Gość: pacyfista IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 07:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Czerniakow czeka Antyglobaliści nie przezyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 07:40 Sprobujcie zrobic jakakolwiek zadyme palanty! Nie wyjedziecie z Warszawy w jednym kawalku. Czerniakow i Powisle dadza wam taki wp...l, ze zapamietacie to do konca zycia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: The Cure Brawo Czerniakow ????? IP: *.ri.ri.cox.net 19.03.04, 08:35 Wpierdolcie tej cholocie !!!! Oni tylko potrafia palic sklepy i samochody !!!!!!! Niecierpie antyglobalistow !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Brawo Czerniakow ????? IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.04, 09:22 Gość portalu: The Cure napisał(a): > Wpierdolcie tej cholocie !!!! > Oni tylko potrafia palic sklepy i samochody !!!!!!! > Niecierpie antyglobalistow !!!!! ************************* A ja nie cierpię hołoty dysortograficznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: Brawo Czerniakow ????? IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 19.03.04, 12:02 Tzw. Antyglobaliści, Pacyfiści i różnej maści Wielbiciele Ziemi to pogrobowcy skompromitowanej Swiatowej Komuny, lewackie wilki w owczej skórze. Romantyczna młodzieży nie dajcie się zwariować! Radzę Czerniakowowi i Powiślu nie dać się sprowokować do jakichś konfrontacji czy bijatyk. Zostawcie sprawę pokoju publicznego w rękach przedstawicieli prawa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wosq [...] IP: 150.254.99.* 19.03.04, 14:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jankop ty głupku IP: *.chello.pl 19.03.04, 09:07 ty głupku właśnie o to im chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emilia Re: Antyglobaliści nie przezyja IP: *.crowley.pl 19.03.04, 10:56 Powiśla proszę w to nie mieszać. Jako jednoosobowa reprezentacja tej dzielnicy, trzymam kciuki za przeciwników szczytu. No pasaran;)) Emilia Odpowiedz Link Zgłoś
oztywzyciu Re: Antyglobaliści nie przezyja 19.03.04, 12:13 Gość portalu: Emilia napisał(a): > Powiśla proszę w to nie mieszać. Jako jednoosobowa reprezentacja tej dzielnicy, > > trzymam kciuki za przeciwników szczytu. No pasaran;)) > > Emilia No to jest nas tu już dwoje. No pasaran Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Re: Antyglobaliści nie przezyja 19.03.04, 16:22 A ja z Saskiej Kepy przybede z odsiecza. No pasaran! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolores nie rozumiem:kto ma "nie przejść"? IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 17:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiolek mazowiecki Re: Antyglobaliści nie przezyja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:32 Jako wsparcie jednoosobowego przedstawiciela Powisla i jednoczesnie dziecko tej dzielnicy (choc teraz jak prawdziwy mieszcznin mieszkam pod miastem i pracuje dla systemu i dlatego znam najlepiej jego swinstwa od srodka) no pasaran ;) a i jeszcze punks not dead z przeszlosci sie odezwalo ;-)) PS Zamierzamy z kolegami z delingu wziac urlopik i dolaczyc sie do walki z systemem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Antyglobaliści nocuja w hotelu Hyatt IP: *.fntax.com 19.03.04, 07:50 Skad ta dzicz ma pieniadze na noclegi w najdrozszych hotelach ? Czyz nie powinna nocowac na Dworcu Centralnym, pod namiotem w parku albo w tunelu cieplowniczym, bojkotujac przykladnie wielkie i globalne sieci hotelarskie i solidaryzujac sie z tymi, ktorzy naprawde cierpia ? Ale nie, dla nich wazniejsza kanapa, zadyma i rozglos, a nie idea. Kto finansuje to dziadostwo ??? Hipokryzja wierchuszki antyglobalistow jest obrzydliwa. Analogicznie postepuja "ekolodzy" udajacy sie na zadymy samochodami. Mlodzi, zanim zdemolujecie to miasto, zastanowcie sie, kogo Wy wspieracie ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MarX Re: Antyglobaliści nocuja w hotelu Hyatt IP: *.dozamel.ssk.pl / *.ssk.pl 19.03.04, 08:45 Gość portalu: Towarzysz napisał(a): > Skad ta dzicz ma pieniadze na noclegi w najdrozszych hotelach ? (...) W dodatku należacych do sieci o globalnym zasięgu... ;-, Pzdr, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariner4 Re: Antyglobaliści nocuja w hotelu Hyatt IP: *.visp.energis.pl 19.03.04, 09:28 Każdy pretekst jest dobry aby wszcząć awanturę. Nie ma znaczenia czy wrogiem jest globalizm czy co innego. Istnieje grupa zawodowych "protestowaczy", którym niestety młodzi (najczęściej) ludzie zbyt łatwo ulegaja. Globalizm nie jest wynalazkiem naszych czasów. On tylko nabrał przyspieszenia. Kiedyś, tysiące lat temu, w kolebce ludności europejskiej, w Indiach, ludzie mówili jednym językiem, praindoeuropejskim. Poszczególne grupy docierały w rózne miejsca świata i z powodu małej gęstości zaludnienia zaczęły się wykształcać rózne języki i narody. Kiedy ludzi było coraz więcej, kultury i plemiona, a potem narody zaczęły się ze sobą zderzać. Od tego czasu zaczęły zachodzić procesy globalizacyjne,najpierw bardzo powolne. Teraz w dobie masowej komunikacji proces dostał "kopa" I nikt na to nic nie poradzi. Po pierwsze jesteśmy skazani na technologie, bo inaczej już nie da się wyżywić paru miliardów ludzi, ubrać ich i dać im mieszkania. Powrót do naturalnych metod w rolnictwie to śmierć głodowa większości obecnie żyjących ludzi. Wyobraź sobie na przykład spadek wydajności w produkcji zbóż z obecnych 100 q z ha do około 12 - 15. Gdyby nie tworzywa sztuczne, to czy starczyło by skóry na buty, wełny na ubrania? Są to pytania retoryczne. Żadna forma socjalizmu nie rozwiązała problemu efektywnej produkcji. Aby produkować tanio, trzeba produkcji masowej. Ile kosztował by na przykład samochód, gdyby nie ponadnarodowe koncerny. Komputery były by bardzo drogie, gdyby nie masowa produkcja gigantów. I tak dalej. Dla dobra sprawy tylko kilka krajów na świecie może zapewnić dostateczną produkcję zbóż. USA, Kanada, Australia, Argentyna i w perspektywie Rosja, Ukraina i Białoruś, może parę innych. Bo zboże to trawa stepowa i tyle. Prędzej czy później nastąpi więc specjalizacja zgodna z warunkami lokalnymi, bo inaczej wymrzemy z głodu. Pamiętasz protesty zadymiarzy jak budowana była zapora pod Czorsztynem? Gdyby nie ta zapora to skutki wielkiej powodzi, która podtopiła Wrocław, były by nieprównywalnie tragiczniejsze. Wielu ludzi przyłącza się do protestów z powodu braku elementarnej wiedzy. Przeważnie tak jest, ze przywódcy wszelkich masowych protestów, to są cyniczni łajdacy wykorzystujący niewiedzę, niezadowolenie i zwykły strach dla swoich celów. Czemu służy palenie samochodów, rozbijanie sklepów, na ogół drobnych włascicieli? To chęć rozróby, niestety bezkarnej. Wyładowanie agresji, frustracji i strachów. Świat nie jest rajem na Ziemi. Konflikty towarzyszą nam od początku instnienia ludzkości. Czytałem gdzieś ciekawą teorię. Otóż natura wyposaża gatunki w mechanizmy zapobiegające ich autodestrukcji. Im zwierzak ma większe zdolności zabijania, tym te wewnetrzne hamulce są silniejsze. Potężne drapieżniki jednego gatunku na ogół się wzajemnie nie zabijają. Jeżeli nawet któryś zginie to jest to raczej "wypadek przy pracy". Gatunki słabe fizycznie i nie mające naturalnych narzędzi mordu, takich zabezpieczeń nie potrzebują. Człowiek jest istotą słabą z tego punktu widzenia. Ale nasz rozum pozwolił nam zbudować nowoczesne bronie i mamy straszliwe możliwości zabijania. A nie mamy tych hamulców. Tak po krótce i w dużym uproszczeniu. Mając krytyczny stosunek do rzeczywistości zapominamy, że ludzie urodzeni po wojnie w Europie to są praktycznie pierwsze pokolenia w naszych dziejach, które mają szansę dokonać żywota bez wojny. To mało? Moi rodzice przeżyli 3 wojny. Ludzie zawsze byli niezadowoleni z panującej rzeczywistości. Podobno jest to motorem postępu. Ten postęp nie zawsze dobrze nam służy. Walka z kapitałem nie rozwiąze problemu bezrobocia, chorób i głodu. Postęp jednak jest. Wystarczy popatrzeć na Daleki Wschód. Te procecy zachodzą jednak powoli, a nasze życie jest krótkie. Ktoś policzył, całkowita pomoc finansowa wpompowana w Afrykę pozwoliła by temu kontynentowi osiągnąć całkiem niezły poziom życia. W latach 60 Afrykalnie żyli lepiej niż Płd Wsch Azjaci. Wszystko się zmienia. Kapitał międzynarodowy też. Kilka lat temu ładowałem w Ghanie półprodukty aluminiowe przy nabrzeżu wielkiej huty należącej do amerykańskiego koncernu Kaiser. Pracujący tam ludzie średnio zarabiali 500 USD, podczas gdy w reszcie portu 20. Pracownicy Kaisera byli zadbani, mieli ubrania ochronne, posiłki regeneracyjne a zakładzie było czysto. Jednym słowem niemal europejskie standarty. Ktoś powie że Ghańczycy są tam wyzyskiwani, że amerykanski robotnik zarabia wiecej. Ale w Ghanie za 500 USD żyje się lepiej niż w USA za 3000. Pod bramą zakładu kłębił się tłum oczekujących zwolnienia się jakiegoś miejsca pracy. Amerykanie zadbali także o ekologię na najwyższym możliwie poziomie. To też jest współczesny kapitalizm. Można wiele pisać, ale tego większość "zadymiarzy" po prostu nie wie. Zreszta ta wiedza nie jest im wcale potrzebna. Pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek A. Hampshire Re: Antyglobaliści nocuja w hotelu Hyatt IP: 5.5R3D* / *.cache.pol.co.uk 19.03.04, 12:15 Drogi Marinerze, twój świetny wykład o historii postępu cywilizacji to niestety po większej części rzucanie pereł przed wieprze. Niemniej myślę, że lżej ci teraz na piersi a to też coś warte. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ali Re: Antyglobaliści nocuja w hotelu Hyatt IP: *.chello.pl 19.03.04, 10:37 wlasnie, tez zadaje sobie to pytanie. Antyglobaliści stanowią sobą globalną korporację!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Antyglobaliści stanowią sobą globalną korporację IP: *.fntax.com 19.03.04, 10:44 > Antyglobaliści stanowią sobą globalną korporację!!! Jak to pieknie powiedziane. Wpisze do zlotych mysli. Caluski, Tow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka Dostaną łomot co się zowie i pójdą siedzieć IP: *.aster.pl / *.aster.pl 19.03.04, 07:52 Już przy pierwszej próbie palenia samochodów, wybijania szyb i bicia przechodniów - mam nadzieję. Już ja bym im pokazała prawa człowieka i obywatela. A potem kosztowana (niestety), lecz natychmiastowa i skuteczna deportacja do kraju, z którego do Polski przybyli. Policjo, tak trzymac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anty.pasyfista Pasyfista - męczennik IP: *.fntax.com 19.03.04, 07:53 Ustrzelic nalezaloby pasyfiste-idiote, z wielkim pozytkiem dla forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zadowolony Re: Pasyfista - męczennik IP: *.ri.ri.cox.net 19.03.04, 08:33 Zgadzam sie z Toba !!!! Ten smiec ma jakies problem - wszystkich nienawidzi !!!! Moze mu nie staje ? A moze mu tylko staje jak wali ze wscieklosci w klawisze !!! HAHAHAHA Nawet mi go juz nie szkoda !!!! > Ustrzelic nalezaloby pasyfiste-idiote, z wielkim pozytkiem dla forum GW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz "Personae non grata" dla zadymiarzy IP: *.fntax.com 19.03.04, 08:12 Skoro wiadomo, gdzie znani zagraniczni zadymiarze zamierzaja sie rozgoscic, dlaczego nie utrudnic/zabronic im wjazdu do Polski, wzorem Czechow i innych panstw narazonych w przeszlosci na zadymy tej dziczy ? Czy Polska zawsze musi udzielac gosciny nawet tym, ktorych sobie nie zyczy ? Bo to przejaw tolerancji, otwartego swiatopogladu i wielokulturowosci ? Tylko kto zaplaci potem za szkody powstale z winy antyglobalitycznych zadymiarzy i towarzyszacego im chuliganstwa ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: "Personae non grata" dla zadymiarzy IP: *.adsl.vol.cz 19.03.04, 08:24 V Praze antiglobasti planovali, ze delegaty MMF a SB uvezni v Kongresovem centru a budou je tam drzet, dokud nesplni jejich pozadavky. Tento plan INPEG byl znam predem, za terorismus a pripravu brani rukojmi, omezovani osobni svobody... policie nikoho z tech chuliganu nestihala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz STOP INPEG now. Zdjecia zadymiarzy z Pragi. IP: *.fntax.com 19.03.04, 09:03 Tom: >>policie nikoho z tech chuliganu nestihala << A dlaczego ich nie scigala ?? Skoro znany byl policji ow plan INPEG (INICIATIVA PROTI EKONOMICKÉ GLOBALIZACI - PRAHA 2000), mozna sie bylo operacyjnie do tego przygotowac. Mam dla Ciebie link: mujweb.cz/Zpravy/stopinpeg/ "mohou níže umístěné záběry pomoci identifikovat chuligány" Zamieszczone pod tym linkiem praskie zdjecia moga pomoc polskiej policji zidentyfikowac potencjalnych chuliganow w Warszawie. Czy ktos sie tym zainteresuje ? Ciekawe, czy antyglobalistyczna dzicz ma warszawska wersje INPEG- u. Pogranicznicy powinni o to zapytac zadymiarzy z YA BASTA. A potem ich deportowac... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Niech sprobuja rozrabiac !!!!! IP: *.ri.ri.cox.net 19.03.04, 08:38 Mam nadzieje ze policja zajmie sie ta lewicowa brudna mlodzierza !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: Niech sprobuja rozrabiac !!!!! IP: *.home.cgocable.net 19.03.04, 08:41 jestes straszna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.bracz.edu.pl 19.03.04, 09:00 Policja będzie pilnowała antyglobalistów i zadymiarzy, a Al-Kaidzie w to graj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tepy ryj [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.03.04, 09:02 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hohlik [...] IP: 83.144.65.* 19.03.04, 09:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rudy Do Pacyfisty IP: *.attbi.cable.earthlink.net 19.03.04, 09:07 Jezeli juz zdecyduja sie strzelac, to mam nadzieje, ze ty dostaniesz jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Do Pacyfisty IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.04, 09:24 Gość portalu: Rudy napisał(a): > Jezeli juz zdecyduja sie strzelac, to mam nadzieje, ze ty dostaniesz jako pierw > szy. **************** Lubisz patrzeć, jak ktoś do kogoś strzela? To idź do kina. Odpowiedz Link Zgłoś
mefju Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę 19.03.04, 09:35 Kilka tygodni tem Zycie Warszawy zablyslo juz pisząc o kibicach Legii jako pierwszych antyglobalistów. Zycie zadymiarzy widzi we wszystkich. po drugie, Ya Basta nie zorganizowała zadymy w Pradze. Najbardziej bojowy był Czarny Blok. Strategia Ya Basty wygląda w ten sposób, że zakładają na siebie gąbki i kaski, przed sobą niosą napompowane dętki i tarcze. Nie ma mowy o żadnych pałkach. Bardziej przypomina to happening Pomarańczowej Alternatywy, niż zadymę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.gdynia.mm.pl 19.03.04, 09:42 mefju napisał: > Kilka tygodni tem Zycie Warszawy zablyslo juz pisząc o kibicach Legii jako > pierwszych antyglobalistów. Zycie zadymiarzy widzi we wszystkich. > > po drugie, Ya Basta nie zorganizowała zadymy w Pradze. Najbardziej bojowy był > Czarny Blok. Strategia Ya Basty wygląda w ten sposób, że zakładają na siebie > gąbki i kaski, przed sobą niosą napompowane dętki i tarcze. Nie ma mowy o > żadnych pałkach. Bardziej przypomina to happening Pomarańczowej Alternatywy, > niż zadymę. ********************* Ale opinię już trzeba urabiać, żeby ludzie wiedzieli kto jest winien. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Ya Basta zakłada na siebie gąbki i kaski IP: *.fntax.com 19.03.04, 09:43 mefju napisał: >>Strategia Ya Basty wygląda w ten sposób, że zakładają na siebie gąbki i kaski, przed sobą niosą napompowane dętki i tarcze<< Jezu, czy my zyjemy wsrod ludzi normalnych ? S t r a t e g i a gąbek, kaskow, dętek i tarcz ? Von Clausewitz przewraca sie w grobie widzac, jak deprecjonuje sie pojecie "strategia". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baza Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.crowley.pl 19.03.04, 09:56 mam gdzieś wielki zjazd kapitalistycznej wierchuszki i wkurza mnie ich mesjanistyczne użalanie się na gospodarka światową, bo całe ich pitolenie na nic sie zda dla mnie małego prywatnego przedsiębiorcy w Polsce ... ALE jeszcze bardziej mnie wkurza świadomość - ZAGROŻENIE - że jakaś banda oszołomów, za nie wiadomo czyje pieniądze będzie mi STOLICE demolować, a ja w tym czasie nie będę mógł normalnie poruszać się po mieście bo będzie jeden wielki korek. POLACY, WARSZAWIACY - celowo ta kolejność - powiedzmy zadymiarzom WYPI....LAĆ tam skąd przyjechałeś i zdemoluj sobie sklepik sąsiada a od POLSKI i WARSZAWY to wara... podkreślam że chodzi mi tylko o ochronę bogu ducha winnych szarych ludzi, którzy przy okazji cierpią przeż bandę oszołomów żerujących na frustracji społeczeństw... pokażmy Światuże Polacy to jedność, jak ktoś chce zniszczyć coś co Polskie to nie ważne czy jesteś ze Szczecina, Łodzi, Krakowa czy Warszawy - jesteś POLAKIEM i broń własności innego POLAKA. pozdrawiam wszystkich merytorycznych przeciwników i zwolenników Forum Gospodarczego i wszystkich jednomyślnych Polaków BaZa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KOTEK ANTYGLOBALIŚCI W 4* HOTELU?!? IP: 62.173.207.* 19.03.04, 09:45 W HOTELU, W KTORYM NOCOWALY GWIAZD, JAK KURNIKOWA CZY SIOSTRZYCZKA WILLIAMS? TO FAJNI ANTYGLOBALISCI... ICH POPRZEDNICY, DZIECI KWIATY PRZEWRACAJA SIE W GROBACH. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawydolewego Dzieci kwiaty to obracaja teraz akcjami i kartami IP: 195.150.116.* 19.03.04, 09:54 kredytowymi. Kazdy lewicowy mysliciel wie, ze nie ma dobrych i zlych, sa tylko rozne strategie siegania po wladze. Idealisci to nieznaczacy promil spoleczenosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: link Re: ANTYGLOBALIŚCI W 4* HOTELU?!? IP: *.proxy.lucent.com 19.03.04, 10:16 nie podniecajcie się tak tymi noclegami. Tutaj chodzi o zapewnienie sobie dostępu do strefy chronionej na podstawie rezerwacji. Odpowiedz Link Zgłoś
mefju Re: ANTYGLOBALIŚCI W 4* HOTELU?!? 19.03.04, 10:58 Problem w tym, ze Hyatt (czy jak sie to pisze) nie jest w strefie zero. Nie jest nawet w pierwszej strefie. Podejrzewam, ze Ci antyglobalisci, kaza sie byc dziennikarzami. maciek Odpowiedz Link Zgłoś
gloom Na temat gumy 19.03.04, 09:55 No tak. Juz wszystko wiadomo, juz nawet oszacowano straty, juz gliniarze czyszcza bron. I juz jest okazja, zeby poprawic sobie samoocene pogrozkami. Proponuje, zebyscie swoje popedy wyladowywali na gumowych lalach - najlepiej z pomoca gumowych palek, bo z tym wam najbardziej do twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ bije glupota IP: 194.201.36.* 19.03.04, 09:55 z wiekszosci tych wypowiedzi - tak wam juz namieszali w glowkach i nalozyli do nich tego co powinniscie myslec, ze zal sie was robi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz Oj, bije glupota, bije IP: *.fntax.com 19.03.04, 10:01 Czy swoja wypowiedz zaliczasz do owej wiekszosci ? Czy jestes rozzalony ? Odpowiedz Link Zgłoś
gloom spytaj milicjanta/on ci prawde powie 19.03.04, 10:09 No coz, w kraju gdzie przez pol wieku policja sprawowala kontrole nad sfera opinii publicznej pewne nawyki musialy sie utrwalic... Przykre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baza do Polaków... IP: *.crowley.pl 19.03.04, 10:01 mam gdzieś wielki zjazd kapitalistycznej wierchuszki i wkurza mnie ich mesjanistyczne użalanie się na gospodarką światową, bo całe ich pitolenie na nic sie zda dla mnie małego prywatnego przedsiębiorcy w Polsce ... ALE jeszcze bardziej mnie wkurza świadomość - ZAGROŻENIE - że jakaś banda oszołomów, za nie wiadomo czyje pieniądze będzie mi STOLICE demolować, a ja w tym czasie nie będę mógł normalnie poruszać się po mieście bo będzie jeden wielki korek. POLACY, WARSZAWIACY - celowo ta kolejność - powiedzmy zadymiarzom WYPI....LAĆ tam skąd przyjechałeś i zdemoluj sobie sklepik sąsiada a od POLSKI i WARSZAWY to wara... podkreślam że chodzi mi tylko o ochronę bogu ducha winnych szarych ludzi, którzy przy okazji cierpią przeż bandę oszołomów żerujących na frustracji społeczeństw... pokażmy Światu że Polacy to jedność, jak ktoś chce zniszczyć coś co Polskie to nie ważne czy jesteś ze Szczecina, Łodzi, Krakowa czy Warszawy - jesteś POLAKIEM i broń własności innego POLAKA. pozdrawiam wszystkich merytorycznych przeciwników i zwolenników Forum Gospodarczego i wszystkich jednomyślnych Polaków BaZa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warszawiak Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.crowley.pl 19.03.04, 10:02 mam gdzieś wielki zjazd kapitalistycznej wierchuszki i wkurza mnie ich mesjanistyczne użalanie się na gospodarką światową, bo całe ich pitolenie na nic sie zda dla mnie małego prywatnego przedsiębiorcy w Polsce ... ALE jeszcze bardziej mnie wkurza świadomość - ZAGROŻENIE - że jakaś banda oszołomów, za nie wiadomo czyje pieniądze będzie mi STOLICE demolować, a ja w tym czasie nie będę mógł normalnie poruszać się po mieście bo będzie jeden wielki korek. POLACY, WARSZAWIACY - celowo ta kolejność - powiedzmy zadymiarzom WYPI....LAĆ tam skąd przyjechałeś i zdemoluj sobie sklepik sąsiada a od POLSKI i WARSZAWY to wara... podkreślam że chodzi mi tylko o ochronę bogu ducha winnych szarych ludzi, którzy przy okazji cierpią przeż bandę oszołomów żerujących na frustracji społeczeństw... pokażmy Światu że Polacy to jedność, jak ktoś chce zniszczyć coś co Polskie to nie ważne czy jesteś ze Szczecina, Łodzi, Krakowa czy Warszawy - jesteś POLAKIEM i broń własności innego POLAKA. pozdrawiam wszystkich merytorycznych przeciwników i zwolenników Forum Gospodarczego i wszystkich jednomyślnych Polaków BaZa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicniewiem Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.bas1.prp.dublin.eircom.net 19.03.04, 10:49 jacy antyglobalisci? zwykli cpuni i zadymiarze szukajacy jakiejs niezrozumialej wspolnej ideologii przy posiadowkach z woreczkiem kleju. a wogole to jak sa takimi "antyglobalistami" to dlaczego uzywaja markowych rzeczy /dr.martens, adidas, puma, sony,.../, niech nosza sandaly z korydrzewnej... a przeciez tez nie wolno... smiech na sali Odpowiedz Link Zgłoś
pinxit Szczyt powinien się odbyć na Łazienkowskiej. 19.03.04, 11:03 zaraz po (najlepiej przegranym przez Legię) meczu antyglobaliści trafiliby na godnych siebie przeciwników. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oztywzyciu Trybuna Ludu wiecznie żywa 19.03.04, 11:08 Teraz widać, jak Gazwyb świetnie potrafi przeprowadzić propagandowe przygotowanie pałowania. Bo teraz nawet, jeśli nie będzie żadnej zadymy a pokojowa demonstracja zostanie zmasakrowana, to tzw. opinia będzie święcie przekonana, że stało się tak, aby nie dopuścić do zniszczeń i aktów wandalizmu. Propagandziści z Gazwybu świetnie odrobili lekcję Prawdy i Trybuny Ludu - najpierw trzeba wywolać gniew i święte oburzenie motłochu a potem można już tłuc ekstremę ile się da, bo wrzask kibicującego pałkarzom motłochu świetnie imituje głos opinii publicznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz ... tłuc ekstremę ile się da IP: *.fntax.com 19.03.04, 11:14 oztywzyciu napisała: >> tłuc ekstremę ile się da Czy mozna chciec czegos wiecej od (oztyw)zycia? Wyjelas mi to z ust, g(o)labeczko. Caluski, Tow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Trybuna Ludu wiecznie żywa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 11:33 Obojetne czy z przygotowaniem, czy bez trzeba ich porzadnie spalowac. Po prostu w dyskusji nalezy dobierac argumenty trafiajace do przeciwnika, a tchorze i kretyni rozumieja tylko, ze jak moga dostac w ryj, to lepiej nie probowac robic zadymy. Rozczula mnie placz "pzoytecznych idiotow" nad slusznoscia pogladow durni, ktorzy przyjezdzaja z daleka rozwalic moj ciezko wypracowany samochod. Chetnie uslysze o wstrzasnieniach mozgu i innych niemilych przypadkach wsrod naszych kochanych gosci. Czy ktos nie moglby dogadac sie z kibolami i innymi dresamy, zeby poturbowanie jak najwiekszej ilosci tych gosci potraktowali jako punkt honoru? Od razu zalatwiloby sie dwa problemy: globalny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk coś koledzy i koleżanki dziś zaspali... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 19.03.04, 11:38 piękne jest życie antyglobalisty... pierwszy obudził sie dziś ok. 11-tej, tymczasem anty-antyglobaliści zaczęli stukać w klawisze już przed 8-ą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.chello.pl 19.03.04, 11:38 "dzicz", "hordy": coraz bardziej podniecona prasa korporacyjna najwyraźniej chce krwi... to jechanie stereotypami... i jeszcze sprawdzili rezerwacje w hyacie... trzech dziennikarzy zaliczyli do "anty"... tymczasem alterglobaliści od dawna spotykają się w spokoju jak we florencji, paryzu, gdzie sam brałem udział w spokojnej, 150-tysięcznej manifestacji antywojennej, ostatnio w bombaju... skandal w genui został przecież wyjasniony: komórka policyjna odpowiedzialna za prowokacje w czasie manifestacji i zabójstwo jednego manifestanta została skazana przez sąd. nadmuchiwanie strachu przez brukową prasę to działanie w istocie antydemokratyczne, słuzy tylko dyskwalifikacji tych, którzy chcą widzieć świat inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 11:40 A jak sie im widok nie podoba to poprawiac przy pomocy siekiery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.chello.pl 19.03.04, 11:50 tak, widziałem panie antyanty,ze wzywa pan do przemocy, pan lubi jak leje sie krew, pana to niestety rajcuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:04 Na szczescie mnie nie rajcuje. Jestem tylko zwolennikiem prowadzneia dyskursu w jasny i zrozumialy sposob i przeciwnikiem nadstawiania drugiego policzka. Mniejszym zlem jest dla mnie poturbowanie niezaproszonych bandziorow, anizeli traktowanie z szacunkiem pogladow innych przedatawiacieli gatunku ludzkiego, ktorzy fatyguja sie tysiac kilometrow, zeby rozbic witryne mojego sklepiku, za ktory splacam kredyt. Jaesli do mojego domu wtragnie agresywny bandzior, uwazam ze mam prawo bronic sie w sposob adekwatny do zagrozenia. Co do rozlewu krwi -- to mnie nigdy nie powstaje w glowie pomysl rozlania czyjejs, ale uwazam, ze liberalizm wobec finansowanych przez wrogie mojemu krajowi sily jest bledem i jesli ktos mni napada, to mam prawo doslownie wybic mu ten pomysl z glowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.chello.pl 19.03.04, 12:21 panie antyanty przemówił pan ludzkim językiem po to by powiedzieć,ze wyobraża pan sobie uczestnika manifestacji jako okrwawionego troglodytę, który wpada do pańskiego domu by zgwałcić pańską żone... współczuję tego strachu, ale zapewniam, że jest przesadny, że to produkt dość bazowej propagandy, któremu pan uległ... wzywa pan więc do brutalnej, nieprzytomnej przemocy bo jest pan powaznie przestarszony, to smutne, ale nie tylko pan jest odpowiedzialny, również prasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 12:34 Szanowny Panie, mialem akurat przypadkiem okazje obserwowac Pana idoli w Seattle iw 1999 i w Goteborgu. Dla ulatwienia dodam, ze nosilem wtedy dzinsy i nie mialem przywieszki w klapie, a w miejscach owych bylem bez zwiazku z odbywajcymi sie tam globalnymi wydarzeniami. Z najwiekszym trudem moglbym zaliczyc atakujacych tam cudza wlasnosc do gatunku ludzkiego. Nie nawoluje do przemocy, tylko do zdecydowanego przeciwstawiania sie sile, sila, bo innego jesyka Ci ktorych widzialem wydaje mi sie, ze nie rozumieja. Pomijam debilizm ideologi stojacej za ta przemoca ("Bank Swiatowy musi odejsc"), bo sadze, ze ci wyslani przez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eon Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.chello.pl 19.03.04, 13:11 panie antyanty, nie chciałem panu niepotrzebnie zabierać czasu, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 13:35 Ja rowniez pozdrawiam. Jeszcze dla ustalenia uwagi: nie sugerowalem, zeby bic, albo wsadzac do wiezienia za poglady. Natomiast uwazam, ze na agresje trzeba odpowiadac agresja profesjonalna. I tyle. Czasu mi Pan nie zabral, bo sam go postanowilem poswiecic skomentowaniu tekstu, ktory nie mowi o tym, ze przyjada do Warszawy ludzie, ktorzy inaczej mysla, tylko o tym, ze nalezy spodziewac sie aktow wandalizmu ze strony przyjezdnych. Nawet jesli Ci agresywni stanowia nikly procent wszystkich, ktorzy przyjada, to w glebi ducha, Ci co "tylko" inaczej mysla, beda sie cieszyc, ze ktos w ich imieniu rozwali tego cholernego malego sklepikarza, ktorego nie stac na wloczenie sie po swiecie za pieniadze tatusia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Towarzysz alterglobaliści ? Cienki ten wasz figowy listek .. IP: *.fntax.com 19.03.04, 11:49 Wczoraj "antyglobalisci", dzisiaj "alterglobalisci", jutro - po kolejnej burdzie i kompromitacji - przedziezgniecie sie w "transglobalistow". I karuzela toczy sie dalej. Macie jeszcze 2 tuziny prefiksow do uzycia. Po zuzyciu sie "globu" zostanie wam "uklad sloneczny" albo jaki inny "wszechswiat". A ta durnowata i skolowana mlodziez daje sie Wam, szczeniaki, manipulowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyanty Re: alterglobaliści ? Cienki ten wasz figowy list IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.03.04, 11:58 To przeciez nie szczeniaki manipuluja. Manipuluja chlopcy z KGB, Al-kaidy i wszystkich innych firm, ktorym zalezy, zeby na swiecie byl glod, brud i balagan. Szczeniaki tylko rozwalaja witryny i podpalaja auta, bo to w mlodosci wesola zabawa jest. A takim w srednim wieku to po prostu konta rosna i tyle. Zawsze tak bylo, ze cwani manipulatorzy motloch przyzywali do realizacji swoich celow. Moze by tak ktos poslowi Leperowi podsunal, ze spranie klonicami przyjezdnych malolatow bedzie dobra okazja do podniesienia punktacji. Poszczujmy swoje zlo na cudze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osiolek mazowiecki Re: Propaganda antyspołeczna triumfuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:36 tak jest smierc korporacjom i pseudolewicy z wyborowej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: policja [...] IP: *.retsat1.com.pl / *.retsat1.com.pl 19.03.04, 15:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morda Re: Antyglobaliści zaatakują stolicę IP: *.wroclaw.mm.pl 19.03.04, 18:04 Nie paru, ale wszystkich. Tylu menczenników żaden GLOBALIZM nie wytrzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej [...] IP: *.ny5030.east.verizon.net 19.03.04, 22:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzymik MEDIA TO OPIUM DLA MAS IP: *.nsm.pl 19.03.04, 23:49 czytajac wiekszosc postow powyzej, jestem przerazony tym, co media moga zrobic z ludzmi. piszecie takie rzeczy, jak by ktos wam pranie mozgu zrobil. swoja droga nic bardziej glupiego dawno w Wyborczej nie czytalem. "Antyglobalisci zaatakuja stolice" - tych dziennikarzy chyba pop...ier...do...li...lo !!! jeszcze raz dla tych co nie slyszeli: NASZ PROTEST BEDZIE POKOJOWY! NIE BEDZIEMY ROZWALAC SKLEPOW ANI PODPALAC SAMOCHODOW A TYM BARDZIEJ ATAKOWAC PRZECHODNIOW! ZA KORKI I UTRUDNIENIA W FUNKCJONOWANIU MIASTA MIEJCIE WARSZAWIACY PRETENSJE DO POLITYKOW, KTORZY BEZ PYTANIA WAS O ZDANIE POSTANOWILI ZORGANIZOWAC FORUM! SPYTAJCIE ICH ILE BEDZIE KOSZTOWAC ORGANIZACJA TEGO FORUM I ILE PUBLICZNYCH PIENIEDZY NA TO POJDZIE? niezalezne informacje: wa29.org/wa29-pl.html pl.indymedia.org/pl/index.shtml poprostu.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kacha ZAATAKOWAĆ ANTYGLOBALISTÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 11:27 Chłopy!!! Do boju! Jakimś posrańcom lewackim dacie się terroryzować? A gdzie ten duch? Przed telewizorem i piwkiem wyparował? Nie tylko Czerniaków i Powiśle są w Warszawie! A gdzie żyleta LEGII? LEGIA< LEGIA, LEGIA!!! Walić GLOBALI!!! Nie bać się GLOBALI! LEGIA im dowali!!! Bo inaczej my baby pokażemy jak to się robi! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkibol Re: ZAATAKOWAĆ ANTYGLOBALISTÓW!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:38 Zyleta wy nie zyjecie wodka i speedy was wykonczyly, zyleta to sie liczyla w latach 80 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exkibol [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 13:38 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baran Re: MEDIA TO OPIUM DLA MAS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.04, 12:25 A co Cie kmiotku obchodzi ile nie twoich pieniedzy pojdzie na impreze, ktora gdybyscie jej nie rozwalali moze przyniesc Polsce i Warszawie spore korzysci reklamowe, a co za tym idzie wzrost turystyki i zwiekszenie zarobkow Polakow? Niby nie moja sprawa, ale ciekawe ile kasy bedzie kosztowala wycieczka bandziorkow z calej Europy i kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kit w oko! ;) Na gruzach Warszawy może wreszcie zbudujemy... IP: *.rutex.slask.pl 20.03.04, 13:24 ...coś porządnego ;))) Antyglibaliści z pomocą AlKaidy pomogą ruszyć PKiN? :P A wszystko na życzenie Elit Europki która daje nam Polaczkom szansę na skosztowanie jak to im dobrze po Madrycie. Odpowiedz Link Zgłoś