Dodaj do ulubionych

Eksperyment

21.10.10, 22:33
A gdyby tak zrobić tu, na tym forum, eksperyment i np. do końca listopada
Obserwuj wątek
    • yoma Re: Eksperyment 21.10.10, 22:34
      W sensie odwyk? :)
      • bpos Re: Eksperyment 21.10.10, 22:40
        Można to i tak nazwać :)
        Paru z nas ukoiło by nerwy, a padalec i jego poplecznicy zostaliby pozbawieni szumu medialnego, który dla nich jest niczym tlen...
        • yoma Re: Eksperyment 21.10.10, 22:47
          I co - dasz radę? :)
          • bpos Re: Eksperyment 22.10.10, 00:28
            jak sie zaprę...
    • elena4.2 Re: Eksperyment 21.10.10, 22:38
      Hehehehe.
      Właśnie. Niech zamilkną i media też
      • bpos Re: Eksperyment 21.10.10, 22:42
        wtedy to tak, jak powiedziałem: złość, która nie znajdzie ujścia, prezesa zadusi ;)
        • elena4.2 Re: Eksperyment 21.10.10, 22:50
          Prezes sobie poradzi.
          Gorzej na czym oprze się istnienie Donka i spółki. Bo przecież od początku wiadomo, ze oprócz czarnego pijaru Kaczyńskiego, nie ma Polakom nic do zaoferowania.
          Dlatego jestem za. Niech zamilkna wreszcie o Kaczyńskim.
    • wariant_b Re: Eksperyment 21.10.10, 22:45
      Nie byłoby to specjalnie trudne, bo jest wiele innych, ciekawszych tematów.
      Od pisania o chorych psychicznie można się samemu zarazić.
      • bpos Re: Eksperyment 21.10.10, 23:12
        Dlatego, widząc co się dzieje, postanowiłem (dla higieny psychicznej) zaproponować chwilę oddechu.
        I jakie to proekologiczne skutki by miało: kilka megawatogodzin prądu w elektrowniach by "zostalo" (n kompów x 100 watów x czas pisania o prezesie).

Przy okazji paru trolli na bezrobocie by trafiło ;)
        • klara551 Re: Eksperyment 22.10.10, 01:15
          Niezła myśl,ale jeżeli zostaną sami pisowspieracze,to prezesowi humor się poprawi,bo wskaźniki ilości niechętnych spadną do zera. I dopiero wtedy prezes zaszaleje,bo pomyśli,że wszystkich do siebie przekonał.Lepiej nie dyskutować z trollami,to bez pożywki same zwiędną. Możemy poudawać,że nie istnieją i jak ludzie coś napisać,skomentować olewając ,a to najbardziej boli co bardziej krewkich i nawiedzonych
          • bpos Re: Eksperyment 22.10.10, 08:35
            Więc pozostają dwie drogi:
            1. Extremalna
            • yoma Re: Eksperyment 22.10.10, 10:30
              Jest taka piosenka The piano has been drinking, not me. Tu to samo - to nie ja trolluję, to moją klawiaturę swędzi :)

Wpływ ekologiczny zerowy, bo przecież nie wyłączą bloku w elektrowni tylko dlatego, że paru forumowiczów poszło na odwyk, poza tym pisięta szybko wypełniłyby luki per saldo :)
              • bpos Re: Eksperyment 22.10.10, 12:21
                Ja o tej ekologii to tylko tak dodatkowo. Myślałem, że może kilku się przekona, ale jak widać argument chybiony ;)
                • yoma Re: Eksperyment 22.10.10, 12:33
                  Źle trafiłeś, trzeba było na FS, zaraz by cię wegetarianie opadli :)
    • etwas-geheimnis Re: Eksperyment 22.10.10, 12:36
      Jest demokracja i w demokracji przeciwnicy polityczni musza sie słownie okładac .Lud potrzebuje igrzysk. My potrzebujemy tylko to obserwowac i wyciagac swoje wnioski , kto ma racje. Politycy maja wsparcie swoich mediów i takie wsparcie maja wszystkie opcje. Brak tych politycznych bitew , to droga do ,,jedności" , a wtedy tez bedziemy mieli igrzyska dla ludu ale w postaci .....parteitagów .
      • bpos Re: Eksperyment 22.10.10, 14:20
        Chyba zagram w toto-lotka.
        Jeśli wygram to przeprowadzę się do Danii lub Szwajcarii, bo to podobno "bardzo nudne" kraje.
        • yoma Re: Eksperyment 22.10.10, 15:14
          Hm, niejaka Chmielewska, pisarka, kwestionuje urodę Dunek...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka