maciusia30 17.06.09, 20:02 synek nieraz tak płacze, że aż zanosi się dziś popekaly mu nieznacznie naczynak w lewym oczku czy to coś poważnego? liczę, że do jutra oczko już nie będzie czerwone... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kasiaalbrecht Re: popękane naczynka 17.06.09, 21:17 raczej nic powżnego kruchość naczyń póki co do obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
maciusia30 Re: popękane naczynka 18.06.09, 08:34 ale czy to normalne ze dziecko tak sie zanosi ze popekaly naczynka? byl glodny wtedy rzucil sie na butle szybko... > raczej nic powżnego kruchość naczyń póki co do obserwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Pani doktor - popękane naczynka na policzkach 18.06.09, 09:10 Moja córka ma praktycznie od zawsze popękane naczynka na policzkach. Teraz ma 2,5 roku. Co można z tym zrobić, nie wygląda to ładnie. Taka mała dziewczynka a ma taką brzydką twarz. Pytałam peditary ale on mówi, że nie da się nic z tym zrobić i być może zostanie tak do końca życia. Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
kurdkowa Re: Pani doktor - popękane naczynka na policzkach 18.06.09, 10:59 A można podawac tak małym dziecim np rutyne? Wiem, ze polecana jest starszym osobom z pekającymi naczynkami... Odpowiedz Link Zgłoś
renata.39 Re: Pani doktor - popękane naczynka na policzkach 18.06.09, 12:37 Spróbuj żel z arniki ja smaruję 1,5 roku córce siniaki i obrzęki po uderzeniu oraz tam gdzie ma rozszerzone naczynka. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Pani doktor - popękane naczynka na policzkach 19.06.09, 10:33 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: popękane naczynka 25.06.09, 08:51 Pani dr co pani o tym myśli? O moim problemie? Odpowiedz Link Zgłoś