ex.mila 11.05.11, 09:04 Czy jest pan już w Platformie? Poncyliusz - nie wiem.,..nie sądzę żebym był w Platformie.. Nie wiem jak Kuźniar ale ja więcej pytań nie mam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cookies9 Re: Kuźniar pyta Poncyliusza 11.05.11, 09:06 Kuzniar,jak zwykle robi sobie jaja:-) mało rzetelny i wiarygodny jako dziennikarz...niedawno 'uśmiercił' Obamę:-) ....a PJN przeżywa kryzys i muszą podjąć jakieś decyzje,aby przetrwać... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Kuźniar pyta Poncyliusza 11.05.11, 09:15 jeśli chodzi o "usmiercanie Obamy" to wszyscy to robią, bo Obama a Osama brzmi podobnie, jak się opowiada o śmierci pierwszego to drugi naturalnie pcha się w rozmowie, w końcu na jego rozkaz zginął, więc nie dziw się, że takie przejęzyczenia się zdarzają WSZYSTKIM, nie tylko Kuźniarowi Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Nawet na początku robili z tego wielkie halo 11.05.11, 09:27 ale jak się okazało, ze dziennikarze wszystkich stacji światowych popełniają ten czeski błąd dano sobie spokój. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Nawet na początku robili z tego wielkie halo 11.05.11, 09:44 no właśnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: muszą podjąć jakieś decyzje,aby przetrwać... 11.05.11, 09:20 Ich decyzje uprzedził i za nich sprokurował niejaki .......... Bielan - emisariusz prezesa ds nas_rania komu trzeba na wycieraczkę! Odpowiedz Link Zgłoś