oszolom.z.radia.maryja 22.05.04, 12:27 Będę zasiadał przy zielonym stoliku od 6 do 22 a potem bedę liczył głosy...dosatnę 150 zł za tę dniówkę...nieźle co? uważam ze wybory powinny się odbywać częściej! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:30 Ale jaja! Ja też! W którym okręgu? Może się spotkamy? Ale by fajnie było fałszować wyniki... Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:45 No i tu cię mam nędzna fałszywa podróbko! Prawdziwa Madzia Buczek jest nieletnia..no niepełnoletnia..ona w tym roku skończy 14 albo 15 lat! A wiadomo że by pracować w takiej komisji trzeba mieć ukończone lat 18... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:59 oszolom.z.radia.maryja napisał: > No i tu cię mam nędzna fałszywa podróbko! Prawdziwa Madzia Buczek jest > nieletnia..no niepełnoletnia..ona w tym roku skończy 14 albo 15 lat! A wiadomo > że by pracować w takiej komisji trzeba mieć ukończone lat 18... No przecież od dawna wiesz, że ja tylko bardzo lubię Madzię! Poza tym Madzia nie jest z Poznania, a ja tak. Ze Starówki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo IP: 82.160.16.* 22.05.04, 12:32 Cy to oznacza, że w godz. 6-22 nie będzie można poczytać Pana(i) wypowiedzi na FK ?. Czarno widzę - tyle godzin bez "oszolom.z.radia.maryja". Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_buczek Ostatni Hubert zaniedbuje FK... 22.05.04, 12:44 Poza tym zupełnie nie rozumiem, dlaczego całkowicie ignoruje moje pytania i prośby o pomoc. To takie niekatolickie? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:49 życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
madzia_buczek Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 12:58 oszolom.z.radia.maryja napisał: > życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie Pewnie, że nie! Jest tam ta twoja laska? jak jest, to niech Ci weźmie głęboko do buzi - zobaczysz jakie to fajne! Odpowiedz Link Zgłoś
tony.soprano3 Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:08 madzia_buczek napisała: > oszolom.z.radia.maryja napisał: > > > życie nie słada się tylko na siedzeniu w internecie > > Pewnie, że nie! Jest tam ta twoja laska? jak jest, to niech Ci weźmie głęboko > do buzi - zobaczysz jakie to fajne! > On tylko z chłopcami. Hubercik spiewał w tym chórze ... . Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:20 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Będę zasiadał przy zielonym stoliku od 6 do 22 a potem bedę liczył > głosy...dosatnę 150 zł za tę dniówkę...nieźle co? Niezłe to jest to, że albo coś kręcisz albo Cię nieźle wkręcili w tej komisji, Oszoł. Są przecież dwie zmiany, jedna przychodzi rano, gdzies na piątą i w połowie zmienia ją druga grupa. Po zakończeniu głosowania cała komisja musi być obecna. No więc jak to jest, Oszoł? Będziesz od 5.00 do 22.00 warował? Chyba nie dałeś z siebie jelenia w tej komisji zrobić? Powiedz jeszcze, że zostałeś Przewodniczącym, a już całkiem padnę ze śmiechu :) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:31 w najbliższą środę dowiem się wszytkiego jako to ma wszystko wyglądać i ile godzin będę tam pracował...będzie przeprowadzone zebranie informacyjne i szkoleniowe Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:36 oszolom.z.radia.maryja napisał: > w najbliższą środę dowiem się wszytkiego jako to ma wszystko wyglądać i ile > godzin będę tam pracował...będzie przeprowadzone zebranie informacyjne i > szkoleniowe Tylko jak będziecie wybierać przewodniczącego komisji, to przypadkiem się nie pchaj :) To taka dobra rada. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 13:58 dziękuję za dobrą radę pielęgniarzu..nie ty pierwszy mi jej udzielasz...powiem ci że koleżanka od Wszechpolakow mówiła to samo..a skoro dwie osoby o róznych poglądach mówią to samo znaczy ze to musi być fakt. Nie zglosze sie swej kandydatury na przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: Zost.wybrany członkiem obwodowej komisji wybo 22.05.04, 23:34 A dużo tam macie koleżanek wśród tych Wszechpolaków? Odpowiedz Link Zgłoś
ojciec.tadeuszrydzyk Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą masz u 22.05.04, 13:35 mnie obowiązkowe odtylcowe szkolenie ideologiczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Parafianin Oleś Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 13:41 ojciec.tadeuszrydzyk napisała: > mnie obowiązkowe odtylcowe szkolenie ideologiczne Ojcze Tadeuszu, Ojcze Święty ! Wpłyń jakoś na Hubercika, żeby zmądrzał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MI Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.bialap.cvx.ppp.tpnet.pl 22.05.04, 15:48 Oszoł przecież Ty byłeś przeciw UNII to po kiego się pchasz do komisji .....Taka sobie mentalność co ????. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 16:49 komisja ta nie jest ciałem unijnym! Postaram sie też dostać do komisji w czasie wyborów parlamentarnych krajowych samorządowych a moze i referendum w/s eurokonstytucji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnaba Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 17:58 oszolom.z.radia.maryja napisał: > komisja ta nie jest ciałem unijnym! Postaram sie też dostać do komisji w czasie > > wyborów parlamentarnych krajowych samorządowych a moze i referendum w/s > eurokonstytucji Spierdalaj na drzewo zboczeńcu ! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 18:03 kultury chamie jeden! a co do zboczeńćów..jesteś za czy przeciw homoparadzie? jeśli za tzn że ty ty jesteś zboczeńcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barnaba Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:17 oszolom.z.radia.maryja napisał: > kultury chamie jeden! a co do zboczeńćów..jesteś za czy przeciw homoparadzie? > jeśli za tzn że ty ty jesteś zboczeńcem Ja ci homosiu dam paradę, zboczku spedalony ! Myślisz Hubercik, że my nie wiemy co ty robisz ze swoim dupskiem w klubie SCORPIO ? I w męskiej toalecie na Dworcu Głównym ? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Tylko nie zapomnij, że w noc przedwyborczą ma 22.05.04, 19:28 i jeszcze sie tym chwalisz zboku jeden! fuj! aleś ty obrzydliwy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Agencja towarzyska IP: 81.219.98.* 22.05.04, 18:36 W agencji 1 godz. w damskim lub męskim towarzystwie kosztuje 100-150. To mniej więcej tyle ile dostaniesz Oszołek za robotę w komisji wyborczej. Przepuściłbym to w taki sposób te 150 złotych Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy 22.05.04, 18:51 będę oszczędzał na wspólną przyszlosć z moją lubą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HaHa Re: nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy IP: *.proxy.aol.com 22.05.04, 23:21 Oszolomku!,- Ty jako zaprzysiegly "konserwatysta" z zalozenia powinienes wiedziec iz przyszlosc nie moze byc lepsza od przeszlosci!. W przeszlosci z Twoja LUBA odmawiales wspolnie litanie do Maryji - innych, rewolucyjno-niemoralnych przedsiewziec ponoc nie bylo!. W "przyszlosci" tego zwiazku inaczej byc nie powinno!. Po czorta Ci wiec te 150 zl? - Rydzyk juz zaczal pobierac oplaty od regularnie korzystajacych z jego cogodzinnych modlow-litanii i na ten cel potrzebujesz tej KASY?. Taniej bedziesz mial u HOMO! - oni nie chca zadnych materialnych korzysci ani nie robia rydzykowych przekretow!. Bedac we wspolnocie "kochajacych inaczej" odniesiesz same korzysci! - zaoszczedzisz spora KASE i Twoja LUBA zachowa nienaruszone dziewictwo!. Jeszcze jest czas Oszolomie! - zastanow sie nad alternatywa! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: nie mam zamiaru w ten sposób marnotrawić kasy 22.05.04, 23:46 no to teraz się wydało czemu lewactwo promuje homoseksualizm jako alternatywny styl życia. To ma spowodować obniżenie liczebności Polaków o polowę by Bruksela mogla nami łatwiej rządzić... a wiadomo homo się nie rozmnaża...hitlerowcy w czasie wojny upowzechniali wsśród żydów postawy homoseksualne.wiadomo by się nie mnożyli... Odpowiedz Link Zgłoś