Dodaj do ulubionych

Biedny ten Miller

03.08.11, 13:25
użerać się z taką bandą PiSowskich idiotów... Szczerze mu współczuję. A Dornowi gratuluję bycia w jednej partii z Macierewiczem.

Wysłuchałam całego tego posiedzenia i nawet się nie wkurzyłam. Jest mi autentycznie smutno.
Obserwuj wątek
    • ave.duce Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 13:42
      A Jarosław poseł Kaczyński już nadaje ... konferencyjnie.
      Na szczęście mój pilot działa ok.
      • ex.mila Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 13:50
        ave.duce napisała:

> A Jarosław poseł Kaczyński już nadaje ... konferencyjnie.
        > Na szczęście mój pilot działa ok.

A ja się postanowiłam zdołować do końca i nie przełączyłam...Tak jak do tej pory można się było spierać czy MAK ma więcej racji czy strona polska, można było mieć pewne wątpliwości, nawet dyskusje między dziennikarzami Rezpy a GW były na jakimś poziomie to wystarczy że pisowiec twarz otworzy i czar, ze dyskusja może być na poziomie pryska. Są dwie polski - jedna to Polska ludzi w miarę normalnie funkcjonujących, druga to Polska paranoików, którzy tę normalną część potrafią totalnie zdołować swoją głupotą. To nieprawda, ze gdyby nie prezes byłoby normalnie - tak w kolejce stoi cała horda podobnych mu histerycznych umysłowych talibów.

Wolę, zeby się Polska z Rosją kłóciła o ten raport, nawet z całym światem, ale nie z taką bezbrzeżenie głupią, denną, żałosną opozycją.
        • ave.duce Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:48
          ex.mila napisała:

> To nieprawda, ze gdyby nie prezes byłoby normalnie - tak w kolejce stoi cała horda
          > podobnych mu histerycznych umysłowych talibów.

W Pi$ jest wyjątkowy dobór - negatywny. Ciekawe, jak to się odbywa?

Zostań członkiem PiS

Członkiem Prawa i Sprawiedliwości może być każda osoba, która posiada obywatelstwo polskie, ukończyła 18 lat, korzysta w pełni z praw publicznych, akceptuje cele PiS, formy działania oraz zasady określone w Statucie PiS, regulaminach wewnętrznych oraz decyzjach władz PiS, spełnia inne wymogi określone okresowo przez Komitet Polityczny.

I tu jest pi(e)s pogrzebany.

Członkiem Prawa i Sprawiedliwości nie może być osoba, która jest członkiem innej partii lub należy do organizacji, której cele są sprzeczne z celami, zasadami ideowymi, programem lub interesem PiS albo czynnie wspiera taką partię i organizację, osoba całkowicie lub częściowo ubezwłasnowolniona; która popełniła przestępstwo z niskich pobudek albo przeciwko której został skierowany akt oskarżenia o przyjęcie lub wręczenie korzyści majątkowej; która działa na szkodę PiS.

O pobudkach decyduje komisja z Prezesem na czele...

> Wolę, zeby się Polska z Rosją kłóciła o ten raport, nawet z całym światem, ale
          > nie z taką bezbrzeżenie głupią, denną, żałosną opozycją.

Niestety, Twoja wola nie wystarczy. Moja też nie.
          • dupetek Kurcze!! 03.08.11, 16:26
            Spełniam wszystkie warunki na Pisdziaka:))
    • ludwik_7125 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:01
      Sam(Miller) zgotował sobie ten los. Zagmatwał swój raport tak, że miejscami
      jest nie do strawienia. Czyżby nieudolnie ukrywając kogo trzeba, chciał zaskarbić
      sobie wdzięczność PIS-u? Jego niedoczekanie.
      • cookies9 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:27
        >Czyżby nieudolnie ukrywając kogo trzeba, chciał zaskarbić
        sobie wdzięczność PIS-u? <

Niepotrzebnie się starał zataić to i owo.Należało wyłożyć 'kawę na ławę' o naciskach,
        o lądowaniu...itp.itd Przynajmniej część społeczeństwa uznałaby Raport Millera za wiarygodny...
        • ludwik_7125 Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:47
          Tak właśnie by było, a grupka oszołomów stanowiłaby tylko
          folklorystyczne tło.
    • haen2010 Smoleńsk stał się potwornie nudny 03.08.11, 14:22
      I nic więcej.
    • freejasmin Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 14:31
      Dokładnie. PiS-iory ciągle na niego i Tuska najeżdżają. Ale cóż począć... Jarek ciągle w żałobie.
      • a-wariatka-tanczy Re:Jarek nabrał odwagi bo o jego rozmowie z bratem 03.08.11, 16:47
        nic nie było
        rozczaruje sie bo prokuratorzy dostana z Danii nagrania
        i wtedy się wyda o czym naprawde gadali z braciszkiem

freejasmin napisał:

> Dokładnie. PiS-iory ciągle na niego i Tuska najeżdżają. Ale cóż począć... Jarek
        > ciągle w żałobie.
        • cookies9 Re:Jarek nabrał odwagi bo o jego rozmowie z brate 03.08.11, 19:29
          >nic nie było
          rozczaruje sie bo prokuratorzy dostana z Danii nagrania
          i wtedy się wyda o czym naprawde gadali z braciszkiem <

Czyli jest nadzieja,ze i rozmowa braci ujrzy światło dzienne...
    • jozef.moneta Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 15:30
      Parę miesięcy temu w polityce Miller dał fajny wywiad, w którym zdradził, że najlepszym sposobem na rozsierdzenie oszołoma jest ignorowanie jego zaczepek. Zdaje się, że tej linii się trzyma.
      • ave.duce Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 15:55
        Zdaje się, że się NIE trzyma.
    • chateau Re: Biedny ten Miller 03.08.11, 16:22
      Miałem nieprzyjemność słuchać początku tej konferencji podczas obiady w przydrożnej knajpie.

O ile dobrze zrozumiałem jednym z zarzutów Kaczyńskiego jest to, że komisja Millera nie broniła honoru polskich kiepskich żołnierzy (pilotów), którzy zresztą byli celowo podłożeni jako kolektywna świnia w ramach wojny Tuska z prezydentem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka