olga_w_ogrodzie
29.05.11, 23:46
. "Wygrał wybory, a nie mam żadnych podstaw, by sądzić, że zostały one sfałszowane. Natomiast w żadnym razie nie podam mu ręki" - tak o urzędującym prezydencie mówi "Newsweekowi" prezes PiS.
wiadomosci.dziennik.pl/polityka/artykuly/303084,prezes-pis-nie-podam-reki-tuskowi-ani-komorowskiemu.html
- Nie podam ręki ani Komorowskiemu, ani Tuskowi - deklaruje w rozmowie z "Newsweekiem" Jarosław Kaczyński. - Mam niewielkie zaufanie do intelektu pana Komorowskiego – dodaje
wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80708,8426336,Prezes_PiS__Mam_niewielkie_zaufanie_do_intelektu_pana.html
natomiast w kwestii podawania ręki prezydentowi Komorowskiemu w czasie spotkania z prezydentem Obamą twierdzi pan Kaczyński, że rękę podał, bo zaszły nadzwyczajne okoliczności o czym wiele razy mówił, że wtedy podaniem ręki zaszczyci.
kiedy mówił, bo szukam, szukam i znaleźć nie mogę ?
jest tylko to, że ręki nie poda Bronisławowi Komorowskiemu i Donaldowi Tuskowi "w żadnym razie "
w żadnym razie, to w żadnym razie.
czy ktoś wskaże link pod którym znajdę wypowiedź pana Kaczyńskiego,
która potwierdzi, iż faktycznie mówił, że "w żadnym razie, chyba, że zajdą okoliczności nadzwyczajne" ?