Dodaj do ulubionych

Nauczyciel molestował uczennice

IP: *.zgora.dialog.net.pl 26.02.04, 20:12
Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i
dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem
seksualnym. Widocznie co wolno staroscie...
Obserwuj wątek
    • Gość: dotykajacy kazdy chłop dotyka kroczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.04, 20:26
      krocze to coś po co sie żyje, dotykaj luby jakeś nie chuuuu......... dy
      • Gość: Medalik Re: kazdy chłop dotyka kroczy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.02.04, 20:36
        A mnie w latach 70-tych na czynie społecznym nauczycielka fizyki kazała sobie
        otrzepać tyłeczek okurzony siedzeniem na gołej ziemi.
        To "polecenie" wykonałem z przyjemnością i natychmiast - ku wzajemnemu
        zadowoleniu.
        Ech, te lata 70-te. Nikt nie ciągał po sądach za "otrzepywanie" tyłeczków...
    • Gość: zło Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.02.04, 08:25
      > Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i
      > dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem
      > seksualnym. Widocznie co wolno staroscie...

hehe, "co wolno wojewodzie ..." Piekny przyklad na polityczne zaangazowanie
      Prokuratury. Nauczyciel be a starosta cacy ? Bulwersujace. Jesli ktos jeszcze
      ufa tej instytucji to ma okazje zrewidowac swoje poglady. Zal mi tej tlumaczki.
      A moze starosta cos ma na Prokuratora? I Prokurator sie go boi ?
      • Gość: mix Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.04, 18:14
        ha!tyle, ze sprawe molestowania urzędniczki starostwa badała prokuratura z
        Dąbrowy Górniczej, a kwestią nauczyciela zajęła się nasza rodzima...
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Nauczyciel molestował uczennice 27.02.04, 20:53
      Gość portalu: szark napisał(a):

> Przeciez w tej samej Czestochowie prokuratura uznala ze calowanie w szyje i
      > dotykanie krocza tlumaczki przez wicestaroste nie jest molestowaniem
      > seksualnym. Widocznie co wolno staroscie...

-uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że
      nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli
      • Gość: Czarny ;-) Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 27.02.04, 21:01
        oszolom.z.radia.maryja napisał:
        > -uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że
        > nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli

Mylisz sie kolego. Pan vicestarosta byl pod wplywem alkocholu, a jak wiesz
        polskie prawo nie wini za czyny w stanie nietrzezwym. Jakis czas temu zostal
        stworzony precedens podczas sprawy zachlanego ksiedza. Pamietasz przeciez ta
        sprawe.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Nauczyciel molestował uczennice 27.02.04, 21:08
          Gość portalu: Czarny ;-) napisał(a):

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
          > > -uczennica była nieletnia a pani tłumacz jest dorosłą kobietą a wiadomo że
          >
          > > nieletni podlegają większej ochronie niż dorośli
          >
          > Mylisz sie kolego. Pan vicestarosta byl pod wplywem alkocholu, a jak wiesz
          > polskie prawo nie wini za czyny w stanie nietrzezwym. Jakis czas temu zostal
          > stworzony precedens podczas sprawy zachlanego ksiedza. Pamietasz przeciez ta
          > sprawe.

-bo ksiądz wypił to co było w kielichu na mszy to od razu zachlany
          • Gość: Czarny ;-) Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: 5.3.1R* / *.telenet-ops.be 28.02.04, 13:02
            oszolom.z.radia.maryja napisał:
            > -bo ksiądz wypił to co było w kielichu na mszy to od razu zachlany

W dodatku wypil z obowiazku zawodowego.
            Tylko ze dla niektorych wiadro to tez kielich. Nawet forme maja podobna :-)
    • Gość: jednakobitka Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.panki.sdi.tpnet.pl 28.02.04, 12:57
      a ja słyszałam inną wersję-chlopa chce wykończyć byla kochanka!przez wiele lat
      na ręke jej byla ta znajomość ale po powrocie męża z zagranicznych wojaży
      musiała coś wykombinować żeby sie pozbyć nauczyciela...i wykombinowała!
    • Gość: xxxxx Re: Nauczyciel molestował uczennice IP: *.bis.czestochowa.pl 28.02.04, 17:43
      ucze sie w jednym z czestochowskich liceow. w mojej szkole jest rowniez
      nauczyciel ktory daży szczegolnymi wzgledami niektore uczennice. nawet poszly
      ploty ze jedna z nich przespal sie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka