nowakapotka 24.01.12, 16:19 ACTA to początek inwigilacji, cenzury, autocenzury, eliminowania niesłusznych i myślących inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
icek.goldberg Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 16:29 Janusz Maryjan, absolwent KUL-u, wydawca OZONu teraz szuka poparcia zboków i transseksów, ale na przyszłość, jako naczelny błazen Rzeczypospolitej planuję wrogie przejęcie partii "Krasnale i Gamonie" Odpowiedz Link Zgłoś
domis086 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 16:34 Janusz wlasnie jest z ludzmi na Jasnej w Warszawie www.youtube.com/watch?v=RV2EqP1OkQY Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 17:18 Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne wdrożenie cholernego ACTA? Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 19:24 yoma napisała: > Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne wdroże > nie cholernego ACTA? Rzeczywiście, w pływ ma nijaki bo wszystko już ustalono poza Sejmem. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 22:45 Ano tak... "Minister kultury Bogdan Zdrojewski: umowa ACTA będzie w Polsce obowiązywać, nawet jeśli nie zostanie ona ratyfikowana przez parlament" www.polskieradio.pl/5/3/Artykul/522978,Walka-o-ACTA-Anonymous-publikuja-bazy-danych-Relacja-na-zywo Odpowiedz Link Zgłoś
wachmistrz_soroka Re: Palikot o ACTA 25.01.12, 09:05 l_zaraza_l napisała: > yoma napisała: > > > Jeżeli się nie mylę, Janusz jest posłem i ma niejaki wpływ na ewentualne > wdroże > > nie cholernego ACTA? > > Rzeczywiście, w pływ ma nijaki bo wszystko już ustalono poza Sejmem. Założyłem osobny wątek na temat dlaczego J.Palikot w ogóle milczał w sprawie ACTA? Nie wiedział o pracach w Europarlamencie? nie słyszałem,żeby przedtem ten temat go interesował.Gdzie jego "lewicowa" wrażliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
mr.sajgon Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 23:51 nowakapotka napisał: > ACTA to początek inwigilacji, cenzury, autocenzury, eliminowania niesłusznych i > myślących inaczej. Pieprzy jak zwykle, to juz trwa od paru ladnych lat. Odpowiedz Link Zgłoś
kzet69 Re: Palikot o ACTA 24.01.12, 23:59 Ale po raz pierwszy zostaje zdefiniowane w prawodawstwie obowiązującym UE a nie w aktach prawnych powstających jak grzyby po deszczu w ramach "walki z terroryzmem" w poszczególnych krajach. Odpowiedz Link Zgłoś
wiosnaludzikow Orwell to przewidział 25.01.12, 06:25 Ministerstwo Miłości Tuska też. (Polityka miłości) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Bardzo glebokie:) 25.01.12, 07:54 Na tym jednak tiul nie pojedzie:) Odpowiedz Link Zgłoś
anmanika Re: Bardzo glebokie:) 25.01.12, 08:34 Mimo to jeszcze pięć miesięcy temu ani PiS, ani PSL ani Janusz Palikot nie zgłaszali żadnych uwag do projektu, kiedy był on przedstawiany na forum sejmowej komisji ds. Unii Europejskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.com Moja Droga... 25.01.12, 08:45 ..zarowno ja jak i kilka innych osob wskazywalismy na ten dokument swiadczacy o celach polskij prezydencji. O userach swiadczy, ze mieli nas wtenczas w doopie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Palikot o ACTA 25.01.12, 09:03 Między Bugiem,Odrom a Nysom to my internauty najważniejsze som. Odpowiedz Link Zgłoś