jozef.moneta 16.02.12, 23:08 KRRiT szacuje, że dziennie telewizję Pana Rydzyka ogląda średnio 6 tys. ludzi Właśnie Pan Rydzyk oświadczył, że zebrał 1,4 MLN podpisów pod petycją za przyznanie jego mediom miejsca na multipleksie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
douglasmclloyd Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:11 jozef.moneta napisał: > KRRiT szacuje, że dziennie telewizję Pana Rydzyka ogląda średnio 6 tys. ludzi > Właśnie Pan Rydzyk oświadczył, że zebrał 1,4 MLN podpisów pod petycją za przyzn > anie jego mediom miejsca na multipleksie. 1394000 z Ameryki Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:12 od zabłąkanych czikagowskich turystów z wizą przeterminowaną ? Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:14 To jest nieważne. Rydzyk ogłupia miliony no i nie ma pieniędzy. Co innego ITI, bankrut z długiem 3,2 miliarda PLN i notorycznymi stratami od 3 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:28 Do paki z Rydzykiem? Ja bym na twoim miejscu z Putinem nie zadzierał.On dba o swoich agentów. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:38 To na czesc loginu tego czopka powyzej Odpowiedz Link Zgłoś
icek.goldberg Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:44 Ojc biznesmen chce za multipleks płacić podpisami? Bo, jak twierdzi, pieniędzy nie ma!!! Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:55 kłopot w tym że rydzykowe mają i chcą płacić. Ale im koncesji nie chca dać. Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Coś mi tu nie gra 17.02.12, 00:41 losiu4 napisał: > kłopot w tym że rydzykowe mają i chcą płacić. Ale im koncesji nie chca dać. Rydzykowe może i mają, ale Rydzyk nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
l_zaraza_l Re: Coś mi tu nie gra 17.02.12, 00:01 icek.goldberg napisał: > Ojc biznesmen chce za multipleks płacić podpisami? Bo, jak twierdzi, pieniędzy > nie ma!!! Własnoręczny podpis + pesel + inne = bezcenne dane Odpowiedz Link Zgłoś
platfusy.do.paki Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:47 To jest proroczy nick, zakarbuj to sobie w pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef.moneta Re: Coś mi tu nie gra 17.02.12, 00:09 Co winni są ludzie z płaskostopiem? Odpowiedz Link Zgłoś
losiu4 Re: Coś mi tu nie gra 16.02.12, 23:53 a co Ci właściwie nie gra? Pozdrawiam Losiu Odpowiedz Link Zgłoś
zimny-prysznic Zbierali te podpisy we wszystkich parafiach 16.02.12, 23:57 i po ogloszeniu z ambony by podpisywac moherowe babcie bez patrzenia podpisywaly dla Rydzyka weksel in blanco tez by podpisały Odpowiedz Link Zgłoś
xyaida2700 Re: Coś mi tu nie gra 17.02.12, 02:50 osobiście znam bardzo dużo ludzi, którzy słuchają stacji Rydzyka i jego tv. Osobiście go nie słucham bo wnerwia mnie swoim fałszem i materializmem. Poza tym często jest bardzo niekulturalny. Działa mi na nerwy, on i jego fałszywe, uśmiechnięte gębule dziennikarzuni zza otwartej kiesy. Wykorzystywaczy głupich, naiwnych emerytek w stylu moich ciotek, które sobie od ust odejmą a na radio ukochane zapłacą. Fakt - jeżeli sprawia im przyjemność słuchanie tego radia - czemu nie? To tak, jakby płaciły za wizytę w solarium, czy u kosmetyczki. Tylko kosmetyczka już starym babciom nie pomoże, a Rydzyk - chociaż wesprze a duchu. Za to się płaci - przynajmniej taniej niż u psychologa. We mnie ten człowiek nie budzi zaufania, a nawet wręcz przeciwnie = ta sama ekipa, co Po, Palikot i inni, tylko w komżach, nuda i ... nie powiem co, by nie urazić uczuć Odpowiedz Link Zgłoś