Dodaj do ulubionych

Tajne taśmy starachowickie

• Gość: marysia Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 08:14
      Przypomniało mi się, jak Jagiełło po pierwszym przesłuchaniu mówił, że
      zadzwonił do Starachowic i opierniczył Sławka, że u niego jest burdel, a ma być
      porządek. Został zrąbany i to wszystko - cytuję z pamięci. Piekne
    • Gość: pająk Re: Tajne taśmy starachowickie IP: 212.244.177.* 23.02.04, 08:26
      Jagiełło na szefa Partii. Wicie, rozumicie.!!!!
    • Gość: zdzicho Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.jgora.dialog.net.pl 23.02.04, 08:26
      To co się obecnie dzieje to jakaś paranoja-PARTANOJA- a za tgo wszystko
      odpowiada nijaki poseł obojga imion , który rozwiązywał wszystkie służby
      jako ,ze pracujący w nich ludzie nie byli moralni.A to jest skutek roli pana
      przewodniczącego jaką odegrał w tamtych czasach.Trzeba było pomału z namysłem
      zrobić to ale nie w sposob UB.W każdym systemie służby są potrzebne a ;rzez
      takie posunięcia mamy obecnie co to wszyscy widzą i słyszą
    • Gość: Sekretarz No i co elektoracie SLD??? IP: *.energetyka.czest.pl 23.02.04, 08:27
      Nadal bedziecie na nich głosowali- to jesteście takie same świnie jak oni.
    • Gość: Kuba Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.man.polbox.pl 23.02.04, 08:39
      Bezwzględnie z jakiej opcji, zrobić proces pokazowy i pozamykać smieci. Hańba!!!
      dla Sejmu , parlamentaryzmu i tych esdowskich popłuczyn.
    • Gość: VHD Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.emapa.pl / *.emapa.pl 23.02.04, 08:40
      Jejku - straszne prymitywy z tych posłów. Coz za styl rozmowy... Az sie cisnie
      na usta cytat z piosenki KNŻ: "Wbrew mej woli utrzymuje kolejnego debila!" :-(
    • Gość: Jacek Popławski wulgaryzmy... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 08:42
      Raz są ocenzurowane, raz nie. W tym samym tekście :)
    • Gość: Realista TOWARZYSZE NIE DAJMY SIĘ SPROWOKOWAĆ !!!!!! IP: 213.17.236.* 23.02.04, 08:48
      Towarzyszki i Towarzysze. Brońmy Tow.Tow. Andrzeja, Heńka,Zbyszka, Mietka i
      Basiaczka. To dobrzy Towarzysze. Nie dajmy się sprowokować określonym siłom,
      chcącym zniszczyć socjalizm w naszym kraju. Precz z imperializmem. Jak mawiał
      Tow. Cyrankiewicz - " każdy prowokator który odważy się podnieść rękę na władzę
      ludową niech wie, że mu ją ta władza odrąbie w imieniu robotników, chłopów i
      inteligencji pracującej".
    • Gość: ja :) Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 08:54
      chyba chlopiec z podstawowki umie sie lepiej wyslawiac od jagielly...
    • Gość: wjk59 Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.lodz.mm.pl 23.02.04, 08:54
      Boze ale prymitywy i co za jezyk...
      Tylko rewolucja moze wyczyscic to bagno!!!
    • Gość: obywatel Re: chwała Rapackiemu, że IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:00
      wolał stracić stanowisko, niz ukręcic łeb tej aferze !!!

Całe szczęście, że Rapacki wróci jak sld-upki pójda na smietnik historii.
    • Gość: Olek Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:04
      I oto czym się zajmują wybrańcy narodu.Jak w związku z tym dziwić się jakości
      ustaw uchwalanych przez tego typu miernoty, ktore swój mandat traktują jako
      tarczę ochronną przy załatwianiu różnego rodzaju ciemnych interesów.
      • Gość: esti Re: Tajne taśmy starachowickie IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 09:11
        Oficerowie CBŚ którym proponowano zniszczenie tych taśm i którzy się nie ugieli
        będą z czasem naszymi bohaterami.Mam dla nich himalaje szacunku!!!
        • Gość: Polak CHWAŁA OFICEROM CBŚ!!! IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 09:13
          Panowie mam dla Was himalaje szacunku!!!
          A ponoć proponowali im zniszczenie taśm...
      • Gość: menuet tasmy ... IP: *.pl / *.pl 23.02.04, 09:15
        te tasmy mogły powstac z montażu - daj mi swoje przemowienie , a ja zrobie
        reszte...Te tasmy to przy okazji także [ jakby cel podstawowy nie wyszedł]
        degradacja intelektualna .
        Do dzisiaj wierzyłem w nie.
        ..."tam gdzie mało WIEDZY , dużo WIARY ..." i odwrotnie.
        • Gość: esti Re: tasmy ... IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 09:20
          A degradacja intelektualna to też manipulacja???
          Sąd autentyczności taśm nie sprawdził?
          Jagiełło się nie przyznał w prokuraturze?
          Menuet!Coś ty człowieku tańczył w PRL-u.
      • Gość: krzysio Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.pila.cvx.ppp.tpnet.pl 23.02.04, 09:15
        Jakoś nie dziwi mnie poziom tej zarejestrowanej rozmowy. Nie wiem czy
        pamiętacie pierwsze wystąpienia posła J. przed kamerami po wypłynięciu sprawy.
        Gadał tak jakby był w trakcie załatwiania kwitów na niepoczytalność lub cos
        podobnego do sądu. Teraz widzę że gość wcale nie udawał. Niech żyje ordynacja
        wyborcza w naszym kraju. Ludzie głosują na plakat, a kolesie obstawiają
        stanowiska.
    • Gość: zenon Re: Tajne taśmy starachowickie IP: 212.244.77.* 23.02.04, 09:11
      Skąd i za ile "Wyborcza"ma te nagrania?Przecież to jest tajny materiał.Czyżby
      znowu przyszedł Rywin z propozycją?
      • Gość: mike Re:Do Zenka IP: 5.2.* / *.chello.pl 23.02.04, 09:27
        Jakbym był prokuratorem i słyszał wypowiedzi Sobotki po ujawnieniu sprawy i
        reakcję całego SLD to pewnie sam bym to przekazał do jakieś poważniej gazety i
        nikt nie musiałby z dziennikarzy do mnie przychodzić!!!
        Zwyczajne poczucie misji publicznej by mi nie pozwoliło zachować tego dla
        siebie.Waga tej sprawy, jej koszt społeczny jest stanem wyższej konieczności!!!
    • Gość: lolek494 Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.torun.mm.pl 23.02.04, 09:19
      Pytacie, czy należy ujawniać takie tajne taśmy. BEZWZGLĘDNIE NALEŻY UJAWNIAĆ!!!!
      W jaki sposób dowiemy się, że rządzą nami takie "prymitywy partyjne", którzy
      zdania po polsku nie potrafią powiedzieć. To w glowie się nie mieści.
    • Gość: andys Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.chello.pl 23.02.04, 09:19
      Abstrahując od treści i wagi dowodowej tej taśmy przeraża mnie prymitywizm i
      ubogie słownictwo oraz miałkość tych rozmów "elity".
    • Gość: basia Re: Trza się ośmiać, że ktuś qrwa takie cuś... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:21

Co za żuleria siedzi na górze. Chyba więcej nie pójdę na wybory.
      Douglasmclloyd nie cytuj więcej Lenina, bo nawet on się w mauzoleum przewraca!!!
    • Gość: TO JA Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.konstytucji.met.pl / 217.153.174.* 23.02.04, 09:26
      TO SĄ JAJA JAK BERETY ALBO JESZCZE WIĘKSZE. MÓJ DROGI LUDU! PRZECIEŻ ONI
      ROZMAWIAJĄ KONFIDENCJONALNIE - PÓŁGĘBKIEM. PRZECICEŻ ZBYSZKO CHYBA DONIÓSŁ SKĄD
      TE DOWODY A MIMIO TO GOŚCIO DZWONI NA TELEFON, KTÓRY JEST NA PODSŁUCHU! TA CAŁA
      NARADA SZTABOWA NA ROZBRAT PEWNO NIE PIERWSZA I OSTATNIA.
      JEDNYM SŁOWEM - BAGNO. SZKODA SŁÓW.
    • Gość: KAT Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.warszawa.mitex.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:26
      Bełkotliwe, prymitywne, prostackie, chamskie, przerażające - ale
      skuteczne. "Poseł", reprezentant (czyj ?) w SEJMIE !!! Kwintesencja stylu
      działania "nowoczesnej socjaldemokracji" w Polsce. Precyzyjnie wyselekcjonowana
      kadra, starannie "wychowana", "wykształcona"- ELITA.
      By żyć w takim kraju jak nasz trzeba być TWARDZIELEM MASOCHISTĄ.
      Katowanie się to nasza narodowa specjalność.
      Gdzie jest prawdziwy KAT, który zrobi swoje - a tyle tu do roboty...
    • Gość: Andrzej T. Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.dip.t-dialin.net 23.02.04, 09:34
      Fuj! W 1945 bylo tak samo, w 1952 tez, w 1968, 1970, tak bedzie zawsze. Jak
      kiedys, szara koszula bylego milicjanta, teraz towarzysza z Komitetu
      Dzielnicowego, brudne paznokcie, nowe nazwisko, zamiast Salomona Sznajdera,
      Stanislaw Krawczynski, wiecie, k...,nie mozemy sie na to zgodzic... Fuj! To tez
      kawal Polski.
    • tumajo SLD w wyborach nie wchodzą do sejmu - to fakt!:))) 23.02.04, 09:40
      Ludzie dowalmy towarzyszą sld w wyborach.:)))
      • Gość: Front Chcecie dowalić w SLDowską du.ę w wyborach-ja tak! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:54
        Koniec gadania - ludzie uważajcie na zdrowie, pijcie mleko, zapinajcie pasy,
        trenujcie palce, sprawdzajcie długopisy = WYBORY NADCHODZĄ - CZAS ZAPŁATY!!!
    • Gość: Jok Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.crowley.pl 23.02.04, 09:41
      Jak oni się rozumieli? To szyfr czy bełkot?
    • Gość: MYSZKA MIKI Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 09:59
      WIESZ, ROZUMIESZ, AHA, AHA, ... TAKIE GŁĄBY MAJĄ WŁADZĘ??? WŁADZIĘ POWINNI MIĆ I BASTA A NIE NA STOŁKI SIĘ PCHAJĄ
    • Gość: MYSZKA MIKI Re: Tajne taśmy starachowickie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.04, 10:02
      WIESZ, ROZUMIESZ, AHA. AHA, TAKIE GŁĄBY TRZYMAJĄ WŁADZĘ??? BŁEEEEE NIE CHCE MI SIĘ Z WAMI GADAĆ
    • Gość: bezbarwny Smieci ludzkie różnego koloru u władzy!!! IP: 5.5.* / 80.58.44.* 23.02.04, 10:08
    • Gość: starachowicki Re: Tajne taśmy starachowickie IP: 157.25.200.* 23.02.04, 10:09
      A ten na zadjęciu to nie jest Tadeusz Mazowiecki przypadkiem?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka