Dodaj do ulubionych

PiS jest zbyt cienki na debaty z PO

20.08.11, 17:20
Taką diagnoze postawił prof.Kik .Patrząc na pisiorów i słuchając tego,co i w jaki sposób mówią,ma rację.Taki np. Jarosław K posiłkuje się chyba pozostałymi w rodzinnym archiwum wycinkami z Trybuny Ludu.

wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10144723,Kik__Premier_zdaje_sobie_sprawe_z_mizerii_PiS__dlatego.html
Obserwuj wątek
    • hordol naprawdę? sam słynny profesor kik tak powiedział? 20.08.11, 17:28
      znam na pamiec wszystkie jego dzieła:
      Komunistyczna Partia Hiszpanii. Ewolucja programu i polityki w latach 1939–1985
      Problemy ruchu komunistycznego Europy zachodniej
      Międzynarodówka Socjalistyczna 1951–1992. Zarys działalności
      Socjaldemokratyczne koncepcje integracji Europy,
      • platforma.do.pierdla9 Klasyczna ustawka z salonowymi "autorytetami" 20.08.11, 17:34
        które wiedzą, że jak popłynie PO to oni też popłyną i nikt nie będzie im już płacił za ich "analizy".

Sięgają już po najtwardszy beton w rodzaju Kika także jest dobrze. Koniec blisko.
      • ukos Nawet taki komuch widzi jak Kaczka sp...dala 20.08.11, 17:37
        hordol napisała:

> znam na pamiec wszystkie jego dzieła:
        > Komunistyczna Partia Hiszpanii. Ewolucja programu i polityki w latach 1939̵
        > 1;1985
        > Problemy ruchu komunistycznego Europy zachodniej
        > Międzynarodówka Socjalistyczna 1951–1992. Zarys działalności
        > Socjaldemokratyczne koncepcje integracji Europy,
    • platforma.do.pierdla9 Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu PO 20.08.11, 17:32
      i rozliczamy po efektach. Kwękolenie Tusia nas nie interesuje.

Rozwalił budżetu, podwyższył podatki czym nakręcił inflację, pozatrudniał urzędasów, poniósł klęskę na arenie międzynarodowej (właściwie nikt się z nim nie liczy włączając małą Litwę), zadołował armię, NFZ 2 mld pod kreską i w trakcie pokoju stracił kilkunastu generałów.

Za 2 miesiące go pożegnamy bez żalu. Nie pchaj się na afisz, jak nic nie potrafisz.

Widzę alistair, że dostaliście ścisłe wytyczne z centrali, żeby ustawicznie POmpować ten temat. Próbujecie jeszcze raz - tym razem już rozpaczliwie - postraszyć ludzi PiSem, ale to już się ludziom przejadło.

Teraz pochwalcie się jakimiś sukcesami. A skoro ich nie mam to do widzenia.

• alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:35
        Jak to napisałeś,nie masz .OK
        • platforma.do.pierdla9 Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:39
          He he, i tylko na to cie stać. Czepić się literówki niedojdo umysłowa :))
          • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:43
            Nie oceniam tu twojego intelektu,robię to przez litość.Powinni na ciebie mówić pięćdziesiątka.
            • platforma.do.pierdla9 Wszyscy dobrze wiedzą o co chodzi. 20.08.11, 17:51
              Boicie się, że papiery w ABW, CBŚ, CBA zostaną przejrzane przez ludzi Kaczora. Nie ma wątpliwości, narobiliście takich wałów, że głowa mała. Zabranie się za ten temat oznacza koniec Platformy w obecnym kształcie. A przejrzenie organizowanych przetargów to dopiero będą jaja. Na samą myśl dostajecie sraczki i lecicie po stoperan.

A mój intelekt się nie martw, takiego matołka jak ty zjadam na śniadanie.
              • alistair-p Re: Wszyscy dobrze wiedzą o co chodzi. 20.08.11, 17:54
                Ha ha ha ha ha ha ha ha :-)))
      • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:38
        Bez nerwów,co się tak pieklisz.Widocznie ktoś mądrzejszy uświadomił ci jak wygląda rzeczywistość i przeżyłeś szok.
        • platforma.do.pierdla9 Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:43
          Jak wygląda rzeczywistość to doskonale widzimy. I ta rzeczywistość to skutek działań Matoła z jego drużyną niekompetentnych karierowiczów. 4 lata bałaganu i psucia państwa. Wymieniłem tylko najważniejsze rzeczy, nie kwestionujesz ich (bo tych faktów zakwestionować nie można) i musisz iść w wątki poboczne i nie związane z clou problemu.

Te debaty to już tylko żałosna próba odwrócenia uwagi od własnej partaniny.
          • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:48
            A co mam kwestionować?Może to że nie jesteś wielbłądem?Co się dzieje w Polsce kazdy widzi.PiS widzi to co chce a rzeczywistość jest inna."Psucie państwa" to diagnoza niezwykle precyzyjna.
            • platforma.do.pierdla9 Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 17:54
              >> Psucie państwa" to diagnoza niezwykle precyzyjna.

"Rozwalił budżetu, podwyższył podatki czym nakręcił inflację, pozatrudniał urzędasów, poniósł klęskę na arenie międzynarodowej (właściwie nikt się z nim nie liczy włączając małą Litwę), zadołował armię, NFZ 2 mld pod kreską i w trakcie pokoju stracił kilkunastu generałów. "

Zawsze możesz udawać idiotę, który nie potrafi czytać. Ale nie wiem czy coś w ten sposób osiągniesz.
              • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:07
                Wybacz,ale to nie ma pokrycia w rzeczywistości,dlatego przez delikatność pominąłem ten bełkot.Poza tym masz rację,mogę udawać idiotę(ale nie chcę),znacznie gorzej idzie ci udawanie mądrego.Moim zdaniem kiepsko ci idzie.
                • platforma.do.pierdla9 Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:09
                  Nie podwyższył podatków, armii nie rozwalił, nie zatrudnił 70 tys. dodatkowych urzędników, nie narobił długów?

Kpisz czy o drogę pytasz? W szkole też robiłeś za klasowego idiotę???
                  • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:13
                    Wyjaśnij co to znaczy : "narobił długów" "rozwalił armię" ,chętnie poczytam.
                    • platforma.do.pierdla9 Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:19
                      static1.money.pl/i/a/98/77666.gif

static1.money.pl/i/a/99/77667.gif

static1.money.pl/i/a/57/88889.jpg

I tak pewnie nie skumasz.
                      • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:23
                        A teraz coś o tej rozwalonej armii poproszę,tylko nie pisz od siebie,ani z jakichś podejrzanych portali czysto polskich wydawców.
                      • alistair-p Re: Po co debata? Mamy jasność po 4 latach rządu 20.08.11, 18:24
                        No i co z tego wynika? Pomieszałes coś niecoś.nie szkodzi.....
    • richard51 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 17:43
      alistair-p napisał:

> Taką diagnoze postawił prof.Kik .Patrząc na pisiorów i słuchając tego,co i w ja
      > ki sposób mówią,ma rację.Taki np. Jarosław K posiłkuje się chyba pozostałymi w
      > rodzinnym archiwum wycinkami z Trybuny Ludu.
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10144723,Kik__Premier_zdaje_sobie_sprawe_z_mizerii_PiS__dlatego.html

PiS za cienki a SLD za mocny dla wesołego Donka,pełniącego tymczasowo rolę premiera.
      Jak mi was żal platfuski,jaki z was ciemny ludek,podobny do pisowskiego tylko w innym opakowaniu.
      • platforma.do.pierdla9 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 17:48
        Jest to li tylko żałosna próba postraszenia ludzi PiSem tuż przed wyborami. Nie ma żadnych sukcesów, prezydent nie żyje i nie można na niego zwalić winy, że zawetował jakąś jedną na 100 ustawę i za wszelką cenę próbują odwrócić uwagę od własnej mizerii.

Bardzo to już rozpaczliwe.
        • alistair-p Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 17:50
          Ale cię wzięło :-) Chyba ten pan komunista-profesor zdiagnozował dobrze :-)
          • platforma.do.pierdla9 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 17:57
            Nie mnie nie wzięło. Śmieszy mnie tylko jakiej sraczki młodzieżówka PO dostała, że cytują Kika.
            • alistair-p Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 18:11
              A młodziezówka to do ilu lat ? Bo ja w grudniu 1970 roku brałem udział w strajku w Stoczni Północnej w Gdańsku.
              • richard51 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 18:21
                alistair-p napisał:

> A młodziezówka to do ilu lat ? Bo ja w grudniu 1970 roku brałem udział w strajk
                > u w Stoczni Północnej w Gdańsku.

To ja pozdrawiam serdecznie.Dla mnie to był również ciężki czas,dostałem powołanie do wojska do marynarki wojennej i tylko cudem się wykręciłem.
        • etta2 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 18:17
          Co ty pieprzysz? Prezydent żyje i ma się bardzo dobrze.
          • platforma.do.pierdla9 Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 18:20
            Grzeczniej pełolski talibie. Nie udawaj, ze matołku nie rozumiesz o co chodzi.

Do kwietnia 2010 winny braku reform był prezydent Kaczyński, który ponoć wetował/blokował wszystkie "reformy".
      • teen69 Re: Za duzo Monie w PO 20.08.11, 17:54
        Schetyna, wczesniej ryży Chlebuś, Misiak , rasowy klasyk Wojcik. Poparcie przez Rapaczyński z NY i kaszlący jąkający się sweter tu i tutejsze koszer TV.Bielecki chyba miał Nobla że kasował w PeKaO po 8 milionow od Włochów, a był raptem bylym kierowcą ciężarowki i cykliniarzem. Ciekawe za co mu placili bo nie za prace i wiedze. Za kontakty.
        • alistair-p Re: Za duzo Monie w PO 20.08.11, 19:16
          No widzisz jacy mądrzy ludzie są w PO :-) Może jak teraz Filipek wejdzie do sejmu z list PiS też się załapie na jakąś lepszą fuche niż cieciowanie.Może konserwator powierzchni płaskich,albo obserwator bydła?
        • lepkie.lapki Re: Za duzo Monie w PO 20.08.11, 22:52
          teen69 napisał:

> Bielecki chyba miał Nobla że kasował w PeKaO po 8 milionow od Włochów, a był rap
          > tem bylym kierowcą ciężarowki i cykliniarzem.

Nie każdy miał tatusia wysługującego się władzy ludowej.
    • rickky Re: PiS jest zbyt cienki na debaty z PO 20.08.11, 17:56
      alistair-p napisał:

> Taką diagnoze postawił prof.Kik .Patrząc na pisiorów i słuchając tego,co i w ja
      > ki sposób mówią,ma rację.Taki np. Jarosław K posiłkuje się chyba pozostałymi w
      >
      > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80271,10144723,Kik__Premier_zdaje_sobie_sprawe_z_mizerii_PiS__dlatego.html

Pewnie, że jest cienkie, i wszelkiej dyskusji merytorycznej boi się jak diabła.
      Byłoby inaczej, gdyby czuło, że ma amunicję do wygrania dyskusji.
      Ale PiS nie ma niczego. Ma tylko hasła, na które dają się nabrać idioci, bez własnego zdania i rozumu.
    • jan_zizka na tydzień pisiactwo i komusi są na dechach 20.08.11, 19:22
      Bardzo zręczny ruch platfusi, wykorzystujący fakt, że pisiactwo jest partią bez intelektu, przegraną na starcie w konkurencji z platfusimi ministrami. Donek zresztą niewiele ryzykuje, bo Jarcio nigdy w życiu nie zgodzi się na debatę. Wprawdzie jest samobójcą (co udowodnił decyzjami po wyborach prezydenckich), ale nie aż takim.
    • adams96 Re: PO jest nieprzygotowana do debaty programowej 20.08.11, 21:35
      z PIS bo jeszcze nie ma zadnego sensownego programy naprawy gospodarki,finnsow publicznych oraz koncepcji rozwiazania nabrzmiałych spraw spolecznych.Prpgram taki posiada PIS i kazdy moze sie z nim zapoznac na 250stronach pracy,zbiorowej ekspertow.
      • m.c.hrabia Re: PO jest nieprzygotowana do debaty programowej 20.08.11, 21:48
        adams96 napisał:

> z PIS bo jeszcze nie ma zadnego sensownego programy naprawy gospodarki,finnsow
        > publicznych oraz koncepcji rozwiazania nabrzmiałych spraw spolecznych.Prpgram t
        > aki posiada PIS i kazdy moze sie z nim zapoznac na 250stronach pracy,zbiorowej
        > ekspertow.

tajnych ekspertów dodaj:-
    • bard333 pan kiks... 21.08.11, 01:49
      oby pan tusk (co to wogóle za nazwiska...?) i jego banda wygrala!

za pół roku benzyna po 7 złotych, frank również po 7, a pan kiks, z panem tuskiem w opancerzonych autach, na POdobieństwo Władimira przemierzać będą naszą piękną priwiślanską krainę... zawsze jednak znajdzie się jakiś sołtys, który spyta tych panów "jak żyć"... albo krawiec, akurat pałowany za uszycie jakiegos hasla z Tolą w tle...
    • silesiusmonachijski.5 A kto sie wogole chce zadawac z PO i Tuskiem?? 21.08.11, 01:51
      Dziwki z Pigaalaka??? To ten sam poziom "yntelygencji" i "coltory"

alistair-p napisał:

>
    • gold.lachon PO czy PiS to jedna i ta sama gangrena. 21.08.11, 07:49

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka