bezprim 10.05.10, 20:02 w najnowszych sondażach. Sprawdza się moja prognoza przed,którą ostrzegałem tutejszych zwolenników Bronka. Strzeżcie się brata Jarosława platfusy. marcinpalade.salon24.pl/180283,pierwsze-pelne-sondaze-usrednienie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bodo.2 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 10.05.10, 22:32 stąd rudemu puszczają nerwy i zaczyna publicznie grozić,sytuacja musi być gorsza,niż media POdają Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 10.05.10, 23:54 platforma jeszcze wytoczy cięzkie działa i pisiorom wtedy szczęki opadną Odpowiedz Link Zgłoś
inwestor_z_kataru Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 10.05.10, 23:59 maciej1909 napisał: > platforma jeszcze wytoczy cięzkie działa i pisiorom wtedy szczęki > opadną A te ciężkie działa to pewnie kolejny wykład "prof" Bartoszewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 00:02 wystarczy odtajnic czarne skrzynki z tupolewa i wszystko będzie jasne :) Odpowiedz Link Zgłoś
ta Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 00:02 Stenogram pewnej rozmowy telefonicznej Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Inaczej nie będzie. 11.05.10, 00:08 To odwrót sądarzowni "na z góry upatrzone POzycje". Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Inaczej nie będzie. 11.05.10, 00:13 jarek spadnie na 4 pozycje po ujawnieniu tresci 4 skrzynek Odpowiedz Link Zgłoś
inwestor_z_kataru Re: Inaczej nie będzie. 11.05.10, 00:22 maciej1909 napisał: > jarek spadnie na 4 pozycje po ujawnieniu tresci 4 skrzynek Wierzysz w te swoje czarne skrzynki jak Niemcy w 1945r w Wunderwaffe. Tak samo na tym wyjdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
maciej1909 Re: Inaczej nie będzie. 11.05.10, 00:26 No wiesz wy wierzycie ze ruscy zestrzelili tupolewa ja wierze ze kaczynski przyczynil sie do smierci 95 innych osob... Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Inaczej nie będzie. 11.05.10, 07:13 tadzap - juz dawno miałas sie wziąść do ortografii - kompromitujesz swojego idola pisząc jak ciemny lud.Do roboty !!! Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Od tygodni na roznych forach ostrzegalem, ze.. 11.05.10, 00:19 ..kazda strategia bazujaca na hieniackim zestawianiu Jarka, smierci jego brata, probach przypisywania mu winy, zartach a'la rozedrgany gimnazjalista, parabolach do okresu rzadow PiS, zesra sie! No sie zesralo:) Odpowiedz Link Zgłoś
golem1963 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 01:09 to jest początek końca aferzystów z PO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bogda35 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 07:22 to jest początek dwu straconych dla Polski lat - kolejnych rozrób,pogłębiania nienawiści wzajemnej Polaków i nienawiści w polityce zagranicznej i łamania Konstytucji - czy kto.s jeszcze pamięta że w.g. Konstytucji prezydent ma byc apolityczny-"prezydentem wszystkich Polaków"? ta kreatura nawet nie udaje tego,mało tego,swoja kampanie prowadzi pod hasłem"Polska dla prawdziwych Polaków".A jego zwolennicy wręcz pisza na forach "nieprawdziwi precz z Polski".A kto jest prawdziwy ? Goering powiedział "W tym panstwie JA decyduje kto jest Zydem". W naszym państwie o tym kto jest Polakiem - bedzie decydował inny faszysta - i jego akolici.WYJECHAŁO Z POLSKI DWA MILIONY DWIEŚCIE TYSIECY ludzi - ile wyjedzie teraz? Odpowiedz Link Zgłoś
nesta_fan Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 08:55 święte słowa :) ale mojego głosu nigdy nie zdobędą i jestem z tego dumna :) Boże,widzisz a nie grzmisz !!!...(chociaż raz już 'pogroził' palcem kaczystom,vide Wawel+wulkan ...chcieli mieć okazalej niż JP2) Odpowiedz Link Zgłoś
liberation1 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 10:23 Gdyby Donek stanął na czele komisji i pokierował sprawą jak szef rządu, na pewno PO zyskałaby społecznie i obroniłby sondaże. A przez tchórzostwo i "fachowość" o której alarmują media, ludzie budzą się i widzą te cuda. Budzą się bo usnęli na bajkach o cudach gospodarczych KonDonka. Odpowiedz Link Zgłoś
nata777 Re: Komorowski- w dół,Kaczyński w górę 11.05.10, 11:12 liberation1 napisał: > Gdyby Donek stanął na czele komisji i pokierował sprawą jak szef rządu, By stanąć na czele komisji musiałby mieć chęć wyjaśnienia przyczyn. A wolał bo świadomie Po wybrała manipulacje jak ta www.rp.pl/artykul/466893_Dluga_droga_do_Smolenska.html obietnica teczusia Odpowiedz Link Zgłoś