ex.mila 03.08.11, 13:25 użerać się z taką bandą PiSowskich idiotów... Szczerze mu współczuję. A Dornowi gratuluję bycia w jednej partii z Macierewiczem. Wysłuchałam całego tego posiedzenia i nawet się nie wkurzyłam. Jest mi autentycznie smutno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 13:42 A Jarosław poseł Kaczyński już nadaje ... konferencyjnie. Na szczęście mój pilot działa ok. Odpowiedz Link Zgłoś
ex.mila Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 13:50 ave.duce napisała: > A Jarosław poseł Kaczyński już nadaje ... konferencyjnie. > Na szczęście mój pilot działa ok. A ja się postanowiłam zdołować do końca i nie przełączyłam...Tak jak do tej pory można się było spierać czy MAK ma więcej racji czy strona polska, można było mieć pewne wątpliwości, nawet dyskusje między dziennikarzami Rezpy a GW były na jakimś poziomie to wystarczy że pisowiec twarz otworzy i czar, ze dyskusja może być na poziomie pryska. Są dwie polski - jedna to Polska ludzi w miarę normalnie funkcjonujących, druga to Polska paranoików, którzy tę normalną część potrafią totalnie zdołować swoją głupotą. To nieprawda, ze gdyby nie prezes byłoby normalnie - tak w kolejce stoi cała horda podobnych mu histerycznych umysłowych talibów. Wolę, zeby się Polska z Rosją kłóciła o ten raport, nawet z całym światem, ale nie z taką bezbrzeżenie głupią, denną, żałosną opozycją. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:48 ex.mila napisała: > To nieprawda, ze gdyby nie prezes byłoby normalnie - tak w kolejce stoi cała horda > podobnych mu histerycznych umysłowych talibów. W Pi$ jest wyjątkowy dobór - negatywny. Ciekawe, jak to się odbywa? Zostań członkiem PiS Członkiem Prawa i Sprawiedliwości może być każda osoba, która posiada obywatelstwo polskie, ukończyła 18 lat, korzysta w pełni z praw publicznych, akceptuje cele PiS, formy działania oraz zasady określone w Statucie PiS, regulaminach wewnętrznych oraz decyzjach władz PiS, spełnia inne wymogi określone okresowo przez Komitet Polityczny. I tu jest pi(e)s pogrzebany. Członkiem Prawa i Sprawiedliwości nie może być osoba, która jest członkiem innej partii lub należy do organizacji, której cele są sprzeczne z celami, zasadami ideowymi, programem lub interesem PiS albo czynnie wspiera taką partię i organizację, osoba całkowicie lub częściowo ubezwłasnowolniona; która popełniła przestępstwo z niskich pobudek albo przeciwko której został skierowany akt oskarżenia o przyjęcie lub wręczenie korzyści majątkowej; która działa na szkodę PiS. O pobudkach decyduje komisja z Prezesem na czele... > Wolę, zeby się Polska z Rosją kłóciła o ten raport, nawet z całym światem, ale > nie z taką bezbrzeżenie głupią, denną, żałosną opozycją. Niestety, Twoja wola nie wystarczy. Moja też nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:01 Sam(Miller) zgotował sobie ten los. Zagmatwał swój raport tak, że miejscami jest nie do strawienia. Czyżby nieudolnie ukrywając kogo trzeba, chciał zaskarbić sobie wdzięczność PIS-u? Jego niedoczekanie. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:27 >Czyżby nieudolnie ukrywając kogo trzeba, chciał zaskarbić sobie wdzięczność PIS-u? < Niepotrzebnie się starał zataić to i owo.Należało wyłożyć 'kawę na ławę' o naciskach, o lądowaniu...itp.itd Przynajmniej część społeczeństwa uznałaby Raport Millera za wiarygodny... Odpowiedz Link Zgłoś
ludwik_7125 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:47 Tak właśnie by było, a grupka oszołomów stanowiłaby tylko folklorystyczne tło. Odpowiedz Link Zgłoś
freejasmin Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:31 Dokładnie. PiS-iory ciągle na niego i Tuska najeżdżają. Ale cóż począć... Jarek ciągle w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Re:Jarek nabrał odwagi bo o jego rozmowie z bratem 03.08.11, 16:47 nic nie było rozczaruje sie bo prokuratorzy dostana z Danii nagrania i wtedy się wyda o czym naprawde gadali z braciszkiem freejasmin napisał: > Dokładnie. PiS-iory ciągle na niego i Tuska najeżdżają. Ale cóż począć... Jarek > ciągle w żałobie. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies9 Re:Jarek nabrał odwagi bo o jego rozmowie z brate 03.08.11, 19:29 >nic nie było rozczaruje sie bo prokuratorzy dostana z Danii nagrania i wtedy się wyda o czym naprawde gadali z braciszkiem < Czyli jest nadzieja,ze i rozmowa braci ujrzy światło dzienne... Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 15:30 Parę miesięcy temu w polityce Miller dał fajny wywiad, w którym zdradził, że najlepszym sposobem na rozsierdzenie oszołoma jest ignorowanie jego zaczepek. Zdaje się, że tej linii się trzyma. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 16:22 Miałem nieprzyjemność słuchać początku tej konferencji podczas obiady w przydrożnej knajpie. O ile dobrze zrozumiałem jednym z zarzutów Kaczyńskiego jest to, że komisja Millera nie broniła honoru polskich kiepskich żołnierzy (pilotów), którzy zresztą byli celowo podłożeni jako kolektywna świnia w ramach wojny Tuska z prezydentem. Odpowiedz Link Zgłoś