Dodaj do ulubionych

Dariusz Rosati wstępuje do SLD

13.05.11, 18:18
- powiedział rano Balicki w TOK FM. Aż dziwne, że nikt tego nie podchwycił.

Ciekawe czy dostanie taką porcję "dobrych życzeń" na nową drogę, jak dostał Arłukowicz. Nie wiem czemu, ale nie przypuszczam.

W każdym razie - nic w polityce ani przyrodzie nie ginie.
Obserwuj wątek
    • olga_w_ogrodzie Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:21
      a ja rano czytałam o tym, ale nie że wstępuje, tylko, że SLD z nim rozmawia.
      a Rosati ponoć zaprzecza, jakoby miał wstąpić.
      • ex.mila Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:26
        olga_w_ogrodzie napisała:

> a ja rano czytałam o tym, ale nie że wstępuje, tylko, że SLD z nim rozmawia.

Napisałam specjalnie, ze wstępuje do SLD a nie do klubu SLD, bo przecież Arłukowicz podobnie - nie wystąpił z SLD, i nie wstąpił do PO tylko zmienił kluby.

> a Rosati ponoć zaprzecza, jakoby miał wstąpić.

A to ciekawe...nie wiem komu wierzyć, bo lubię Balickiego (wbrew pozorom jest wielu ludzi lewicy, których cenię - większość poza partią) i niefajnie by było gdyby się okazało, ze jest małym kłamczuszkiem. Zarzekał się, ze to prawda.

No ciekawe, który kłamie...
        • zoil44elwer Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:34
          Arłukowicz nigdy nie był w SLD,tylko z po/ręki SLD został posłem.A propos,BA jest jedynym posłem w Sejmie który w jednej kadencji zalicza trzecią partię,a jeszcze pół roku jego posłowania,będzie 4 w CV tego Walkera?
          • ex.mila Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:37
            zoil44elwer napisał:

> Arłukowicz nigdy nie był w SLD,tylko z po/ręki SLD został posłem.

wiem

A propos,BA je
            > st jedynym posłem w Sejmie który w jednej kadencji zalicza trzecią partię,a jes
            > zcze pół roku jego posłowania,będzie 4 w CV tego Walkera?

Balicki też niedobry? To kto dobry poza Grzesiem?
    • olga_w_ogrodzie Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:24
      " Z kuluarów Sojuszu można usłyszeć, że kierownictwo toczy rozmowy z Dariuszem Rosatim, byłym szefem MSZ. Miałby zastąpić Bartosza Arłukowicza, szczególnie że właśnie za sprawy zagraniczne był odpowiedzialny obecny sekretarz stanu u premiera. Ale tych informacji nie potwierdza sam Rosati. - Nie zamierzam kandydować do parlamentu ani brać udziału w tej kampanii. Nikt z SLD ze mną o tym nie rozmawiał - mówi "Polsce" Rosati. Mówi, że partia świetnie sobie radzi i jego pomoc nie jest jej potrzebna. "
      www.polskatimes.pl/fakty/402818,urazony-napieralski-stawia-warunki-po-sld-nie-zgodzi-sie-na,id,t.html
      • ex.mila Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:27
        Mówi, że partia świetnie sobie radzi i jego pomo
        > c nie jest jej potrzebna. "

No to nie wiem dlaczego Balicki się zbłaźnił publicznie...Dziwne.
        • olga_w_ogrodzie Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:30
          może te kuluary za duże i nie wie jeden z SLD o czym drugi i z kim rozmawia.
          • ex.mila Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:33

> może te kuluary za duże i nie wie jeden z SLD o czym drugi i z kim rozmawia.

Nie wiem w co oni grają, w pomidora czy głuchy telefon. W każdym razie dziecinada. Można mówić - że wielu posłów mysli o tym czy o tamtym, ale bez podawania nazwisk. Jak na trzepaku...
      • zoil44elwer Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:29
        Rosati:Partia(SLD)sobie świetnie radzi. Profesor kłamie,nie przyłącza się do ataku na Napieralskiego,nie "przechodzi" do PO?!
        • ex.mila Re: Dariusz Rosati wstępuje do SLD 13.05.11, 18:35
          zoil44elwer napisał:

> Rosati:Partia(SLD)sobie świetnie radzi. Profesor kłamie,nie przyłącza się do at
          > aku na Napieralskiego,nie "przechodzi" do PO?!

Oczywiście, ze kłamie mówiąc że SLD sobie świetnie radzi. W końcu jest politykiem, prawdziwym dyplomata, nie jakimś Jojo z gębą pełną inwektyw. To jest na tej zasadzie jak mąż mówi żoonie, że nie utyła, tylko po to,żeby mieć święty spokój. Można to nazwać kłamstweem, można nie mówieniem prawdy.
    • kaczy_mozdzek Powinien wprowadzić do partii również Weronikę, a 13.05.11, 18:36
      ona Mariusza Maxa Kolonko, rapera Tede, no i przede wszystkim Andrzeja Żuławskiego
      :)))
      • ex.mila :-))))) 13.05.11, 18:38
        kaczy_mozdzek napisał:

> ona Mariusza Maxa Kolonko, rapera Tede, no i przede wszystkim Andrzeja Żuławski
        > ego
        > :)))
        >

Rodzinka w komplecie. Tak, ja też czytam pudelka:-)
    • gat45 Chyba się przesłyszałaś jednak, sprawdziłam 13.05.11, 18:45
      www.tok.fm/TOKFM/0,88711.html
      to Żakowski mówi mimochodem, że podobno Rosati ma przejść do SLD, Balicki zgadza się obojętnie, że "podobno" i przechodzą do innego tematu.
      • ex.mila Re: Chyba się przesłyszałaś jednak, sprawdziłam 13.05.11, 18:53
        gat45 napisała:

> to Żakowski mówi mimochodem, że podobno Rosati ma przejść do SLD, Balick
        > i zgadza się obojętnie, że "podobno" i przechodzą do innego tematu.

Nie będę drugi raz odsłuchiwać, ale ja słyszałam co innego:-) Oczywiście wierzę na słowo. Nie przeinaczyłam w każdym razie specjalnie, bo przecież link wisi, i kazdy może sobie sprawdzić. Ja tak to zrozumiałam jak napisałam w pierwszym poście. Zwalam na pogodę, a co!
    • indeed4 Z SdPL do SLD? 13.05.11, 19:03
      O ile wiem, Rosati był zawsze członkiem SdPL
    • indeed4 Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 19:21
      wyborcza.pl/1,97619,6395446,Rosati__SLD__SdPl_i_PD_juz_nie_pofruna.html
      • ex.mila Re: Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 19:24
        indeed4 napisał:

> wyborcza.pl/1,97619,6395446,Rosati__SLD__SdPl_i_PD_juz_nie_pofruna.html

Ja już nie zamierzam komentować kto gdzie przechodzi dopóki zainteresowany sam się nie przyzna. Wiem, zawsze może zmienić zdanie, dlatego poczekam do dnia wyborów.
        • indeed4 Re: Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 19:30
          Te transfery, walki o dobrych zawodników ... - kluby poselskie coraz bardziej zaczynają przypominać piłkarskie, zauważyliście?
          • damakier1 Re: Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 19:55
            ndeed4 napisał:

> Te transfery, walki o dobrych zawodników ... - kluby poselskie coraz bardziej
            > zaczynają przypominać piłkarskie, zauważyliście?

No, a my na forum kibiców, a niektórzy kiboli....
            • ex.mila Re: Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 20:04
              damakier1 napisała:

>
              > No, a my na forum kibiców, a niektórzy kiboli....

pozostali się marnują w mateczniku trolli:-))
      • zoil44elwer Re: Jednak zmienił zdanie 13.05.11, 19:50
        Facet z niszowej partyjki(0,05 % poparcia) mówi:Jest u NAS miejsce dla ludzi z SLD,ale "odnowionych" i bez G Napieralskiego.Rżnie głupa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka