Dodaj do ulubionych

Potęga czarnej mafii

22.01.11, 17:36
Komisja Majątkowa zlikwidowana. Właśnie katolik-prezydent spełnił swój wobec niej obowiązek. Rabunek tysiąclecia na narodzie polskim zamieciony przez polskie łajdactwo pod dywan.
Zrobią z esbeka kozła ofiarnego i koniec, Happy End, wieńczy dzieło proszę państwa. Nikt już nie odzyska zrabowanych dóbr i forsy. Wręcz przeciwnie, nastepne miliardy starannie poukrywane w budżetach ministerstw wypłacają świętopietrze Imperium Banco Ambrosiano.
Obserwuj wątek
    • wilk_z_wolfow Re: Potęga czarnej mafii 22.01.11, 18:55
      haen2010 napisał:

> Komisja Majątkowa zlikwidowana. Właśnie katolik-prezydent spełnił swój wobec ni
      > ej obowiązek. Rabunek tysiąclecia na narodzie polskim zamieciony przez polskie
      > łajdactwo pod dywan.
      > Zrobią z esbeka kozła ofiarnego i koniec, Happy End, wieńczy dzieło proszę pańs
      > twa. Nikt już nie odzyska zrabowanych dóbr i forsy. Wręcz przeciwnie, nastepne
      > miliardy starannie poukrywane w budżetach ministerstw wypłacają świętopietrze I
      > mperium Banco Ambrosiano.

Heniu , z czym kojarzysz sobie taki skrot : sb ?
      • haen2010 Re: Potęga czarnej mafii 22.01.11, 20:36
        Z mafią komuchów, proszę wilka. Symptomatyczne jest, jak wspaniale, czarni i czerwoni współpracowali w zboznym dziele rabowania Polski.
    • rccc czarnej mafia? ---> z Izraela? 22.01.11, 22:10
      www.youtube.com/watch?v=IyjBy19Mdmc
      • haen2010 Re: czarnej mafia? ---> z Izraela? 23.01.11, 09:15
        Nasza, watykańska jest bardziej bezwzględna. Łupi haracz bezprawnie, nie krępując się żadnymi przepisami prawa ludzkiego.
        • goldentergold wierzysz w to piszesz? 23.01.11, 09:25
          haen2010 napisał:

> Nasza, watykańska jest bardziej bezwzględna. Łupi haracz bezprawnie, nie krępuj
          > ąc się żadnymi przepisami prawa ludzkiego.
          • venus99 Re: wierzysz w to piszesz? 23.01.11, 10:15
            trudno nie wierzyć w fakty.ludzie normalni to mają.trochę inaczej z paranoikami-oni żyją w świecie ułudy i fantasmorgii.
      • goldentergold Re: czarnej mafia? ---> z Izraela? 23.01.11, 09:18

Mason - kulturalniejsza nazwa Żyda.- znalazłam to wczoraj na necie

rccc napisał:

> www.youtube.com/watch?v=IyjBy19Mdmc
    • polazrski Re: Potęga czarnej mafii 23.01.11, 09:20
      A gdzie tak stoi? Bo tu:
      pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_maj%C4%85tkowa
      stoi, ze Klub Lewicy zaskarżył w 2009 roku ustawę regulującą działalność komisji do Trybunału Konstytucyjnego, kwestionując zasadność jej istnienia na podstawie faktu, iż komisja przekazała już więcej gruntów Kościołowi, niż państwo przejęło od niego w okresie PRL[6][7]. Trybunał Konstytucyjny rozpatrzy ten wniosek 31 stycznia 2011[8].
      • venus99 Re: Potęga czarnej mafii 23.01.11, 10:17
        w tej sprawie mam dziwne przeczucia.sukienkowi okażą się niewinni.
        • polazrski Re: Potęga czarnej mafii 23.01.11, 10:18
          Tez tak mysle, a nawet jestem pewien. Tyle, ze mi chodzilo o cos innego.;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka