mariner4 16.03.11, 10:43 kiedy mówił szef MSZ. Można i tak. To PiS jest partią zdrajców i zaprzańców. Kanalii i renegatów. Ale przyjdzie na Was czas...... M. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xatoos Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 10:44 Acha no i co z tego? : > Odpowiedz Link Zgłoś
szwampuch58 Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 10:48 nic ,dobrze zorganizowani i posluszni swemu guru Odpowiedz Link Zgłoś
wi_kr Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:21 szwampuch58 napisał: > nic ,dobrze zorganizowani i posluszni swemu guru dobre określenie dla pisowskiej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 15:55 Ano to ,że może czas wreszcie za nimi zamknąć drzwi.Wyszli i niech idą gdzie ich prezes powiedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 10:50 Słowa Piłsudskiego zawsze aktualne;) "...wam kury szcz... prowadzać, a nie politykę robić!" Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 11:29 Niektórzy źle znoszą prawdę, a tę im dziś Sikorski wygarnął prosto w twarz, nie wytrzymali. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 11:32 boblebowsky napisał: > Niektórzy źle znoszą prawdę, a tę im dziś Sikorski wygarnął prosto w twarz, nie > wytrzymali. > Nie zdzierżyli pozytywnej oceny relacji z Rosją:-) "...Mimo trudności ze śledztwem smoleńskim, bilans ostatnich 3 lat jest pozytywny "-R. Sikorski o Rosji Odpowiedz Link Zgłoś
rzewuski1 Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 11:33 Nie zdzierżyli pozytywnej oceny relacji z Rosją:-) bo USA , ich nowy pan się na to nie zgadzają Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 11:38 > Nie zdzierżyli pozytywnej oceny relacji z Rosją:-) > To pewnie też, ale przede wszystkim nie mogli znieść prawdy jaką usłyszeli o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
nie_pis_mienny Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 12:27 boblebowsky napisał: > Niektórzy źle znoszą prawdę.... Zwłaszcza ci co mają ją wyłącznie w nazwie. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:26 Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? Ma problem czy też nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:35 kecawa napisał: > Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? Ma problem czy też nie ? Z dożynaniem watahy? Nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:43 To się cieszę- ponieważ coraz częściej słyszę, że ma problem i to w fazie narastającej pozdrawiam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:48 kecawa napisał: > To się cieszę- ponieważ coraz częściej słyszę, że ma problem i to w fazie naras > tającej > > pozdrawiam kecaw Ale to nie mój problem że słyszysz jakieś głosy w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:48 kecawa napisał: > To się cieszę- ponieważ coraz częściej słyszę, że ma problem i to w fazie naras > tającej > > pozdrawiam kecaw Z Karskim meleksami się wozi? Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 16.03.11, 13:46 kecawa napisał: > Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? Ma problem czy też nie ? Zidiociałeś? Czy też przypomniał ci się Dorn, lub Krukówna? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Czy szanowny Pan minister był trzeźwy? 17.03.11, 10:13 Mylisz się moja droga- ten Pan ma problem ze smutnym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Gratuluję merytoryczności wypowiedzi 16.03.11, 13:50 Sikorski to nie Dorn i panna Krukówna. M. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 11:39 mariner4 napisał: > kiedy mówił szef MSZ. > Można i tak. > To PiS jest partią zdrajców i zaprzańców. Kanalii i renegatów. > Ale przyjdzie na Was czas...... > M. Oglądałem te obrady,Błaszczak siedział w pierwszym rzędzie. Kłamiesz jak zwykle,by nie powiedzieć dosłownie łżesz a reszta bezrefleksyjnie ci przytakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:51 contadore napisał: > mariner4 napisał: > > > kiedy mówił szef MSZ. > > Można i tak. > > To PiS jest partią zdrajców i zaprzańców. Kanalii i renegatów. > > Ale przyjdzie na Was czas...... > > M. > > > > Oglądałem te obrady,Błaszczak siedział w pierwszym rzędzie. Kłamiesz jak zwykle > ,by nie powiedzieć dosłownie łżesz a reszta bezrefleksyjnie ci przytakuje. Owszem, Błaszczak był widoczny. Głównie, kiedy rozmawiał przez telefon, zapewne nadając swojemu guru, o czym mowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wdajcz Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 12:17 Formacja Jarosława Kaczyńskiego pieczętująca się znakiem ukoronowanego ptasiego dzioba wypina tyłki na przemawiającego w Sejmie do narodu ministra spraw zagranicznych, Oto polityczna jakość popieprzonych niby elit wywodzących się z dolnych segmentów postsolidarności. Wysoko opłacana z budżetu kamaryla urządza sobie w budynku Sejmu igrzyska, na których robi sobie jaja z Najjaśniejszej Rzeczpospolitej. Wstyd! href="http://wlodzimierzdajcz.blog.onet.pltarget="_blank">wlodzimierzdajcz.blog.onet.pl</a> <*> wdajcz Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj to swołocz 16.03.11, 13:12 mariner4 napisał: > kiedy mówił szef MSZ. > Można i tak. > To PiS jest partią zdrajców i zaprzańców. Kanalii i renegatów. > Ale przyjdzie na Was czas...... > M. Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: to swołocz 16.03.11, 14:17 Za takie numery, powinni być obligatoryjnie pozbawiani diet. Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:21 Z sali wyszedł poseł PIS Zbigniew Girzyński. Zadowolony z siebie, bo chwilę wcześniej mocno “walnął” ministra Radosława Sikorskiego. Powiedział, że szef polskiej dyplomacji nie jest nim, ale, że zachowuje się jak “wiceminister spraw zagranicznych Rosji albo Niemiec” i po zakończeniu pracy w MSZ, dostanie stanowisko w jakiejś zachodniej firmie. Stoję więc przy schodach w Sejmie z Pawłem Wrońskim z Gazety Wyborczej. Dokładnie na ich szczycie: Podchodzi do nas poseł Girzyński. Ja witam go i podaję rękę. Paweł kiwa głową na powitanie, ale na wyciągniętą rękę posła mówi: “Proszę wybaczyć, są jakieś granice” i odmawia uścisku dłoni. kampanianazywo.pl/opinie/odmowa-podania-reki-za-skandaliczne-slowa/ Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:30 > [...] Powiedział > , że szef polskiej dyplomacji nie jest nim, ale, że zachowuje się jak “wi > ceminister spraw zagranicznych Rosji albo Niemiec” i po zakończeniu pracy > w MSZ, dostanie stanowisko w jakiejś zachodniej firmie.[/b] Wypas. Na szczęście Giżyński zachowuje się jak prawdziwy patriota z kosmosu (z całym szacunkiem dla kosmitów.) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:34 I niech ktoś mi powie że nie ma w Polsce wolności słowa:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:44 Nie, to tylko heroiczna odwaga Giżyńskiego. Gdyby nie był posłem z pewnością Tusk osobiście dosypałby mu polonu do herbaty (czy co tam pan poseł pija.) Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 13:47 chateau napisał: Nie, to tylko heroiczna odwaga Giżyńskiego. Gdyby nie był posłem z pewnością Tusk osobiście dosypałby mu polonu do herbaty (czy co tam pan poseł pija.) W sumie fakt, nie dostrzegłem bohaterskiej walki posła Girzyńskiego z morderczym reżimem. Odpowiedz Link Zgłoś
contadore Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 17.03.11, 09:55 mike.recz napisał: Podchodzi do nas poseł Girzyński. Ja witam go i podaję rękę. Paweł kiwa głową n > a powitanie, ale na wyciągniętą rękę posła mówi: “Proszę wybaczyć, są > jakieś granice” i odmawia uścisku dłoni. Czy tak samo zachował się pan Wroński po słynnym bon mocie Sikorskiego "jeszcze tylko dorżniemy watahy"? Odpowiedz Link Zgłoś
czart_polski Pozostały najwieksze PiSie orły i sokoły na sali 16.03.11, 13:25 Wróbel, Rokicina, Błaszczak-paszczak i jeszcze jakas jedna pisiadamulka Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce A co będzie Pi$swołocz słuchała o polityce 16.03.11, 13:42 zagranicznej jakiegoś kondominium ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Poszedl pisac donos na PO. 16.03.11, 13:44 Poszedl pisac donos na PO. wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9260827,Prezes_PiS_podsumuje_trzy_lata_rzadow_PO_i_PSL__Na.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: PiS motłoch wyszedł z sali sejmowej 16.03.11, 14:01 Do otwartej i uczciwej debaty nie nadają się po prostu! Odpowiedz Link Zgłoś
dirloff kloaka... 16.03.11, 16:58 Kolejny histerycznie antypisowski wątek, pomijający clou sprawy, czyli najpierw arealne imaginacje Sikorskiego, następnie OFE'nsywne kłamstewka Tuska i Roskowskiego, a skupiający się na opluwaniu jedynej realnie opozycyjnej partii - czyli PiS - względem PO. Wątek nabijany przez 3-4 osoby, produkujące się tu pod postacią kilku nicków, w ramach tzw. schetynówki. Te lemingowate urojenia nawet cenzurę polskiego internetu wprowadzaną przez koalicję PO-PSL, zwalają na PiS. A najzabawniejszy jest jeden z tutejszych lemingów, posiadający w sygnaturce imaginacje o rzekomej pisowskiej cenzurze internetu, kiedy to akurat platfusy Tuska za to się biorą i o tym decydują. Lemingi, was już nikt nie czyta, poza centralą, która wam płaci od posta. Marny trud i płonne nadzieje. Póki czas, przerzuccie się na konkurencję, hehe... Już nawet wasz były idol, paligłupujący Palikot, zrywa z autocenzurą i zaczyna głosić prawdę o Tusku et consortes. Zmartwię was, będzie gorzej, o wiele gorzej, bo to dopiero początek. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: kloaka... 16.03.11, 17:03 dirloff napisał: > Kolejny histerycznie antypisowski wątek, pomijający clou sprawy, czyli najpierw > arealne imaginacje Sikorskiego, A skąd niby pisowcy wiedzieli, że te imaginacje będą arealne (jeśli były, bo nie miałem okazji słuchać)? Może należało dać sobie i jemu szansę i zostać na sali? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Re: kloaka... 16.03.11, 17:24 > Te lemingowate urojenia nawet cenzurę polskiego internetu wprowadzaną przez koa > licję PO-PSL, zwalają na PiS. A jak głosował PiS? Ochoczo poparł cenzurę internetu. A ja mam tylko jeden nick. M. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: kloaka... 16.03.11, 17:38 >Wątek nabijany przez 3-4 osoby, produkujące się tu pod postacią kilku nicków, w ramach tzw. schetynówki.< Obsesje można leczyć -widoczne to na przykładzie panaprezesa... Odpowiedz Link Zgłoś
mus-zek0 Re: kloaka... 17.03.11, 08:28 dirloff napisał: > Lemingi, was już nikt nie czyta, poza centralą, która wam płaci od posta. Marny > trud i płonne nadzieje. Póki czas, przerzuccie się na konkurencję, hehe... > Ty najlepiej wracaj, na swoją umiłowaną "niezależną". Odpowiedz Link Zgłoś