haen2010 24.01.11, 09:39 Ale śmierć też może być przyjemnością dla nieboszczyka. Jak dużo ludzi przyjdzie na pogrzeb. www.bialystokonline.pl/janusz-palikot-spotkal-sie-z-bialostoczanami,artykul,57909.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
titerlitury Re: Palikot is died. 24.01.11, 09:44 To wolska odmiana angielskiego???? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 09:59 titerlitury napisała: > To wolska odmiana angielskiego???? Biłgorajska. W stylu: Welcome in the name of all penises of Peace. Witam w imieniu wszystkich członków PiS. ------------------------------ Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:09 remez2 napisał: > titerlitury napisała: > > > To wolska odmiana angielskiego???? > Biłgorajska. W stylu: > Welcome in the name of all penises of Peace. > Witam w imieniu wszystkich członków PiS. Tall Room, thank You from the mountain Wysoka Izbo, dziękuję z góry Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:13 scoutek napisała: > remez2 napisał: > > > titerlitury napisała: > > > > > To wolska odmiana angielskiego???? > > Biłgorajska. W stylu: > > Welcome in the name of all penises of Peace. > > Witam w imieniu wszystkich członków PiS. > > Tall Room, thank You from the mountain > Wysoka Izbo, dziękuję z góry But we are equal peasents and we will go out on people. Ale my jesteśmy równe chłopy i wyjdziemy na ludzi. ----------------- Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:15 remez2 napisał: It’s a huge grandfatherhood! To jest ogromne dziadostwo! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:20 scoutek napisała: > remez2 napisał: > > > It’s a huge grandfatherhood! > To jest ogromne dziadostwo! You must step on my hand. Musicie pójść mi na rękę. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:09 remez2 napisał: Without corpse Bez zwłoki Room with you! Pokój z wami! Odpowiedz Link Zgłoś
perigord Re: Palikot is died. 25.01.11, 19:00 > > Tall Room, thank You from the mountain > > Wysoka Izbo, dziękuję z góry > But we are equal peasents and we will go out on people. > Ale my jesteśmy równe chłopy i wyjdziemy na ludzi. > I don't tower you Nie wierze wam Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:31 > > Biłgorajska. W stylu: > > Welcome in the name of all penises of Peace. > > Piejo kury piejo na biłgorajsko nuta,Palikot to typ kapłona a nie okaz koguta. > Wysoka Izbo, dziękuję z góry > Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 09:56 Palikot is finished - też nieprawidłowe? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:11 Dzięki. Faktycznie. Past Participle. Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Zdołają obsadzić stanowiska w zarządzie? 24.01.11, 09:55 Starczy ich? Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:02 Nie ma co płakać nad rozlanym Palikotem i jego Ruchem Zaparcia.Chociaż szkoda,takie miał ładne kolorowe marynarki,koszule i spodnie.Jednak na Palikocie smoleńskiego krzyża jeszcze nie stawiajcie,toć widać że dycha jeszcze i pogoni kota oraz da popalić Kaczorom: Donaldowi i Jarkaczowi. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:10 zoil44elwer napisał: > Nie ma co płakać nad rozlanym Palikotem i jego Ruchem Zaparcia.Chociaż szkoda,t > akie miał ładne kolorowe marynarki,koszule i spodnie. ZAKLINAM osoby znające miejsce pobytu Wyszedł z domu tow. Bender, lat 25 - 30. Ubrany w zielony garnitur, żółte kamasze i błękitną kamizelkę. Brunet. Wszelkie inf. należy kier. za godziwą nagr. ul. Plechanowa 15, Gricacujewa. "Dwanaście krzeseł" - I. Ilf & J. Pietrow -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Palikot is died. Słuchając go 24.01.11, 10:13 pomyślałem o nim brzydko. Chciałeś chłopie być samodzielny to "mów cuś albo rób cuś" sensownego. Pluciem daleko nie zajedziesz - najwyżej na 2%.- a potem już nicość. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. Słuchając go 24.01.11, 10:53 W TVN24? Nie odniosłem takiego wrażenia. O Tusku, od kiedy popłynął w bajery i grę Smoleńskiem mam podobne zdanie. Czar prysnął i wielu podziela te dwa słowa. Poza tym, oni wszyscy mają w głowie teraz miejsca na listach, a w dupie obywatela i państwo polskie. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: Palikot is died. 24.01.11, 10:16 .. nietylko Pan Palikot-caly Polski Parlamentaryzm is died (musi byc po angielsku?) nieznam szczegolow,moze ktos mi pomoze? ,czy uklad z Lisboa dopuszcza bezposrednia administracje z Brukseli ktoregos z krajow czlonkowskich gdy administracja tegoz kraju jak i parlamentaryzm niedomaga ? mam na mysli bezposrednia protekcje Brukseli /EU panstwa olskiego i zarzadzanie tegoz Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 10:24 To może wybrał pan niewłaściwą formację. Może lepiej byłoby panu u Janusza Palikota albo w PO? Zawsze byłem człowiekiem o dużej wrażliwości społecznej. I to jest dla mnie ważniejsze od szyldu partyjnego. Premier Donald Tusk też jest wrażliwy społecznie. Pan premier tak twierdzi, a chciałbym, żeby miał odwagę i siłę to udowodnić. Czy do obozu lewicy należy też Ruch Poparcia Janusza Palikota? W wielu sprawach mamy zbieżne poglądy. Palikot często mówi prawdę i ma odwagę obnażać tematy tabu, a to jest w Polsce potrzebne. Poza tym potrafi wzbudzać ogromne emocje, bo świetnie wyczuwa, co ludzi porusza. Ale polityka nie może być tylko pokazem sztucznych ogni. Potrzebna jest prawdziwa debata o państwie Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Nie trzeba nic dodawać: 24.01.11, 10:30 Ale polityka nie może być tylko pokazem sztucznych ogni. Potrzebna jest prawdziwa debata o państwie --------------------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Nie widziałeś? Pełno tego. 24.01.11, 10:38 img689.imageshack.us/i/59367370.jpg/ Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 To obrazki dla 24.01.11, 10:49 funkcjonalnych analfabetów. A dla pozostałych? ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: To obrazki dla 24.01.11, 11:11 www.ruchpoparcia.co/files/content/2011.01/file/rp.file.3429.231.pdf Jak dla ciebie, to strony 22-27. Naprawdę niedużo wysiłku, duża czcionka. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To obrazki dla 24.01.11, 11:35 haen2010 napisał: > Jak dla ciebie, to strony 22-27. Naprawdę niedużo wysiłku, duża czcionka. Najmłodszy syn Noego pozostanie Twoim idolem. Ale ad rem: Podatek liniowy 3 razy 18. Ten system jest przede wszystkim prosty i w tym tkwi jego siła. To jednocześnie element konkurowania z innymi krajami, gdzie obowiązują już stawki liniowe. Z którymi potęgami ekonomicznymi mamy zamiar konkurować za pomocą podatku liniowego? Likwidacja decyzji komisji majątkowej i zasad funkcjonowania wielu działów administracji Czy dałoby się przełożyć powyższe zdanie na język polski? Tworzą go dla nas najlepsi eksperci, wybitni ekonomiści. Skoro najlepsi i wybitni to szczęśliwość powszechna puka do drzwi. Wpłać – zmień Polskę! 100 złotych wystarczy! Nr konta bankowego: Przecież to wystarczy za cały program. Chociaż można dodać: jeżeli chcesz zdrowy i bogaty - wpłać .... -------------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: To obrazki dla 24.01.11, 11:45 Mamy taki mały poligon, Słowację. Nic mi nie wiadomo, żeby liniowy i euro im zaszkodziło. Palikot powinien dołączyć euro, ale to mało popularne teraz. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To obrazki dla 24.01.11, 11:57 haen2010 napisał: > Mamy taki mały poligon, Słowację. Nic mi nie wiadomo, żeby liniowy i euro im za > szkodziło. > > Palikot powinien dołączyć euro, ale to mało popularne teraz. My? J. Palikot i Haen? A Łotwa wam się nie podoba? PS - w gospodarce dzieją się rzeczy o których się fizjologom nie śniło (by F. Kiepski). ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: To obrazki dla 24.01.11, 12:05 Wszyscyście tacy rozgarnięci? Polska gospodarka ma mały, pięciomilionowy poligon na Słowacji. Równo stały bloki startu. I co? Ugrzęźliśmy w kłótniach z czasu zaprzeszłego. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To obrazki dla 24.01.11, 12:23 haen2010 napisał: > Wszyscyście tacy rozgarnięci? Tak jak Ty? Nie. > Polska gospodarka ma mały, pięciomilionowy poligo > n na Słowacji. Równo stały bloki startu. I co? Ugrzęźliśmy w kłótniach z czasu > zaprzeszłego. W czym Twój guru ma spory udział. Zastanawiałeś się dlaczego w żadnym, liczącym się gospodarczo państwie nie wprowadzono podatku liniowego? ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: To obrazki dla 24.01.11, 12:55 ayran napisał: > Tajwan nie liczy się gospodarczo? Oczywiście - Tajwan się liczy. Niepotrzebnie uogólniłem. Tyle tylko, że wzorowanie polskiej gospodarki na tajwańskiej to zabieg karkołomny. ------------ Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: To obrazki dla 24.01.11, 13:10 Podejrzewam, że jaką by nie wziąć, to wzorowanie się na niej okazałoby się karkołomne. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To obrazki dla 24.01.11, 12:02 haen2010 napisał: > Mamy taki mały poligon, Słowację. Nic mi nie wiadomo, żeby liniowy i euro im za > szkodziło. > > Palikot powinien dołączyć euro, ale to mało popularne teraz. Podatek liniowy to i owszem.Ale bez uznaniowych ulg,odpisów,wypisów,kosztów uzysku,zwolnień itp podarunków swoich dla swoich./DonalT od przychodu w 2009 na poziomie 220 tys(oficjalnie),oddał fiskusowi podatek + skł zdrowotna(aa siebie i żonę) ok 20 tys czyli poniżej 10 %!!!Mnie emerytowi zabrano ok 18 %!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 10:40 JP więcej zrobił "dobrego" w mówieniu prawdy o Krk niż,za przeproszeniem lewicowy G Napieralski. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 10:48 zoil44elwer napisał: > JP więcej zrobił "dobrego" w mówieniu prawdy o Krk niż,za przeproszeniem lewico > wy G Napieralski. Jak RiPP mówi, to mówi. Eseldowskie projekty ustaw leżą w zamrażarce, opiekują się nimi Marszałkowie z POPiS. :- ( ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 10:56 Przecież na lewicy powinno biegać o to żeby gdy nie ma się władzy jak najwięcej mówić o przekrętach watykańskiej mafii.Kościół rzymsko-katolicki(Krk) nigdy nie poprze lewicy więc niema co się z nim pieścić! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 11:07 zoil44elwer napisał: > Przecież na lewicy powinno biegać o to żeby gdy nie ma się władzy jak najwięcej > mówić o przekrętach watykańskiej mafii.Kościół rzymsko-katolicki(Krk) nigdy ni > e poprze lewicy więc niema co się z nim pieścić! Nie chodzi o walkę z Kościołem a tym bardziej z religią. Chodzi o faktyczny rozdział Kościoła od Państwa. Krk to wierni, nie hierarchia. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Supernowa lewicy też chce na stypę 24.01.11, 11:15 Leżą tak już całą dekadę, włącznie z pierwszą pięciolatką trzeciego tysiąclecia. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:19 Cyt."Około 200 osób przyszło na spotkanie z Januszem palikotem w Białymstoku" czyli sukces, nawet porządnego kina nie zdoła już zapełnić na swoje błazeńskie występy..... Ale 47% poparcia w wyborach zbierze, co nie Henek?:P Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:34 Ja ci przypomnę, że kino kluzików miało 220 miejsc. Na całą Polskę. I z tego g. zrobiono wielką konwencję. Widzisz, kuba, jak się tobą manipuluje? Duży, na 1500 ludzi kongres w Katowicach nic, nul, zero, nie było go. Odpowiedz Link Zgłoś
kubala11 Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:36 Henek to dla ciebie zweryfikuje wyniki przyszłych wyborów, niech bedzie tak: palikot ze swoja bandą 45%, Kluziki 30%, pasuje? Ahaaa, reszta towarzycha jakieś 10%, pozostałe głosy niewazne.:D Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:49 Ja gdzieś tutaj swoją wstępną prognozę podałem - POPIS w sumie max 45%. Raczej 40%. Reszta jest milczeniem. RPP od 15 do 20%. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:40 Nie dzielcie skóry na kocie,jeszcze da wam popalić.A gdy jeszcze Tymochowicz doradzi mu założenie gumofilców to Trybun Ludowy Janusz P zmiażdzy wszystkich swoich przeciwników. Odpowiedz Link Zgłoś
strikemaster Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:36 Jak się chce po angielsku pisać to wypadałoby ten jężyk znać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 11:59 strikemaster napisał: > Jak się chce po angielsku pisać to wypadałoby ten jężyk znać. :D Tak to każdy głoopi potrafi. Ale napisać coś w języku, którego się nie zna to jest błysk. ----------- Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:23 Nie napiszę, że specjalnie, bo się faktycznie pomyliłem. Ale na dobre wyszło, bo wątek przez wszystkie sępy intelektualne obsłużony. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:32 haen2010 napisał: > Nie napiszę, że specjalnie, bo się faktycznie pomyliłem. Ale na dobre wyszło, b > o wątek przez wszystkie sępy intelektualne obsłużony. Bardzo ładne - sępy intelektualne. Czy to ci, którzy nie znoszą bylejakości czy to nowy epitet? ---------- Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:36 remez2 napisał: > Bardzo ładne - sępy intelektualne. to chyba dobrze, że na początku podziękowałam from the mountain Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:40 scoutek napisała: > remez2 napisał: > > Bardzo ładne - sępy intelektualne. > > to chyba dobrze, że na początku podziękowałam from the mountain Oczywiście. We must stop to divorce the facts and break down the first icecreams. Musimy przestać rozwodzić się nad faktami i przełamać pierwsze lody. --------------- Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:48 remez2 napisał: Now it’s railway for me Teraz kolej na mnie All politicians let the peacock out and take legs behind belt Wszyscy politycy puszczają pawia i biorą nogi zapas Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 12:58 scoutek napisała: > remez2 napisał: > > > Now it’s railway for me > Teraz kolej na mnie > All politicians let the peacock out and take legs behind belt > Wszyscy politycy puszczają pawia i biorą nogi zapas Without corpse !!! Bez zwłoki. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 13:06 remez2 napisał: > !!! Don't make stages and stop to tear yourselves! Nie rób scen i przestań się drzeć! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 13:10 scoutek napisała: > remez2 napisał: > > !!! > Don't make stages and stop to tear yourselves! > Nie rób scen i przestań się drzeć! I tower you will after-can us.... Wierzę, że mi pomożesz... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Palikot is died. 24.01.11, 13:19 remez2 napisał: Now it’s railway for me? Teraz kolej na mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is died. 24.01.11, 13:15 Sęp intelektualny rzuca się na literówkę, całkowicie ignorując treść. Za trudną i niestrawną. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Palikot is died. 24.01.11, 13:30 haen2010 napisał: > Sęp intelektualny rzuca się na literówkę, całkowicie ignorując treść. Za trudną > i niestrawną. Ale śmierć też może być przyjemnością dla nieboszczyka. Jak dużo ludzi przyjdzie na pogrzeb. Faktycznie. Głębia treści powyższego postu przerazi nawet grotołaza. ---------------- Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: A kto to jest Palikot? 24.01.11, 12:00 Biłgorajski Sztukmistrz z Lublina, działający na zlecenie PO. ------------- Odpowiedz Link Zgłoś
nazimno Czy to ten sam, ktory: 24.01.11, 12:28 P_rezentowal P_lastikowe P_rzedmioty zwane tez P_.....[cenzura, art 23§78] ? Odpowiedz Link Zgłoś
chilum Re: Czy to ten sam, ktory: 24.01.11, 12:36 > P_rezentowal P_lastikowe P_rzedmioty zwane tez P_.....[cenzura, art 23§ > 78] ? Tak, prezentował się z plastikowym penisem i bronią palną. Dzięki temu skutecznie zwrócił uwagę i spowodował rozwiązanie sprawy o gwałty na komendzie policji. Bo jakoś do czasu owego"bulwersującego" występu nie mogły ruszyć z miejsca. Ale jak to mówią : "kiedy mędrzec wskazuje na księżyc, głupiec widzi jedynie palec" Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Czyzby "palec bozy"? 24.01.11, 13:09 Palikot chciał być Biczem Bożym na klechów,na kaczki,na SLD a w końcu zostanie z palcem w De. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A kto to jest Palikot? 24.01.11, 12:05 Biłgorajskie kur*y wiedzą kto zacz ten kogut Palikot. Odpowiedz Link Zgłoś
henryk245 Re: A kto to jest Palikot? 24.01.11, 12:33 is died or dead ? bez znaczenia w kontekscie jezeli o polityce chcemy debatowac niepokoi mnie fak gadulstwa ,wrecz pieniactwa wsrod politykow zamiast uprawiania polityki,zamiast konstruktywnych dzialan dla narodu i panstwa dobra przypuszczam ze wszystkie ruchy czyjegostam zaparcia,czyjegos tam najwazniejstwa za swoj cel maja rozhustanie opini publicznej i jej i-netowego zbrojnego w forum´s ramienia im wiecej bedziemy ujadac,w tym rowniez na siebie-tym lepiej dla ruch uf biezacy rok rokiem wyborczym,nowych parti stworzyc sie nieda w tak krotkim czasie,mozna jednakze na wydrukowanych listach wyborczych promowac ludzi/kandydatow ktorych jeszcze niebylo calkowicie odnowiony sejm,nowi poslowie i wspolpraca ponad granicami parti i zaparc ..sni mi sie tylko ??? ___________________________________________________________ .. nietylko Pan Palikot-caly Polski Parlamentaryzm is died (musi byc po angielsku?) nieznam szczegolow,moze ktos mi pomoze? ,czy uklad z Lisboa dopuszcza bezposrednia administracje z Brukseli ktoregos z krajow czlonkowskich gdy administracja tegoz kraju jak i parlamentaryzm niedomaga ? mam na mysli bezposrednia protekcje Brukseli /EU panstwa olskiego i zarzadzanie tegoz Odpowiedz Link Zgłoś
p.s.j Gary muwałt! Kip em at bej! 25.01.11, 11:20 Holan, I gotta wyłączyć to na chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra PoPalili mu Kota? 25.01.11, 12:02 PoPalili mu Kota? A tak w ogóle to co to za forma "is died" Co to za łączenie rosyjskiego z angielskim? Wsje znajut - Palikot eta djed albo Everybody knows - BurningCat is DYING - to właściwe formy tego komunikatu i tak go powinieneś sformułować. A jeśli BurningCat is Dying, to niech się zgłosi do świeckiej Kapłanki Wielkiego Kultu Świętego Ateusza, pani prof. Wednesday po Ostatnie Namaszczenie na Prawdziwego Bojownika o Wolność Religijną "Naszą" i Waszą (zwłaszcza tę "Naszą", czyli Towarzystwa Krzewienia Kultury Świeckiej) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is dead. 25.01.11, 12:10 Biedacy, zombies smoleńscy. Usiłuję wam uswiadomić, że partia laickich liberałów weźmie do dwudziestu procent w tych wyborach. Na skutek waszego wrodzonego syndromu Downa. Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Ależ My som uświadomnione, Haen 25.01.11, 12:25 Ależ My som uświadomnione, Haen. Część z nas uświadomili koledzy na placu, jeszcze w "podstawie", co po niektórych uświadamiały nazbyt odhodowane i chętne sąsiadki, a spóźnialskich - ich dziewczyny bądź żony. Próżny trud. My już wiemy jak TO się robi :-) Co zaś do Palenia Kotów...te Koty już spalone. Nic z tego nie będzie, a mogło być tak dużo. Tylko za dużo tych Faktów i Mitów wokół Janusza narosło... Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Palikot is dead. 25.01.11, 15:51 Heniek, palikoci młotku a co to jest syndrom Downa? Wiem co to zespół Downa.....Bronisz przegranej sprawy Lepper z Biłgoraja jest skończony, nie ma nic do zaproponowania wyborcom oprócz walki z kościołem (trochę mało)...Nawet jego dawni forumowi przyjaciele wypieli na Ciebie d.u.p.s.k.o i śmieją sie z Twoich wpisów... zmień nick i wróć do popierania Donka...znowu będziesz królem Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is dead. 25.01.11, 17:03 Ale są spadkobiercy. Właśnie otworzyli swoje pierwsze biuro w Bydgoszczy. Za własne pieniążki, nie rąbnięte z kieszeni podatnika. www.pomorska.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20110122/REGION/210261235 Odpowiedz Link Zgłoś
volupte01 Re: Palikot is dead. 25.01.11, 17:05 Aby zarobić , trzeba czesto zainwestować:-) Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Palikot is dead. 25.01.11, 18:10 Oczywiście, np w spółkę zoo "Srebrna". Tyle lat robią w Palikocie i żadnego przewału nie odkryli. Nawet tacy tandeciarze jak Giertych czy Schetyna. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot is dead. 25.01.11, 17:09 haen2010 napisał: > Biedacy, zombies smoleńscy. Usiłuję wam uswiadomić, że partia laickich liberałó > w weźmie do dwudziestu procent w tych wyborach. Na skutek waszego wrodzonego sy > ndromu Downa. Sondaż:Politycy o najmniejszym zaufaniu społecznym w/g OBOP. 1.J Kaczyński. 2.J Palikot. 3.Z Ziobro. Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Brawo! poprawiłeś się. 25.01.11, 18:14 lepiej jednak używaj j. polskiego. Bezpieczniej. M. Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Brawo! poprawiłeś się. 25.01.11, 18:37 Mój problem jest taki, że perfect znam techniczny, every day English jest słaby, to po prostu brak emigracji. Siedzę od zawsze w Polsce jak głupek, bo mi bezpieka odmówiła paszportu w 1982. Ale za granicą swobodnie się dogaduję. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Brawo! poprawiłeś się. 25.01.11, 18:55 Nie Heniu Twoim problemem jest to że nie tylko nie znasz angielskiego, słabo również znasz polski, historię o oligofrenopedagogice nie wspomnę (syndrom Downa).Ale tak to już z wami tzw. elitą od Leppera Biłgoraja jest, jak dłużej popytać na konkretne tematy to wychodzi brak wiedzy, brak kultury i zwyczajne głupota.... Odpowiedz Link Zgłoś
haen2010 Re: Brawo! poprawiłeś się. 25.01.11, 19:01 Daruj sobie te chamskie inwektywy, człeku od rydzyka. Pisałem do marinera, wtrącanie się jest niestosowne, jak to zwykle u swołoczy polskiej jest normą. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryddezgryz Re: Brawo! poprawiłeś się. 25.01.11, 19:25 "człowieku od rydzyka" ho ho a kto to ten rydzyk? z grzybów wolę kurki, najlepiej marnowane do schłodzonego"Absoluta" rewelacja.Dlaczego uważasz że ktoś kogo nie rajcuje Lepper z Biłgoraja i głupoty które wygaduje i banda oszołomów która go otacza musi być ultra katolem? Odpowiedz Link Zgłoś
pekey Re: Palikot is died. 25.01.11, 17:56 Chciałeś powiedzieć, że pan Janusz jest na diecie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś