Gość: szark IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.04, 20:12 Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem seksualnym. Widocznie co wolno staroscie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dotykajacy kazdy chłop dotyka kroczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:26 krocze to coś po co sie żyje, dotykaj luby jakeś nie chuuuu......... dy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Medalik Re: kazdy chłop dotyka kroczy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:36 A mnie w latach 70-tych na czynie społecznym nauczycielka fizyki kazała sobie otrzepać tyłeczek okurzony siedzeniem na gołej ziemi. To "polecenie" wykonałem z przyjemnością i natychmiast - ku wzajemnemu zadowoleniu. Ech, te lata 70-te. Nikt nie ciągał po sądach za "otrzepywanie" tyłeczków... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zło Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.04, 08:25 > Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i > dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem > seksualnym. Widocznie co wolno staroscie... hehe, "co wolno wojewodzie ..." Piekny przyklad na polityczne zaangazowanie Prokuratury. Nauczyciel be a starosta cacy ? Bulwersujace. Jesli ktos jeszcze ufa tej instytucji to ma okazje zrewidowac swoje poglady. Zal mi tej tlumaczki. A moze starosta cos ma na Prokuratora? I Prokurator sie go boi ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mix Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:14 ha!tyle, ze sprawe molestowania urzędniczki starostwa badała prokuratura z Dąbrowy Górniczej, a kwestią nauczyciela zajęła się nasza rodzima... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nauczyciel molestował uczennice 27.02.04, 20:53 Gość portalu: szark napisał(a): > Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i > dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem > seksualnym. Widocznie co wolno staroscie... -uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 27.02.04, 21:01 oszolom.z.radia.maryja napisał: > -uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że > nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli Mylisz sie kolego. Pan vicestarosta byl pod wplywem alkocholu, a jak wiesz polskie prawo nie wini za czyny w stanie nietrzezwym. Jakis czas temu zostal stworzony precedens podczas sprawy zachlanego ksiedza. Pamietasz przeciez ta sprawe. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Nauczyciel molestował uczennice 27.02.04, 21:08 Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a): > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > -uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że > > > nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli > > Mylisz sie kolego. Pan vicestarosta byl pod wplywem alkocholu, a jak wiesz > polskie prawo nie wini za czyny w stanie nietrzezwym. Jakis czas temu zostal > stworzony precedens podczas sprawy zachlanego ksiedza. Pamietasz przeciez ta > sprawe. -bo ksiądz wypił to co było w kielichu na mszy to od razu zachlany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarny ;-) Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 28.02.04, 13:02 oszolom.z.radia.maryja napisał: > -bo ksiądz wypił to co było w kielichu na mszy to od razu zachlany W dodatku wypil z obowiazku zawodowego. Tylko ze dla niektorych wiadro to tez kielich. Nawet forme maja podobna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednakobitka Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 12:57 a ja słyszałam inną wersję-chlopa chce wykończyć byla kochanka!przez wiele lat na ręke jej byla ta znajomość ale po powrocie męża z zagranicznych wojaży musiała coś wykombinować żeby sie pozbyć nauczyciela...i wykombinowała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.bis.czestochowa.pl 28.02.04, 17:43 ucze sie w jednym z czestochowskich liceow. w mojej szkole jest rowniez nauczyciel ktory daży szczegolnymi wzgledami niektore uczennice. nawet poszly ploty ze jedna z nich przespal sie. Odpowiedz Link Zgłoś