nurni.pl 15.08.10, 19:39 w Warszawie. Kim był ten zbrodzień? Gdzie jest milicja, policja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoma Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 19:40 Tam, gdzie ZOMO :) Odpowiedz Link Zgłoś
kieprze_paczynskich Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 19:41 co, gdzie, jak? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:07 No właśnie nie wiem. Czy "panstwo" wreszcie sprawi sie i zbrodzień który zbezcześcił portret ludojada zostanie schwytany? Oj będziemy swiecic oczami - znaczy ci którzy maja do tego oczy własnie - jak prasa rosyjska pochyli sie nad tym wandalizmem. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:09 Lenina zjarali? Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:13 elena4.2 napisała: > Lenina zjarali? A co on wczesniej ozyl? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:17 Chcieli go w Polsce ozywic. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:25 elena4.2 napisała: > Lenina zjarali? Podobno nie został zabezpieczony. Pirotechnicznie. No i jakiś obywatel dokonał zbezczeszczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:22 ..dekoratorskch poczynan wladz miejskich czynu? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Re: Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:26 Naści: wiadomosci.dziennik.pl/wydarzenia/artykuly/298921,niedaleko-palacu-splonal-lenin.html Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:30 Ty jesteś ten nurni? Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Re: Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:34 W zyciu warszawy w koninie nie byłem. Ale jesli szukasz sympatii, meskiej dodatkowo, to nie wstydź sie zadawać kolejne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
ziemski_mlynarz Re: Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:38 Nie szukam sympatii, ale masz nick którzy wygląda na adres strony internetowej, więc z ciekawości sprawdziłem. Miło z twojej strony, że jesteś gotów udzielić odpowiedzi na kolejne pytania, ale nie jestem zainteresowany. Odpowiedz Link Zgłoś
nurni.pl Re: Jakis link do tego milosiernego wobec.. 15.08.10, 20:42 ziemski_mlynarz napisał: > ale nie jestem zainteresowany. Dziękuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dzieki:) Bardzo sie ciesze, ze to potwierdzony.. 15.08.10, 20:35 ..fakt:) Gratuluje sprawcy:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:22 "Szczęk" się naoglądałeś :) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 15.08.10, 20:26 ..Kalmuka? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 15.08.10, 20:29 No zjarał doszczętnie. ktoś sie nie bał. W telewizorze pokazywali. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Jak to sie mowi, ktos sie nie bal i zaebal.. 15.08.10, 20:38 ..Kalmukowi:) I cmentarzyka krasnoarmiejcow se wladza nie otworzyla w Ossowie i hierarchia KK cus nie solidarna z primusem Giuseppe Kowalczykiem w sprawie krzyza:) Slaby dzien dla Peło:) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Jak to sie mowi, ktos sie nie bal i zaebal.. 15.08.10, 20:44 Slaby dzien dla Peło:) Oby był tym zaczynajacym całą czarną serię. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Z tzw. mila checia jutro poczytam sobie komentarze 15.08.10, 20:54 ..krajowe i zagraniczne n/t tego, jak to Europa wespol z Rosja zgrzytaja zebem o zab nad "niereformowalnoscia" polskiej duszy:) Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Z tzw. mila checia jutro poczytam sobie komen 15.08.10, 21:35 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80277,8251824,_Huczne_swieto__Mogli_sie_powstrzymac____Nic_z_tego__.html Juz sie wielki brat pogniewal za zbyt huczne swietowanie 15 go sierpnia, teraz doszedl pomnik w Ossowie ,plus Ilicz spalony ,a mialo byc tak pieknie.... Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Z tzw. mila checia jutro poczytam sobie komen 15.08.10, 21:56 Mówię, że PObandzie między młotem a kowadłem. Tu sie toczy jakas walka, której my nie jesteśmy do końca swiadomi a oni są zakładnikami, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 15.08.10, 22:09 > ktoś sie nie bał. Odwaga staniała. Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 15.08.10, 22:14 mietowe_loczki napisała: > > ktoś sie nie bał. > > Odwaga staniała. > Co Ty, Tarasa Dominika nie doceniasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 15.08.10, 22:20 To Dominik Taras dopuścił się niezwykle odważnego czynu, jakim było podpalenie plakatu Lenina? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: To zjaral ktos, czy nie zjaral towarzysza.. 16.08.10, 09:25 mietowe_loczki napisała: > To Dominik Taras dopuścił się niezwykle odważnego czynu, jakim było podpalenie > plakatu Lenina? > Dopuscil sie innego odwaznego czynu, zwolal pospolite ruszenie do walki ze staruszkami modlacymi sie pod krzyzem. Odpowiedz Link Zgłoś
veglie Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 15.08.10, 20:31 Chodzą słuchy,że była to Królowa Matka Jadwiga Kaczyńska. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 21:48 Ścigać zbrodniarzy czy nie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
first.kanalia Re: Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 22:05 p.heniu napisał: > Ścigać zbrodniarzy czy nie? > :))) > Siegnie po mucholapke jak nic. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 22:05 Ciiicho, po cos głupolu to powiedział? Poczekalibysmy aż by sie zapluł w TVN24 przeklinając podpalaczy. A teraz ktoś mu moze donieśc zeby lepiej milczał, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
p.heniu Re: Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 22:07 Przepraszam, ale nie mogłem się powstrzymać. Przed napisaniem tego postu wyobraziłem sobie taką scenkę u MOniki :) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4.2 Re: Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 22:09 Napewno by sie zapluł a teraz? Przepadło, hehehe. Odpowiedz Link Zgłoś
5_jacek Re: Ciekawe co na to Niesiołowski? 15.08.10, 22:09 p.heniu napisał: > Ścigać zbrodniarzy czy nie? > :))) > To musialby chyba od siebie zaczac, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
mguru22 portret ludojada ? 16.08.10, 02:33 to ten którego portrety mają zawisnąć w każdej polskiej ambasadzie wzorem Bieruta i ... ? Odpowiedz Link Zgłoś
mietowe_loczki Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 16.08.10, 11:38 Szkoda, że nie dowiedzieliśmy się, kim był ten odważny młodzieniec (młodzieńczyni), który (która?) w wolnym demokratycznym europejskim kraju AD 2010 dokonał (r. ż.?) wiekopomnego niewątpliwie aktu, jakim było podpalenie plakatu tow. Lenina. Żegnajcie zaproszenia do stacji telewizyjnych, na antenie których można by opowiedzieć o swoim bohaterskim udziale w ruchu oporu! Żegnajcie łamy Gazety polskiej i niezależne filmy Stankiewicz ze spontanicznymi wypowiedziami nielicznych świadków (nielicznych z powodu grożących opresji ze strony rządu Thuske i kancelarii Komoruskiego)! Żegnajcie wywiady z niezależnymi bloggerami z Salonu! Tajne spotkania po piwnicach, w których przy jednym ledwo tlącym się ogarku nasz bohater (bohaterczyni?) opowiadał(a)by, jak to dzielnie wiał(a) przed panem z miotłą, któremu dodał(a) pracy. Płonące policzki uczestników, zaciśnięte usta. Pięści! Ta cisza i to skupienie. I ciche, ale rzeczowo zadawane pytania: "I co wtedy czułeś?", "I co ten esbek z miotłą na to?", "Czy napisałeś już do siebie anonim, w którym nieznani sprawcy grożą ci pobiciem?". Słowa poparcia: "Pomścimy!", "Jesteśmy z tobą!", "Dobrze wiedzieć, że są jeszcze tacy ludzie!", "Jak co, to ja służę pomocą prawną. Ukończyłem administrację na ujocie". Ale nie. Istnieje obawa, że ten waleczny czyn zostanie na zawsze zapomniany. Odpowiedz Link Zgłoś
marudna.menda Re: podobno ktos podpalił portret ludojada 16.08.10, 11:41 Czesc instalacji. Po drugiej stronie zostal nienaruszony Pilsudski. Zwykle pisiorskie szalenstwo, jak to z krzyzami. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 No to teraz kolej na Pałac Kultury 16.08.10, 11:40 A potem na naszych komuchów - Napieralskiego, Kalisza, Szczukę. A gdy komuchów zabraknie będzie się można zabrać za postkomuchów. Za Komoruskiego i jego klikę. Do dzieła, patryjoci. Toż pochodnie jakieś chyba po przemarszu Krakowskim jeszcze wam zostały. S. Odpowiedz Link Zgłoś
manny-jestem Re: No to teraz kolej na Pałac Kultury 16.08.10, 15:25 Snajper, stales sie obrzydliwy. Stracilem zaineresowanie aby czytac Twoje wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś