Dodaj do ulubionych

Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ?????????????

IP: *.chello.pl 13.08.01, 23:49
Maniuś, gdzie cwelu się schowałeś ty chuju z Kolbuszowej gdzie nikt cię nikt
zna tylko pleban potwierdza że mieszkasz u niego na plebanii.
Ty kurwo,zdajesz sobie sprawę że przsrałeś swoją karierę jeżeli o karierze
można mówić. Zamelduj sięu lesia na Polanki i będziesz nosił mu kapcie i danusi
robił zakupy bo mnietek w Warszawie osiadł.
Ty dupku już po tobie.Proponuje ci koszenie mojego ogrodka i sprzatanie
chodnika przed moim domem bo po wyborach bedziesz kurwo bezrobotny.Bedziesz
mial to na co sobie zasluzyles cwely pojebany,szmato.Juz wystarczy tego co sie
nachapales.
Obserwuj wątek
    • Gość: kama Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.08.01, 02:25
      Szanowny Panie Adamie.
      Dość dużo osób podziela poglądy wyrażane przez Pana. Dlatego jestem świadoma
      pańskiego rozgoryczenia. Zdaję sobie też sprawę z tego,że nieraz nie da się bez
      wulgaryzmu wyrazić dobitnie swoich myśli(wstyd się przyznać, mnie też się to
      zdarza), ale Pan z tym przesadza. Czy nie byłby Pan tak uprzejmy i wykorzystał
      w większym zakresie naszą piękną mowę? Chętnie poprę Pana poglady, z którymi
      się zgadzam, podyskutuję natomiast na temat tych, które mi nie odpowiadają, ale
      pod warunkiem,że treści nie będę musiała "wyłapywać" pośród niecenzuralnych
      słów. Myślę,że przemyśli Pan moją prośbę i w przyszłości spotkamy się na tym
      forum aby podyskutować o nurtujących nas sprawach w miłej atmosferze.
    • Gość: scan Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: *.home.net.pl 14.08.01, 13:05
      Adam, ten tekst jest tak chamski, że aż zatyka, mimo wszystko zaśmiewam się
      przy nim - extra pomysł na ksywkę Maryjana.
      • Gość: kama Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.08.01, 13:32
        Ksywka była po raz pierwszy użyta w NIE.
        • Gość: scan Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: *.home.net.pl 14.08.01, 13:43
          Dzięi za info. NIE nie czytuję ( nie z pobudek ideologicznych bynajmniej) stąd
          moja niewiedza - niemniej ksywka okrutnie celna.
        • Gość: Crotalus Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: 157.25.121.* 14.08.01, 13:43
          Gość portalu: kama napisał(a):

> Ksywka była po raz pierwszy użyta w NIE.

Widać poziom tego szmatławca.

• Gość: kama Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 14.08.01, 14:16
            Jak można zauważyć jestem przeciwniczką wulgaryzmów i słów przyjetych za
            obraźliwe. Nie podoba mi się używanie epitetów nie tylko w NIE ale też w ND.
            Cytuję: "komuchus vulgaris, toksyczny chwast", "wyplenić czerwoną zarazę".
            Jestem uczulona na wszelkiego tego typu obelgi z każdej strony.
            • Gość: Facet Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? IP: 213.98.114.* 14.08.01, 17:44

> Jak można zauważyć jestem przeciwniczką wulgaryzmów i słów przyjetych za
              > obraźliwe. Nie podoba mi się używanie epitetów nie tylko w NIE ale też w ND.
              > Cytuję: "komuchus vulgaris, toksyczny chwast", "wyplenić czerwoną zarazę".
              > Jestem uczulona na wszelkiego tego typu obelgi z każdej strony.

kama jestes delikatna jak mimoza.Co w tym obrazliwego cytat"toksyczny chwast"?
              Aby cie uspokoic dodam,ze nie czytam NIE ani tez ND do mojego miejsca zam. nie
              dociera zadna polska prasa,
              • Gość: kama Re: Do Faceta IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 15.08.01, 02:59
                Przepraszam za błąd. Nastapiło niedopatrzenie w przepisywaniu. W miejscu
                przecinka powinien być myślnik. Cytat powinien brzmieć: "komuchus vulgaris-
                toksyczny chwast". A takie wyrażenie jak dla mnie jest obelgą. I jeszcze
                jedno.Nie musisz mnie uspakajać tym,że nie czytasz tej czy innej prasy. Każdy
                ma prawo czytać to co jemu odpowiada. Wystarczy żeby robił to ze swojej
                wewnętrznej potrzeby i nie narzucał innym swoich poglądów.
                • Gość: PZPR Re: nIE DLA "nIE" IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.01, 23:45
                  Można czytać wszystko oprócz Nie Urbana. To pimso przeznaczone jest dla
                  marginesu społecznego - lumpów. Człowiek kulturalny nie nurza się w chlewie to
                  miejsce dla wieprzów.
                  • Gość: kama Re: nIE DLA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 16.08.01, 00:03
                    Człowiek kulturalny nie wyraża opini o innych w ten sposób.
                    • Gość: Hiacynt Re: nIE DLA IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 16.08.01, 00:09

> Człowiek kulturalny nie wyraża opini o innych w ten sposób.

Kochanie, a odbyt na brodzie nie rani Twej kultury (przyznam szczerze w tym
                      kontekście wątpliwej).
                      Pa
                      • Gość: kama Re: nIE DLA IP: *.wlop.ppp.polbox.pl 20.08.01, 00:04
                        Kochany Kwiatuszku.
                        Gdybyś dokładnie przeczytał moje wypowiedzi, nie miałbyś wątpliwości, kto jest
                        odpowiedzialny za ksywkę pana Krzaklewskiego i co sądzę o wszelkiego rodzaju
                        epitetach.
                  • jurek1 Re: nIE DLA 16.08.01, 00:04
                    Szanowny kolego,
                    czy jest Ci wiadome, że za czasów premiera Mazowieckiego i bardzo szanowanego
                    ministra Skubiszewskiego, Ministerstwo Spraw Zagranicznych było największym
                    prenumeratorem gazety "NIE" określanej przez Ciebie "pismem dla lumpów".
                    Nie było rozsyłane do każdej polskiej placówki dyplomatycznej i konsularnej na
                    świecie. Ponadto przyjrzyj się w telewizji (często pokazują historyczne
                    zdjęcia) podczas pierwszych posiedzeń demokratycznego sejmu wielu posłów (wcale
                    nie z lewicy) miało na pulpitach "NIE".
                    Osobiście nie jestem zwolennikiem Urbana za jego chamstwo i wulgaryzmy
                    (popieram Kamę), ale nie można odmówić tej brukowej gazetce intuicji
                    politycznej i rzetelności w dociekaniu niektórych spraw. Piszę niektórych bo
                    jest niestety gazetą jednostronną o czym wie nawet osobnik z inteligencją
                    tostera.

Pozdrawiam
                  • Gość: Adam Re: nIE DLA IP: *.chello.pl 19.08.01, 18:53

To poczytaj sobie goscia niedzielnego albo idz na kolko rozancowe do swojej
                    parafii.
                    A najlepiej to slucha sobie radyjka co ma ryja

Gość portalu: PZPR napisał(a):

> Można czytać wszystko oprócz Nie Urbana. To pimso przeznaczone jest dla
                    > marginesu społecznego - lumpów. Człowiek kulturalny nie nurza się w chlewie to
                    > miejsce dla wieprzów.

• jurek1 Re: Gdzie jesteś człowieku z odbytem na brodzie ????????? 15.08.01, 23:57
            Czy ktoś Cię zmusza do czytania?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka