Gość: Ewa Kaczor i demokracja? Na księżyc z Kaczorem. IP: 213.184.18.* 03.06.04, 17:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bangi Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: 129.81.192.* 03.06.04, 17:57 Warszawski "fuhrerek" Kaczynski i poczucie humoru? To chyba dwie zupelnie rozne rzeczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pawelek Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.wsisiz.edu.pl / *.wsisiz.edu.pl 03.06.04, 18:40 A coz tu dodac mozna? Chyba tylko zacytowac samego p. Kaczynskiego: "Spieprzaj, dziadu!". Pzdr, Pawelek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Moralność Kaczora-Kalego IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 21:25 Jak kaczoropodobne osobniki z "Glempjugend" obrzucalo jajami i innymi rzeczami ludzi klechom niewygodnych (bo sprawiedliwych), to Kaczor mówił, że wszysko jest OK !! Jak Kaczora (slusznie zresztą) obrzucili smacznym tortem, to nagle okazało sie, że takowe demonstarcje są brzydkie.... He, he !!! Kaczorze - jaka bronią walczyłeś od takiej zginiesz !!! Nie dalem ci nigdy nie dam żadnego głosu. Tobie ani innym nawiedzonym Czarnym wdupelizom !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Kaczyński to burak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 18:55 Jak jego przyboczna gwardia - Liga Republikańska atakowała polityków SLD nabiałem jakoś mu to nie przeszkadzało. Jeżeli czuje się dotknięty określneim w tytule mojego postu może mnie oskarżyć o obrazę funkcjonariusza publicznego - sam sobie wystawi świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
gm81 Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem 03.06.04, 19:12 ten nasz prezydent to miekka palka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jolka Czy GW ZOORGANIZOWAŁA napaść na Kaczyńskiego? IP: *.twmi.rr.com 03.06.04, 19:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Czy GW ZOORGANIZOWAŁA napaść na Kaczyńskieg IP: *.chello.pl 03.06.04, 19:51 pzrzynajmniej pan L.Kaczyńki miałpowód aby w końcu usunąc łupierz z marynarki. Bo od lat widze w telewizorze: włosów coraz mniej, łupierzu na marynarce coraz wiecej. Może to wtulajacy sie pochlebcy pozostawiaja swoje DNA? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.04, 20:21 Jesli to podobno "pokojowe" srodowisko gejow i lesbijek juz teraz ucieka sie do przemocy - gdy chodzi tylko o niekorzystna dla ich hucpy decyzje prezydenta Kaczynskiego -, to coz dopiero bedzie, gdy im sie rzeczywiscie pozwoli wyjsc na ulice? Zawsze uwazalem to srodowisko za przepelnione agresja, a teraz mamy tego najlepszy przyklad. Zakaz dla tej demonstracji bedzie wyrazem troski o zdrowie i bezpieczenswto mieszkancow stolicy, jak tez i wyrazem zdrowego rozsadku (wielu dyskutantom na forum go brak: np. porownywanie Platona z kim? z niemcem, albo innymi pajacami ruchu gejowskiego? chyba macie we lbie sperme, a nie mozg, wypisujac takie bzdury). Inna sprawa, to zachowanie GW: gdyby tak palnac w "leb" michnika, czy tez "kandydata wszystkich termosow" kuronia, toby dopiero byla wrzawa w GW: chamstwo prawicowo-faszystowskich bojowek, trium ciemnoty, etc. A tutaj? prawie ze szyderstwo z czlowieka, ktory - mowie to jako osoba doraosla i swiadoma tego co mowi - dla niepodleglosci Polski, dla jej wolnosci i praworzadnosci zrobil duzo wiecej niz te wszystkie kuronie i michniki razem wziete! Ot, adasiowi znow wylaza uszami jego bolszewickie korzenie: jego wieczny spadek po mamusi i tatusiowi, anypolskim agentom zwiazku sowieckiego. Panie Prezydencie Kaczynski: niech Pan zabroni te demonstracje tego chamstwa, ktore nie waha sie uzywac przemocy! niech sobie paraduja i baraszkuja w redakcji gw: warty pajac palaca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megagenom Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.04, 20:28 słuchaj , przeczytałem to co napisałes i musze przyznac, ze nic to nie wniosło do dyskusji. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: 141.197.66.* 03.06.04, 20:33 wnioslo wiecej niz te pedalskie utyskiwania. Moga sobie gadac, normalnych obrazac albo tortem sobie dupe nasmarowac. A demonstracji nie bedzie i tak. Dziekujemy panu prezydentowi, decyzja sluszna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 21:01 Masz racje kleszy slugo !!! Dodatkowo proponuje obligatoryjnie zabronic parady ludozerców (konsumentów czyjegos ciała) jaka nam juz niedlugo zafunduje w Warszawie szef czarnych pedałów i pedofilów - niejaki Glemp (ciekawe czy ten jest chociaz hetero)... Czy Ty popierasz tych ludożerców? Tfu !!! Co za poganstwo !!! A narzejaka na Chinczykow, ze ci konsumują psy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: 141.197.66.* 03.06.04, 21:30 cos zupelnie zeziu odjechales od tematu. czy wy pedzie to prostego watku mysli nie umiecie utrzymac? Parady nie bedzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 21:46 Sluchaj Ty, klechom z reki czyjes ludzkie ciało jedzący !!! To bardzo proste. Jutro zgłosze do Kaczora prosbe o zgode na demonstacje antyludżerców w tym samy dniu co Glemp organizuje Parade Ludozerców ( na tej samej trasie) i Kaczor (wedle juz utartych przez siebie kolein) zabroni demonstracji Ludozercom i antyludożercom !! Zrozumial? A co do mojej orientacji seksualanej to spiesze ci donieść, ze nie byłem, nie jestem i nie zamierzam upodobnic sie do twojego idola Paetza !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: 141.197.66.* 03.06.04, 22:03 wy pedzie to na tym forum malo kiedy sie do "odmiennosci" przyznajecie. sami sympatycy. Ja tam ludozerca nie jestem to nie wiem co sie tak przypiep...sz. odpowiedz jest nie, twojej gadki nie zrozumial i nie bedzie rozumial. Wiem, wiem, musze wracac do szkoly itp... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 22:10 No tak. Jak ktos jest za Wolnoscia Pokojowych Demonstacji to juz pedzio... Oj, wyszkolonys juz jestes dostatecznie w jakiejs przyambonalnej szkolce Radia z Twarza. Nie musisz juz nigdzie dalej chodzic. !!! Zwalniam Ciebie z dalszego obowiazku szkolnego zgodnie ze swieta dewiza Nieomylnego papieża Grzegorz I: "nieuctwo jest matką prawdziwej pobożności" Co do ludożerstwa to zaprzeczasz temu, ze wcinasz oplatki z kleszej reki??? He, he, he Nie slyszales jakie slowa klechy wymawiaja przy tej czynnosci dokarmiania Ciebie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: DEMONSTRACJA MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.04, 22:53 Oj zez. zupelnie ci odbilo, i z ta sperma w twoim lbie, to czysta prawda. ja nie slyszalem, zeby jakis ksiadz rzucil czymkolwiek w michnika, urbana, jaruzela, kwacha, etc. a to male, 22-letnie "niewiadomo co" z wazsego chowu w kaczynskiego rzucilo. to nie kaczynski jest chamem, to wy, i cale wasze - ach, jakze "pokojowe" towarzystwo. zastosowaliscie przemoc fizyczna juz teraz, czyli jestescie niebezpieczni (nie tylko dla innych: takze i dla siebie). wniosek z tego prosty: z waszej demonstracji beda nici: was mi nie szkoda, szkoda innych. a propos: te wasze wypowiedzi "pachna" mi tym, ze macie gleboko zakorzenione rodzinne tradycje komunistyczne (zreszta tak, jak i adas m.). czyli, chyba mam racje, podejrzewajac was o bolszewizm: w kazdym badz razie agresja w waszych wypowiedziach + ten tort rzucony w Pana Kaczynskeigo to dla mnie objawy choroby, zwanej bolszewizmem. Oj, zez, a moze jaruzel to twoj dziadek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: DEMONSTRACJA LUDOŻERCÓW MUSI BYC ZABRONIONA!!! IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 23:07 Nie slyszales by jakis ksiadz, CZYMKOLWIEK rzucil w.... A przykładowo o klątwach rzucanych z ambon słyszał, co? Może ci coś z tej serii zacytowac? OK !!! Zaczne od przypomnienia kontekstu: Kiedy wojna francusko-niemiecka (XIX w.) wypadla na korzysc Niemiec i kiedy Napoleon III zmuszony byl wycofac armie z Rzymu, wowczas wkroczyl don krol wloski Wiktor Emanuel ze swym wojskiem i zrobil nareszcie koniec z panstwem koscielnym. Rozgniewany papiez Pius IX (1846-1876)rzucil klatwe na krola wloskiego. Jej tresc brzmiala nastepujaco: "Moca Najwyzszego Boga Ojca, Syna i Ducha Swietego, moca Swietych kanonow, Niepokalanej Dziewicy Maryi, Matki i piastunki Zbawiciela, moca poteg niebieskich, Aniolow, Archaniolow. Tronow, Cherubinow i Serafinow, moca wszystkich swietych patriarchow i prorokow, apostolow i ewangelistow, moca swietych Mlodziankow, spiewajacych przed barankiem piesn nieustanna, moca swietych meczennikow i wyznawcow, swietych panien i wszystkich wybranych bozych, ekskomunikujemy, przeklinamy i wylaczamy go (krola Wloch) ze swietego Kosciola Boga najwyzszego, azeby byl meczony strasznymi mekami wraz z Datanem i Abironem, i z tymi, ktorzy mowia do Pana Boga: "Odstap od nas, nie chcemy zadnej z drog Twoich!" A tak jak ogien jest tlumiony przez wode, tak niech swiatlo jego zgasnie na wieki. Niech Ojciec, Syn i Duch Swiety przeklnie go. Niech bedzie potepiony, gdziekolwiek sie znajdzie: w domu lub na polu, na wzgorzu lub w dolinie, w wodzie lub w powietrzu. Niech Maria Panna, swiety Michal, sw. Jan, swieci Piotr i Pawel przeklna go. Niech bedzie przeklety jako zyjacy i jako umierajacy, jako jedzacy i jako pijacy, jako laknacy i jako pragnacy, jako spiacy i jako drzemiacy, jako czuwajacy i jako odpoczywajacy, jako stojacy i jako siedzacy, jako chodzacy i jako lezacy, i jako broczacy we krwi. Niech bedzie przeklety w mozgu swoim. Niech bedzie przeklety we wszystkich swoich zdolnosciach. Niech bedzie przeklety we wlosach swoich. Niech bedzie przeklety w koronie na glowie swojej. Niech bedzie przeklety w skroniach swoich, w czole swoim, w uszach swoich, w brwiach swoich, w szczekach swoich, w siekaczach i zebach trzonowych swoich, w ustach i w gardle swoim, w barkach i na piastkach swoich, w ramionach, w rekach i w palcach swoich. Niech bedzie potepiony w ustach, w swojej piersi, w swoim sercu i we wszystkich wnetrznosciach swoich. Niech bedzie potepiony w udach, biodrach, w kolanach swoich. Niech bedzie potepiony w goleniach, w stopach i w palcach swoich. Niech bedzie przeklety we wszystkich polaczeniach ciala swego, od wierzchu glowy az do spodu stop. Niech nie pozostanie szelest po nim. Niech Syn zyjacego Boga, ze wszystka chwala majestatu swego, przeklnie go. Niech niebiosa, ze wszystka moca, jaka sie w nich porusza, powstana przeciw niemu, przeklna go i potepia go. Tak niech sie stanie. Amen." Tak wyglada w praktyce moralnosc tych, ktorzy powinni glosic zasady chrystusowe: miluj blizniego swego, jak siebie samego lub tez: kto cie uderzy w jeden policzek, nadstaw mu jeszcze drugi. Czy masz cos do dodania ? Nie rozsmieszaj mnie i nie pokazuj publicznie, ze dysponujesz moralnością Kalego. Jak lysole z Glempjugend wala palami pokojowe demonstracje to jest wedlug Ciebie OK !!! Prawda? Bo "walcza" o "jedynie sluszne" wartosc tzw. "WC" !!! Tfu na taka faszystowska moralność !!! Twoje wypowiedzi nieszczesniku pachną mi smrodem oprawców "Swietej" Inkwizycji ! Upamietaj sie i odstąp od popierania Czarnego Zla !!! Jaruzel to przy Tobie i Twoich poglądach wielki demokrata !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: silesius Re: DEMONSTRACJA LUDOŻERCÓW MUSI BYC ZABRONIONA!! IP: *.dip0.t-ipconnect.de 03.06.04, 23:18 Sorry, zez, ze pytam: ale to wyraz mojej chrzescijanskiej milosci: nie potrzebujesz przypadkiem karetki, i panow z kaftanikiem dla ciebie? naprawde, nie chece byc natretny, ale to juz chyba najwyzsza pora. i pomysl (jelsi jeszcze mozesz - no wysil sie choc troszeczke): jakie to byloby nieszczescie, gdybys poszedl na parade i tam rzucal tortami (a moze bardziej: sam bys sie rzucal)! ale wiesz: skoro juz muisicie demonstrowac, to wezcie ze soba jaruzela, kiszczaka i urbana: oni zawsze dawali dupy sowieckim towarzyszom, czyli sa jakos z wami spokrewnieni (prze sama czynnosc dawania dupy). adas moze tez pojdzie z wami, bo ostatnio "daje" owej trojcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: DEMONSTRACJA LUDOŻERCÓW MUSI BYC ZABRONIONA!! IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 23:53 Nie wierze w Twoja "chrzescijanska milosc" - jezeli popierasz obludna decyzje opusdeiowca Kaczora, to tyle masz wspolnego z jakaklowiek miloscia ile niektorzy dawni mieszkancy Jedwabnego ze sp. Zydami z tego miasta... A co do karetki, to ponoc Kaczor "jako ciężko pobity" jej potrzebowal. Wyslij ją na jego adres !!! Osobiscie na zadnej Paradzie jeszcze nie bylem, ale jak mnie tak zachecasz.... Tylko powiedz mi, jaka bron twoi lysi kumple z Glempjugend zabieraja ze sobą, by osobom paradującym ukazac swoja wyuczona z koscielnych ambon "milość chrześcijańską w katolickim wydaniu"... Jezeli Kaczor sie tam pokaze, to moze kupie jakis torcik? jaki on smak lubi? Co do dawania dupy sowietom. Owszem wielu jej dawalo BO MUSIALO. A dzis wielu daje dupy watykanczykom, mimo IZ NIE MUSZA !!! Czy to lepiej uwazasz, co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: DEMONSTRACJA LUDOŻERCÓW MUSI BYC ZABRONIONA!! IP: 141.197.66.* 04.06.04, 02:16 zeziu, do wszystkiego zes mnie przekonal. juz teraz zione jadem do kosciola i ksiezy. cos ty sie tak do ludozerstwa przyczepil, sam sie zjedz bedzie spokoj. Na mszy nie bylem juz od 1995 ale po twoich poradach planuje pojsc w te niedziele. pokoj z toba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Wawa KACZYŃSKI TO FASZYSTA IP: *.chello.pl 03.06.04, 21:20 Generalnie jestem przeciwny stosowaniu przemocy wobec innych osób, ale cieszę się bardzo, że w końcu coś takiego spotkało prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Sprawowanie władzy w stolicy nie może bowiem opierać się wyłącznie na stanowieniu zakazów i nakazów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: KACZYŃSKI TO FASZYSTA IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 21:34 W zupełności popieram Twoja opinie. Kaczor to Czarny Faszysta i zawzięty Opus Deista, który sprzedał Naszą Ojczyzne dla psiej służby Watykanowi (zawsze Polsce wrogiemu) Zauważ tylko jedno. On zakazuje demonstaracji tylko tym, którym każą klechy zakazać . (zakazu demonstracji dla LPR i MW nie ma co brac na powaznie, bo mialy to byc tylko kontrdemonstracje, wiec przy zakazie Parady Równośći i tak by sie nie odbyły) Kaczor to krotko mówiac osobnik z piekła rodem !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ((S. Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 03.06.04, 21:56 może gdyn ktoś dał mu "klapsa" 27 lat temu nie musielibyśmy się wstydzić za takich polityków jak on Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zez Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.techpol.com.pl 03.06.04, 22:03 Zamiast pozwalac mu ukrasc Ksiezyc moze nalezalo by go tam wyslac? Zastanuwmy sie lepiej jak naprawic ten bląd !! Moze zrobic go ambasadorem na Papui Nowej Gwinei? (tam sa jeszcze ludozercy) he, he, he... taki pulchniutki i apetyczny w tym tortowym przybraniu na slodko, dlugo by chyba nie pozyl.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bimber Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: 141.197.66.* 04.06.04, 02:19 a ja kaczora lubie. za ta decyzje. Ide spac, kwa, kwa, kwa. Odpowiedz Link Zgłoś
lolo271 Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem 04.06.04, 02:36 .....Kaczke jebneli tortem?!............. Posadzic kutasow...........posadzic............ Kaczka ty glabie........miales ochrone osobista?..........jak nie to popros o swieczki.........co ty kutwa myslisz ze bedziesz zarabial bez wydawania?............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sobieski Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: 195.205.250.* 04.06.04, 05:56 Na ALASKĘ z tymi zwierzakami, ale najpierw wykastrować Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem 04.06.04, 12:46 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=dd&dat=20040604&id=dd14.txt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kosmos Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.krakow.bezlicznika.pl 07.06.04, 10:06 biedaczysko z tej kaczuchy.. no tak mi go zal. moze zrezygnuje i wyjedzie na urlop do ciechocinka? oby! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej.A Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:32 Oto jak wygląda TOLERANCJA w wykonaniu pedałów, jak ktoś nie ulega szantażowi poprawności politycznej to go tortem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Terry Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: 5.5R4D* / 217.153.50.* 07.06.04, 17:45 Tort był pedalski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: scar Re: Lech Kaczyński obrzucony tortem IP: *.MAN.atcom.net.pl 12.06.04, 09:05 chyba jagogowy... ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś