sodoma4 13.06.10, 16:21 Tylko dlaczego Komorowski twierdzi że państwo „jest silne naszą siłą”. Czy siła PO ma aż taki wpływ na siłę państwa Polskiego, ja mam odwrotne odczucia. Siła Zbycha, Mira, Grzecha, Rycha to siła PO, a nie państwa Polskiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
p.heniu Nawet z katki duka 13.06.10, 16:25 czewski bez sensu, bez życia. Jak on zrobił piątkę dzieci, skoro nawet czytanie sprawia mu trudności? Nic życia nie ma tym gamoniu. Wampira ma w domu? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Nawet z katki duka 13.06.10, 16:27 p.heniu napisał: > czewski bez sensu, bez życia. Jak on zrobił piątkę dzieci, skoro nawet czytanie > sprawia mu trudności? > Nic życia nie ma tym gamoniu. Wampira ma w domu? Nie dziw sie, tym kim jest zawdziecza tylko swojej wiernosci srodowisku UD. Mierny, bierny ale wierny. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: Nawet z katki duka 13.06.10, 16:29 Sądząc po tym, jak łatwo idzie Ci pisanie, to nawet nie będę pytał o potomstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu A pytaj. 13.06.10, 16:34 Do zrobienia dziecka potrzeba jakiegoś wydatku energetycznego. Magister Gamoń wygląda jakby za chwilę miał omdleć z wysiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
zgred-zisko Re: A pytaj. 13.06.10, 16:43 Wydatku energetycznego, owszem. Ale elokwencji? Pierwsze słyszę. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Nie chodzi o treść bo i tak nie jego lecz o formę 13.06.10, 16:51 Wygląda na to, że nawet mu nie dali przeczytać przed przemówieniem, żeby mu się nie wydawało, że coś zapamiętał. W prlu był kiedyś makaron bezjajeczny. Bronek Gamoń wygląda na taki produkt. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Jak by tak jeszcze ściagę do zakładania słuchawki 13.06.10, 16:44 zrobili Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Bronek Gamoń wygląda na goscia, ktoremu 13.06.10, 16:56 POtrzebna jest instrukcja czytania z kartki. Tylko w jakiej formie mu ja przedstawić? Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 'nie bądź pan rura i nie pękaj pan'. 13.06.10, 16:59 "Woda ma to do siebie, że się zbiera i stanowi zagrożenie, a potem spływa do Bałtyku. Nie słyszałem od dłuższego czasu o powodziach, które by trwały dlużej niż tydzień czy dwa.”- Komorowski Odpowiedz Link Zgłoś