alistair-p 12.11.10, 10:13 Ciekaw jestem czy wyborcy znowu przez pomyłkę nie wybiorą ludzi związanych z PiS.Jedno jest pewne,cokolwiek się stanie,będzie to już piąte z kolei zwycięstwo PiS.W Warszawie Bielecki może przegrać nawet z Olejniczakiem :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alistair-p Re: i 90% Polaków glosuje na PiS 12.11.10, 10:57 No tak,widzę że straciłes kontakt z rzeczywistością.Ale cóż,przytaknę,żeby nie robic ci przykrości :-)) Odpowiedz Link Zgłoś
zamien.nie Re: i 90% Polaków glosuje na PiS 12.11.10, 11:11 to tak bliskie prawdy, jak propagandowe teksciki w GW;))) Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: i 90% Polaków glosuje na PiS 12.11.10, 11:18 Jestes monotematyczny.Zaklinanie rzeczywistości nic nie da.Tu GW nie ma nic do rzeczy.Rządy PiS np.w Warszawie do dzisiaj odbijają się wszystkim czkawką.Nigdy więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: i 90% Polaków glosuje na PiS 12.11.10, 11:26 alistair-p napisał: > Jestes monotematyczny.Zaklinanie rzeczywistości nic nie da.Tu GW nie ma nic do > rzeczy.Rządy PiS np.w Warszawie do dzisiaj odbijają się wszystkim czkawką.Nigdy > więcej. Tylko w Warszawie mam wpływ. Taki prawdziwy jednak tylko w wyborze prezydenta, bo tak naprawdę radnych bardzo mało znamy. Ale masz rację - nigdy więcej PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Ja. I żeby uprzedzić twoje następne pytanie - PiS 12.11.10, 11:28 mojego głosu nie dostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
alistair-p Re: Ja. I żeby uprzedzić twoje następne pytanie - 12.11.10, 11:30 Sa jeszcze ludzie ze skłonnościami samobójczymi,ja nie. Odpowiedz Link Zgłoś