Dodaj do ulubionych

Wiarygodność Palikota

04.10.10, 17:30
Na kongresie usłyszeliśmy wiele dobrych pomysłów, które składają się na program nowego ruchu Palikota. Nie byłoby w tym nic dziwnego i pierwszy by się pod tym podpisał gdybym wiedział, że Palikot myśli tak od zawsze.

Nieststy tej pewności nie mam, bo nie dał się poznać w swej politycznej karierze jako przeciwnik finansowania kościoła z budżetu i tak dalej. I rację ma chyba Piekarska, która twierdzi, że to wszystko już było. W zamrażarce sejmowej tkwi projekt SLD o likwidacji funduszu kościelnego. Dlaczego Palikot nie zabiegał o jego odmrożenie.

Chciałbym żeby to była prawda, ale przypomina mi to chwilowe przejście Kaczyńskiego na jasną stronę mocy (jak się okazało niedawno pod wpływem leków xD)
Obserwuj wątek
    • witoldzbazin Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 17:32
      "pierwszy szczur" który ucieka z tonącego okrętu POszewików heheheeh
    • troll.jebus Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 18:35
      Szukałem [i nie znalazłem] informacji, że Palikot dzisiaj zrzekł się szefostwa lubelskiej PO. Tak obiecywał publicznie...
    • kucyk_trojanski Re: Wiarygodność Palikota jest wielka 04.10.10, 18:46
      Cynizm Palikota czyni go bardziej wiarygodnym os Kaczora,Tuska,Napie...kiego,Kargula...
      i wszystkich katabasów we fioletach...
      • wicehrabia.julian Re: Wiarygodność Palikota jest wielka 04.10.10, 19:28
        kucyk_trojanski napisał:

> Cynizm Palikota czyni go bardziej wiarygodnym os Kaczora,Tuska,Napie...kiego,Ka
        > rgula...
        > i wszystkich katabasów we fioletach...

dlaczego zatem nie walczył o wyjęcie ustawy z zamrażarki?
    • cookies9 Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 19:32
      Z tego wynika,że nie miał żadnego wpływu na PO. Znaczne większe Gowin i Radziszewska.
      • wicehrabia.julian Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 19:34
        cookies9 napisała:

> Z tego wynika,że nie miał żadnego wpływu na PO. Znaczne większe Gowin i Radzisz
        > ewska.

w takim razie dlaczego nie było przynajmniej słychać jego głosu w tych sprawach, powinien walczyć o swoje poglądy
    • remez2 Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 19:33
      Jest porównywalna z wiarygodnością "geniusza politycznego dotkniętego ręką Boga".
      • bezprim1 Re: Wiarygodność Palikota 04.10.10, 19:42
        remez2 napisał:

> Jest porównywalna z wiarygodnością "geniusza politycznego dotkniętego ręką Boga

Czyli Donalda Tuska,który ma wiarygodność w granicach błędu statystycznego....
    • amicissa Palikot wiarygodny wsrod pajacow i kryminalistow 04.10.10, 20:23
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka