Dodaj do ulubionych

Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wyborczej

22.05.04, 12:27
Będę zasiadał przy zielonym stoliku od 6 do 22 a potem bedę liczył
głosy...dosatnę 150 zł za tę dniówkę...nieźle co? uważam ze wybory powinny
się odbywać częściej!
Obserwuj wątek
    • madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:30
      Ale jaja! Ja też! W którym okręgu? Może się spotkamy? Ale by fajnie było
      fałszować wyniki...
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:45
        No i tu cię mam nędzna fałszywa podróbko! Prawdziwa Madzia Buczek jest
        nieletnia..no niepełnoletnia..ona w tym roku skończy 14 albo 15 lat! A wiadomo
        że by pracować w takiej komisji trzeba mieć ukończone lat 18...
        • madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:59
          oszolom.z.radia.maryja napisał:

> No i tu cię mam nędzna fałszywa podróbko! Prawdziwa Madzia Buczek jest
          > nieletnia..no niepełnoletnia..ona w tym roku skończy 14 albo 15 lat! A
          wiadomo
          > że by pracować w takiej komisji trzeba mieć ukończone lat 18...

No przecież od dawna wiesz, że ja tylko bardzo lubię Madzię! Poza tym Madzia
          nie jest z Poznania, a ja tak. Ze Starówki.
    • Gość: Henryk Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo IP: 82.160.16.* 22.05.04, 12:32
      Cy to oznacza, że w godz. 6-22 nie będzie można poczytać Pana(i) wypowiedzi na FK ?.
      Czarno widzę - tyle godzin bez "oszolom.z.radia.maryja".
      • madzia_buczek Ostatni Hubert zaniedbuje FK... 22.05.04, 12:44
        Poza tym zupełnie nie rozumiem, dlaczego całkowicie ignoruje moje pytania i
        prośby o pomoc. To takie niekatolickie?
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:49
        życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie
        • madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:58

> życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie

Pewnie, że nie! Jest tam ta twoja laska? jak jest, to niech Ci weźmie głęboko
          do buzi - zobaczysz jakie to fajne!
          • tony.soprano3 Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:08
            madzia_buczek napisała:

> oszolom.z.radia.maryja napisał:
            >
            > > życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie
            >
            > Pewnie, że nie! Jest tam ta twoja laska? jak jest, to niech Ci weźmie głęboko
            > do buzi - zobaczysz jakie to fajne!
            >

On tylko z chłopcami.
            Hubercik spiewał w tym chórze ... .
    • goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:20

> Będę zasiadał przy zielonym stoliku od 6 do 22 a potem bedę liczył
      > głosy...dosatnę 150 zł za tę dniówkę...nieźle co?

Niezłe to jest to, że albo coś kręcisz albo Cię nieźle wkręcili w tej komisji,
      Oszoł. Są przecież dwie zmiany, jedna przychodzi rano, gdzies na piątą i w
      połowie zmienia ją druga grupa. Po zakończeniu głosowania cała komisja musi być
      obecna. No więc jak to jest, Oszoł? Będziesz od 5.00 do 22.00 warował? Chyba
      nie dałeś z siebie jelenia w tej komisji zrobić? Powiedz jeszcze, że zostałeś
      Przewodniczącym, a już całkiem padnę ze śmiechu :)
      • oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:31
        w najbliższą środę dowiem się wszytkiego jako to ma wszystko wyglądać i ile
        godzin będę tam pracował...będzie przeprowadzone zebranie informacyjne i
        szkoleniowe
        • goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:36

> w najbliższą środę dowiem się wszytkiego jako to ma wszystko wyglądać i ile
          > godzin będę tam pracował...będzie przeprowadzone zebranie informacyjne i
          > szkoleniowe

Tylko jak będziecie wybierać przewodniczącego komisji, to przypadkiem się nie
          pchaj :) To taka dobra rada.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:58
            dziękuję za dobrą radę pielęgniarzu..nie ty pierwszy mi jej udzielasz...powiem
            ci że koleżanka od Wszechpolakow mówiła to samo..a skoro dwie osoby o róznych
            poglądach mówią to samo znaczy ze to musi być fakt. Nie zglosze sie swej
            kandydatury na przewodniczącego.
            • goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 23:34
              A dużo tam macie koleżanek wśród tych Wszechpolaków?
    • ojciec.tadeuszrydzyk Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą masz u 22.05.04, 13:35
      mnie obowiązkowe odtylcowe szkolenie ideologiczne.
      • Gość: Parafianin Oleś Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:41
        ojciec.tadeuszrydzyk napisała:

> mnie obowiązkowe odtylcowe szkolenie ideologiczne

Ojcze Tadeuszu, Ojcze Święty !
        Wpłyń jakoś na Hubercika, żeby zmądrzał.
        • Gość: MI Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 15:48
          Oszoł przecież Ty byłeś przeciw UNII to po kiego się pchasz do
          komisji .....Taka sobie mentalność co ????.
          • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 16:49
            komisja ta nie jest ciałem unijnym! Postaram sie też dostać do komisji w czasie
            wyborów parlamentarnych krajowych samorządowych a moze i referendum w/s
            eurokonstytucji
            • Gość: Barnaba Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:58

> komisja ta nie jest ciałem unijnym! Postaram sie też dostać do komisji w
              czasie
              >
              > wyborów parlamentarnych krajowych samorządowych a moze i referendum w/s
              > eurokonstytucji

Spierdalaj na drzewo zboczeńcu !
              • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 18:03
                kultury chamie jeden! a co do zboczeńćów..jesteś za czy przeciw homoparadzie?
                jeśli za tzn że ty ty jesteś zboczeńcem
                • Gość: Barnaba Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:17

> kultury chamie jeden! a co do zboczeńćów..jesteś za czy przeciw homoparadzie?
                  > jeśli za tzn że ty ty jesteś zboczeńcem

Ja ci homosiu dam paradę, zboczku spedalony !
                  Myślisz Hubercik, że my nie wiemy co ty robisz ze swoim dupskiem w klubie
                  SCORPIO ?
                  I w męskiej toalecie na Dworcu Głównym ?
                  • oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 19:28
                    i jeszcze sie tym chwalisz zboku jeden! fuj! aleś ty obrzydliwy!
    • Gość: jan Agencja towarzyska IP: 81.219.98.* 22.05.04, 18:36
      W agencji 1 godz. w damskim lub męskim towarzystwie kosztuje 100-150. To mniej
      więcej tyle ile dostaniesz Oszołek za robotę w komisji wyborczej.
      Przepuściłbym to w taki sposób te 150 złotych
      • oszolom.z.radia.maryja nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy 22.05.04, 18:51
        będę oszczędzał na wspólną przyszlosć z moją lubą..
        • Gość: HaHa Re: nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 23:21
          Oszolomku!,-
          Ty jako zaprzysiegly "konserwatysta" z zalozenia powinienes wiedziec iz
          przyszlosc nie moze byc lepsza od przeszlosci!.
          W przeszlosci z Twoja LUBA odmawiales wspolnie litanie do Maryji - innych,
          rewolucyjno-niemoralnych przedsiewziec ponoc nie bylo!.
          W "przyszlosci" tego zwiazku inaczej byc nie powinno!.
          Po czorta Ci wiec te 150 zl? - Rydzyk juz zaczal pobierac oplaty od regularnie
          korzystajacych z jego cogodzinnych modlow-litanii i na ten cel potrzebujesz tej
          KASY?.
          Taniej bedziesz mial u HOMO! - oni nie chca zadnych materialnych korzysci ani
          nie robia rydzykowych przekretow!.
          Bedac we wspolnocie "kochajacych inaczej" odniesiesz same korzysci! -
          zaoszczedzisz spora KASE i Twoja LUBA zachowa nienaruszone dziewictwo!.
          Jeszcze jest czas Oszolomie! - zastanow sie nad alternatywa! :))))
          • oszolom.z.radia.maryja Re: nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy 22.05.04, 23:46
            no to teraz się wydało czemu lewactwo promuje homoseksualizm jako alternatywny
            styl życia. To ma spowodować obniżenie liczebności Polaków o polowę by Bruksela
            mogla nami łatwiej rządzić... a wiadomo homo się nie rozmnaża...hitlerowcy w
            czasie wojny upowzechniali wsśród żydów postawy homoseksualne.wiadomo by się
            nie mnożyli...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka