Dodaj do ulubionych

Tusk podwija ogon

03.01.12, 22:01
"O zaproszeniu przedstawicieli "pieczątkowego protestu" do kancelarii premiera poinformował wiceprezes Porozumienia Zielonogórskiego Krzysztof Radkiewicz. Według niego, w spotkaniu z premierem mają uczestniczyć m.in. przedstawiciele Porozumienia Zielonogórskiego, Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy oraz portalu Konsylium24. Lekarze już wcześniej domagali się spotkania z szefem rządu."

Przedstawienie się kończy finałem - dobry premier, wredni urzędnicy. Teraz naprawdę warto się przyjrzeć jakie ceny w tych supertajnych gabinetach zostały wynegocjowane. Najlepiej porównać te w polskich aptekach i zagranicznych. Są podstawy, by sądzić, że przewał z cukrem bardzo spodobał się platfusom i gumofilcom. Za duży cyrk platfusy odstawiły.
Obserwuj wątek
    • bryt.bryt Re: Tusk podwija ogon 03.01.12, 22:09
      Tak, oczywiscie, podwija, podwija ... :-)
      • baabeczka Re: Tusk podwija ogon 03.01.12, 23:34
        Heniu...dobrze,ze jestes,wszystko wytlumaczysz...
        tak prosto...z mostu
      • ultimate.strike Re: Tusk podwija ogon 04.01.12, 09:19
        Nie musiałby podwijać, gdyby załozył kilt.
    • 3alfa.alfa Re: Tusk podwija ogon 04.01.12, 01:27
      haen2010 napisał:

> "O zaproszeniu przedstawicieli "pieczątkowego protestu" do kancelarii premiera
      > poinformował wiceprezes Porozumienia Zielonogórskiego Krzysztof Radkiewicz. Wed
      > ług niego, w spotkaniu z premierem mają uczestniczyć m.in. przedstawiciele Poro
      > zumienia Zielonogórskiego, Ogólnopolskiego Związku Zawodowego Lekarzy oraz port
      > alu Konsylium24. Lekarze już wcześniej domagali się spotkania z szefem rządu."
      >
      > Przedstawienie się kończy finałem - dobry premier, wredni urzędnicy. Teraz napr
      > awdę warto się przyjrzeć jakie ceny w tych supertajnych gabinetach zostały wyne
      > gocjowane. Najlepiej porównać te w polskich aptekach i zagranicznych. Są podsta
      > wy, by sądzić, że przewał z cukrem bardzo spodobał się platfusom i gumofilcom.
      > Za duży cyrk platfusy odstawiły.

Skończy się połajanką jak w przypadku spotkania ryżego z prezesami OFE
      • green_feldkurat_katz Re: Tusk podwija ogon 04.01.12, 10:42
        Skończy się połajanką jak w przypadku spotkania ryżego z prezesami OFE

Ciekawe, czy będzie transmisja telewizyjna?
    • haen2010 O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 09:15
      www.youtube.com/watch?v=2TYpNbbF2iw&feature=player_embedded
      Najpełniejsza charakterystyka Bartka A.
      • ayran Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 09:27
        Która to "najpełniejsza charakterystyka" świadczy, po raz kolejny zresztą, że jesteś zwykłym prymitywem, ale rozumiem, że zadanie wykonane.
        • kontestatorbg Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 09:59
          Zawsze mnie to zastanawiało jak zaślepionym trzeba byc zwolennikiem parti politycznej żeby nie umiec przyznać że normalnie po ludzku tym razem Platforma dała ciała.
          • wachmistrz_soroka Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:14
            kontestatorbg napisał:

> Zawsze mnie to zastanawiało jak zaślepionym trzeba byc zwolennikiem parti polit
            > ycznej żeby nie umiec przyznać że normalnie po ludzku tym razem Platforma dała
            > ciała.

Jak nazwać takiego zwolennika partii.Czy słowo fanatyzm jest słowem właściwym?
            Może jednak słowo fan będzie bardziej właściwe?
          • ayran Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:16
            To w tej sprawie nie ma nic do rzeczy - ja komentuję tylko i wyłącznie podlinkowany chamski i pryimitywny filmik, którym - jak rozumiem - obaj z haenem się zachwycacie.
            • kontestatorbg Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:20
              Nie wiem filmiku nie ogladałem

Natomiast mój wpis dotyczył tego co tu się dzieje od kilku dni

Według naszych forumowych zwolenników PO wszyscy są winni tylko nie Tusk i Arłukowicz. Więc co by się takiego musiało stać zeby zwolennicy PO choć raz obiektywnie przyznali że nawet ich polityczni idole potrafią dać d..y
              • ayran Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:28
                Osobiście kilka razy napisałem, że błędem było tak ogłoszenie rozporządzenia tak późno, a także w ogóle kontynuacja obyczaju wprowadzania zmian na przełomie roku.
                Natomioast ty byłeś łaskaw odpowiedziećź na wpis, w którym odniosłem się do prostackiego i chamskiego filmiku RP podlinkowanego przez haena.
            • wachmistrz_soroka Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:22
              ayran napisał:

> To w tej sprawie nie ma nic do rzeczy - ja komentuję tylko i wyłącznie podlinko
              > wany chamski i pryimitywny filmik, którym - jak rozumiem - obaj z haenem się za
              > chwycacie.

Filmik jest chamski i prymitywny,tu się zgadzam.
              Na tym forum jest jednak mnóstwo podobnych,chamskich filmików,zdjęć oraz wypowiedzi.
              Wszystkie w ten sam sposób komentujesz?
              Czy tylko "działasz" selektywnie.
              • ayran Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:38
                Nie czytam wszystkich postów, w związku z czym nie jestem w stanie skomentować wszystkich, które uznam za chamskie. Ale - jak rozumiem - można w tej mierze liczyć na ciebie.
                • wachmistrz_soroka Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 10:46
                  ayran napisał:

> Nie czytam wszystkich postów, w związku z czym nie jestem w stanie skomentować
                  > wszystkich, które uznam za chamskie. Ale - jak rozumiem - można w tej mierze li
                  > czyć na ciebie.

Takiej odpowiedzi się spodziewałem.
                  Źle mnie zrozumiałeś.
                  • ayran Re: O harem trzeba w końcu zadbać 04.01.12, 11:08
                    wachmistrz_soroka napisał:

> Takiej odpowiedzi się spodziewałem.
                    > Źle mnie zrozumiałeś.

Innymi słowy - spodzeiwałeś się, że cię źle zrozumiem.
                    Proponuję, byś formułował pytania z intencją, by rozumieć się dobrze.
              • haen2010 Prawda nigdy nie jest chamska 04.01.12, 11:54
                Co najwyżej bolesna dla bezkrytycznych wielbicieli osoby czy parti. Bartuś nie raz udowodnił, że dla kariery powie wszystko i zrobi wszystko. Włączając w to również zwyczajne złajdaczenie się.
                • ayran Re: Prawda nigdy nie jest chamska 04.01.12, 12:23
                  No tak - ten durny filmik Palikota to sama prawda. Trzecia góralska.
                  • haen2010 Palikot tak to opisuje (z błędami) 04.01.12, 12:37
                    Bartosz Arłukowicz

Mieliśmy razem z nim i Kaliszem tworzyć „Nowoczesne państwo”. Przeżyłem szok jak się dowiedziałem, że przeszedł do PO za stanowisko ministra. Ja dowiedziałem się o tym z gazet! Po sześciu miesiącach rozmów i ustaleń, wizyt i planów. Razem z nim do PO poszła nasza strategia! Po wyborach został nagrodzony za utrudnianie budowania alternatywy przez lewicę i objął funkcje ministra zdrowia. Całkiem niedawno dowiedziałem się, że w jego sprawie dzwonił do Tuska Kwaśniewski prosząc, aby Tusk nie brał go do PO. Wcześniej dwukrotnie namawiał samego Arłukowicza do nieprzechodzenia. Kariera okazała się silniejsza dla niego niż wszystkie te okoliczności. Kiedy o tym gadałem wszyscy podsumowywali – wybrał dla siebie dobrą drogę! Czyżby? Arłukowicz jest sensatem. Szybko wpada w panikę, często zachowuje się jak człowiek całkiem zagubiony. Tuska do będzie wyprowadzało z równowagi, więc go znienawidzi! Objęcie fotela ministra przez Arlukowicza w tym momencie, w kryzysie, w rządzie który nie ma woli zmian, to raczej szybki koniec kariery."

Nie ma powodu, by mu nie wierzyć. Tak to wszystko wyglądało, kiedy Tusk kupował sobie Bartusia za lewiznę ministerstwa. Pewnie mu też wtedy i Miodową obiecał. Tuski naprawdę bali się Ruchu Palikota. I mieli rację. Nie rozumiem twojej ślepoty na jedno oko i wyłączenia z myslenia jedenj półkuli.

Bartuś wcale nie jest sensatem. Palikotowi znaczenie słowa się popieprzyło.

• ayran Re: Palikot tak to opisuje (z błędami) 04.01.12, 13:36
                      No dobrze - a co ten wywód Palikota ma wspólnego z twoim twierdzeniem o "prawdziwości" owego żałosnego filmiku?
                    • ave.duce Re: Palikot tak to opisuje (z błędami) 04.01.12, 16:21
                      No i wszystko jasne ;) Arłukowicz - zdrajca!
      • remez2 Jedno muszę przyznać - 04.01.12, 12:40
        Gabinet Osobliwości Sztukmistrza z Lublina trzyma równy poziom.
    • stanczyk-5 Re: Tusk podwija ogon 04.01.12, 11:11
      Prezes Jaroslaw w wieli publicznych wypowiedziach
      tesknil by nad Wisla byly Wegry,zeby byl Budapeszt

a teraz kleknijmy w podziece,ze Pan Tusk niepodwinol
      ogona i niewycofal sie z wyborów!
    • lionold Re: Sam wygladasz huyen jak ogon 04.01.12, 12:21
      krowy, która ma srac_zkę.
    • ave.duce Tusk podwija ogon ... juz podwinął! 04.01.12, 17:10
      forum.gazeta.pl/forum/w,28,132068502,132068502,Tusk_podwinal_ogon.html
      Specjalizacja na FK > ogonologia tuskowa stosowana ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka