Dodaj do ulubionych

Palikot o ACTA

24.01.12, 16:19
ACTA to początek inwigilacji, cenzury, autocenzury, eliminowania niesłusznych i myślących inaczej.
Obserwuj wątek
    • icek.goldberg Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 16:29
      Janusz Maryjan, absolwent KUL-u, wydawca OZONu teraz szuka poparcia zboków i transseksów, ale na przyszłość, jako naczelny błazen Rzeczypospolitej planuję wrogie przejęcie partii "Krasnale i Gamonie"
    • domis086 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 16:34
      Janusz wlasnie jest z ludzmi na Jasnej w Warszawie
      www.youtube.com/watch?v=RV2EqP1OkQY
      • yoma Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 17:18
        Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne wdrożenie cholernego ACTA?
        • l_zaraza_l Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 19:24
          yoma napisała:

> Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne wdroże
          > nie cholernego ACTA?

Rzeczywiście, w pływ ma nijaki bo wszystko już ustalono poza Sejmem.
          • yoma Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 22:41
            Taaak?
            • kzet69 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 22:45
              Ano tak...
              "Minister kultury Bogdan Zdrojewski: umowa ACTA będzie w Polsce obowiązywać, nawet jeśli nie zostanie ona ratyfikowana przez parlament"

www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/522978,Walka-o-ACTA-Anonymous-publikuja-bazy-danych-Relacja-na-zywo
          • wachmistrz_soroka Re: Palikot o ACTA 25.01.12, 09:05
            l_zaraza_l napisała:

> yoma napisała:
            >
            > > Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne
            > wdroże
            > > nie cholernego ACTA?
            >
            > Rzeczywiście, w pływ ma nijaki bo wszystko już ustalono poza Sejmem.

Założyłem osobny wątek na temat dlaczego J.Palikot w ogóle milczał w sprawie ACTA?
            Nie wiedział o pracach w Europarlamencie? nie słyszałem,żeby przedtem ten temat go interesował.Gdzie jego "lewicowa" wrażliwość?
    • mr.sajgon Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 23:51
      nowakapotka napisał:

> ACTA to początek inwigilacji, cenzury, autocenzury, eliminowania niesłusznych i
      > myślących inaczej.

Pieprzy jak zwykle, to juz trwa od paru ladnych lat.
      • kzet69 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 23:59
        Ale po raz pierwszy zostaje zdefiniowane w prawodawstwie obowiązującym UE a nie w aktach prawnych powstających jak grzyby po deszczu w ramach "walki z terroryzmem" w poszczególnych krajach.
    • wiosnaludzikow Orwell to przewidział 25.01.12, 06:25
      Ministerstwo Miłości Tuska też. (Polityka miłości)
    • marouder.com Bardzo glebokie:) 25.01.12, 07:54
      Na tym jednak tiul nie pojedzie:)
      • anmanika Re: Bardzo glebokie:) 25.01.12, 08:34
        Mimo to jeszcze pięć miesięcy temu ani PiS, ani PSL ani Janusz Palikot nie zgłaszali żadnych uwag do projektu, kiedy był on przedstawiany na forum sejmowej komisji ds. Unii Europejskiej.
        • marouder.com Moja Droga... 25.01.12, 08:45
          ..zarowno ja jak i kilka innych osob wskazywalismy na ten dokument swiadczacy o celach polskij prezydencji.
          O userach swiadczy, ze mieli nas wtenczas w doopie.
    • zoil44elwer Re: Palikot o ACTA 25.01.12, 09:03
      Między Bugiem,Odrom a Nysom to my internauty najważniejsze som.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka