Dodaj do ulubionych

Mucha Kłamczucha

13.10.11, 06:13
www.fakt.pl/Poslanka-rozwiodla-sie-i-zostawila-dzieci-ojcu,artykuly,133492,1.html
Pruderyjny nie jestem, ale swój rozwód przed wyborami starannie ukrywała przed opinią publiczną. Romanse jej zostały wyśledzone, ale przedtem ustawki o kochającej mamusi zalewały tabloidy i wywiady z . Dzieci zostawiła ojcu, grzesznica-platfuska.

Tak to bywa z damulkami od wielkiej polityki. No comments.
Obserwuj wątek
    • zoil44elwer Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 06:18
      Tak jak Kaczyńscy rozwód swej córki,nawet w czasie wizyty papieża B-16 udawali szczęśliwą rodzinkę 3-pokoleniową.Z zięciem trzymającym nieswoje dziecko na rękach.
      • haen2010 Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 06:58
        Najgorsze jest to, że taka obłudnica potem wygłasza swoje morały na blogu i w mediach. Ciotka z kruchty, Dulska de domo.
    • zoil44elwer Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 07:14
      A Muchołap Niesioł to dopiero kłamczuch.
    • wujaszek_joe Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 07:18
      zacytuj coś, z czego będzie wynikało, że kłamała.
      Zgoda, nic miłego, ale jeśli jest aktywnym politykiem, to dziećmi siłą rzeczy zajmuje się pewnie mąż. To chyba lepiej usankcjonowac stan faktyczny niż zabierać dzieci z domu do pustego mieszkania w stolicy
      • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 07:29
        To chyba lepiej usankcjonowac stan faktyczny niż zabierać dzieci z domu do pustego mieszkania w stolicy .

Pewnie,nie do pustego.Dobra mamusia,będzie dzieci odwiedzać w weekendy.
        Alimenty tatuś dostanie?
      • tacx Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:03
        > Zgoda, nic miłego, ale jeśli jest aktywnym politykiem, to dziećmi siłą rzeczy z
        > ajmuje się pewnie mąż.

jaki mąż? Ona nie ma już męża. Dziećmi zajmuje się ojciec bo mamusia wybrała robienie kariery przy nowym wujku. Mucha jest po prostu typowym produktem naszych czasów. bez zasad i przyzwoitosci. jeśłi ktoś ma takie poglądy jak ona nie powinien się pchać do KUL. To jakiś absurd po prostu Gowina też próbowała zbłamucic ale jego notowania spadły po po tym jak jego pozycja w partii dramatycznie zmalała. Zainwestowała w końcu w pewnego konia - finansistę.
        najpierw przecież znalazła innego kasiastego palikota. Była jego asystentką przecież. pracownica KUL. Nie wiem czy śmiać się czy pukac w głowę ale ona od dawna przekracza granice absurdu i dobrego smaku. przypomina sobie ktoś jak 4 lata temu skarżyła się że ma niemoralne propozycje i dlatego wyprowadza się z hotelu sejmowego? Propozycje były jak najbardziej na czasie okazuje się tylko oferenci chyba nie bardzo po prostu :-)
        palikot podsumował ją krótko - robi karierę przez facetów. baby jej nie znoszą. Nie tylko przez urodę raczej bo są w sejmie kobiety urodziwe i lubiane. Mucha do takich nie należy.
        Gdyby news o rozwodzie i o tym że zostawiła dzieci przy ojcu trafił do gazet na parę dni przed wyborami to byłoby parę głosów mniej.
        • wujaszek_joe Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:07
          plotkujecie jak baby w maglu. A to są jej prywatne sprawy, nie wiecie przecież jak do tego rozwodu doszło itd.
          • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:17
            wujaszek_joe napisał:

> plotkujecie jak baby w maglu. A to są jej prywatne sprawy, nie wiecie przecież
            > jak do tego rozwodu doszło itd.

Tak jak o Marcinkiewiczu,ale ten przykładny katolik zostawił wprawdzie chora żonę ale dorosłe dzieci,natomiast matka,która zostawia dzieci mężowi nie zasługuje na
            jakikolwiek szacunek. Kukułka?
            • wujaszek_joe Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:31
              tylko faceci mają prawo tak zrobić?
              • haen2010 Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:38
                Można z klasą, można bez. Palikot miał być prezydentem Lublina jak się zakochał i rozwodził. Przyszedł i powiedział - nie mam głowy do tego, wybierajcie innego. Co mu wcale nie zaszkodziło w karierze.

Mucha jest cyniczna i obłudna kłamczucha. Ona już kariery nie zrobi.
    • kiemlicz88 Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 08:37
      Dzieci szkodzą w karierze, a kariera ważniejsza.
    • ave.duce Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... nt. bt. 13.10.11, 08:44
      • haen2010 Re: Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... nt. bt 13.10.11, 08:50
        Obłudę katolicką piętnujemy, obłudę - moja droga ave. Przypominamy sobie jej teksty potępiające w czambuł amoralnego Palikota.
        • ave.duce Tak.tak. Hasła "europejskie" na sztandarach, a 13.10.11, 09:03
          mentalność z PRLu > nie wróży to sukcesu na dłuższą metę.

"Political correctness" nie utrzyma się, nerwy puszczą i wyjdą na wierzch autentyczne poglądy, np. anysemityzm, "tradycyjne" podejście do kobiet.
          Trudno cały czas udawać, że się nie jest kołtunem.
          Tak samo trudno, jak to, że się jest osobą kulturalną.
          Chamstwo zawsze weźmie w którymś momencie górę.
          • haen2010 Re: Tak.tak. Hasła "europejskie" na sztandarach, 13.10.11, 10:17
            Ave, bez noża i bejsbola do chama nie podchodź. Naczelna zasada survivalu.
            • ave.duce EOT 13.10.11, 10:20
              Ponieważ nie mam bejsbola, mówię Ci > cześć.
              • haen2010 Re: EOT 13.10.11, 10:59
                Krzysztof Oksiuta
                Nie pisałem, bo musiałem się otrząsnąć nie tylko po własnej porażce ( nawet zakładana przegrana boli), ale również po szoku jakim był dla mnie wynik partii homosiów i miłośników stołowego narciarstwa, uprawiających slalom nosem po stole wzdłuż ścieżki białego proszku. No cóż takie mamy dziś społeczeństwo, którego duża część nie identyfikuje się z wartościami narodowymi. Dla nich liczy się tu i ter...az. Kasa, fura i komura oraz ipad i trawa - to ich wartości. Mają prawo żyć, mają prawo zmieniać płeć, mają prawo chcieć palić trawę.

Ale ja nie pocałuję pana/i ryszarda/anny grodzkiego/kiej w rękę ,bo ten gest mam zarezerwowany dla prawdziwych kobiet. Nie będę wspierał homosiów w adopcji dzieci. Nie pozwolę też nikomu zbliżyć się do moich dzieci z trawą. A jeśli dowiem się o tym, to urwę łeb palikota, zaniosę do TVN, a potem spalę pod Sejmem. Ja też mam prawo do obrony, ja też chcę mieć prawo do życia, wolnego od dewiantów i chorych psychicznie, otumanionych narkotykami ludzi.

Na koniec gratuluję zwycięzcom, tj. Platformie i PiSowi.W ramach toastu wypijcie naważone przez siebie piwo .
                -----------------------------------------------

Facet miał być posłem z PJN. Znajdziesz gościa na Facebook'u. Wszyscyście tacy?
      • full_marks Re: Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... nt. bt 13.10.11, 08:52
        Nie uwiera.Jako osoba publiczna podlega ocenie.
        Ja nie oceniam jej rozwodu,oceniam tylko to,że zostawiła dzieci mężowi.
        Zaś pojęcie dulszczyzna odnosi się jak najbardziej do posłanki Muchy.
        • ave.duce Re: Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... 13.10.11, 09:06
          full_marks napisał:

> oceniam tylko to,że zostawiła dzieci mężowi.

I wszystko jasne.

ps. ależ jak najbardziej masz prawo oceniać posłankę Muchę, nie przeszkadzaj sobie.
          • full_marks Re: Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... 13.10.11, 09:10
            Dzięki,że mi pozwoliłaś.
            • ave.duce Re: Mucha uwiera palikotową dulszczyznę... 13.10.11, 09:17
              Szkoda, że nie miałam się z kim założyć.
    • obraza.uczuc.religijnych Najważniejsze że broni sejmowego krzyża!!! 13.10.11, 08:46
      Bo ważne są dla niej wartości.
      • ave.duce Dziwię się wypowiedzi Muchy, 13.10.11, 09:09
        "odejście" z KULu powinno ją skłonić do głębszych przemyśleń.
    • titerlitury Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:00
      Tak. Mucha jest osoba publiczną, ale ocenia owinna podlegac jej działalnośc polityczna, a nie prywatne sprawy. Nie osądzałabym, bo każdy przypadek jest inny. Może nie chciała zabierać dzieci do stolicy, skoro posiedzenia sejmu są często do póxna w nocy - dzieci byłby z obca osobą kilkanaście godzin na dobę, chyba lepiej, że są z kochającym ojcem?
      Brzydzą mnie takie gęby pełne frazesów o morlaności: jesteście bez grzechu, żeby ciskac kamieniami?
      • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:05
        > Brzydzą mnie takie gęby pełne frazesów o morlaności: jesteście bez grzechu, żeb
        > y ciskac kamieniami?

A mnie brzydzi podwójna moralność katolików takich jak ona i Marcinkiewicz.
        Ja w ogóle nie uznaję grzechu,dla mnie coś takiego nie istnieje.Kamieniami również nie rzucam.
        Piętnuję postawę matki,która zostawia dla kariery dzieci.
        Wolno mi?
        • titerlitury Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:13
          zajmij się swoją moralnością - tak będzie najlepiej dla wszytkich
          • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:16
            titerlitury napisała:

> zajmij się swoją moralnością - tak będzie najlepiej dla wszytkich

Ja nie oceniam sam siebie.
            Uwiera cię coś?
            • titerlitury Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:32
              mnie nic, najwyraźniej ty ma zproblem z posłanką Muchą
        • wylogowany.pielegniarz Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 10:19
          full_marks napisał:

> A mnie brzydzi podwójna moralność katolików takich jak ona i Marcinkiewicz.
          > Ja w ogóle nie uznaję grzechu,dla mnie coś takiego nie istnieje.Kamieniami równ
          > ież nie rzucam.

Skoro postawiła rozsądek, racjonalne rozwiązania i dobro dzieci ponad piętno grzechu, to chyba to o niej dobrze świadczy, prawda?

> Piętnuję postawę matki,która zostawia dla kariery dzieci.
          > Wolno mi?

Oświecony elektorat SLD na tym forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać:)
          Przede wszystkim to z informacji w szmatławcu nie wynika, że te dzieci zostawiła, tylko że umówili się z mężem, że dzieci są u niego w ciągu tygodnia, a ona zajmuje się nimi w weekendy. Nie widzę w tym nic złego, a wręcz przeciwnie. Dzieci w takiej sytuacji ucierpią mniej niż w sytuacji, gdyby mieli toczyć wojnę, którą wygrałaby Mucha, a co niekoniecznie byłoby najlepszym rozwiązaniem z punktu widzenia dzieci. Choć Ty byłbyś wtedy zapewne zachwycony, bo okazałaby się wspaniałą matką.

I na koniec uwaga ogólna.
          Takie sytuacje najlepiej pokazują, co tak naprawdę tkwi w człowieku. I ma się to często nijak do wyznawanych haseł i wartości. Widać to na tym przykładzie, widać to na przykładzie wypowiedzi o homoseksualistach czy też na przykładzie komentarzy w stosunku do Anny Grodzkiej. Ideologia swoją drogą, a stosunek do konkretnej sytuacji swoją drogą. Dlatego twierdzę, że pieprzenie o ideologii i wyznawanych wartościach, zwłaszcza w internecie, nie ma żadnego znaczenia. Bo można coś deklarować w sposób ogólny, ale przy konkretnym przypadku wytykać palcem i podśmiewać się niczym chłopaczki z podstawówki, którzy pierwszy raz zobaczyli goliznę na zdjęciu. Już nie chcę tu jechać po konkretnych nickach, bo to bez sensu. Ale po prostu śmiać mi się chce, gdy widzę, że sam mam więcej szacunku i empatii dla konkretnych ludzi, którzy pewnie lekko w życiu ze swoją odmiennością nie mieli niż ci, którzy deklarują się jako obrońcy godności takich ludzi. Ogólnie deklarować jak najbardziej, ale konkretnie to już nawet kijem nie tykać.
          Dlatego też zawsze twierdziłem, że SLDowski beton w postaci starych aparatczyków, którzy tworzą SLD ma tyle wspólnego z obroną mniejszości, co Marek Jurek, a mówią o tym, bo taka jest logika ich ulokowania na scenie politycznej. Co zresztą było widać w sytuacjach publicznych. A przy wódce pewnie dogryzanie jeden drugiemu i żarty, że zachowuje się jak pedał. Zresztą wcale bym się nie zdziwił, gdyby w jakiejś niemedialnej tylko konkretnej życiowej sytuacji, okazałoby się, że taki Marek Jurek czy inny zadeklarowany przeciwnik całej kultury gejowskiej ma więcej przyzwoitości w stosunku do drugiego człowieka niż niejeden walczący na sejmowych barykadach.

• full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 10:40
            Bardzo się wysiliłeś z ta oceną "oświeconego elektoratu" SLD.
            Odpowiem Ci krócej.

> Skoro postawiła rozsądek, racjonalne rozwiązania i dobro dzieci ponad piętno gr
            > zechu, to chyba to o niej dobrze świadczy, prawda?

Matka poprzez obcowanie ze swoim dzieckiem rozwija i wzmacnia u niego poczucie pewności i miłości. Dzięki temu ono prawidłowo rozwija się pod względem psychicznym. Dla niego najważniejszą osobą jest właśnie matka i nie ważne czy ono ma 2 lata czy 5 lub 10. Ważność matki jest proporcjonalna do bezradności dziecka. Im dziecko potrzebuje więcej opieki tym rola matki jest większa. Zerwanie takiej więzi między nimi może prowadzić do bardzo poważnych skutków.
            Odwiedzanie dziecka w weekendy jest zerwaniem tych więzi.Ze szkodą dla dzieci.

> Piętnuję postawę matki,która zostawia dla kariery dzieci.
            > > Wolno mi?
            >
            >
            > Oświecony elektorat SLD na tym forum nigdy nie przestanie mnie zadziwiać:)
            > Przede wszystkim to z informacji w szmatławcu nie wynika, że te dzieci zostawił
            > a, tylko że umówili się z mężem, że dzieci są u niego w ciągu tygodnia, a ona z
            > ajmuje się nimi w weekendy. Nie widzę w tym nic złego, a wręcz przeciwnie

Ja widzę,uzasadniałem powyżej.
            Ale co ma do tego oświecony elektorat SLD
            ?

I na koniec uwaga ogólna.
            > Takie sytuacje najlepiej pokazują, co tak naprawdę tkwi w człowieku. I ma się t
            > o często nijak do wyznawanych haseł i wartości. Widać to na tym przykładzie, wi
            > dać to na przykładzie wypowiedzi o homoseksualistach czy też na przykładzie kom
            > entarzy w stosunku do Anny Grodzkiej.

Generalizowanie i przypisywanie negatywnych cech jednej grupie świadczy o intencjach autora.
            Jesteś pewny,że negatywne wypowiedzi o homoseksualistach i komentarze w stosunku do Anny Grodzkiej są wypowiedziami ludzi lewicy jak sugerujesz?

> Dlatego też zawsze twierdziłem, że SLDowski beton w postaci starych aparatczykó
            > w, którzy tworzą SLD ma tyle wspólnego z obroną mniejszości, co Marek Jurek, a
            > mówią o tym, bo taka jest logika ich ulokowania na scenie politycznej. Co zresz
            > tą było widać w sytuacjach publicznych

Nie podzielam Twojej opinii.
          • titerlitury Słusznie prawi! Wódki mu dać! n/t 13.10.11, 12:03
      • ex.mila Podpisuję się pod tym nt 13.10.11, 09:09
      • zgred-zisko Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:09
        Nie przypuszczam, aby to zrobiła wbrew woli męża i bez akceptacji dzieci. Tak się umówili i tak zrobili. To wyłącznie ich prywatna sprawa.
      • ploniekocica Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:34
        A Palikot się przypadkiem też nie rozwiódł i też nie zostawił dzieci z drugim rodzicem (płeć jest w tym wypadku obojętna)? Dlaczego tak łatwo wybaczamy w takich wypadkach facetom, a kobiety ścigamy potępieniem do krwi ostatniej?
        • ave.duce Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:37
          ploniekocica napisała:

> (płeć jest w tym wypadku obojętna)

:) No i tu się mylisz! Mucha to WYRODNA matka jest.
          • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:41
            ave.duce napisała:

> ploniekocica napisała:
            >
            > > (płeć jest w tym wypadku obojętna)
            >
            > :) No i tu się mylisz! Mucha to WYRODNA matka jest.

Wręcz przeciwnie,jest czuła i opiekuńcza,będzie odwiedzać swoje dzieci w weekendy.
            • ave.duce Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:46
              Z sygnaturki Czan-dry > Istnieje wielkie zapotrzebowanie na czcionkę do sarkazmu...
              • ploniekocica Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:56
                Warto zauważyć, że w ogóle nie istnieje praktycznie w języku polskim związek frazeologiczny wyrodny ojciec, a przecież co czwarty odwiedza dzieci tylko w weekendy. Jeśli w ogóle odwiedza.
                Palikot jest wyrodnym ojcem?
                • full_marks Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 10:06
                  Istnieje pojęcie wyrodny ojciec,jest ich na pewno więcej niż wyrodnych matek.
    • wylogowany.pielegniarz Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 09:33
      Jeśli prawiła morały(tego nie wiem, ale zakładam, że tak mogło być, skoro tak twierdzisz) na temat życia rodzinnego, to ma nauczkę, że życie bardzo łatwo weryfikuje głoszone hasła. Nie ona pierwsza ma taką nauczkę i nie ona ostatnia.
      Natomiast co do dzieci, to nie bardzo rozumiem, co jej zarzucasz.
      Jeśli ojciec ma pracę, która lepiej pozwoli mu zająć się dziećmi niż medialnej posłance, która pracuje od rana do wieczora, jak nie w Sejmie, to w mediach, to Mucha postąpiła bardzo rozsądnie i dobrze to o niej świadczy. Lepiej byłoby, gdyby przy swojej kilkunastogodzinnej pracy dziennie upierała się, że dzieci mają zostać na co dzień przy niej i dać je pod opiekę innym? Bo, biorąc pod uwagę politykę naszych sądów, to zapewne dostałaby opiekę. Tylko czy byłoby to dobre dla dzieci?
      • ave.duce Pięknie to ująłeś, ale 13.10.11, 09:41
        tu nie chodzi o dobro dzieci, ale żeby dowalić Musze, która ponoć jest w konflikcie z Palikotem.
        Takie tam lubelskie sprawki...
    • olo-35 Re: Mucha ? 13.10.11, 09:42
      Czy to ta sama Mucha co w wywiadzie powiedziała żeby nie leczyć ludzi po ukończeniu 75-go roku o ile to ta sama to tylko trzeba splunąć i dodać że to zła mucha gorsza jak tsse-tsse.
      • wujaszek_joe Re: Mucha ? 13.10.11, 09:57
        Poszło w świat nie to, co miała na myśli. Pamiętam że wytłumaczyła się z tego.
        • ave.duce Re: Mucha ? 13.10.11, 10:24
          Daj spokój, ONI już to wielokrotnie przerabiali > z grubą linią, z bydłem, z polskością. Nie dociera.
        • haen2010 Re: Mucha ? 13.10.11, 10:24
          To akurat pamiętam. Niesłusznie od dulszczyzny oberwała. Bo sztuczne biodro w tym wieku to forsa w błocie. 99% nie ma szans na przywrocenie chodzenia.
      • nightin.gale te muche tse-tse proponowano na m. zdrowia 13.10.11, 12:43
    • wkkr Jeśli ona kłamała to 13.10.11, 10:34
      Palikot łga jak bura suka!
    • cookies9 Re: Mucha Kłamczucha 13.10.11, 11:03
      Związek posłanki Muchy z ekonomistą p.Jankowiakiem jest znany.Rozwód był oczekiwany.
      Każdy ma prawo - w tym i p.Mucha do osobistego szczęścia. Sprawę pozostawienia chłopców
      pod opieką ojca tez wyjaśniała.
    • nightin.gale próżna zboczona baba i tyle 13.10.11, 12:41
      Normalna matka NIE zostawia dzieci dla władzy i romansow. Oan jest pusta , bezmyslna, bez serca, co zreszta było widoczne z jej opinii o starszych pacjentach.
    • nightin.gale Mucha - zboczona baba i tyle 13.10.11, 12:50
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka