę, mimo, a może dlatego, ze jestem z tych, ktorym Jaruzelski ani jego system żadnej przysługi nie zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika odpowiedzialność za swoje 18.12.09, 13:11 elena4 napisała: > Ja będę meblowala swoje tak jak zechcę i przestawiała meble > tak jak zechcę a podatki płacisz w Polsce czy Hiszpanii? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 17.12.09, 10:06 Ale z drugiej strony, coś ostatnio duzo przedstawicieli nauk scislych na forum. I to tych samych uzdolnionych, hehehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika a Kaczyńskiemu już nie ma co 18.12.09, 13:07 elena4 napisała: > Ale z drugiej strony, coś ostatnio duzo przedstawicieli nauk scislych na forum. > I to tych samych uzdolnionych, hehehehe. hehehehe, a jak to wykryłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
m.c.hrabia Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:32 Prezydentowi stoi. Po wagonie viagry to nie dziwota. Odpowiedz Link Zgłoś
mao111 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:47 i tak od prezia ma 3 razy więcej... Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 19:54 Naiwniak, nie czytaj gw, nie słuchaj zet, nie ogladaj TVN,bedziesz mądrzejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
fototron Nawet jeśli Tusk przegra to i tak Kaczyńscy .... 16.12.09, 20:36 ... nie wygrają. Mieli już swoje 5 minut i je zmarnowali. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nawet jeśli Tusk przegra to i tak Kaczyńscy . 16.12.09, 20:38 fototron napisał: > ... nie wygrają. Mieli już swoje 5 minut i je zmarnowali. ... dzięki Bogu! :p Odpowiedz Link Zgłoś
u.kiko Re: Nawet jeśli Tusk przegra to i tak Kaczyńscy . 16.12.09, 20:40 to się jeszcze okaże! PiS jest lekiem na całe to Zło! Odpowiedz Link Zgłoś
donek_z_bagien To mu na pewno nie POmoże.:( 16.12.09, 20:37 u.kiko napisała: > poparcie:)))))))))) > Brak cudów, brak sukcesów :)))))))) Nie będzie się czym POchwalić :( moto.wp.pl/kat,89554,title,Nie-bedzie-autostrady-A1,wid,11780462,wiadomosc.html Jakoś cicho o tym. W TuskVN coś o tym się zająknęli ? Odpowiedz Link Zgłoś
w0man29 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 16.12.09, 20:59 spada .. min z tego powodu forum.gazeta.pl/forum/w,396,104461768,104461768,3_klamstwa_rzadu_PO_nr_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj A panuprezydentowi się podnosi...........gorączka! 16.12.09, 21:07 A Jarowi ............rączka we w tw i we w tamte Odpowiedz Link Zgłoś
kriss_7 Re: Premierowi spada, Bea na PReMIERA:)))))))) 16.12.09, 21:12 tak chciałbym Ją ... Odpowiedz Link Zgłoś
konto_ehehehe Re: a mwiłem :)))))))))))))))))))))) 16.12.09, 21:12 u.kiko napisała: > poparcie:)))))))))) > Brak cudów, brak sukcesów :))))))))) musi spadać :)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa To dobra nowina na Święta:-) 16.12.09, 21:30 wiadomosci.onet.pl/2096929,11,sondaz_tusk_stracil_najwiecej,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: To dobra nowina na Święta:-) 16.12.09, 21:46 kecawa napisał: bardzo dobra, kurduplom spadło sondaz.wp.pl/index.html?fixedArea=73&g_internauci=false&g_mode=1&vrt_mode=1&wid=11760061&date=2009.12.8 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Dwa razy mniej dla kurdupli to dobra wiadomożś 16.12.09, 21:47 zapijaczony_ryj napisał: > kecawa napisał: > bardzo > dobra, kurduplom spadło > > sondaz.wp.pl/index.html?fixedArea=73&g_internauci=false&g_mode=1&vrt_mode=1&wid=11760061&date=2009.12.8 Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Nieuleczalne przeziąbienie-jeszce lepsza 16.12.09, 21:48 zapijaczony_ryj napisał: > zapijaczony_ryj napisał: > > > kecawa napisał: > > bardzo > > dobra, kurduplom spadło > > > > sondaz.wp.pl/index.html?fixedArea=73&g_internauci=false&g_mode=1&vrt_mode=1&wid=11760061&date=2009.12.8 > > Odpowiedz Link Zgłoś
suger.suger [...] 17.12.09, 09:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
awuk Re: Premierowi spada :)))))))))))) 17.12.09, 00:17 Zawsze wolisz jak sie podnosi ? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premierowi spada :)))))))))))) 17.12.09, 02:28 Jak Polakom spadają ŁUSKI Z OCZU TO I KASZUBOWI MUSI SPADAĆ(POparcie)!! Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj [...] 17.12.09, 11:02 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Premierowi spada , a Jarkaczowi opada 18.12.09, 04:50 Spadł śnieg,leży więc komunikacja a Tusk stoi w miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Premierowi spada :)))))))))))) 20.12.09, 23:06 Ziobro to jest ciul, co żaby żre i do tyłu chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Premierowi spada :)))))))))))) 28.12.09, 21:55 u.kiko napisała: > poparcie:)))))))))) > Brak cudów, brak sukcesów :))))))))) Nie jesteś jednak w stanie wyjaśnić dlaczego jednak poparcie dla PO się nie zmienia i jest około pięćdziesiątki a u Kaczyńskich nadal niezmienne około dwudziestu. Wg mnie to wyjaśnienie jest proste. Nawet gdy teraz jest ciężko i ludzie widzą kłopoty wolą jednak te kłopoty niż powttórne rządy Kaczyńskiego z Lepperem i Giertychem. Kaczyńskie pewnie nawet przysięgnie, że tym razem nie dla jaj bedzie rządzić jak te jego ubiegłe dwa lata rządzenia. Że tym razem to niby na poważnie? Odpowiedz Link Zgłoś