Dodaj do ulubionych

Tymochowicz kłamie

21.10.11, 09:01
"To Pan stoi za wyborczym sukcesem Janusza Palikota. Naprawdę Pan w niego wierzył?
Od samego początku miałem absolutne przeświadczenie, że jesteśmy w stanie własnymi siłami wypracować kapitalny sukces. Oczywiście, że mam satysfakcję. Wszyscy się z nas śmiali. Nie było ani jednego eksperta w Polsce, ani jednego tak zwanego fachowca z branży, prócz jednego człowieka, ale to jest poważny wykładowca. Mówię tu o Januszu Czapińskim, który od początku konsekwentnie powtarzał, że sukces Palikota jest prawdopodobny. Pozostali potępiali mnie w czambuł, uważali, że to będzie spektakularna porażka i na tę porażkę z góry się cieszyli."

A ja, haen, to co? Pies? Sukces Palikota przewidziałem jak po sznurku, od samego początku. Wystarczyła do tego umiejętność abstrakcyjnego myslenia z odrobiną inteligencji. Wprawdzie w końcowym rozrachunku pomyliłem się o parę procent, ale kto mógł przewidzieć, że jeden psychol zwieje z izolatki i zacznie straszyć ludzi w parku. Drugi, patentowany leń, w rozpaczy wsiądzie do autobusu i zacznie odstawiać bajer z obcieraniem łez polskiej biedzie.

Ciekawy wywiad Tymochowicza warto przeczytać w Times.
Obserwuj wątek
    • zzarda32 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 09:09
      Sukces ma wielu tatusiów a czasem i wujków, ojczymów teśćiów...
    • anwad Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 09:09
      Tajemnica wygranej PO-Palikota: VULGUS VULT DECIPI - plebs lubi być oszukiwany: www.youtube.com/watch?v=qqOyiMB2kVI
      • zzarda32 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 09:11
        Większość plebsu głosuje na PIS?
        • taziuta Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 13:26
          zzarda32 napisał:

> Większość plebsu głosuje na PIS?

W każdym razie PiS ma najwięcej zwolenników wśród ludzi z najniższym wykształceniem.
      • ave.duce Nie on jeden ;) 21.10.11, 10:45
        Autor: anwad 21.10.11, 08:25
        ... Miłych życiowych nauk. Pa. ...
    • wlodzimierz.ilicz To ty Hieniu jesteś już "ekspertem" i 21.10.11, 09:11
      "fachowcem z branży"?
      Ale ci się porobiło...

Palikot padnie jak kawka ze zwolennikami z taką ilością sodowej we łbach.
      • haen2010 Re: To ty Hieniu jesteś już "ekspertem" i 21.10.11, 09:30
        Trochę interesuję się polityką. To tak, jakby grę w karty obserwować. Część zakryta, część odkryta. Szanse i kombinacje, umiejętność oceny rozkładu i klasy przeciwnika. To wszystko.
        • taziuta Re: To ty Hieniu jesteś już "ekspertem" i 21.10.11, 13:28
          haen2010 napisał:

> Trochę interesuję się polityką. To tak, jakby grę w karty obserwować. Część zakryta, część
          > odkryta. Szanse i kombinacje, umiejętność oceny rozkładu i klasy przeciwnika.
          > To wszystko.

Tymochowicz mówił o ekspertach, ciebie do tej grupy nie zaliczając, najwidoczniej.
          Czyli nie kłamał. To Ty kłamiesz zarzucając mu kłamstwo! ;)
    • allspice Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 10:47
      >To Pan stoi za wyborczym sukcesem Janusza Palikota.<

Za sukcesem Leppera też stał...i wiemy jaki był koniec:)
    • boblebowsky Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 10:51
      Jak mógł, nie docenić i nie zauważyć tej "odrobiny inteligencji":)
      • haen2010 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 11:39
        No właśnie. A niejaki Kzet twierdzi, że moje posty smemu Palikotowi pokazywał i ocenili, że jestem V Kolumna. Krzycząca niesprawiedliwość!

Jak człowiek nieco prawdy pisze, to przez wszystkich jest znienawidzony. Ludzie lubią złudzenia, miraże, fatamorgany.
        • remez2 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 11:55
          haen2010 napisał:

> No właśnie. A niejaki Kzet twierdzi, że moje posty smemu Palikotowi pokazywał
          Jezus Maria - samemu Palikotowi?
          > i ocenili, że jestem V Kolumna. Krzycząca niesprawiedliwość!
          Oczywiście. Ty jesteś IV Brygada.

• x2468 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 11:59
            Jeszcze się nie zaczęło a wy już się żrecie.Świetlana przyszłość przed wami.
            • remez2 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 12:14
              x2468 napisał:

> Jeszcze się nie zaczęło a wy już się żrecie.
              Trochę ubogim słownikiem się posługujesz. BTW - co się ma zacząć?
              > Świetlana przyszłość przed wami.
              Nie sądzę.

• x2468 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 13:08
                Jeszcze nie rozpoczęła się praca w Sejmie a ludzie Palikota już się żrą.Lepiej?
                • remez2 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 13:14
                  x2468 napisał:

> Jeszcze nie rozpoczęła się praca w Sejmie a ludzie Palikota już się żrą.Lepiej?
                  Słowo <żrą> nie wydaje mi się właściwe. Ale może jestem przewrażliwiony. :-)
                  PS - nie jestem niczyim człowiekiem.

• boblebowsky Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 12:23
          haen2010 napisał:

> No właśnie. A niejaki Kzet twierdzi, że moje posty smemu Palikotowi pokazywał i
          > ocenili, że jestem V Kolumna. Krzycząca niesprawiedliwość!
          >
          > Jak człowiek nieco prawdy pisze, to przez wszystkich jest znienawidzony. Ludzie
          > lubią złudzenia, miraże, fatamorgany.

Nikt co nie odbiera tego że przewidziałeś, nawet pomyłka w szacunku wyniku o 100% tego nie umniejsza, ale to żeś V kolumna to fakt:)
    • ostrygojadek Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 12:05
      A przewidziałeś już, kiedy Palikot skończy jak Lepper?
      • haen2010 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 12:33
        Jak obejmie pełnię władzy i jego ludzie zaczną nas okradać. Wtedy polska zawiść go wykończy. Czyli mniej więcej za dwie kadencje.

Nietrudno np przewidzieć, że platfusy będą najbardziej znienawidzoną mafią po tej kadencji. Spóła z gumofilcami i czarną mafią ich wykończy. Tusk świetnie zdaje sobie z tego sprawę ale jest bezsilny by temu zapobiec.
        • taziuta To się nazywa poczucie odpowiedzialności! :) 21.10.11, 13:34
          haen2010 napisał:

> Nietrudno np przewidzieć, że platfusy będą najbardziej znienawidzoną mafią po tej
          > kadencji. Spóła z gumofilcami i czarną mafią ich wykończy. Tusk świetnie zdaje sobie z tego
          > sprawę ale jest bezsilny by temu zapobiec.

Tusk wie, że szczeźnie, ale musi ciągnąć ten wózek, bo jest człowiekiem odpowiedzialnym i wie, że koś musi. No bo jeśli nie on, to kto? Prezes Pan? No nie, więc wicie, rozumicie - musi i już! A jak szcześnie, to znaczy że Bóg tak chciał. ;)
        • dix.y Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 15:44
          haen2010 napisał:

> Jak obejmie pełnię władzy i jego ludzie zaczną nas okradać. Wtedy polska zawiść
          > go wykończy. Czyli mniej więcej za dwie kadencje.
          >
          > Nietrudno np przewidzieć, że platfusy będą najbardziej znienawidzoną mafią po
          > tej kadencji. Spóła z gumofilcami i czarną mafią ich wykończy. Tusk świetnie
          > zdaje sobie z tego sprawę ale jest bezsilny by temu zapobiec.

paligłup dzięki pijarowi tymchowicza wygrał
          jak kiedyś lepper
          więc paligłup też tak skończy jak lepper - na sznurze
    • crotalus1 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 12:48
      Tymochowicz: "Czasem się wściekał. To apodyktyczny, potwornie trudny człowiek, bezwzględny dla ludzi mniej od siebie inteligentnych"

No to jego wyborcy będą mieli z nim ciężko.
      • haen2010 Re: Tymochowicz kłamie 21.10.11, 13:01
        Eee, tam. Tymochowicz dowartościowuje Palikota bo tym dowartościowuje siebie jako jego partnera. Wyraźnie wychwala tym samym swój IQ. Oby w tym nie przesadził.

Przy wszystkich jego wadach uważam go za przyzwoitego faceta, bo oszczerstwa go nie oszczedzają. Jego lojalność wobec Leppera jest tu lakmusem.
    • ayran Tymochowicz, Tymochowicz? 21.10.11, 14:34
      ... To ten co puścił Dodę z torbami?

pomponik.pl/news/tymochowicz-to-jest-koniec-dody,1427348
      • remez2 Re: Tymochowicz, Tymochowicz? 21.10.11, 14:54
        ayran napisał:

> ... To ten co puścił Dodę z torbami?
        Za te słowa:
        Piosenkarka odgryzła się Tymochowiczowi w rozmowie z Onet TV:
        - Właśnie podszedł do mnie pan Piotr Tymochowicz, który słyszałam, że za symboliczną złotówkę doradzi mi, na czyich kolanach mam siadać na różnych festiwalach. Ja mogę mu nawet za darmo doradzić, na czyich kolanach ma nie siadać jego żona, bo z tego, co wiem, spłodziła piękne dziecko z jego kolegą.

Trafiony, zatopiony.

• taziuta Re: Tymochowicz, Tymochowicz? 21.10.11, 15:03
          remez2 napisał:

> /.../ Ja mogę mu nawet za darmo doradzić, na czyich kolanach ma nie siadać jego żona, bo
          > z tego, co wiem, spłodziła piękne dziecko z jego kolegą.[/i]

> Trafiony, zatopiony.

Tak, jeśli to prawda. Nie, jeśli to idiotyczna złośliwostka, bo wówczas krzywdzi dziecko.
          • remez2 Re: Tymochowicz, Tymochowicz? 21.10.11, 15:10
            > Tak, jeśli to prawda. Nie, jeśli to idiotyczna złośliwostka, bo wówczas krzywdzi dziecko.
            Będzie musiał rozstrzygnąć sąd. A co do dziecka - ma 3,5 roku i w takich pyskówkach raczej udziału nie bierze.
            • taziuta Re: Tymochowicz, Tymochowicz? 21.10.11, 15:52
              remez2 napisał:

> /.../ A co do dziecka - ma 3,5 roku i w takich pyskówkach raczej udziału nie bierze.

"...Mnie może krytykować, bo jestem osobą publiczną, ale nie moją córkę. Co będzie, gdy za rok, dwa rówieśnicy będą jej dokuczać, że jej tata nie jest jej tatusiem. Dzieci bywają okrutne."
    • cwiercinteligentzpis A nie Ty skłamałeś? Wynik Palikota mniejszy o 1/3 21.10.11, 16:12
      niz zapowiadałeś (15% a nawet więcej ).
      Ja przewidywałem 5-7% czyli też o 1/3 mniejszy, ale uważam że się pomyliłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka