Dodaj do ulubionych

Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy

24.03.04, 18:17
nareszczie właściwy człowiek na własciwym miejscu! Nareszczie stolicą będzie
rządzić prawdziwie prawicowa koalicja która zaprowadzi w Warszawie stosowne
porządki! rozwalimy w pył uklad warszawski (UW/PO-SLD) rozliczymi ich afery
oraz wyrzucimy burdele z miasta! koniec tego bezholowia! no i wreszczie
zostanie uhonorowany Roman Dmowski wielki polak i patriota z warszawskiego
BrÓdna zresztą
Obserwuj wątek
    • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 18:18
      zapomniałem dodać że Warszawa dla LPR będzie poligonem doświadczal;nym przed
      objęciem rządów przez LPR w calym kraju
      • Gość: źrenica GRATULUJE WARSZAWO - CZEKAMY NA PRZENIESIENIE STO IP: 217.113.226.* 24.03.04, 18:32
        LICY DO... A TO JUŻ W REFERENDUM!!!
        • Gość: Ojciec Dyrektor Nadszedł czas na przenosiny Radia M. do Wa-wy... IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 18:46
          • Gość: aska LPR-PISTe sługusy są w stanie udowodnić każdą tezę IP: *.pl / 81.210.124.* 25.03.04, 00:13
            Sami komentuja swoje poczynania "Te sługusy na obcym żołdzie są w zasadzie w
            stanie udowodnić każdą tezę, nawet najbardziej absurdalną"
            • Gość: tolek Re: LPR-PISTe sługusy są w stanie udowodnić każdą IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 01:54
              ty k...o komunistyczna, zamknij morde
              • Gość: Prorok Re: LPR-PISTe sługusy są w stanie udowodnić każdą IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 07:04
                Tolku, prosze nie obrazac Nocnych Panienek.
        • oszolom.z.radia.maryja Re: GRATULUJE WARSZAWO - CZEKAMY NA PRZENIESIENIE 24.03.04, 19:16
          Gość portalu: źrenica napisał(a):

> LICY DO... A TO JUŻ W REFERENDUM!!!

-Warszawa pozostanie stolicą Polski nigdzie stolicy przenosić nie będziemy
    • Gość: Warszawiak Juz gorzej byc nie moglo... LPR=SLD=Samoobrona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:23
      • oszolom.z.radia.maryja ależ moglo! 24.03.04, 18:29
        To gorzej to dalsze trwanie układu UW/PO-SLD!, a poza tym z Samoobroną my się
        róznimy w zasadniczych kwestiach! (uwlaszczenia obrony ziemi, homozwiązków
        lusracji dekomunizacji)
      • Gość: pkin Re: Juz gorzej byc nie moglo... LPR=SLD=Samoobron IP: *.acn.waw.pl 24.03.04, 22:24
        LPR to katastrofa tysiąclecia. Oszołomy zapatrzone w siebie i w swoje zawsze
        słuszne poglądy, pełni nienawiści do innych i wszędzie szukający wrogów. Nie
        mają zielonego pojęcia o sztuce i o prawdziwej opolskości, czego dowodem była
        próba zlikwidowania w Krakowie pomnika Boya-Żeleńskiego. Dobrze, że
        przewodniczący rady miasta znaczy tyle, co czerwony kaprturek za krzakiem. Nie
        obchodzi mnie co sobie myślą zwolennicy LPR, ja znam parę osób z tamtąd, nawet
        jedną lubię jako człowieka, ale łączy ich wszystkich zaślepienie i fanatyzm (i
        nie jest to zbyt mocne słowo). Są gorsi od Samoobrony, bo tamci, jak już kręcą
        to widać, Ci mają o parę milimetrów większą kulturę polityczną i poukrywają
        swoje szachrajstwa. Jacy głupi są ludzie, którzy tak bezapelacyjnie wieżą w
        jakąkolwiek formację, jakże dają się oszukiwać, albo chcą być oszukiwani. Nie
        twierdzę, że PO, czy SLD ;) to ugrupowania pełne ludzi z czystymi rękami, ale
        nie uwierzę, żę S i LPR to święte krowy, a ludzi tak myślących uznają za
        głupców i nie mam zamiaru za to nikogo przepraszać.
      • tore.andre.flo Re: Juz gorzej byc nie moglo... LPR=SLD=Samoobron 27.03.04, 01:18
        WARSZAWIAK TY KOMUNISTYCZNA PAŁO !! WON !!!
    • Gość: Obserwator czarne katolickie bydlo dopadlo koryta,BEDZIE ZLE! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:27
      • oszolom.z.radia.maryja dla aferałów faktycznie nastały wreszczie cięzkie 24.03.04, 18:30
        czasy..mam nadzieję...
        • Gość: Obserwator ..dla ludzi.Bo bedzie teraz p...dolnik katolicki.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:37
          ksiezulkowie juz zacieraja raczki..... a pieniadze beda splywac do portfeli
          LPRowcow, ktorym nie wierze tak samo jak SLD czy Samoobronie.... tak samo
          zachlane i pchajace sie do koryta...
          • oszolom.z.radia.maryja raczej porządek... 24.03.04, 18:50
            ..a że sę go boisz znacz musisz mieć sporo na sumieniu...normalnym uczciwym
            ludziom włos z głowy im nie spadnie
        • Gość: chala nie ciesz sie IP: *.rdu.bellsouth.net 24.03.04, 20:05
          wy nic nie zrobicie. nigdy nie bedziecie decydowac o czymkolwiek w tym kraju.
          Na nazistow mamy kagance.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: nie ciesz sie 24.03.04, 20:08
            jeśli nadajesz z Warszawy to juz niedługo możesz się spodziewać kontroli z
            naszej strony..Pis Ma takie same poglądy w wiekszosci rzypadku co my tylko boi
            sie je glosno artykulować
          • Gość: Prorok Re: nie ciesz sie IP: *.proxy.aol.com 25.03.04, 07:21
            Nie ciesz sie, piszesz: "na nazistow mamy kagance", a co macie dla
            patriotow? Koncentraki?
      • Gość: Nath ? IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 18:32
        Sluchaj, nie jestem zwolenniczka LPR ale jestem katoliczka. Wiec wytlumacz mi
        jak ciezko trzeba miec odbite pod kopula zeby wszystkich katolikow okreslac
        mianem "bydlo"?!
        • Gość: Bartlomiej Re: ? IP: *.sympatico.ca 24.03.04, 18:39
          Rzeczywiscie, ten dyskutant sie za bardzo zagalopowal. Nikt nie ma prawa
          okreslac wszystkich katolikow mianem "bydla". Natomiast opanowanie Warszawy
          przez LPR jest bardzo smutne i wrozy najgorsze rzeczy, jakich tylko mozna sie
          spodziewac po tych oszolomach i ekstremistach. Co sie stalo z Polakami, czy
          zdurnieli, ze glosuja na partie o brunatnym charakterze?
          • Gość: Nath Re: ? IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 18:46
            Racja, to nie wyglada dobrze. Ale z drugiej strony to chyba jeszcze nie oznacza
            ze moga sobie robic w Warszawie co chca. Zreszta...jezeli sknoca cos w Warszawie
            to im to zepsuje reputacje. Lepsze to niz gdyby mieli od razu rzadzic krajem.
            Mnie tylko interesuje dlaczego PO poparla ten projekt (to moja ulubiona partia).
            • Gość: Bartlomiej Re: ? IP: *.sympatico.ca 24.03.04, 18:54
              Tez nie rozumiem, dlaczego skad inad rozumni ludzie z PO mogli poprzec taka
              kandydature. Czy oni nie widza tego, co moze grozic? Zarowno LPR, jka i
              Sammobrona, mimo, iz nie ida razem, maja zakusy rzadow autokratycznych. Ja sie
              calkiem najpowazniej obawiam, ze z chwila dojscia jednej z tych partii do
              wladzy (oby NIGDY!!!!) bardzo szybko moga nam odebrac swobody demokratyczne,
              przeforsowac swoja "wizje" katolicyzmu i zmusic wszystkich do postepowania
              zgodnei z ich "jedynie sluszna" linia. Pierwsza rzecza, jaka zrobia, jesliby
              doszli dow ladzy, do wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym, czlonkostwa w
              UE, a dalej juz nei musz sie martwic, bo ich od tej chwili demokracja nie
              obowiazuje. Czy nikt nie widzi realnego zagrozenia?
              • Gość: Nath Re: ? IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 19:18
                Moze nie mam racji, ale az tak sie nie boje LPR. Z prostego wzgledu - oni nigdy
                nie dojda do samodzielnej wladzy. Tego typu partie, o podobnym programie maja w
                Polsce stale poparcie - od 1989 roku. To jest mniej wiecej 5-10%, w porywach do
                15% (w sondazach). Nie ma zadnego powodu zeby to sie mialo zmienic. Uwazam ze sa
                o wiele mniej niebezpieczni niz Samoobrona - z kilku podowdow. Samoobrona to
                partia jednego czlowieka, jak Front National czy inne populistyczne partie na
                zachodzie. W takim ukladzie predzej mozna przeforsowac elementy autorytaryzmu.
                LPR ma kilku liderow i rozne szare eminencje. Po drugie, Samoobrona nie ma
                praktycznie zadnego programu, stara sie przyciagac wszystkich niezadowolonych i
                to jest wlasnie niebezpieczne bo niezadowolonych jest w Polsce wielu. LPR ma
                dosc wyrazisty profil, opiera sie na ideach przedwojennej endecji i swoiscie
                pojmowanej religijnosci. I wlasnie dlatego jej elektorat jest ograniczony.
                Wiekszosc ludzi w Polsce, nawet tych niezadowolonych, odrzuca tego typu idee.
                Powiem wiecej, w obecnej sytuacji LPR moze byc nawet uzyteczna bo dzieki tej
                partii sfrustrowana czesc polskiego spoleczenstwa ma do wyboru dwie, bardzo
                rozne partie - i sie dzieli. Gdzies, w jakichs sondazach, widzialam ze czesc
                elektoratu LPR sympatyzuje z Samoobrona. Mozna wiec przypuszczac ze gdyby nie
                LPR ci ludzie glosowaliby na Samoobrone. W takiej sytuacji Samoobrona bylaby juz
                najbardziej popularna partia w Polsce...

Poki LPR i Sammobrona sa ze soba na noze, poty sie do pewnego stopnia
                neutralizuja. Gorzej by bylo gdyby przyszlo im do glowy sie dogadac, ale w to
                nie wierze, LPR jest za bardzo antykomunistyczna zeby sobie pozwolic na taki ruch.

Poza tym, nie wiem czy nie jestem zbytnia optymistka ale jakos mi sie wydaje ze
                LPR nie bylaby takim zagrozeniem dla demokracji. Zrobiliby na pewno wiele
                glupstw (tak jak Samoobrona) ale nie sadze zeby probowali zmienic ustroj
                panstwa. Natomiast po Lepperze spodziewalabym sie najgorszego.
              • oszolom.z.radia.maryja cieszę sie ze rozrózniasz LPR od Samoobrony 24.03.04, 20:18
                bo grupa trzymaja.ca włądzę w mediach robią wszystko by to zamydlić i w ten
                sposób odebrać mnam elektorat który wg upodobań tejże grupy mialby przezjść do
                Leppera
          • oszolom.z.radia.maryja Re: ? 24.03.04, 18:53
            Gość portalu: Bartlomiej napisał(a):

> Rzeczywiscie, ten dyskutant sie za bardzo zagalopowal. Nikt nie ma prawa
            > okreslac wszystkich katolikow mianem "bydla". Natomiast opanowanie Warszawy
            > przez LPR jest bardzo smutne i wrozy najgorsze rzeczy, jakich tylko mozna sie
            > spodziewac po tych oszolomach i ekstremistach. Co sie stalo z Polakami, czy
            > zdurnieli, ze glosuja na partie o brunatnym charakterze?

- lewactwo zawsze przyprawiało nam gębę więc należy olać taką opinię
            • Gość: Nath Re: ? IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 18:56
              Ja przeczytalam jedna z ksiazek Giertycha "Kontrrewolucja Mlodych" i na jej
              podstawie wyrobilam sobie podobna opinie...
        • Gość: Prorok Re:Do Obserwatora IP: *.proxy.aol.com 24.03.04, 18:40
          Obserwatorze, ty musisz byc biblijnym pasterzem.
        • Gość: Sentencius nazwane po imieniu IP: *.introweb.nl 25.03.04, 12:23
          Gość portalu: Nath napisał(a):
          Sluchaj, nie jestem zwolenniczka LPR ale jestem katoliczka. Wiec wytlumacz mi
          jak ciezko trzeba miec odbite pod kopula zeby wszystkich katolikow okreslac
          mianem "bydlo"?!

Ten Obsrywator wcale nie chybil.Prawdopodobnie mial na mysli
          tych "katolikow" ,ktorzy delektuja sie PO.Ale najwaznieje,ze w Polsce mniej o
          dwoch uzytecznych idiotow.W Kanadzie nie sa oni juz tacy grozni.
      • Gość: tolek Re: czarne katolickie bydlo dopadlo koryta,BEDZIE IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 01:56
        dobrze, ze nie komunistyczne
      • tore.andre.flo Re: czarne katolickie bydlo dopadlo koryta,BEDZIE 27.03.04, 01:20
        CZERWONA MENDA Z CIEBIE KRYPOHOMO I KRYTPOKOMUNA
    • Gość: tk.my drżyj Warszawo rodzinka idzie na swoje IP: *.wschowa.master.pl 24.03.04, 18:42
      może budżetu miasta wystarczy na utrzymanie tej rodzinki i jej pociotków
      • Gość: henryk_1937 Re: drżyj Warszawo rodzinka idzie na swoje IP: *.dial-in.ttnet.net.tr 24.03.04, 18:51
        Smutne stwierdzenie, ale napewno to jest prowokacja Masonow by zniszczyc
        prawdziwa partje.
        Nie rozumim jak LPR dal sie wprowadzic w ten uklad ;
      • oszolom.z.radia.maryja Re: drżyj Warszawo rodzinka idzie na swoje 24.03.04, 18:54
        Gość portalu: tk.my napisał(a):

> może budżetu miasta wystarczy na utrzymanie tej rodzinki i jej pociotków

- zrobimy wszystko by zminimalizować koszty utrzymania administracji
    • Gość: Matylda Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.dip.t-dialin.net 24.03.04, 18:53
      Bug, Horror, Ojczyzna. Ojczyzna?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 18:56
        Bóg HoNor Ojczyzna! tak brzmi właściwie to hasło..
    • de.will Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 18:56
      A trzeźwy był ?
      Pamiętam jak jakiś czas temu bełkotał z trybuny
      sejmowej naładowany alkoholem jak stodoła
      po żniwach .
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 18:57
        de.will napisał:

> A trzeźwy był ?
        > Pamiętam jak jakiś czas temu bełkotał z trybuny
        > sejmowej naładowany alkoholem jak stodoła
        > po żniwach .

-JMJ nigdy się nie upił jest zawsze trzeźy i jest przykladnym ojcem rodziny ma
        3 albo 4 córki (biedaczek caly majatek pójdzie w posagi dla córek..)
        • Gość: Nath Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 19:20
          Uuuu...to LPR jeszcze posagi rozdaje? To znaczy ze zatrzymaliscie sie na etapie
          lat 30-40? No, zawsze na to wygladalo...
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 19:23
            Gość portalu: Nath napisał(a):

> Uuuu...to LPR jeszcze posagi rozdaje? To znaczy ze zatrzymaliscie sie na
            etapie
            > lat 30-40? No, zawsze na to wygladalo...

-to ty nie wiesz że to rodzice panny mlodej muszą wystawić posag? to obyczaj!
            on jeszcze żyje chociaż coraz częściej zdarza sie że rpan mlody rezygnuje z
            posagu...wiadomo ,bieda..
            • Gość: Nath Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.97-200-24.mc.videotron.ca 24.03.04, 19:41
              "on jeszcze zyje"
              Gdzie??? :) :) Wiele polskich slubow widzialam ale jako zywo o posagach nie
              zdarzylo mi sie slyszec :)
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 20:05
                a no zyje na połudnoiu Polski na wschodzie nad Bugiem i Narwią.. w wielkopolsce
                na wsiach na Ślasku górniczym...
                • Gość: Adomas Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: 213.134.132.* 25.03.04, 14:17
                  Śledzę twoje posty oszołomie i wnioskuję, że albo jesteś doskonałym
                  prowokatorem-parodystą-ironistą itp, albo kompletnym imbecylem oszołomskim.
                  Ponieważ jednak twoje posty gdzieniegdzie skrzą się starannie ukrywaną
                  inteligencją i dostrzegam w nich też tajemniczy uśmieszek i otwarty umysł, a
                  także mam jeszcze wiarę w ludzi, więc ufam że pierwszy z dwóch wymienionych
                  przez mnie wariantów jest prawdziwy w związku z tym gratuluję dowcipu i pozdrawiam!
    • Gość: Obywatel noC. PO pokazało klasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 18:58
      PO pokazała klasę i wzniosła się ponad emocje. Co do samej koalicji PiS i LPR
      wolę się nie wypowiadać, by nie zatruwać dobrego samopoczucia co poniektórych
      internautów, którzy z dziecięcą euforią powitali na stanowisku Przewodniczącego
      Rady Pana Jacka. Teraz mamy wybitnego Prezedenta i wybitnego Przewodniczącego.
      I co ja na to? Warszawie potrzeba zmian, natychmiasowych. Nowych wyborów. To co
      siędzieje w mieście, a wiem o tym co nie co, to dramat.
      • oszolom.z.radia.maryja Re: PO pokazało klasę 24.03.04, 19:00
        Gość portalu: Obywatel noC. napisał(a):

> PO pokazała klasę i wzniosła się ponad emocje. Co do samej koalicji PiS i LPR
        > wolę się nie wypowiadać, by nie zatruwać dobrego samopoczucia co
        poniektórych
        > internautów, którzy z dziecięcą euforią powitali na stanowisku
        Przewodniczącego
        >
        > Rady Pana Jacka. Teraz mamy wybitnego Prezedenta i wybitnego
        Przewodniczącego.
        > I co ja na to? Warszawie potrzeba zmian, natychmiasowych. Nowych wyborów. To
        co
        >
        > siędzieje w mieście, a wiem o tym co nie co, to dramat.

- Az tak ci teksno do koryta aferalny platfusie? wasze miejsce powinno być za
        kratkami a nie na salonach!
        • Gość: Obywatel noC Re: PO pokazało klasę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:39
          Inwektywy, pomówienia, brak kompetencji. Oto co cechuje oszołomów z radia
          maryja. Nie wiem, dlaczego obraszaż w swym nicku imię matki Boga, ale nie dziwi
          mnie to specjalnie, skoro jesteś oszołomem. Wybaczam Ci jednak. Szanuje Twoje
          poglądy, chpć są inne od moich, i ponieważ Cię nie znam, nie mam zamiaru
          wyzywać od złodziei. To, że potrafię docenić gest polityczny PO (zapewne nie
          całkiem bezinteresowny, bo cicha koalicja z PiS istnieje!), to nie jestem
          bezkrytycznym jej enztuzjastą. Cały czas wybieram mniejsze zło. Pozdrawiam.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: PO pokazało klasę 24.03.04, 20:04
            Gość portalu: Obywatel noC napisał(a):

> Inwektywy, pomówienia, brak kompetencji. Oto co cechuje oszołomów z radia
            > maryja.

-ależ to wy liberałowie i socjaliści często takimi metodami walczycie z radiem
            Maryja!

Nie wiem, dlaczego obraszaż w swym nicku imię matki Boga, ale nie dziwi
            >
            > mnie to specjalnie, skoro jesteś oszołomem.

- Tak się nazywa to radio które działa w Toruniu a którego właścicielem jest
            warszawska prowincja ojców redemptorytsów.

Wybaczam Ci jednak. Szanuje Twoje
            > poglądy, chpć są inne od moich, i ponieważ Cię nie znam, nie mam zamiaru
            > wyzywać od złodziei. To, że potrafię docenić gest polityczny PO (zapewne nie
            > całkiem bezinteresowny, bo cicha koalicja z PiS istnieje!), to nie jestem
            > bezkrytycznym jej enztuzjastą. Cały czas wybieram mniejsze zło. Pozdrawiam.

-Platforma nmniejszym złem? oni juz pokazali co potrafią wpierw jako KLD i UD a
            potem UW, tak sie skłąda ze politycy PO są umaczamni w każdą niemalże aferę
            więc wybacz ale to włąśnie lezy u podstaw takiej a nie innej opinii która
            funkcjaonuje poteocznie wsród społeczeństwa. A w ustach Rokity hasła o
            uczciwiości i ściganiu przestępców brzmią one dla mnie niewiarygodnie..diabeł
            na mszę w ornat się ubiera i ogonem na mszę dzwoni
      • Gość: stefan Re: PO pokazało klasę IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 02:00
        PZPR uzdrowi wszystko i beda kartki
    • Gość: dziupla Jak ten nick oszołoma pasuje do poziomu jego wypow IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 19:21
      iedzi.Jakbym słyszał niedzielne kazanie na sumie.
      A co do koalicji,przewodniczącego czy prezydenta warszawki, to niech będzie
      nawet Jędruś.Wsi spokojna, wsi wesoła.....
      • oszolom.z.radia.maryja jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznodzieji 24.03.04, 19:26
        wydaje mi się że nie zasłużylem sobie jeszcze na tak zaszczytne porównanie
        • Gość: murgrabia Re: jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 19:35
          Zobaczymy jak się spiszą narodowcy. Czy rzeczywiście będzie mniej syfu, ciekawe?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznod 24.03.04, 19:39
            Gość portalu: murgrabia napisał(a):

> Zobaczymy jak się spiszą narodowcy. Czy rzeczywiście będzie mniej syfu,
            ciekawe
            > ?

- ja też jestem ciekaw..mam nadzieję ze PiS nie wynwynie nam jakiegoś numeru
            • Gość: >< Re: jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznod IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:14
              Czemu obawiasz się o PiS >?
        • Gość: dziupla Re: jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznod IP: *.lagow.sdi.tpnet.pl 24.03.04, 20:18
          Zasłużyłeś,zasłużyłeś na to porównanie do kaznodzieji.
          Tylko jakoś mi brakuje odnośnika(odpowiedzi)do tytułu i do innego porównania.
          Czy to metoda całego ugrupowania.Najlepiej przemilczeć.
          Chyba,że nie wiesz co znaczy "oszołom".Zaglądnij www.pwn.pl
          • oszolom.z.radia.maryja Re: jestem zaszczycony porównaniem mnie do kaznod 24.03.04, 20:19
            Ja sobie ten nick wybrałem świadomie tak jak ty zapewne obrałeś sobie nick
            dziupla
    • Gość: Warszawiak Czy Jan Jackowski to ten pijaczek? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 20:23
      Kiedyś w TV pokazywali jak bełkotał na mównicy sejmowej. Żeby tylko nie piłzbyt
      dużo przed sesją rady. Może badać go alkomatem przed każdym posiedzeniem?
      • oszolom.z.radia.maryja Jan Jackowski nie pije żadnych alkoholi 24.03.04, 20:26
        To ordynarne pomówienie! klamstwo!
        • oszolom.z.radia.maryja jesli nawet tak było tzn że ktoś mu podłoż świnię! 24.03.04, 20:29
          To moglabyć prowokacja polityczna! W kazdym bądź razie świadomie się do takiego
          stanu nigdy nie doprowadził
          • elojka slabą masz pamiec albo... 25.03.04, 17:38
            ... wydaje cie sie, ze jak czemus zaprzeczysz to to przestanie istniec...

prawda jest taka, ze Jackowski kiedys pijany jak bela przemawial z mownicy
            sejmowej...
    • Gość: zolo Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.04, 20:29
      Gratuluję, naprawdę gratuluję stołecznym radnym wyboru pana Jackowskiego na
      przewodniczącego rady Warszawy! Pan Jackowski zachował się w mojej pamięci
      (niestety dla niego - wciąż sprawnej) jako poseł poprzedniej kadencji, kiedy
      słaniając się na nogach, kompletnie pijany przemawiał na posiedzeniu plenarnym
      sejmu. Miliony ludzi w całej Polsce, chyba poza warszawskimi radnymi, którzy
      dziś wybrali go na przewodniczącego, widziały to w telewizji, bo akurat była
      transmisja na żywo. Może to i lepiej, że niewiele można było z tego pijackiego
      bełkotu zrozumieć, ponieważ pan Jackowski nigdy nie miał nic do powiedzenia.
      Miał za to i w dalszym ciągu ma dwie lewe ręce do uczciwej pracy, gębę pełną
      frazesów (kiedyś radiomaryjnych, obecnie populistycznych) i wielką żądzę
      sprawowania jakiejkolwiek władzy za duże pieniądze z publicznej kasy.
      Ja zaś miałem kilkakrotnie grubą nieprzyjemność spotkać pana Jackowskiego w
      kuluarach sejmowych i na różnych quasi-oficjalnych uroczystościach wydawanych
      za pieniądze podatnika, które pan poseł uświetniał swoją osobą jako VIP. Nigdy
      się na nim nie zawiodłem – pan Jackowski zawsze był zachlany. Jeszcze raz
      szczerze gratuluję nowego szefa paniom i panom radnym mojego ukochanego miasta
      stołecznego Warszawy!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 20:33
        Gość portalu: zolo napisał(a):

> Gratuluję, naprawdę gratuluję stołecznym radnym wyboru pana Jackowskiego na
        > przewodniczącego rady Warszawy! Pan Jackowski zachował się w mojej pamięci
        > (niestety dla niego - wciąż sprawnej) jako poseł poprzedniej kadencji, kiedy
        > słaniając się na nogach, kompletnie pijany przemawiał na posiedzeniu
        plenarnym
        > sejmu.

-jesli nawet tak było to była to ordynarna prowokacja mająca na celu
        skompromitowanie pana posła Jackowskiego

Miliony ludzi w całej Polsce, chyba poza warszawskimi radnymi, którzy
        > dziś wybrali go na przewodniczącego, widziały to w telewizji, bo akurat była
        > transmisja na żywo. Może to i lepiej, że niewiele można było z tego
        pijackiego
        > bełkotu zrozumieć, ponieważ pan Jackowski nigdy nie miał nic do powiedzenia.
        > Miał za to i w dalszym ciągu ma dwie lewe ręce do uczciwej pracy, gębę pełną
        > frazesów (kiedyś radiomaryjnych, obecnie populistycznych) i wielką żądzę
        > sprawowania jakiejkolwiek władzy za duże pieniądze z publicznej kasy.
        > Ja zaś miałem kilkakrotnie grubą nieprzyjemność spotkać pana Jackowskiego w
        > kuluarach sejmowych i na różnych quasi-oficjalnych uroczystościach wydawanych
        > za pieniądze podatnika, które pan poseł uświetniał swoją osobą jako VIP.
        Nigdy
        > się na nim nie zawiodłem – pan Jackowski zawsze był zachlany. Jeszcze raz
        >
        > szczerze gratuluję nowego szefa paniom i panom radnym mojego ukochanego
        miasta
        > stołecznego Warszawy!

-sam jestęś zachlany! ubecka fałszywko! myślisz że nie mwiem ze poslowie
        narodowi byli zawsze przesaldowani przez okraglostolowco w i robili wszystko
        by ich kompromitować? a kto Gabrielowi Janowskiemu podał prochy? nawet bracia
        Kaczyńscy twierdzą ze inwoigilacja prawicy na pocz lat 90 tych była faktem!
        takl sie nisczzy prawych i uczciwych ludzi!
      • Gość: Bartlomioej Do Nath IP: *.sympatico.ca 24.03.04, 20:40
        Nie bylo mnie przy komputerze przez jakis czas i dopiero teraz moglem
        przeczytac Twoja odpowiedz. Moze masz i racje, ze LPR jest pewnym wentylem
        bezpieczenstwa dla sfrustrowanych i pozwala na rozdzielenie glosow. W kazdym
        razie, ja takich endekow sie boje (nie pojedynczych glupkow w rodzaju oszoloma,
        ktory tu zawodowo wypisuje codzienna porcje glupot)ale calej LPR w swojej
        masie. Bo Rydzyk prostaczkom usiluje wmawiac, ze jego ideologia, to slowo Boze,
        a tego sluchaja. Czy Ty jestes moze z Montrealu?
        • Gość: loleeta Re: powraca poseł Bełkot IP: *.czes.gazeta.pl 24.03.04, 20:53
          Pamiętacie sejmowe wystapienie Jackowskiego w ubiegłej kadencji, kiedy to
          tłumaczył się, ze miał „bardzo ciężki dzień”. Niewiele można było zrozumieć,
          ale każdy rozumiał, że chłop podtrzymuje narodową tradycję. Mówili o nim
          potem „poseł Bełkot”. Teraz może być równie zabawnie na sesjach rady miasta.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: powraca poseł Bełkot 24.03.04, 20:54
            Gość portalu: loleeta napisał(a):

> Pamiętacie sejmowe wystapienie Jackowskiego w ubiegłej kadencji, kiedy to
            > tłumaczył się, ze miał „bardzo ciężki dzień”. Niewiele można było z
            > rozumieć,
            > ale każdy rozumiał, że chłop podtrzymuje narodową tradycję. Mówili o nim
            > potem „poseł Bełkot”. Teraz może być równie zabawnie na sesjach rad
            > y miasta.

-zabawnie będzie jak puscimy ukałd warszawski w skarpetkach
        • oszolom.z.radia.maryja Re: Do Nath 24.03.04, 20:53
          Ks Rydzyk nie jest endekiem tylko goracym patriotą który swego czasu uidstenil
          swoe radio bo gdzie indziej byli izolowani teraz jak już ta izolacja się
          skończyła to ojciec dyrektor zwinąłswój ochronny parasol nad Ligą ponieważ
          uznał iż ona już dojrzała do samodzielnego zycia na własny rachunek
          • Gość: person Ten oszołom z radia ma coś z głową? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:01
            Bredzi, jak nieprzymierzając pan Jackowski na mównicy sejmowej w stanie
            upojenia alkoholowego.
            • oszolom.z.radia.maryja z moją głową wszystko jest o.k 24.03.04, 21:17
              w szpitalu sprawdzili i nie mają żadnych watpliwości że wszystko jest w porządku
        • tore.andre.flo do bartlomirja 27.03.04, 02:41
          IDZ I SIE WYPALUJ KOMUCHU
    • Gość: pablo Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:06
      Zgadzam sięz Nath i Barłomiejem!!!!!
      Ta banda oszołomów (nietolerantów) niestety będzie władać naszą Stolicą ale nie
      długo poniewarz za 2 lata odbędą się wybory i wtedy obywatele Warszawy ich
      rozliczą (Mam nadzieję) z tego bajzlu(prawdopodobnie w 100%), który pozostawią
      po sobie. Mam nadzieję, że w przyszłości tego typu partie jak LPR czy
      Samoobrona niebędą rządzić Krajem.

Pzdr pablo
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy 24.03.04, 21:19
        Gość portalu: pablo napisał(a):

> Zgadzam sięz Nath i Barłomiejem!!!!!
        > Ta banda oszołomów (nietolerantów) niestety będzie władać naszą Stolicą ale
        nie
        >
        > długo poniewarz za 2 lata odbędą się wybory i wtedy obywatele Warszawy ich
        > rozliczą (Mam nadzieję) z tego bajzlu(prawdopodobnie w 100%), który
        pozostawią
        > po sobie. Mam nadzieję, że w przyszłości tego typu partie jak LPR czy
        > Samoobrona niebędą rządzić Krajem.
        >
        > Pzdr pablo

-proszę nas nie wsadzać do jednego worka z samoobroną!
        • Gość: MZ My - oszolom... IP: *.cpe.ga.charter.com 25.03.04, 06:10
          Nieco to megalomania pachnie... My, nam, nami... Moze bys, oszolomie, powiedzial
          cos od SIEBIE a nie od WAS?
          • oszolom.z.radia.maryja Re: My - oszolom... 25.03.04, 16:50
            Gość portalu: MZ napisał(a):

> Nieco to megalomania pachnie... My, nam, nami... Moze bys, oszolomie,
            powiedzia
            > l
            > cos od SIEBIE a nie od WAS?

- o sobie? już raz sie zwierzylem to wtedy znalexli się dowcipnisie którzy
            zaczęli się podszywać pod osoby bliskie memu sercu i wymyslać niesamowite
            historie o mnie a ja nie nadążałem prostować tych wszystkich bredni...powiem
            tylko tyle że moja nowa dziewczyna jest pielęgniarką która troskliwie sie mną
            zajmuje a to z racji kontuzji którą doznalem pod koniec ub roku..byłem
            operowany i własnie teraz dobiega końca moja rehabilitacja...dzieki niej
            zakończy się ona szybciej niż myślałem
    • Gość: Obywatek noC LPR i PiS to partie o różnym elektoracie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 21:19
      LPR ma zwolenników pełnych żółci i nienawiści, a jednocześnie na ustach
      obrazobórczy bełkot bogo-ojczyźniany. PiS, to partia z wyboru ludzi uczciwych,
      dobrotliwych, ale niekompetentnych. Połączenie tych dwóch parti w W-wie to
      prawdziwy dramat. Przez dwa lata będzie polowanie na czarownice, płomienne mowy
      o niczym. To stracony czas. Wolę koalicję PO-SLD. Boli mnie to, że ich niejasne
      interesy (poczekajmy na wyroki, zanim powiemy coś więcej) przyniosły zły
      rozgłos, ale pamiętajmy, że źródłem tego była koalicja SLD-UW. Wolę zyskać ze
      złodziejem niż stracić z oszołomem. Mam nadzieję, że PO poprawi standardy. Nie
      mogę natomat pogodzić się z oskarżeniami, nim nie zapadną orzeczenia sądowe.
      Niestety, my Polacy, z łatwością rzucamy oskarżenia, nie znając szczegółów. PiS
      to partia, której program starczy, co najwyżej na administrowanie komendą
      policji, a LPR to partia, która żyje lękiem przed wszystkim, co inne, a nie daj
      Boże lepsze. Jeśli w W-wie zacznie przybywać jeszcze zwolenników Samoobrony, to
      będzie sygnał, że trzeba przenieść stolicę z powrotem do Krakowa. Boże, chroń
      Warszawę!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: LPR i PiS to partie o różnym elektoracie 24.03.04, 21:33
        gdyby tak było w istocie że LPR i PIS mają różne elektoraty to PiS teraz nie
        robilby do LPRu umizgów do jego elektoratu a to właśnie czyni!..widać wolisz
        afery zodziejstwo korupcję niż normalność uczciwość porządek poszanowanie dla
        tradycji historii wolisz czekać biernie aż obcy przyjdzie i pomysli za ciebie
        zbuduje za ciebie a moze i poprowadzi cię przez zycie...naiwniak
    • sioban LUDZIE !!! KTO URATUJE WAWE 24.03.04, 21:31
      Bo chyba sami sobie rady nie damy !!!
      • oszolom.z.radia.maryja Re: LUDZIE !!! KTO URATUJE WAWE 24.03.04, 21:34
        LPR razem z PISem!
    • Gość: Rembrandt Jackowski i Kaczyński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 22:27
      To niemal symbol warcholstwa polskiego, politycznego cwaniactwa i
      niekompetencji. Obaj tworzą mieszankę wybuchową obłudy, nietolerancji,
      ignorancji. Pod zmęczonymi maskami ich twarzy znajduje się pupa niemowlęcia,
      ale w kieszeniach zawsze otwarty nóż. O biedna stolico, najpierw zabory, potem
      okupacje, a teraz jeszcze TO. Kiedy uwolisz się od nieszczęść historii?
    • Gość: chrisek Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:01
      jedyne co mnie pociesza, to to, ze i Jackowski kiedys odejdzie z tej funkcji...
      najbardziej niewlasciwy czlowiek na niewlasciwym miejscu,
      smutny wybor :(
    • Gość: TS Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: 149.156.58.* 24.03.04, 23:13
      NARESZCIE DOCHODZI DO WŁADZY KTOŚ SPOZA DOTYCHCZASOWYCH UKŁADÓW.
      NIECH SIE TERAZ WYKAŻE LPR !
    • Gość: Warszawiak Układ warszawski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:22
      Układ warszwaski to medialny twór Kaczyńskiego, tarcza jego programu i
      niekompetencji. Na razie mamy tylko jego słowa. To pojęcie wytrych, którym
      otwiera się każde drzwi do pustego pokoju. Afery zostawy prokuraturze. Niech
      Kaczyński zrobi coś pożytecznego dla miasta, np. niech poda siędo dymisji. A
      może niebawem paragrafenm wywali go z urzędu były kierowca Wałęsy, nijaki
      Wachowski? Choć raz zrobiłby coś dobrego.
    • Gość: Rexio PO pomogła z litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:27
      Gdyby nie litość Platformy, to nowa koalicja nadal by nie mogła zdopingować
      swoich towarzyszy, a Jackowski nie zostałby wybrany po raz czwarty. Ow nowa
      koalicja to groteska. Gdbysmy mieli bardziej kompetentnych dziennikarzy, to
      opinia publiczna poznałaby niekompetencje PiS. Ale oni woląpisac łatwe tematy,
      jak Kaczor rzuca text AFERA. Tylko póki co to pozostaje w sferze paranoi.
      • Gość: obserwator2 Re: PO pomogła z litości IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 00:41
        Gość portalu: Rexio napisał(a):

> Gdyby nie litość Platformy, to ...

Podejrzewam, że obawa przed zarządem komisarycznym spowodowała decyzję
        platformy.
        A więc nie litość, a wulgarny oportunizm platfurmersów...
    • Gość: gość7522971663 Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.04, 23:55
      Leszek Czajkowski

Michnik bez rękawiczek

Szef Wyborczej - spec od jadu -

W dwóch gazetach (naraz) płacze,

Bo, jak twierdzi, za SĄSIADÓW

Musi wstydzić się - biedaczek.

To uprzejme - z własnej woli

Po sąsiedzku dzielić winy,

Lecz z tym wstydem, co go boli,

Mógłby zacząć od rodziny.

Panie Michnik - po co nudzić,

Na rzetelną skruchę liczę!

Sędzia - brat mordował ludzi

Bez JEDWABNYCH RĘKAWICZEK.

--------------------------------------------------------------------------------

• Gość: jerzy Re: Jan Jackowski (LPR) szefem Rady Warszawy IP: 81.15.189.* 25.03.04, 00:09
      Wreszcie budowa Świątyni Opatrzności Bożej ruszy z kopyta...
    • Gość: X NIE LUBIE GAZETY WYBORCZEJ -TTTFFFFUUU!!! IP: *.crowley.pl 25.03.04, 00:48
    • Gość: Immortal Jan Maria Jezu Jackowski IP: *.icpnet.pl 25.03.04, 01:28
      Co ten gość robi jeszcze w polityce? Aha, robi.
      • Gość: tolek [...] IP: *.ipt.aol.com 25.03.04, 01:58
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: oszolom.z.r.maryja Re: Jan Maria Jezu Jackowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.04, 16:20
        nie wymieniaj imienia Pana Boga swego nadaremno
    • Gość: WojtekA pewnie jakby usłyszał tu Gazeta Wybiórcza IP: *.11.220.203.acc08-dryb-mel.comindico.com.au 25.03.04, 02:01
      to byłoby postępowo
    • Gość: Czytelnik iwo - a może trochę tolerancji? Co Ci się tu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.04, 06:08
      nie podoba: "Po chwili słyszę. - Panie przewodniczący, tu "Nasz Dziennik".
      Szczęść Boże."
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka