Dodaj do ulubionych

Koniec marnego cyrku zwanego sprawą Rywina!!!

IP: *.ds.pg.gda.pl 05.04.04, 20:35
NARESZCIE!!!
Było to jedno wielkie mydlenie oczu Polakom, jak to się niby walczy z
korupcją w Polsce. Ale jaki ten występek Rywina miał wpływ na życie
przeciętnych Polaków? ŻADNEGO!!!
Owszem złamał prawo i należy się tym zająć, ale skupić należy się
przedewszystkim na dużo gorszych przestępstwach.
Największe złodziejstwo w Polsce to proces zwany prywatyzacją, który
doprowadził do ruiny niegdyś dziesiątą potęgę przemysłową świata. Za bezcen
oddawano najlepsze fabryki, a pieniądze z tej niby prywatyzacji rozkradziono
(szczególnie za rządów AWS). Polskie rzdy jak tępe barany spełniały każdy
jeden nawet najdurniejszy dyktat międzynarodowych struktur finansowych,
wyniszczając doszczętnie w Polsce przemysł elektroniczny czy motoryzacyjny.
Debilne prywatyzowanie kopalni, PKB i zakładów energetycznych doprowadziło do
chorej sytuacji, jeszcze bardziej komicznej niż największe niedorzeczności
PRLu. Drogi jest węgiel bo drogi jest jego transport koleją, droga jest kolej
bo drogi jest prąd, drogi jest prąd bo drogi jest węgiel, do tego
doprowadziła prywatyzacja tych działów gospodarki.
Doprowadzono do totalnego upadku 3mln aglomerację GOP, mln. aglomerację Łodzi
(dziś już niecałe 800tys), ogólnie rozkradziono Polaków z ponad 3mln miejsc
pracy, a te co zostały?? Nie ma czego szukać w Polsce student wyższej uczelni
technicznej, w każdym normalnym kraju ludzie zajmujący się projektowaniem i
tworzeniem układów elektronicznych są niezbędni, osły w IIIRP stwierdziły że
przemysł elektroniczny jest w Polsce niepotrzebny, a mówią że to PRL był
przestażały... Te miejsca pracy co zostały, to np. nowootwierane montownie
zachodich koncernów odzieżowych (w miejsce naszych które kazano nam
skasować), gdzie szwaczki wnieludzkich warunkach za 800zł miesiącznie harują
po 10-12 godzin dziennie. Setkami otwiera się obce fastfoody i hipermarkety,
gdzie ludzie są zmuszani do pracowania nawet w niedzielę, a dziesiątki
polskich sklepikarzy traci środki do życia.
Ogólnie w Polsce mamy blisko 2/3 ludzi żyjących poniżej progu egzystencji,
1/4 poniżej poziomu nędzy, a prawie 10% żyje poniżej progu biologicznej
egzystencji (powolny proces umierania z głodu i nędzy). 30% dzieci w szkołach
Do tego należy dodać jeszcze chore prawo chroniące przestępców, tolerancję
dla wszelkiej maści zwyrodnialców. A czym policja się zajmuje?? Zamiast
ścigać prawdziwych bandziorów broni interesów obcych megakoncernów całą swoją
uwagę poświęcając walce z piractwem medialnym. Ogólnie policja ma większe
uprawnienia wobec łamania wolności osobistych wobec człowieka który sobie
skopiuje od kolegi jakąś grę, program czy muzykę, niż wobec złodziei którzy
okradli państwo na miliony złotych.
Ofiary bandytyzmu po 1989 roku to tysiące ludzi, tysiące ludzi zamało z
wyziębienia czy nieudolności reformowanej na nową modę służby zdrowie (lepiej
działa służba zdrowia na biednej i głodzonej przez USA Kubie niż w Polsce),
20-30tys odebrało sobie życie z powodów materialnych. Nawet stalinizm w
Polsce niezabił tylu niewinnych ludzi, ile zbójecki system po 1989 roku.

I właśnie winnych tego tragicznego stanu rzeczy, jaki przytoczyłem powyżej,
należy ścigać. Tych co rozprzedawali i okradali państwo, tych co niudolnymi
reformami doprowadzili do takiej tragedii.
Mnie szczególnie drażni ten łysy ryj Jana Marii Władysława trzech imion
Rokity. Podstępnego gnoja, który "skacząc z kwiatka na kwiatek" brał udział
we niemal wszystkich złodziejskich rządach solidaruchów po 1989 roku, a dziś
udaje bojownika o sprawiedliwości.
Obserwuj wątek
    • Gość: traian tylko UPR to zmieni IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 21:09
      Tomson juz wiesz na kogo głosować
    • antykagan Tomson... 05.04.04, 21:19
      ..naprawde nie masz nikogo, komu ufasz? Moze ten ktos powiedzialby ci, ze
      jednak powinienes sie leczyc.. i bys mu uwierzyl??

PS. Intryguje mnie, co ty masz wspolnego z PG. Niemozliwe, zebys byl
      studentem... istnienie takiego idioty studenta za moich czasow bylo z definicji
      niemozliwe.. ale coz, tempora mutantur...
      • Gość: traian najlepszy ze studentów IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.04.04, 21:26
        Tomson to student najbardziej elitarnego kierunku w Polsce...
        po prostu dla samych geniuszy
        jesli tego nie rozumiesz nie dorosłeś do poziomu Tomsona...

Tomson jest wielki w wielu dziediznach, jednak bryluje w nauce ;)
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=10670260&a=10670260
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=32&w=10767203&a=10767203
        naprawde polecam lekturę....
      • Gość: Tomson Człowiek ma nadzieję na jakąś intelektualną IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 16:07
        wymianę poglądów, a tu zamiast dyskusji, tylko prostackie inwektywy od
        niedorozwiniętych umysłowo ludzi :o(
        • Gość: Eko Re: Człowiek ma nadzieję na jakąś intelektualną IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:28
          Gość portalu: Tomson napisał(a):

> wymianę poglądów, a tu zamiast dyskusji, tylko prostackie inwektywy od
          > niedorozwiniętych umysłowo ludzi :o(

Powiem ci: po prostu marnujesz swój intelekt przebywając na forum GW.Doprawdy
          nie wiem czego oczekujesz od jego uczestników, nie tego chyba że zrozumieją i
          odpowiednio docenią twoje głębokie przemyslenia, którymi sie tutaj dzielisz.
          Najlepszym miejscem dla ciebie bedzie niewatpliwie forum samoobrony. Tam
          znajdziesz w sam raz klimat na "jakąś intelektualna wymiane poglądów".
          A więc, pa.
          • Gość: Tomson Ty przynajmniej atakujesz w trochę mniej prostacki IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 18:02
            sposób, ale i tak brak ci jakichkolwiek kontrargumentów, więc nie powinieneś
            się udzielać w dyskusji.
            • Gość: Eko Re: Ty przynajmniej atakujesz w trochę mniej pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:23

> sposób, ale i tak brak ci jakichkolwiek kontrargumentów, więc nie powinieneś
              > się udzielać w dyskusji.

Kontrargumentów? Przeciwko komu? czemu?
              Doprawdy nie rozumiem cię! Użalasz sie w swoim poście, że nie możesz na forum
              prowadzic intelektualnej dyskusji, a ode mnie żądasz jakichś kontrargumentów!
              Ja ci tylko poradziłem. Jeszcze raz ci poradzę, może nieco bardziej obrazowo,
              abys łatwiej zrozumiał:
              Skoro przychodzisz do piaskownicy, aby z przedszkolakami debatować nad
              zakrętami egzystencjalizmu, to nie skarż się że nie znajdujesz zrozumienia z
              powodu różnicy poziomów (intelektualnych), tylko zabierz zabawki i udaj sie
              gdzie cie zrozumieja.
              • Gość: Tomson Jesteś jednak debil!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 22:09
                Poczytaj sobie ośla ołąka pierwszy post na tym wątku, zamiast zajmować się moją
                krytyką osób ułomnych intelektualnie.
                • Gość: Eko Re: Jesteś jednak debil!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 23:07

>Jesteś jednak debil!!!
                  Poczytaj sobie ośla ołąka pierwszy post na tym wątku,

Taaak? A ty to jesteś kto?
                  Ciągle wierzę jednak, a nawet jestem przekonany, że to co napisałeś w swoim
                  pierwszym poście tutaj, jak i w innych postach na tym forum, to zwykła zgrywa i
                  nabijanie się z reszty towarzystwa.
                  Trudno mi bowiem wyobrazic sobie kretyna, który te wszystkie głupoty pisałby na
                  poważnie i jeszcze w nie wierzył.... .
                  Toz to nawet mój kundel potrafi lepiej ocenić rzeczywistość.
                  • Gość: Tomson Zgrywanie i nabijanie się z towarzystwa to IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 23:46
                    tolerowanie na forum takich prostaków jak ty.

> Toz to nawet mój kundel potrafi lepiej ocenić rzeczywistość.
                    Lepiej znaczy bardziej podobnie niż ty oczywiście.
                    Tu się zgodzę, twoje IQ jest bardziej zbliżone do IQ psa, niż człowieka,
                    chociaż nie obrażałbym psów pisząc że są głupsze od ciebie.
                    • Gość: Eko Re: Zgrywanie i nabijanie się z towarzystwa to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 07:14
                      > Lepiej znaczy bardziej podobnie niż ty oczywiście.

Nie, lepiej to nie znaczy "bardziej podobnie"!
                      Lepiej to znaczy lepiej, od ciebie Tomson.
                      Niestety widzę, że że jesteś /niestety/ tępakiem do kwadratu.Poza obrażaniem
                      nie potrafisz nic więcej. I tak naprawdę, to nie masz zielonego pojęcia o
                      czasach i problemach, o których piszesz. No ale tam, gdzie argumentów nie
                      staje, argumentem koronnym jest przywalenie komuś w pysk. Ot, typowy dyskutant,
                      spod budki z piwem (z okresu PRL).
                      • Gość: Tomson ŻE CO ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.slupsk.sdi.tpnet.pl 08.04.04, 00:18
                        Gość portalu: Eko napisał(a):

> Poza obrażaniem
                        > nie potrafisz nic więcej.
                        Nie ośmieszaj się gnojku, ja rzucilem post, a ty zacząleś mnie obrażać.
                        Pomijając fakt że to ty mnie prostactko i bezpodstawnie zaatakowaleś
                        inwektywami, to w obrażaniu jest remis, ale w merytoryce jakny nie bylo jest
                        1:0 dla mnie, DOTARŁO????????!!!!!!!!!!!
                        • Gość: Eko Re: ŻE CO ????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 15:54
                          >ja rzucilem post, a ty zacząleś mnie obrażać.
                          > Pomijając fakt że to ty mnie prostactko i bezpodstawnie zaatakowaleś
                          > inwektywami, to w obrażaniu jest remis, ale w merytoryce jakny nie bylo jest
                          > 1:0 dla mnie,

Taak, a ty oczywiście jesteś sędzią we własnej sprawie..
                          No cóż, bywaja typy z którymi sie dyskutować po prostu nie da.

• blackout.9491 Re: Ty przynajmniej atakujesz w trochę mniej pros 07.04.04, 10:08
                Gość portalu: Eko napisał(a):

> Gość portalu: Tomson napisał(a):
                >
                > > sposób, ale i tak brak ci jakichkolwiek kontrargumentów, więc nie powinien
                > eś
                > > się udzielać w dyskusji.
                >
                > Kontrargumentów? Przeciwko komu? czemu?
                > Doprawdy nie rozumiem cię! Użalasz sie w swoim poście, że nie możesz na forum
                > prowadzic intelektualnej dyskusji, a ode mnie żądasz jakichś kontrargumentów!
                > Ja ci tylko poradziłem. Jeszcze raz ci poradzę, może nieco bardziej obrazowo,
                > abys łatwiej zrozumiał:
                > Skoro przychodzisz do piaskownicy, aby z przedszkolakami debatować nad
                > zakrętami egzystencjalizmu, to nie skarż się że nie znajdujesz zrozumienia z
                > powodu różnicy poziomów (intelektualnych), tylko zabierz zabawki i udaj sie
                > gdzie cie zrozumieja.
                Eko ty jesteś idiotą od urodzenia, czy też może ostatnio spadło ci coś na
                głowę ?
    • jastrzebiec CZAR PRL 06.04.04, 16:20
      Towarzysz "tomson" powinien przeniesc sie, chociazby wirtualnie" do "mlekiem i
      miodem plynacej" krainy szczesliwosci, bezplatnej edukacji i pelnego
      zatrudnienia zwanej PRL.

Dowiadywalby sie wowczas z Trybuny Ludu o przedterminowej ralizacji planu,
      otwieraniu nowych zakladow pracy, a moze o manewrze gospodarczym... a po
      codzinnej radosnej lekturze kolejnych sukcesow gospodarki planowej wyskoczylby
      do sklepu po zakupy. Z pewnoscia drobne, przejsciowe trudnosci w
      rodzaju "Przepraszamy, remanent", albo "Zamkniete, przyjecie towaru", nie
      zraziloby naszego milosnika socjalizmu. Odczekalby az otworza a wtedy, hulaj
      dusza, o rozkoszy - JEST. Cos jest. Na polce sklepowej wczorajszy chleb z
      giganta i kosta zatechlej margaryny. I jeszcze butelka octu. Wrociwszy do domu
      udalby sie za potrzeba, a niewatpliwej potrzebie higieny zadoscuczynilaby
      kartko odpowiednio zmietej strony trzeciej juz przeczytanej gazety oraz mydlo
      do prania "Jelen".

Ja tam dobrze pamietam czasy PRL kiedy to Polska byla "10 potega gospodarcza
      swiata". Na papierze w Roczniku Statystycznym. Gdzie to rozmiary produkcji np.
      obrabiarek mierzono ich.... WAGA! Wiec aby zwiekszyc produkcje dokladano
      wieksze i cizsze zeliwne podstawy.
      • Gość: linke Re: CZAR PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 16:33
        Jastrzebiec - ty tam byles i nie reagowals na te przekrety Wiec mamy WINNEGO!!!
      • Gość: Tomson Re: CZAR PRL IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 18:05
        jastrzebiec napisał:

> Towarzysz "tomson" powinien przeniesc sie, chociazby wirtualnie" do "mlekiem i
        > miodem plynacej" krainy szczesliwosci, bezplatnej edukacji i pelnego
        > zatrudnienia zwanej PRL.
        Wszystko jest względne, ale PRL było o niebo lepsze niż IIIRP, a Polska w tym
        czasie odstawała od zachodu najmniej w całej swej historii.

> Dowiadywalby sie wowczas z Trybuny Ludu o przedterminowej ralizacji planu,
        > otwieraniu nowych zakladow pracy, a moze o manewrze gospodarczym... a po
        > codzinnej radosnej lekturze kolejnych sukcesow gospodarki planowej wyskoczylby
        > do sklepu po zakupy. Z pewnoscia drobne, przejsciowe trudnosci w
        > rodzaju "Przepraszamy, remanent", albo "Zamkniete, przyjecie towaru", nie
        > zraziloby naszego milosnika socjalizmu.
        To było za czasów solidaruszych strajków, ignorancie. W latach 70-ych niczego
        nie brakowało.

> Odczekalby az otworza a wtedy, hulaj
        > dusza, o rozkoszy - JEST. Cos jest. Na polce sklepowej wczorajszy chleb z
        > giganta i kosta zatechlej margaryny. I jeszcze butelka octu.
        Do solidaruchów z pretensjami, ich strajki zatrzymały nasz przemysł.

> Wrociwszy do domu
        > udalby sie za potrzeba, a niewatpliwej potrzebie higieny zadoscuczynilaby
        > kartko odpowiednio zmietej strony trzeciej juz przeczytanej gazety oraz mydlo
        > do prania "Jelen".
        >
        > Ja tam dobrze pamietam czasy PRL kiedy to Polska byla "10 potega gospodarcza
        > swiata". Na papierze w Roczniku Statystycznym.
        Nic nie pamiętasz gówniarzu, o czym świadczy twój prostacki powyższy tekst.
        • Gość: SLD-UPek Re: CZAR PRL IP: 195.205.230.* 06.04.04, 19:32
          Odpowiadasz na :

To było za czasów solidaruszych strajków, ignorancie. W latach 70-ych niczego
          > nie brakowało.

Mieliśmy barzdo dobrze zaopatrzone sklepy za żółtymi firankami i co cztery
          lata, a nawet częściej dostawalismy talony na trabanta, czy innego poloneza.
          • Gość: NN Re: CZAR PRL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 19:51
            oprócz tego że wtedy tow 1 -wszy narobił kupę długu który do dzisiaj spłacamy .
            Tak nie brakowało niczego jeśli się było zasłużonym lub członkiem ,którym do
            dzisiaj jesteś tomson.
            • Gość: traian to jeszcze dziecko IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 20:08
              przecież Tomsona nie było na świeice kiedy Gierka wywalili, jak on moze
              pamietac tę epokę?
              • Gość: NN Re: to jeszcze dziecko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 20:11
                A może po prostu zbłąkana owieczka którą trzeba zarżnąć bo jest chora i może
                zarazić całe stado.
                • stan.borys Re: to jeszcze dziecko Rydzyka 07.04.04, 16:16
                  ?
              • Gość: Tomson I ty tutaj,lepiej się pochwal swoją neonazistowską IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 22:07
                TFUrczością o gwiaździstym sztandarze i patriotic songs.
                • Gość: traian tomson - czerwony faszysta IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 22:20
                  jestem wrogiem nazimu Tomson, wszelkie tuchy socalistyczne są mi obce...
                  o ile sie orientuję to ty Tomson jesteś miłośnikiem narodowego-socjalizmu
            • Gość: Tomson Dziś spłacamy długi AWSu bezdenny idioto!!!!! IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 22:06
          • Gość: Tomson Polonez to konstrukcja z 1978 roku, nazywana na IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 22:06
            przełomie lat 70-ych i 80-ych Mercedesem wschodu. Jeszcze w połowie lat 90-ych
            Polonez Caro był lepszy od Łady cz Skody, niestety polityka uległości wobec
            obcyego dyktatu i polityka samounicestwiania własnego przemysłu doprowadziła
            FSO do upadku...
            Porównując stare Polonezy do dzisiejszych samochodów robisz z siebie
            skończonego idiotę.

> co cztery
            > lata, a nawet częściej dostawalismy talony na trabanta, czy innego poloneza.
            • Gość: SLD-UPek Mercedesem wschodu nazywaliśmy Wołgę. IP: *.czajen.pl 07.04.04, 08:37
            • antykagan Re: Polonez to konstrukcja z 1978 roku, nazywana 07.04.04, 17:03

> przełomie lat 70-ych i 80-ych Mercedesem wschodu. Jeszcze w połowie lat 90-
              ych
              > Polonez Caro był lepszy od Łady cz Skody, niestety polityka uległości wobec
              > obcyego dyktatu i polityka samounicestwiania własnego przemysłu doprowadziła
              > FSO do upadku...
              >
              Topmson, wiem, ze to beznadziejne.. ale jeszcze raz sprobuje... Tak sie sklada,
              ze doskonale pamietam lata dobrobytu gierkowskiego.. twoje twierdzenia o tym,
              ze wtedy najmniej odstawaliśmy od Zachodu nietety, dyskwalifikuja cie
              zupelnie.. akurat mialem okazje w tym okresie (po miesiacach walki z roznymi
              urzednikami i pelnomocnikami, uzyskaniem wielu opinii roznych urzednikow, z
              ktorych czesc byla SB-kami. itd..itd.) - udalo mi sie dostac paszport z
              jednokrotnym(!) prawem przekroczenia granicy i wyjechalem na Zachod. To byl
              Tomson inny swiat, to byla przepasc cywilizacyjna.. co ci bede mowil, nie
              jestes tego w stanie zrozumiec.

Ale chodzo cos innego: twierdzisz, ze Polonez byl nowoczesnym samochodem z roku
              1978. To tez, jak i wszystkie twoje opinie cie dyskwalifikuje - nie masz o
              niczym pojecia. Polonez byl niczym innym, jak fiatem 125 z nowym nadwoziem,
              zaprojektowanym oczywiscie we Włoszech. Z kolei fiat 125 to konstrukcja wloska
              z przelomu lat 50/60, a w zasadzie jeszcze nawet wczesniejsza - mnostwo
              rozwiazan technicznych pochodzilo z jeszcze wczesniejszych modeli fiata. Tak
              wiec w 1978 roku Polonez byl o jakies 20 lat do tylu w stosunku do
              wspolczesnych mu konstrukcji europejskich. Nigdy nie slyszalem, zeby nawet w
              propagandzie oficjalnej tak nazywanio Poloneza.. ale coz,dla zabiedzonej
              Polski, gdzie na talony dostawali samochody tylko zasluzeni towarzysze z PZPR
              Polonez mogl wydawac sie 8 cudem swiata zwlaszcza, ze w Peweksie (pamietasz
              Tomson takie sklepy - komuna placila w zlotowkach, a atrakcyjne towary
              sprzedawala za dolary - mozesz to wyjasnic przy okazji?) cena marnego (jak na
              zachodnie standardy samochodu stamtad sprowadzonego) stanowila rownowartosc
              jakichs 10 lat pracy Polaka.. taki to byl Tomson dobrobyt...
        • Gość: traian tomson smiechu warty IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.04.04, 20:13
          > Wszystko jest względne, ale PRL było o niebo lepsze niż IIIRP, a Polska w tym
          > czasie odstawała od zachodu najmniej w całej swej historii.

tak, ale tylko w piłce nożnej

> To było za czasów solidaruszych strajków, ignorancie. W latach 70-ych niczego
          > nie brakowało.

tomson ty nie rozumiesz nic z ekonomii, nie masz o niczym pojęcia:
          Gierke to zwykły złodziej, zmarnował dorobek Polaków, za gierka PRZEJEDLIŚMY
          emerytury dzisjeszych Polaków

> Nic nie pamiętasz gówniarzu, o czym świadczy twój prostacki powyższy tekst.

tak... merytoryczna dyskusja...

tomson skoro za Gierka była tak wspaniale, to dlaczego w 1980 setki tysięcy
          ludzi wyszło protestować? nie podobał im się "dobrobyt"?
          • Gość: NN Re: tomson smiechu warty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.04, 20:20
            Sądzę że wcale nie jest to śmieszne bo takich pamiętających wybiórczo jest
            sporo, i tęsknią do swojej ważności, że jako pierwszy sekretarz wydziałowy,
            który przydzielał wczasy pracownicze i uważał że przyczynia się do rozwoju
            gospodarczego, a statek i tak szedł na dno.
            • Gość: ich1 A ja jestem tomsonowi wdzięczny IP: *.ists.pl / *.crowley.pl 06.04.04, 20:25
              Nigdy bym nie uwierzył, że ktoś może na serio myśleć, że w za Gierka
              byliśmy "dziesiątą potęgą gospodarczą świata". A tu proszę - otwieram sobie
              forum i widzę że w Gdańsku na polibudzie (czemu nie na historii?) jest jedna
              taka osoba. To bardzo pouczające doświadczenie.
    • Gość: Tomson eko,traian,antykagan,NN i wam podobni jesteście IP: *.ds.pg.gda.pl 06.04.04, 22:18
      dla mnie zerami. Nie uważam się za kogoś nadzwyczaj inteligentnego, ale moja
      przewaga nad takimi niedorozwojami jest astronomiczna, dlatego pozostaje mi was
      tylko zbiorco podsumować, jak kupę śmierdzącego łajna. Jesteście debilami
      potrafiącymi jedynie obrażać ludzi, bez żadnych kontrargumentów i uzasadnień.
      Nic nie wiecie o PRLu, cała wasza niby wiedza to durackie hasełka propagandowe,
      na konkretne argumenty nie macie ŻADNEJ odpowiedzi!!!
      Dlatego każdy średnio inteligentny czytając ten wątek widzi że to ja mam rację
      nie wy!!!
      D-O-T-A-R-Ł-O ?????!!!!!!

PS. Ale się nie zrażajcie, że tak po was pojechałem, wasze wpisy tylko
      utwierdzają mnie w przekonaniu że mam rację i w dodatku wciąż podbijają mój
      watek, więc śmiało dalej dawajcie popis waszego prostacwa i ułomności :o)
    • Gość: Moderato.Moderato. Re: Koniec marnego cyrku zwanego Tomson IP: *.chello.pl 07.04.04, 01:12
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11838637&a=11841240
      • Gość: Szczery Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! IP: *.chello.pl 07.04.04, 08:42
        Koniec wyrzucania pieniędzy podatników na promowanie się zer w rodzaju Rokity,
        Nałęcza czy Ziobro.
        • Gość: Mariusz Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 13:17
          Gość portalu: Szczery napisał(a):

> Koniec wyrzucania pieniędzy podatników na promowanie się zer w rodzaju
          Rokity,
          > Nałęcza czy Ziobro.

Dokładnie tak jest !
          • Gość: ,., Znowy czerwony cepie wypuscili cie z wariatkowa? IP: *.acn.pl 07.04.04, 13:32
            Schizol Mariusz na wolności.
            • Gość: SLD-UPek Dzięki Rywinowi wylansowaliśmy towarzyszkę Anitę IP: *.czajen.pl 07.04.04, 13:39
              Która z niezwykłym zaangazowaniem umacnia kierowniczą rolę SLD d.PZPR!
              • telewizja.trwam Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! 07.04.04, 14:20
                Ależ piękny chłopiec jest z tego Zioberka. Ma takie śliczne oczęta osłoniete
                firankami długich rzęs. I ten wstydliwy rumieniec jaki wykwitał na jego
                brzoskwiniowych policzkach ilekroć ta rozpustnica spojrzała mu oczy.
                A jaką śliczną ma pupcię !!!
                • Gość: Mariusz Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 16:32
                  telewizja.trwam napisała:

> Ależ piękny chłopiec jest z tego Zioberka. Ma takie śliczne oczęta osłoniete
                  > firankami długich rzęs. I ten wstydliwy rumieniec jaki wykwitał na jego
                  > brzoskwiniowych policzkach ilekroć ta rozpustnica spojrzała mu oczy.
                  > A jaką śliczną ma pupcię !!!
                • Gość: Moderato.Moderato. Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! IP: *.chello.pl 07.04.04, 18:16

> Ależ piękny chłopiec jest z tego Zioberka...

Oglądałeś mu? A fe! Idź do Anity po czerwone skarpetki, pedale!
                  • Gość: Moderato.Moderato Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! IP: *.chello.pl 07.04.04, 20:33

> Ależ piękny chłopiec jest z tego Zioberka...
                    Zbysia śni mi się po nocach !
                    • moderato.moderato Re: Koniec opery mydlanej pt. AGORAGATE ! 07.04.04, 21:46
                      Gość portalu: Moderato.Moderato napisał(a):

> telewizja.trwam napisała:
                      >
                      > > Ależ piękny chłopiec jest z tego Zioberka...
                      > > A jaką śliczną ma pupcię !!!
                      > Zbysia śni mi się po nocach !

I do tego pedał jesteś, podszywaczu.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=11814393&a=11861513
    • douglasmclloyd Dajcie Tomsonowi spokój 07.04.04, 20:48
      Debil i tak niczego nie zrozumie.
      • Gość: Moderato.Moderato Dajcie douglasmclloyd-owi spokój IP: *.chello.pl 07.04.04, 21:03
        Debil i tak niczego nie zrozumie.
        • moderato.moderato Re: Dajcie douglasmclloyd-owi spokój 07.04.04, 21:45
          Gość portalu: Moderato.Moderato napisał(a):

> Debil i tak niczego nie zrozumie.

Sam jesteś debil i podszywacz. Teraz już się nie podszyjesz, chyba, że
          esperalem.
          • Gość: PROMOCJA ZA DARMO PROMOCJA ZA DARMO, tzn. my za nią zapłacilismy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.04, 12:10
            Około 1 mln 100 tys. złotych kosztowała telewizję publiczną działalność
            dziesięciu posłów sejmowej komisji śledczej. Tyle wydano na opłacenie
            bezpośrednich transmisji z jej obrad. Ponad 400 tys. zł wyniosły wydatki
            organów ścigania na realizację pomysłów komisji.

TVP jeszcze dokładnie liczy, ile kosztowała ją sprawa Lwa Rywina. Wiadomo, że
            sporo. Koszty transmisji obliczono na kwotę ok. 1,1 mln zł. Wliczone są w to
            tzw. koszty emisji, które wyniosły prawie 363 tys. zł. Każde posiedzenie
            komisji uszczupliło więc budżet telewizji publicznej o ok. 14 tys. zł.

Członkowie komisji śledczej byli w ubiegłym roku najczęściej pokazywanymi na
            szklanym ekranie politykami. W ciągu 15 miesięcy TVP 3 transmitowała ponad 600
            godzin obrad sejmowych śledczych. Bywały okresy, że komisja pracowała 6 dni w
            tygodniu od godziny 9.00 do 16.00. W tym czasie telewizja publiczna nie mogła
            nadawać normalnego programu, również reklam.
            • tony.soprano3 Re: PROMOCJA ZA DARMO, tzn. my za nią zapłacilism 08.04.04, 16:10
              Gość portalu: PROMOCJA ZA DARMO napisał(a):

> Około 1 mln 100 tys. złotych kosztowała telewizję publiczną działalność
              > dziesięciu posłów sejmowej komisji śledczej. Tyle wydano na opłacenie
              > bezpośrednich transmisji z jej obrad. Ponad 400 tys. zł wyniosły wydatki
              > organów ścigania na realizację pomysłów komisji.
              >
              > TVP jeszcze dokładnie liczy, ile kosztowała ją sprawa Lwa Rywina. Wiadomo, że
              > sporo. Koszty transmisji obliczono na kwotę ok. 1,1 mln zł. Wliczone są w to
              > tzw. koszty emisji, które wyniosły prawie 363 tys. zł. Każde posiedzenie
              > komisji uszczupliło więc budżet telewizji publicznej o ok. 14 tys. zł.
              >
              > Członkowie komisji śledczej byli w ubiegłym roku najczęściej pokazywanymi na
              > szklanym ekranie politykami. W ciągu 15 miesięcy TVP 3 transmitowała ponad
              600
              > godzin obrad sejmowych śledczych. Bywały okresy, że komisja pracowała 6 dni w
              > tygodniu od godziny 9.00 do 16.00. W tym czasie telewizja publiczna nie mogła
              > nadawać normalnego programu, również reklam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka