Dodaj do ulubionych

Napieralski wywołuje furię i wściekłość

20.09.11, 13:47
Co się dzieje, że tak dużo troski o przyszłość SLD ostatnio się ujawnia. Troski przestrzegającej przed Napieralskim, wytykającej błędy Napieralskiego, wieszczącej koniec SLD po rządami Napieralskiego? Lają krokodyle łzy tzw przyjaciele lewicy dotychczas zakamuflowani, czy jak?
A może jakieś nowe badania się pojawiły? Może rzeczywiście Napieralski ante portas?
Cytam że N. przegra z Arłukowiczem w Szczecinie. Doktor Flis z Krakowa to wieszczy.
Co się dzieje? Skąd tylu zatroskanych. Nawet Nowak głos dał oczywiście jak to Nowak
Obserwuj wątek
    • mike.recz Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 13:50
      Nagłówek wątku i jego treść jak gdyby chodziło o kogoś z PiS. Tylko nazwisko się nie zgadza.
    • full_marks Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 13:51
      Mnie najbardziej podoba się przerzucenie piłki z prawego skrzydła na lewe skrzydło.
      Czytaj z "obsmarowywania" Kaczora na Napieralskiego.
      Tak trzymajcie platfusy,wszak jesteście z PiSem siostrzanymi partiami.
      Kto naiwny łudzi się dalej,kto myśli ten wie.......
      • polskawbudowie Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 13:55
        kto myśli ten wie,że dostanie od Grzesia laptopa:)SLD-partia żenady do kwadratu...
    • axyzaa Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 13:55
      ekmat napisała:

> Cytam że N. przegra z Arłukowiczem w Szczecinie.

Skoro stosunek głosujących jest taki - 40% Szczecinian zgłasza chęć głosowania na Arłukowicza, 7% na Napieralskiego, a dla ciebie jest to "przegrana" a nie wyborcza katastrofa to gratuluję dobrego samopoczucia.
      • zoil44elwer Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 15:23
        Szczecin 2007/PO 48 %/,-Nitras 65 tys,reszta posłów PO(po 17-19 tys)=60tys głosów.
        LiD 18 %/Napieralski 30 tys,Arłukowicz 21 tys.
        2011/Skoczek i przechrzta Arłukowicz/Lewicowy elektorat oleje go,ale prawicowy(liberalny)elektorat PO da 40 % swoich głosów na świeżego liberała olewając starych działaczy Platformy? A popularnego Nitrasa nie ma.
        Ach gdyby tak od razu każdy zrozumieć mógł,że lepsza droga bez drogowskazów niż drogowskazy bez dróg(SJ Lec)
    • mariner4 Rozwałkowali go w TVN24 na miazgę! 20.09.11, 13:57
      Mnie to wisi. Nawet dobrze, bo spuści SLD do kloaki. Skoro SLDowcy nie mają na tyle instynktu samozachowawczego.
      Ja uważam, że Polsce [potrzebna jest nowoczesna centrolewica i centroprawica. Ale Napieralski to skończony gamoń, a SLD nowoczesną centrolewicą nie jast.
      M.
      • full_marks Re: Rozwałkowali go w TVN24 na miazgę! 20.09.11, 14:01
        > Ja uważam, że Polsce [potrzebna jest nowoczesna centrolewica i centroprawica. A
        > le Napieralski to skończony gamoń, a SLD nowoczesną centrolewicą nie jast.

Dlatego wystarczy nam Wash & Go czyli platforma.Kupujesz (głosujesz) jeden produkt i masz dwa w jednej cenie. I po co przepłacać?
        • mariner4 Ja tego nie ukrywam, że dla mnie 20.09.11, 14:09
          najważniejsze jest "dorżnąć (politycznie, nie dosłownie) watahę" PiS.
          A do tego SLD nie jest zdolna.
          M.
          • full_marks Re: Ja tego nie ukrywam, że dla mnie 20.09.11, 14:11
            mariner4 napisał:

> najważniejsze jest "dorżnąć (politycznie, nie dosłownie) watahę" PiS.
            > A do tego SLD nie jest zdolna.

Wy,czyli platfusy również nie.Znani jesteście z pustych obiecanek.
            A propos dorżnęliście watahy pisowskie? Czy to wy będziecie tym "bydłem rzeźnym"?
    • obraza.uczuc.religijnych Furia? Wściekłość? 20.09.11, 14:03
      U mnie to raczej rozbawienie Grześ wywołuje.
      • full_marks Re: Furia? Wściekłość? 20.09.11, 14:06
        obraza.uczuc.religijnych napisał:

> U mnie to raczej rozbawienie Grześ wywołuje.

To podobnie jak u mnie ten cudaczek z wyłupiastymi oczami,z fatalną dykcją,"rerający i sepleniący"
    • wlodzimierz.ilicz Jeśli PSL padnie w wyborach to Tusk będzie 20.09.11, 14:14
      musiał oddać część władzy SLD wchodząc z Sojuszem w koalicję.

Zamiast tego Tusk woli opluwając SLD przejąć dla siebie część wyborców SLD.
      Im przecież części władzy oddawać nie będzie trzeba.

• zoil44elwer Re: Jeśli PSL padnie w wyborach to Tusk będzie 20.09.11, 15:44
        Już w 2007 w woj śląskim padł PSL.Z woj śląskiego PSL nie ma posła!!Biercie przykład!
    • easydobranocka Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 14:19
      Przestałem wierzyć w to co piszą wgazetach.Jaka to "troska " o pana Napieralskiego.Przecież podczas wyborów prezydenckich prcownie badań publicznych(sondażownie) dawały panu napieralskiemu 5%poparcia,a osiągnął 16% poparcia.Zobaczymy jak będzie 09.10.2011 w dniu wyborów.
    • lump-1 Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 14:37
      U mnie już tylko obojętność.
      • full_marks Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 14:39
        lump-1 napisał:

> U mnie już tylko obojętność.

U mnie większość polityków,wywołuje uczucie obojętności.
        • lump-1 Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 14:41
          > U mnie większość polityków,wywołuje uczucie obojętności.
          >

Mam podobnie ale watek dotyczy Premiera Grzesia.
    • scoutek Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 14:37
      wzbudza furię i wściekłość chyba tylko tym, że jest żałośnie nieporadny
      chciałabym aby rząd miał prawdziwą opozycję
      a tu albo oczadziały panprezes, którego interesuje wyłącznie władza, zemsta i Smoleńsk albo nieporadny aparatczyk, któremu się wydaje, że jak jest szefem partii to jest KIMŚ
    • grek.grek Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 15:23
      media i bonzowie związani z PO i podwieszeni pod jej logo ze swoimi interesami mają brąz na odwłoku, bo zanosi się na porażkę PO z PiSem.

Napier :
      a - kisi głosy potrzebne jak woda rybie PO
      b - jak wejdzie do koalicji z PO, to będzie grał samodzielnie i nie da się zbyć byle czym
      c- już w samej koalicji będzie bezlitośnie punktowal PO za lenistwo i opieszalość
      c - jesli wygra z PiS, to jest panika, ze może pójśc z PiSem i razem wychuśtają Platfusów

ergo - Napieralski stoi w poprzek interesom klik platfusich. facet jest niesterowalny, nie da się go uwiązać do jakiejś budy i dać mu patrona. chłopak ma ambicję budowac partię własną i od nikogo nie zależną. to jest duża akcja. idzie róznie, bo pomysły kampanijne są dośc słabe na razie, ale imo agitacja bezpośrednia da efekt i wynik będzie dobry.

po wyborach jednak będzie jatka - Kwach i jego ekipa powiedzą ze moglo być lepiej i ruszą przejmować szefostwo, a potem asymilować partię w PO, spełniając odiweczny sen Michnika, Olka i UWolstwa o porozumieniu centrolewicowym, w której lewicowośc polega na zachwycaniu się Balcerowiczem i uznawaniu przewodniej roli Partii by Ludziom Żyło się Dostatniej, a Kraj rósł w Potęgę.
      • ekmat Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 16:06
        dobrze składasz te puzzle grek.grek. Jeżeli SLD uzyska 15 - 18 proc a wyniki PO i PiS będą
        około 30 paru procent, Napieralski urośnie na ważną personę. A ponieważ nie jest to człowiek jednej kadencji nie pójdzie na układ typu PSL czyli damy wam spokój jak wy nam dacie.....
        Stworzy więc realne zagrożenie dla Tuska i kilku związanych z nim osób. A to już może
        wywoływać koszmary senne. Z drugiej strony od cycka odtrąca N towarzystwo wzajemniej adoracji od Kwacha po Czarzastego. Trzeba coś na niego znależć jak z Tymińskim. Może
        żonę bije? Może jego dyplom mgr jest z numerem nieparzystym? A może by sięgnąć do dziadka , ojca Bernarda? Ludzieeee szukajta coś, bo poprzewraca ten Grzesio misternie
        ustawianą szachownicę
    • zoil44elwer Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 15:30
      Gdyby Liberały(PO) chwalili Napieralskiego(SLD),byłbym zaniepokojony.Jeżeli go krytykują i atakują,mówię:Grześ tak trzymaj,tylko nez deklaracji o ewentualnej współpracy po wyborach z PO./Śp J Szmajdziński:Układ z PO to jest dla SLD jak skok z samolotu bez spadochronu(2009)/
    • boblebowsky Tu się zgadzam, 20.09.11, 16:16
      Wywołuję furię i wściekłość, ale u przeciętnego lewicowego wyborcy, przez swoją polityczną impotencję.
    • honeyr PO sieje wiatr - i zbierze burzę 20.09.11, 17:19
      Powtórka z roku 2005, z tą róznicą, że teraz nie pisiory (nie z takim natężeniem jadoplujstwa w każdym razie), ale POkraki i matrony od serca tuskowego wieszają psy na lewicy.

Efekt tego, przy wzrośnie roli Palikota kosztem PO (co, szczególnie zabawne, zdaje się martwić samego Palikota), będzie podobny jak w r 2005: wyborczy sukces PiS. I upadek Tuska, nareszcie, bo PiS rządu nie utworzy.
      • hummer Widzisz, nasza ordynacja promuje silnych 20.09.11, 18:09
        honeyr napisał:

> Efekt tego, przy wzrośnie roli Palikota kosztem PO (co, szczególnie zabawne, zd
        > aje się martwić samego Palikota), będzie podobny jak w r 2005: wyborczy sukces
        > PiS. I upadek Tuska, nareszcie, bo PiS rządu nie utworzy.

Palikot ruszył w głosy by odebrać poparcie SLD, a odebrał PO.

Nawet jeśli zdobędzie 15% a PO straci 15% to bilans jest stratny dla PO. I jest jeszcze drugi lider o nieprzewidywalnej osobowości.

Teraz Palikot już nie ma wyboru, musi dalej odbierać głosy PO. Bo co zwoła konferencje, iż się wycofuje, bo PO traci?
        • honeyr Re: Widzisz, nasza ordynacja promuje silnych 20.09.11, 18:19
          Fajnie to wyglądało na nieco już zapomnianym sensacyjnym transferze P. Elżbiety Wiśniewskiej jakiś tydzień temu. Palikot liczył chyba na gromy rzucane na SLD, tymczasem p. Elżbieta bardzo jasno wyraziła, co sądzi o sabotowaniu Karty Praw przez PO i dzialalności pani Pitery. Palikot sam dla ratowania sytuacji rzucił kilka hasełek antySLDowskich, ale chyba był mocno zawiedziony :) Monstrum nie słucha Frankensteina, i dobrze.
        • veglie Re: Widzisz, nasza ordynacja promuje silnych 20.09.11, 18:20
          hummer napisał:

> honeyr napisał:
          >
          > > Efekt tego, przy wzrośnie roli Palikota kosztem PO (co, szczególnie zabaw
          > ne, zd
          > > aje się martwić samego Palikota), będzie podobny jak w r 2005: wyborczy s
          > ukces
          > > PiS. I upadek Tuska, nareszcie, bo PiS rządu nie utworzy.
          >
          > Palikot ruszył w głosy by odebrać poparcie SLD, a odebrał PO.
          >
          > Nawet jeśli zdobędzie 15% a PO straci 15% to bilans jest stratny dla PO. I jest
          > jeszcze drugi lider o nieprzewidywalnej osobowości.
          >
          > Teraz Palikot już nie ma wyboru, musi dalej odbierać głosy PO. Bo co zwoła konf
          > erencje, iż się wycofuje, bo PO traci?
          >
          Finezyjną ustawkę Donaldinio z Palikotem zrobiłi a po wyborach będzie i ty Brutusie.
    • veglie Re: Napieralski wywołuje furię i wściekłość 20.09.11, 18:16
      PO pieski szczekają a karawana idzie dalej.:)
    • remez2 Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:25
      W jezdni pryncypalnej ulicy w Warszawie powstała duża dziura.
      Pierwszy dostrzegł ją J. Kaczyński, wezwał A.Macierewicza i polecił powołać zespół parlamentarny do zbadania kto, dlaczego i z jakich pozycji dziurę zrobił.
      Drugim był W. Pawlak. Z poważną miną obejrzał dziurę i poszedł po koalicjanta.
      D. Tusk polecił dziurę zarybić, rozdać bezrobotnym wędki, po uprzednim sprzedaniu ryb.
      W końcu G .Napieralski, młody i niedoświadczony, przyciągnął wóz z asfaltem i dziurę załatał.
      Na FK skomentowano - eee, tak to każdy głupi potrafi.
      -----------------------------------------
      • ave.duce Było i to nie raz. 20.09.11, 18:34
        • remez2 Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 18:44
          Pamiętasz - dwa? trzy?
          Jak dojdę do 1/10 wpisów o jabłkach - przestanę.

------------------
          • ave.duce Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 18:50
            Wpisy o jabłkach są zawsze tego samego autorstwa?
            • remez2 Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 18:52
              ave.duce napisała:

> Wpisy o jabłkach są zawsze tego samego autorstwa?
              A co to ma do rzeczy? Z tego samego kręgu - OKWA.

------------
              • ave.duce Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 18:58
                OKWA? Nie czumam :(
                • remez2 Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 19:24
                  ave.duce napisała:

> OKWA? Nie czumam :(
                  Wstęga Möbiusa.

--------------
                  • ave.duce Re: Było i to nie raz. 20.09.11, 19:31
                    Dalej nie czumam.
                    Mam IQ rozwielitki i jestem blond-trollem.
                    Rozwiń ten skrót OKWA, po prostu.
      • scoutek Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:38
        remez2 napisał:
        > W końcu G .Napieralski, młody i niedoświadczony, przyciągnął wóz z asfaltem i d
        > ziurę załatał.
        > Na FK skomentowano - eee, tak to każdy głupi potrafi.

może i każdy głupi, ale Grześ nie
        • remez2 Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:45
          > może i każdy głupi, ale Grześ nie
          D. Tusk, B. Klich, A. Czuma a szczególnie C. Garbarczyk?
          • scoutek Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:47
            remez2 napisał:

> > może i każdy głupi, ale Grześ nie
            > D. Tusk, B. Klich, A. Czuma a szczególnie C. Garbarczyk?

w odróżnieniu od Grabarczyka Napieralski nie zbudował ani jednego km drogi, że o dziurze w drodze nie wspomnę
            bo nie miał szansy?
            • ave.duce I niech tak zostanie ;) 20.09.11, 18:51
              scoutek napisała:

>
              > w odróżnieniu od Grabarczyka Napieralski nie zbudował ani jednego km drogi, że
              > o dziurze w drodze nie wspomnę
              > bo nie miał szansy?
              >
            • zoil44elwer Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:52
              Lider opozycyjnej partii jest od budowania dróg?
              • remez2 Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:55
                zoil44elwer napisał:

> Lider opozycyjnej partii jest od budowania dróg?
                Nie. Ale przecież chodzi o dokopanie G. Napieralskiemu i SLD

-----------------
            • remez2 Re: Wprawdzie to już było ale warto przypomnieć. 20.09.11, 18:53
              > bo nie miał szansy?
              Święte słowa.
              ---------------------
    • m.c.hrabia Re: Napieralski wywołuje uśmiech politowania 20.09.11, 19:25
      jak będzie >8% to się upiję
      z
      żalu:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka