smutek20 30.06.10, 21:14 zdecydowanie Jaruś lepiej się zaprezentował w debacie z Bronkiem co za maniera u Bronka- oczywista oczywistość he he he powtórzył to sformułowanie chyba z 10 razy he he he he Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lernakow Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:18 smutek20 napisała: > zdecydowanie Jaruś lepiej się zaprezentował w debacie z Bronkiem > Nie oglądałem debaty, ale czytałem na bieżąco komentarze na FK. I mam wrażenie, że były dwie odrębne debaty i każdy z kandydatów bezwzględnie wygrał jedną z nich. Jedna toczyła się w głowach zwolenników Jarka, druga zaś w głowach zwolenników Bronka. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:21 he he he he dobre ale ja obiektywnie oceniam- 1 debata , Jarus przegrał z Broniem, ale 2 debata - wygrał Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:29 smutek20 napisała: > ale ja obiektywnie oceniam > Weź mnie nie rozśmieszaj. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:34 lernakow napisał: > > > Weź mnie nie rozśmieszaj. no cóż , jesteś w takim razie człowiekiem małej wiary , skoro nie wierzysz , że jestem obiektywna Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:38 smutek20 napisała: > no cóż , jesteś w takim razie człowiekiem małej wiary , > skoro nie wierzysz , że jestem obiektywna > To nie jest kwestia do przyjmowania na wiarę, tylko do rozstrzygania przez krytyczną analizę tekstu. Wielu tekstów. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:40 lernakow napisał: > To nie jest kwestia do przyjmowania na wiarę, tylko do rozstrzygania > przez krytyczną analizę tekstu. Wielu tekstów. jakie teksty? moje ? Odpowiedz Link Zgłoś
lernakow Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:41 smutek20 napisała: > jakie teksty? moje ? > Skoro rozważamy Twoją obiektywność, to analizujemy Twoje teksty. Odpowiedz Link Zgłoś
smutek20 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:48 lernakow napisał: > smutek20 napisała: > > > jakie teksty? moje ? > > > Skoro rozważamy Twoją obiektywność, to analizujemy Twoje teksty. niesamowite, ja myslałam ze nikt moich postów nie czyta he he he , może z wyjątkiem Kieprzego i wredusa Matyldy a tu sie okazuję , że nie tylko są czytane to jeszcze analizowane chyba nie zasnę dzisiaj z wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iwa Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.centertel.pl 30.06.10, 22:00 lernakow napisał: I mam wrażenie, że były dwie odrębne debaty i każdy z kandydatów bezwzględnie wygrał jedną z nich. Jedna toczyła się w głowach zwolenników Jarka,druga zaś w głowach zwolenników Bronka. Popieram.Tak właśnie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: 81.219.210.* 30.06.10, 23:25 > Nie oglądałem debaty, ale czytałem na bieżąco komentarze na FK Posłuchaj lepiej wypowiedzi ekspertów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jojo Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 21:20 taaaaaaa, zaklinaczu rzeczywistosci kolejne lanie zebral prezes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eeeee Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.pools.arcor-ip.net 30.06.10, 21:37 oczywistosc oczywista na marksistowskim juniwerku Odpowiedz Link Zgłoś
jutrzenka.3 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:45 U wiekszości z nas debaty poglądów nie zmienią, w niedzielę pójdziemy, wybierzemy i będziemy mieli nowego prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Hallo.) IP: *.dip.t-dialin.net 30.06.10, 21:53 ALLE WYBIERAC JAROSLAWA DOBRY BENDZIE PREZYDENT ! Gruß Hans :) Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 21:56 Jeśli ktoś miał wątpliwości co do tego , że Bronek jest płytki. To po tej debacie już chyba nie ma tych wątpliwości. Bronek powinien zapisać się do harcerstwa, dla niego urząd prezydencji to za wysoki próg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fodo Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: 194.187.72.* 30.06.10, 22:06 Jarosław moim prezydentem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 22:22 Śmiałam się jak BK mówił że to Marcinkiewicz itd itd,a nie PiS.Uszło jego uwadze że Marcinkiewicz=PiS Odpowiedz Link Zgłoś
ddyzma5 Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 22:51 Komorowski umie tylko w koło mówić że Zgoda buduje bo Polska jest najważniejsza. W pewnym sensie swoimi ograniczeniami i możliwościami przypomina mi Wałęsę. Odpowiedz Link Zgłoś
slowenia Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 23:01 Gość portalu: Baśka napisał(a): > Śmiałam się jak BK mówił że to Marcinkiewicz itd itd,a nie PiS.Uszło jego uwadze że Marcinkiewicz=PiS Ba$ka, nie manipuluj, Kłamczyński twierdził, że to jego rząd obniżył podatki, a Komorowski mówił, że rząd Marcinkiewicza, a nie 'pana prezesa' "Pan prezes wspomniał o obniżeniu podatków, no to było zasługą rządu Kazimierza Marcinkiewicza, który przysłał mi list protestujący przeciwko przypisywaniu sobie tej zasługi przez pana Jarosława Kaczyńskiego." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 23:06 To nie mówił rząd PiS-u Odpowiedz Link Zgłoś
slowenia Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem 30.06.10, 23:08 Gość portalu: Baśka napisał(a): > To nie mówił rząd PiS-u Czyli "uszło twojej uwadze", że mówił zgodnie z prawdą, a Kaczyński się z prawdą rozminął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baśka Re: Jarus wygrał debatę z Bronkiem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.10, 23:14 Jutro to obejrzę dokładnie,dzieci przeszkodziły troszeczkę:)) Odpowiedz Link Zgłoś