Dodaj do ulubionych

A pamiętacie takie zapewnienia:

24.10.10, 15:07
"...Platforma Obywatelska po wyborach parlamentarnych nie będzie prywatyzować Lasów Państwowych."
Jeszcze mam przed oczyma przedwyborczy zlot z lesnikami z całego kraju, gdzie solennie zapewniano: lasy państwowe nie będą prywatyzowane.
Oj, naiwni leśnicy, patrzcie jak was robi władza w bambuko...
<Szef klubu PO zadeklarował pomoc w wypadku, „gdyby lasom miała się stać jakaś krzywda”.
Przewodniczący Żelichowski zapewnił z kolei, że podziela punkt widzenia leśników, ale jako przedstawiciel koalicji rządzącej musi mieć na uwadze szerszą perspektywę, szczególnie w zakresie finansów państwa.>
www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/marszalek-sejmu-przyjal-lesnikow-207-tysiecy-podpisow-w-protescie
Obserwuj wątek
    • kaczkodyl Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:11
      Albo to. Nie będę premierem jak mój brat będzie prezydentem.
      • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:23
        To też PO? Nie wiedziałem... A poza tym, co to za porównanie? Kaczyński tylko łgał, a Platforma łże i kradnie.
        • nieslusznie.zabanowany.kon Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 16:11
          Jarosław 300 zł Kaczyński nie kradnie?
          • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 17:23
            Te 300 zł diety, to był niepisany zwyczaj w polskim parlamencie, praktykowany od 91 roku. Tym razem posłowie PO i SLD postanowili zdradzić ten proceder, tracąc możliwość jego kontynuacji, ale zyskuąc ośmieszenie PiS. To też możesz znaleźć w sieci. Poszukaj.
    • strikemaster Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:11
      A pamiętacie 3x15 i inne? Nie, bo sami politycy mają czelność przyznać, ze to tylko kłamstwa wyborcze były.
      • boblebowsky Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:13
        Nie, bo sami politycy mają czelność przyznać, ze to t
        > ylko kłamstwa wyborcze były.

Mógłbyś przytoczyć te wypowiedzi?
      • ayran Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:19
        Jeśli chodzi o 3 x 15 to było to hasło wyborcze w 2005 roku.
        PO wówczas wybory przegrała, zatem uznała, że wybory tego nie chcą. W 2007 roku, w wyborach w których PO przejęła władze, nie było mowy o 3 x 15.
    • pan.kultura Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:17
      Tusk: za cztery lata nie będę przewodniczącym PO

i po co się tyle mordować ?
    • ayran Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:17
      czat_elnik napisał:

> "...Platforma Obywatelska po wyborach parlamentarnych nie będzie prywatyzować L
      > asów Państwowych."
      > Jeszcze mam przed oczyma przedwyborczy zlot z lesnikami z całego kraju, gdzie s
      > olennie zapewniano: lasy państwowe nie będą prywatyzowane.

Ja - szczerze mówiąc - nie pamiętam takich deklaracji, która zresztą nie miałaby specjalnego wpływu na moje głosowanie. Ty - jak rozumiem - tez nie głosowałeś na PO, tak że nie powinieneś czuć się oszukany. Ale jeśli jakoś uwiarygodnisz, ze to co masz przed oczyma rzeczywiście miało miejsce (np. jakiś zapis programowy z kampanii, albo filmik ze wspomnianego zlotu), to przyznam z radością, że tym razem nie fantazjujesz.
      • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:29
        www.rp.pl/artykul/19469,71624-Tusk--Koalicja-PO-i-PSL-ma-szanse-zmienic-Polske-i-zycie-Polakow-na-lepsze.html
        "Lasy państwowy, kopalnie i KGHM nie będą prywatyzowane."
        • ayran Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:38
          Czyli deklarację z expose traktujesz jako deklaracje przedwyborcze?
          To co masz własciwie przed oczami?

Lasy państwowy, kopalnie i KGHM nie będą prywatyzowane. Nie będzie prywatyzacji Lasów Państwowych ani KGHM - zapewnił premier Donald Tusk. Zapowiedział przedstawienie listy spółek do "szybkiej prywatyzacji". "Nie ukrywamy, że Platforma jest gotowa może więcej i szybciej (prywatyzować), PSL jest bardziej wstrzemięźliwe i z tego wyjdzie, moim zdaniem, dobra synteza" - powiedział premier. Za strategiczne, nie do sprywatyzowania, uznano 17 spółek.

Ja to rozumiem w ten sposób, że PO - po utworzeniu koalicji z PSL-em uznała, że musi ograniczyć swoje dążenia prywatyzacyjne do poziomu akceptowanego przez koalicjanta.
          Jeśli teraz PSL jest gotów zaakcptować np. prywatyzację kopalń czy KGHM, to jestem za.

• czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:46
            :-) Jak to miło widzieć tak pokrętne tłumaczenia zwolenników PO. Zakiwiecie się na śmierć. Że was sumienie nie boli tak kręcić?
            • ayran Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:49
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,117924880,117925862,a_takl_nawiasem_mowiac.html
              Tylko bez wykrętów proszę, konkretnie...
        • ayran a takl nawiasem mówiąc 24.10.10, 15:46
          www.lasy.gov.pl/zakladki/aktualnosci/marszalek-sejmu-przyjal-lesnikow-207-tysiecy-podpisow-w-protescie

to z którego fragmentu podlinkowanej przez ciebie informacji wynika, że lasy państwowe mają być prywatyzowane?
          • czat_elnik Re: a takl nawiasem mówiąc 24.10.10, 15:52
            207 tysięcy podpisów pod protestem, którego nie widzisz? A sam się zainteresuj. Masz, widać, czas, szukaj.
            • ayran Re: a takl nawiasem mówiąc 24.10.10, 15:58
              Rozumiem. Postawiłeś fałszywą tezę i proponujesz, bym za ciebie ją udowodnił.
              • czat_elnik Re: a takl nawiasem mówiąc 24.10.10, 17:21
                Przestań człowieku bredzić, to zaczyna być nieświeże. 3 października Tusk podczas kampanii wyborczej spotkal się z Slidarnością Leśników. W sywm wystąpieniu zapewniał, że jak zagłosują na PO, to nie będzie mowy o żadnej prywatyzacji Lasów Państwowych. No i dostał poparcie.
                • ayran Re: a takl nawiasem mówiąc 24.10.10, 17:23
                  Nieświeże jest twoje uporczywe dowodzenie, że mamy do czynienia z prywatyzacją. Miałes szansę elegancko przyznać się do pomyłki, ale wolisz po pisiacku bluzgać i iść w zaparte oraz od czasu do czasu wspomnieć coś o żydowskich metodach.
    • czat_elnik A co to ma do rzeczy? 24.10.10, 15:26
      "mamo, mamo, a Piotruś nie miał zadania, a Michał się spóźnił do szkoły, a Ewa opluła Kasię, a..." Jak dzieci, słowo daję...
    • kaczy_mozdzek A to jest jeszcze lepsze! :)))) 24.10.10, 15:31
      "Panie opuszczą ten gmach – będziemy rozmawiać. Nie opuszczą, nie będziemy. Nie mogę rozmawiać z pielęgniarkami w warunkach, kiedy jest łamane prawo karne, bo wtedy nie mógłbym wydawać ministrowi sprawiedliwości poleceń walki z przestępczością."
      o było o strajkujących pielęgniarkach 22 czerwca 2007.

"Panie otrzymały zgodnie z prawem wezwanie do opuszczenia kancelarii. Gdyby to byli mężczyźni, to już by ich tutaj dawno nie było."
      To też o strajkujących pielęgniarkach, ale dzień później - 23 czerwca 2007.
      :))))
      • czat_elnik Tylko wspomnienia wam zostają... 24.10.10, 15:38
        Bo rzeczywistośc jest POrażająca. Po co wyciagacie te pisowskie brednie, zeby pokazać, że wasze brednie są mniejsze?
        • odnowiony_normalnie Re: Tylko wspomnienia wam zostają... 24.10.10, 16:00
          czat_elnik napisał:

> Bo rzeczywistośc jest POrażająca. Po co wyciagacie te pisowskie brednie, zeby
          > pokazać, że wasze brednie są mniejsze?

Po to wyciagamy PiSowskie ŁGARSTWA żeby wam pokaząc
          ZE NIE MACIE MORALNREGO PRAWA OSKARŻAĆ INNYCH i RZEKOME KŁAMSTWA.
          • czat_elnik Re: Tylko wspomnienia wam zostają... 24.10.10, 17:24
            A jakim prawem ty mnie odmawiasz prawa nazywania złodzieja złodziejem?
    • 2.andrzej.d Tusk robi całą Polskę w bambuko 24.10.10, 15:40
      nawet sam Balcerowicz poczuł się zrobionym... i się zbuntował
      • odnowiony_normalnie Re: Tusk robi całą Polskę w bambuko 24.10.10, 16:00
        2.andrzej.d napisał:

> nawet sam Balcerowicz poczuł się zrobionym... i się zbuntował

Balcerowicz zawsze sie myli - stwierdził Wasz Prezes.
    • rydzyk_smigly Udowodnij, mędrcze,że 24.10.10, 15:46
      "właczenie LP do sektora finansów publicznych" jest ich prywatyzacją.
      • czat_elnik Zapytaj te 207 tysięcy ludzi, którzy się podpisali 24.10.10, 15:54
        Najpierw upadłość, potem pod młotek, stary chwyt żydowski.
        • odnowiony_normalnie 207 tysięcy ludzi chce dalej bezkarnie okradac 24.10.10, 16:01
          Państwowe lasy.

czat_elnik napisał:

> Najpierw upadłość, potem pod młotek, stary chwyt żydowski.
        • rydzyk_smigly To ludzie ogłupieni jak ty, 24.10.10, 16:04
          cymbale.
          Łżesz, słowa "Platforma Obywatelska po wyborach parlamentarnych nie będzie prywatyzować Lasów Państwowych" - wygłoszone przez Grada padły 24 lutego 2005 roku w Centrum Kongresowym Akademii Rolniczej w Krakowie, gdzie odbyła się konferencja na temat "Lasy i leśnictwo w strategii rozwoju Małopolski jako odzew na pogłoski o mozliwej prywatyzacji LP. Kto wtedy rządził, czubku?
          krakow.lasy.gov.pl/print.php?muid=1&mid=116&akID=918&klID=900
          Włączenie LP do sektora finansów publicznych skutkuje przeniesieniem kont LP do Banku Gospodarstwa Krajowego i możliwościa korzystania budzetu z 2 mld zł nadwyżek lasów, wypracowanych w latach ubiegłych. Doucz się, indolencie.
          • rydzyk_smigly Zatkało łgarzu? 24.10.10, 16:27
            Kiedy był ten zlot, w sennych marzeniach partyjnego propagandzisty?

czatelnik dodał od siebie:
            "Jeszcze mam przed oczyma przedwyborczy zlot z lesnikami z całego kraju, gdzie solennie zapewniano: lasy państwowe nie będą prywatyzowane"
            • czat_elnik 3 października 2007 24.10.10, 17:13
              3 października 2007
              Platforma Obywatelska podpisała porozumienie o współpracy z Solidarnością Leśników[6].
              a oto szczegóły
              www.money.pl/archiwum/wiadomosci_agencyjne/iar/artykul/po;podpisala;porozumienie;o;wspolpracy;z;solidarnoscia;lesnikow,8,0,270344.html
              • rydzyk_smigly Nie bredź, sierżant prowadzący niech cię 24.10.10, 17:17
                ponownie przeszkolii, ciemna maso.

EOT
          • czat_elnik Re: To ludzie ogłupieni jak ty, 24.10.10, 17:05
            www.rp.pl/artykul/19469,71624-Tusk--Koalicja-PO-i-PSL-ma-szanse-zmienic-Polske-i-zycie-Polakow-na-lepsze.html
            a później tu czytaj, do końca...
            • rydzyk_smigly No i gdzie tu mowa o prywatyzacji, 24.10.10, 17:11
              jak napisałeś w wątku tytułowym, pisi manipulatorze*?

"Związkowcy wręczyli marszałkowi petycję, w której sprzeciwiają się włączeniu LP do sektora finansów publicznych, przekazali mu również 207 tys. podpisów obywateli, którzy popierają ten protest".

*
              1. "Platforma Obywatelska po wyborach parlamentarnych nie będzie prywatyzować Lasów Państwowych."

2. "Jeszcze mam przed oczyma przedwyborczy zlot z lesnikami z całego kraju, gdzie solennie zapewniano: lasy państwowe nie będą prywatyzowane".

Gdzie i kiedy odbył się ten odbył się ten zlot leśnikami z całego kraju, kłamco?

Dla podparcia marnej pamięci:
              forum.gazeta.pl/forum/w,28,117924880,117925881,Udowodnij_medrcze_ze.html
              • czat_elnik 3 pażdziernik 2007 rok. 24.10.10, 17:26
                Wystąpienie Tuska, proszącego o poparcie leśniczej Solidarności: "i niech nikt was nie straszy, że Platforma chce sprzedać lasy państwowe", cytuję z pamięci. Ale jesli dociekliwy, znajdziesz oryginał.
                • ayran Re: 3 pażdziernik 2007 rok. 24.10.10, 18:25
                  To co wyprawiasz w tym wątku to kompletny rozpaczliwiec. Przypominasz w tym posła Błaszczaka, który nie słyszy stawianych mu pytań tylko ciągle odpowiada na jedno i to samo pytanie - swoje własne.
                  • czat_elnik 207 tysięcy ludzi protestuje 24.10.10, 20:12
                    a ty dalej uważasz, że to się nam tylko zdaje... Daj mi spokój z Błaszczakami i innymi. Uwierzysz dopiero, gdy lasy będą rozparcelowane? Za późno! Przecież na tym polega ten protest, by nie dopuścić do prywatyzacji lasów! Jakiego chcesz jeszcze dowodu? Rachunka na 100 ha lasu sprzedanego Sobiesiakowi?
                    • ayran Re: 207 tysięcy ludzi protestuje 24.10.10, 20:25
                      Lecz się chłopie. Zakładasz wątek, w którym krzyczysz, że setki tysięcy ludzi protestują przeciwko prywatyzacji Lasów Państwowych i opatrujesz go linkiem, z którego wynika, że protestują przeciwko włączeniu firmy do sektora finansów publicznych. I jak chory człowiek w kółko beblasz to samo: 207 tysięcy i 207 tysięcy. Sprawdź sobie, jeśli potrafisz, jakie instytucje wchodzą w skład sektora finansów publicznych i opowiedz, które zostaną - twoim zdaniem (żydowską metodą, jak piszesz) sprywatyzowane.
                      Ja rozumiem, że można się pomylić, albo dać się wprowadzić w błąd, ale twój upór ma cechy patologii.
                      • czat_elnik Re: 207 tysięcy ludzi protestuje 24.10.10, 21:35
                        Matole jeden, nawet nie przeczytałeś linków, jakie ci wysłałem.

Warszawa, 20.10.2010 r.

Pan
                        Grzegorz Schetyna
                        Marszałek Sejmu Rzeczpospolitej Polskiej

P E T Y C J A
                        My obywatele Rzeczpospolitej niżej podpisani, sprzeciwiamy się zamiarowi włączenia Państwowego Gospodarstwa Leśnego Lasy Państwowe do sektora finansów publicznych.
                        Lasy Państwowe są instytucją działającą sprawnie od 86 lat. Ich formuła organizacyjna była w tym czasie doskonalona i jej dzisiejszy kształt odpowiada w pełni wymogom przepisów prawa i zasadom prowadzenia nowoczesnej gospodarki leśnej.
                        Podstawą sukcesu Lasów Państwowych jest ich niezależność finansowa. Próby włączenia do sektora finansów publicznych podejmowano już w okresie międzywojennym, w czasie kryzysu znacznie poważniejszego niż dzisiejszy. A jednak przeważyły rzeczowe argumenty i odpowiedzialne, perspektywiczne spojrzenie na dobro polskiej przyrody.
                        Zaliczenie do finansów publicznych instytucji zajmującej się działalnością gospodarczą i funkcjonującej na rynku musi pociągnąć za sobą szereg utrudnień i ograniczeń, które doprowadzą do załamania się jej zdolności do samofinansowania. Polskie Lasy Państwowe już wielokrotnie ponosiły ciężary związane z odbudową kraju, ale nigdy dotąd, w ciągu niemal 90 lat, żaden rząd nie zaproponował zmian ustawowych prowadzących wprost do pozbawienia PGL LP możliwości samofinansowania i w efekcie do ich upadłości. Tak stworzona sytuacja będzie impulsem dla zwolenników prywatyzacji lasów do „uzdrowienia” upadającej firmy na tej drodze.
                        Taki scenariusz przyniósłby trudne do oszacowania straty godząc jednocześnie w bezpieczeństwo ekologiczne kraju, którego filarem są dobrze zagospodarowane lasy. Jednocześnie trzeba podkreślić, że projekty ustawy i rozporządzenia Ministra Finansów są sprzeczne z uchwaloną zgodnie z wolą obywateli ustawą z dnia 6.07.2001 roku „O zachowaniu narodowego charakteru strategicznych zasobów naturalnych kraju” oraz z ustawą o lasach i ustawą o rachunkowości.
                        Apelujemy do Pana Marszałka o niedopuszczenie do nieprzemyślanych rozwiązań ustawowych, które dla osiągnięcia doraźnych korzyści spowodują trudne do odrobienia straty o długofalowych skutkach. Ucierpi na tym polskie społeczeństwo, ucierpi na tym polska przyroda.
                      • czat_elnik Re: 207 tysięcy ludzi protestuje 24.10.10, 21:38
                        A mówiąc wprost: rząd chce zabrać Lasom Państwowym 2 miliardy złotych rocznie, co w efekcie równa się upadłości Lasów Państwowych.
                        • ayran Re: 207 tysięcy ludzi protestuje 24.10.10, 21:41
                          A mówiąc wprost - nie odpowiedziałeś na żadne z moich pytań, tylko młócisz te swoje 207 tysięcy.
                        • ayran PS. 24.10.10, 21:43
                          zwracając się do mnie per "matole" sam sobie wystawiasz świadectwo i potwierdzasz trafność mojej diagnozy na temat twojego stanu zdrowia.
                          • czat_elnik Re: PS. 24.10.10, 21:55
                            Matole, czytaj samodzielnie, szukaj, matole, jesteś, matole, wolny, możesz myśleć samodzielnie, matole... 207 tysięcy ludzi widzi problem, a ty nie, bo jesteś matoł, proste.
                            • ayran Re: PS. 25.10.10, 05:10
                              A jeśli już przy matołach jesteśmy - to czy będziesz umiał wskazać jeden podmiot należący do sektora finansów publicznych, który został sprywatyzowany zgodnie z twoim scenariuszem dla LP? Jeden jedyny.
                          • rydzyk_smigly Spokojnie, Ayran 24.10.10, 21:56
                            Już do niego dociera, że nie o "prywatyzację" idzie ale o korzystanie przez budżet ze środków LP.
                            Cierpliwości, jakkolwiek kiedy mam z tępakiem do czynienia to nóż w kieszeni mi się otwiera.

NB - ciekawa wypowiedź Komorowskiego, jeszcze kandydata:

- Gdyby ktokolwiek słyszał o tym, że mnie się pomawia o chęć prywatyzowania lasów, proszę o telefon. Sędzia jeszcze jest rozgrzany, załatwimy sprawę szybko - zażartował Bronisław Komorowski w środę na Krajowym Zjeździe Leśników w Jabłonnie. Dodał, że nie jest i nie będzie zwolennikiem prywatyzacji Lasów Państwowych.

(..) Ocenił, że to zbiorowe wielkie kłamstwo trwające od lat, które - jak podkreślił - chyba się zrodziło w czasie podobnego spotkania jak dzisiejsze, kiedy jedyny znany mu polityk polski "rzeczywiście coś powiedział o prywatyzacji lasów".

- Proszę mi nie przypisywać zdania polityka, który kiedyś to wygłosił na spotkaniu z państwem, potem był ministrem finansów w rządzie Jarosława Kaczyńskiego - mówił Komorowski do leśników. - Jako żywo nigdy nie byłem, nie jestem, nie będę zwolennikiem prywatyzacji lasów - oświadczył".

www.newsweek.pl/artykuly/sekcje/polska/komorowski--nie-jestem-zwolennikiem-prywatyzacji-lasow,60501,1
                            • czat_elnik Tysiące leśników wie, że to droga do 24.10.10, 22:09
                              prywatyzacji tylko rydzyk smigły nie daje wiary. Bo rydzyk smigły wie lepiej, niż leśnicy, co się z Lasami Państwowymi dzieje. A poza tym, co Rostkowskiemu do Lasów Państwowych? Niech się zajmie swoją działką, nepota jeden.
                              Tutaj czytaj rydzyku, ale nie sam tytuł! Czytaj i myśl!
                              forsal.pl/artykuly/453681,zaleski_nie_bedzie_prywatyzacji_lasow_panstwowych.html
                              a później tu
                              www.facebook.com/pages/STOP-dla-Lasow-w-budzetowce/127992977251337
            • ayran zgodnie z deklaracją łódzką... 24.10.10, 17:14
              .... wypadałoby, żebyś napisał "sorry, pomyliłem się, źle zrozumiałem". Ale obaj wiemy, że pisiaków deklaracja łódzka nie wiąże.
    • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapewnienia: 24.10.10, 15:47
      ...a świstak zawija w sreberka...
    • zapijaczony_ryj Lasy Państwowe zaczął prywatyzować PiS 24.10.10, 16:19
      A konkretnie Kurski, który kupił oficjalnie bez przetargu ośrodek rzadowy z widokiem na jezioro za 2 % rzeczywistej Wartośći
      wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,55670,3038513.html
      • czat_elnik Sobiesiaka i tak nikt nie przebije. 24.10.10, 17:28
        Poza tym, co mnie Kurski obchodzi? Co? ja nie zakładam wątku o Kurskim, tylko o skoku rządu na Lasy Państwowe.
    • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapiewania: 24.10.10, 17:29
      ...żyłka ci pęknie, nie podniecaj sie tak.
    • czat_elnik Re: Podsumowanie: Łżesz jak członek PiS, czatelni 24.10.10, 17:33
      Czytaj tekst do końca. To jest ten sam numer, co ze szpitalami: zabrać pieniądze, doprowadzić do upadku i sprzedać za bezcen. Oczywiście, oficjalnie będzie to "komercjalizacja", ale, że w efekcie ktoś te upadłości kupi... no cóż... cest la vie...
    • czat_elnik Głos koalicjanta was nie przekonuje? 24.10.10, 17:38
      Do prywatyzacji lasów mieliśmy już kilka podejść ale dzięki rozsądkowi i wielu ludzi zablokowano te pomysły .Dzięki temu udało się utrzymać ich dotychczasowy państwowy charakter .

Dzisiaj również pragnę zaapelować do wszystkich którym zależy na lasach o zdrowy rozsądek .

Nie zabierajcie pieniędzy Lasom !

Nie wracajcie drogą okrężną do prywatyzacji lasów !

mieczyslawkasprzak.blog.onet.pl/Prywatyzacja-lasow,2,ID415732528,n
      • rydzyk_smigly Zmuszę się ostatni raz, manipulancie. 24.10.10, 17:50
        Takim jak ty odpowiada wiceminister Ministerstwa Środowiska Janusz Zaleski, nie jakiś bloger:
        pl.wikipedia.org/wiki/Janusz_Zaleski_(le%C5%9Bnik)
        Nie będzie prywatyzacji Lasów Państwowych - zapewnił wiceminister środowiska Janusz Zaleski. Wątpliwości takie pojawiły się po tym, gdy w projekcie noweli ustawy o finansach publicznych zapisano, że Lasy zostaną włączone do sektora finansów publicznych.

Według niego, nie ma idei prywatyzacji Lasów Państwowych. "Jesteśmy zdecydowanie przeciwni wszelkim takim działaniom" - zaznaczył.

Zaleski powiedział, że pomysły rządu dotyczące Lasów "wręcz przeciwnie, utwierdzają i potwierdzają ich państwową własność i państwowy charakter". "Proszę się nie obawiać, żadnych pomysłów prywatyzacyjnych w projektach ustaw przedkładanych nie ma i nie będzie" - podsumował.

forsal.pl/artykuly/453681,zaleski_nie_bedzie_prywatyzacji_lasow_panstwowych.html

Idź już stąd, pomaluj sprajem klatki schodowe swojego blokowiska, efekt ten sam.
        • czat_elnik Re: Zmuszę się ostatni raz, manipulancie. 24.10.10, 20:15
          Oczywiście, że nie będzie, bo PSL murem stoi za państwowymi lasami. Hihi, tylko po co leśnicy i PSL protestują i po co Zaleski zapewnia, skoro tematu nie ma? Bo temat był. I jest nadal. W budżecie nie ma 120 miliardów złotych polskich...
        • czat_elnik Tu masz, rydzyku, jednego ze swoich... 24.10.10, 20:17
          www.youtube.com/watch?v=JKSNXk51_RE
          To jest dopiero numer, nie są i nie byli liberałami....
    • czat_elnik Re: A pamiętacie takie zapiewania: 24.10.10, 21:55
      lalalala...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka