Gość: Jan IP: 5.5R* / 4.17.141.* 18.06.04, 23:50 To skandal,ze wczoraj cielas jak szalona watki demaskujace kolaboranta komunistow Giertycha, a dzisiaj pozwalasz szmatom z LPR pluc na Kuronia. Jaki masz w tym interes,kobieto ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 18.06.04, 23:59 A gdzie widzisz te wątki? Wszystkie wpisy sprzeczne z regulaminem usuwam. Jak czegoś nie usunęłam, to znaczy, że nie zauważyłam jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: 5.5.* / 80.58.34.* 19.06.04, 00:04 Dlaczego cielas wczoraj antygiertychowe, najpîerw ? Poza tym przed chwila zasygnalizowalem jeden mowiacy o Kuroniu jako o Zydzaie wczysto LPRackim stylu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:06 Ale gdzie jest ten wątek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.cajun.net / *.cajun.net 19.06.04, 00:11 Co do antygiertychowych jest ich cala mlasa na oslej. Zrobilem wlasnie przeglad. Nie chodzi o moje watki. Przegladnij sobie szmatlawe wppisy katofaszystow pod watkami dotyczacymi J.Kuronia. Za duzo tego zeby podawac ci linki. Podaje ci do tego watku,ktory sygnalizowalem 2 razy kliknieciem,bez skutku. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13555562 Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:18 Dzięki, wyrzuciłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan [...] IP: *.org 19.06.04, 12:50 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cenzura Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.e-loko.pl 21.06.04, 18:27 Giwi, rob tak dalej, a dostaniesz premie! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:05 Zwróć uwagę na wieloimienną nadawczynię z zagranicy. Ostatnio podpisywała się jako Halinka. Nie dość, że pisze obraźliwe brednie, to jeszcze spamuje swój tekst we wszystkich wątkach O Jacku Kuroniu. Kagan też spamuje. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:08 Halinkę (aktualnie) znam, cały czas wycinam posty, podobnie spamy Kagana. Problem w tym, że nie siedze cały czas przy komputerze. Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:10 Rozumiem. Nie ponaglam Cię. Swoim poprzednim wpisem chciałam Ci trochę pomóc:) Nie zazdroszczę Ci ostatnich dni. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:17 Ja tez rozumiem, dzięki. :-) Naprawde bardzo pilnuję tych wątków o Kuroniu i przeglądam, gdy tylko tu siadam. Co za rok, tyle wybitnych osób odeszło... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 19.06.04, 00:27 Gdybyśmy nie wdawali się w polemiki z autorami takimi jak Kagan, nie byłoby problemy.Dyskusje z nim to zbytek kurtuazji. Słonimski napisał kiedyś:jaeśli nie wiesz jak się zachować, zachowaj się przyzwoicie. Giwi faktycznie nie zazdroszczę ostatniego roku :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.org 19.06.04, 12:52 W odroznieniu od PZPRowcow typu Kuronia, nikomu nie kaze polemizowac ze mna! Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:27 giwi napisała: > Ja tez rozumiem, dzięki. :-) Naprawde bardzo pilnuję tych wątków o Kuroniu i > przeglądam, gdy tylko tu siadam. Co za rok, tyle wybitnych osób odeszło... Niestety. A najsmutniejsze jest to, że zawsze znajdą się chętni do tańców nad trumną:( Ja przynajmniej nie muszę czytać wszystkich takich wpisów. Powinnaś na ten weekend dostać kogoś do pomcy. Może Jan by zechciał Cię wesprzeć :-) Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Donosik 19.06.04, 00:35 KKK jest wyjątkowo wredny i wulgarny, bo tylko tytułach się wypisuje. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13500279&a=13553557 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Donosik c.d. 19.06.04, 00:38 A Halinka to aktualnie "Milusińska". Coraz bardziej pomysłowe nicki wymyśla, ale nadal spamuje. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13500279&a=13554049 Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Donosik c.d. 19.06.04, 00:56 Nie ma sprawy. Niestety, więcej nie podsunę, bo idę spać. Wytrwaj jakoś do rana. Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Donosik c.d. IP: *.org 19.06.04, 14:25 Donosicie do giwi jak Kuron na UB bedac w PZPR za Stalina... :( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Donosik c.d. 19.06.04, 17:40 Gość portalu: Kagan napisał(a): > Donosicie do giwi jak Kuron na UB bedac w PZPR za Stalina... :( Ha, Ha!!! I po tych donosach ubek Kagan nadal ma się dobrze, jak za czasów jego ojca duchowego Stalina. Ależ ty musisz cierpieć dzisiaj. Przecież dla sługi Złego świdectwo miłości jest zagrożeniem istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody Odwracasz kota ogonem IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 22:35 Jestem mlody, ale wiem, że stalinowcami to była cała rodzina Michników (Szechterów) Bermanów (Borowskich), Kwaśniewskich (Stolzmanów), stalinowcem był też Kuroń. Po śmierci wodza odsunięto te podłe świnie od władzy, a one zaczęły walczyć o ponowne jej objęcie wykorzystując do tego naiwnych robotników. Izabella, co Ty odwracasz kota ogonem. To się nie da. My, nawet młodzi wiemy kto był stalinowcem, kto wprowadził w Polsce terror UB-ecki. Jeżeli bronisz stalinowców, morderców UB-eckich tzn. jesteś jedną z nich. Ale nie kłam, bo to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nagus Re: Odwracasz kota ogonem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 22:44 Oj, na prawdę jesteś jeszcze maluśki. Może rączusie masz już duże ale rozumek tylko tyci, tyci,,,Musisz poczekać na Sw. Mikołaja, to może Ci doniesie trochę rozumku. Albo poproś rodziców, to może ci dokupią. Pa! Dziecinko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Re: Odwracasz kota ogonem IP: *.chello.pl 19.06.04, 22:47 Gość portalu: mlody napisał(a): > Jestem mlody, ale wiem, że stalinowcami to była cała rodzina Michników > (Szechterów) Bermanów (Borowskich), Kwaśniewskich (Stolzmanów), stalinowcem był > > też Kuroń. Po śmierci wodza odsunięto te podłe świnie od władzy, a one zaczęły > walczyć o ponowne jej objęcie wykorzystując do tego naiwnych robotników. > Izabella, co Ty odwracasz kota ogonem. To się nie da. My, nawet młodzi wiemy > kto był stalinowcem, kto wprowadził w Polsce terror UB-ecki. Jeżeli bronisz > stalinowców, morderców UB-eckich tzn. jesteś jedną z nich. Ale nie kłam, bo to > nic nie da. Skoro jesteś młody, to jest nadzieja, że się jeszcze czegoś dowiesz i sam sobie powiesz - "ale ja byłem głupi za młodu". Ucz się i pracuj, a dojdziesz do celu mój młody nieprzyjacielu. Iza Odpowiedz Link Zgłoś
giwi.giwi Re: Donosik c.d. 21.06.04, 13:31 Donosicielkami zajmiemy się w dalszej kolejności, bo przeszkadzają nam w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:37 Wczoraj były dwie osoby w ciągu dnia. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Odszedł również Kukliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 00:32 giwi masz na myśli płk. Kuklińskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Odszedł również Kukliński IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 19.06.04, 00:37 Zdrajcom sie płaci, ale nie stawia pomników Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Odszedł również Kukliński 19.06.04, 00:43 Płk. Kuklinski jest dla mnie postacią kontrowersyjną. Powiem szczerze, że nie potrafię go ocenić. Nie wiem, czy jest bohaterem czy zdrajcą. Ale wiem jedno, że zapłacił straszną cenę, stracił synów, rozpadła mu się rodzina. Poza tym my przeciez tak naprawdę nie wiemy co było i jak było, nikt nie podał wszystkich szczegółów i prędko jeszcze nie poda. Tak mi się zdaje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek Re: Odszedł również Kukliński IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 19.06.04, 00:52 Był oficerem. Nobles oblige. Nie wiem co nim kierowało. I nie ma to własciwie znaczenia. Czyn którego dokonał,nazywa sie zdradą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek wg ciebie posluszne gestapo slusznie mordowalo ? IP: *.idecod.net / 195.167.228.* 19.06.04, 11:29 Jezeli traktujesz czlowieka jako pozbawionego rozumu wykonawce kazdego rozkazu wodza powinienes usp^rawiedliwic wszystkich bandziorow swiata. kazdy z nich mial przeciez jakiegos szefa. Szefow mieli rowniez nasi rozimi siepacze UBecy. Ty bronisz siepaczy, a nie tych ktorzy zdemaskowali ich metody i ujawnili swiatu zamiary. Specyficzna kierujesz sie moralnoscia zaprawde. Nie chcialbym miec z kims takim jak ty do czynienia w zyciu. Nie mialbym dla ciebie ani szacunku,ani zaufania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg "kontrowersyjny" Kukliński IP: *.b.dial.de.ignite.net 19.06.04, 12:23 Sprawa Kuklińskiego jest papierkiem lakmusowym. Budzi taką wściekłość dawnych beneficjentów PRL, ponieważ jego decyzja - jeśli wczytać się w jej głębszy sens - obnaża kłamstwo i oportunizm ich własnych postaw decyzji życiowych. Kukliński zdradził tych, którzy dławili suwerenność Polski. Tę prostą prawdę usiłują zakrzyczeć teraz hałaśliwymi oskarżeniami powołującymi się na honor i przysięgę oficera. Bzdura. Te zarzuty padają z ust ludzi, których biografie są kpiną z takich pojęć jak honor albo wierność ideałom. Czynią to, ponieważ nonkonformizm Kuklińskiego ujawnia w takim samym stopniu nędzę moralną PRL-u, jak przypadki żołnierzy wehrmachtu odmawiających współuczestnictwa w zbrodniach na ludności cywilnej, rzeczywisty charakter III Rzeszy. Niezorientowanym przypomnę, że jeszcze do niedawna dezerterzy z wehrmachtu byli uznawani w Niemczech za zdrajców. Ich ułaskawienie bylo nie do przeprowadzenia w bundestagu, ponieważ mogłoby być uznane za policzek dla większości obywateli III Rzxeszy, którzy nie mieli problemów z wykonywaniem szaleńczych rozkazów Hitlera. To właśnie dlatego sprawa dezerterów była w Niemczech tak długo tak tak "kontrowersyjna" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtek podtrzymuję swoja opinię IP: *.unicity.pl / 80.51.254.* 19.06.04, 12:47 Zdrajca jest zdrajcą. I nie oceniaj mnie. Nie znasz mnie ani mojego życiorysu. Oceniam czyn, a nie jego uwarunkowania. Paralele z gestapo i UB uważam za nadinterpretację. DIXI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wartburg papierek lakmusowy IP: *.b.dial.de.ignite.net 19.06.04, 13:10 Gość portalu: wojtek napisał(a): > Zdrajca jest zdrajcą. I nie oceniaj mnie. Nie znasz mnie ani mojego życiorysu. Zgadza się. Nie znam, ale mogę się domyślać... I to wcale nie tak mało. Napisałem w pierwszym zdaniu mojego postu, że sprawa Kuklińskiego jest papierkiem lakmusowym. > Oceniam czyn, a nie jego uwarunkowania. Z punktu widzenia maszyny do wykonywania rozkazów? Gratuluję niezależnego umysłu. Paralele z gestapo i UB uważam za > nadinterpretację. A więc to tu boli? DIXI! Zanim coś powiesz, pomyśl może. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Re: papierek lakmusowy IP: *.chello.pl 19.06.04, 20:53 Właśnie - poniżej jest post, którego autor Twoją tezę, Wartburgu najlepiej potwierdza. Według niego Kukliński jest zdrajcą, bo ujawnił plany "obronne" Polski (a nie plany wojenne ZSRR), natomiast Kuronia należy potępiać, bo należał do PZPR w latach pięćdziesiątych. Oczywiście autor tych "mądrośći" nie zauważa żadnej sprzczności w swoim myśleniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Odszedł również Kukliński IP: *.org 19.06.04, 12:53 Kulkinski sprzedal USA plany obrone Polski, ktorych ujawnienie wrogowi z NATO moglyby spowodowac wecej ofiar wsrod Polakow: wojska i cywili... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kali Re: Odszedł również Kukliński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 08:52 Giwi życzę ci abyś dożyła stu i więcej lat (ze świadomością rzcz jasna faktu historycznego)byłabyś żyjącym świakiem amnezji wszystkich michnikowców, bo we wszystkich podręcznikach do historii Kukliński uznany będzie za bohatera a politycy lewicy za zdrajców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.org 19.06.04, 12:51 Mnie tak latwo z forum sie nie pozbedziesz, agentko Mossadu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syjanim Każdy syjanim ma obowiązki IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 19.06.04, 12:55 Każdy syjanim ma obowiązki, ale tylko wobec Swojego Narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.org 19.06.04, 12:49 Giwi! Nie uda ci sie zakneblowac mi ust! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 00:31 Gość portalu: Jan napisał(a): > To skandal,ze wczoraj cielas jak szalona watki demaskujace kolaboranta > komunistow Giertycha, a dzisiaj pozwalasz szmatom z LPR pluc na Kuronia. Jaki > masz w tym interes,kobieto ? Drogi Janie! Jak myślisz, czy Giwi powinna ciąć wątki szmat opluwających kościół za pieniądze "FiM i "Nie"? PS. Janie pomyliłeś się . Kościół na pewno zamordował nie dziesiątki milionów ludzi, a dziesiątki miliardów ludzi. To tak, jak z wpłatami do Watykanu 65 mld złotych przez Polskę (35% budżetu). Dlaczego tego nie ciągniesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Antykaganie ! Jest "Jan" i "jan".Odrózniaj nas. IP: 81.219.98.* 19.06.04, 00:36 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan [...] IP: *.org 19.06.04, 12:55 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan oj ! wypełzło katofaszystowskie robactwo,wypełzło IP: 81.219.98.* 19.06.04, 00:46 pacziemu ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=13555941 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Katofaszysci nie chca slyszec o kanaliach z LPR IP: 5.5R* / 4.17.141.* 19.06.04, 11:41 J.Giertych namawial Gomulke pisemnie do strzelania do robotnikow poznanskich. Maciej lizal tylek Jaruzelskiemu,byl fanem sowieckiego "domu" ZSRR, stalinowskim PAXiakiem i w ogole tym, ktorym wszyscy nozmalni ludzie gardzili i gardza do dzis. Nie wiem jak to sie wszystko w tych katofaszystowskich glowach uklada. Czy podwojna moralnosc i specyficzne poczucie sprawiedliwoscizawsze byly cecha malych dyktatorow i potencjalnych mordercow ? Sredniowieczne zarzady KK i dyktatury faszystowskie nasuwaja wyraznie te skojarzenia i stwarzaja obawy co do ich zamiarow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maryna ze Młyna J. Kuroń - postać KONTROWERSYJNA i koniec IP: *.twmi.rr.com 19.06.04, 01:30 NIKT NIE opluwa tow. J.Kuronia lecz wiele forumowiczów opisuje AUTENTYCZNE zachowania, wypowiedzi i filozofe życiowe Kuronia z jego CAŁEGO życia. Polityczne postawy Kuronia w różnych jego okresach życia były i ZAWSZE bedą bardzo KONTROWRSYJNE, dlatego że Kuroń zmieniał swoje poglady jak w kalejdoskopie oraz zmieniał jako wyrostek pozycje na tej SAMEJ BARYKADZIE polityczne, ale zawsze był lojany wobec jednych .....rozumiecie kogo mi chodzi...ale to już Kurania sprawa gdyż każdy ma tam jakąś tozsamość. Czy ktoś ma o to do niego pretensje ? NIESTETY. Nikt mieć pretesji o to mieć NIE MOŻE. FANATYCY - Fani Kuronia UDAJĄ lub nie chcą nawet słyszeć o tym co wyprawiał Kuroń w czasach REALNEGO SOCJALIZMU. Wsadzie wiec swoje łeby w piasek. Kuroń WSZYSTKO OSOBIŚCIE opisywał jak był w sumie słaby i NIE UCZCIWY nawet wobec samego siebie. Nie wszystkich stać na to, ale to też nie jest zaszczytem. Dyskutowanie nad wnętrzem Kuronia FANATYCY-Fani jego osoby nazywają "opluwaniem Kuronia". W GW jest pełno przyjacół Kuronia w tym sam Michnik, Luczywo itd. którzy usiłują na siłę swoimi pochwalnymi artykułami stworzyć LEGENDY i MITY o "nie naganosci", czystości i wielkości Kuronia, a jest to po prostu TYLKO siłowa MISTIFIKACJA i SZTUCZNOŚĆ. Niejaki "Jan" UBLIŻA, urzywa obelżywych słów i przezwisk pod adresem osób, które mają czeloność pisać o życiu Kuronia z lat 1945- 1970 opierajac sie na KREDO filozowicznym Kuronia z tego okresu pisane jego reką lub przytaczanie AUTENTYCZNYCH wypowiedzi Kuronia które są teraz bardzo KONROWERSYJNE i sam sie wstydził że coś takiego gadał ....lub miał taką filozofie zyciowo-polityczną. Niestety, AUTENTYCZNEGO życiorysu NIKOMU nie uda się zmienić obojętnie czy się to komuś podoba czy też nie podoba. Jeśli GW chce być w dziennikarskim interesie i mieć czytelników nie MOŻE, aż tak BEZCZELNIE MANIPULOWAĆ informacją tzn. ukrywać jedne fakty a MANIPULACYJNIE i nie proprcjonalnie uwypuklać rzeczy mało istotne, gdyż wtedy mamy do czynienia ze zwykła PROPAGANDĄ jak to mówi Rush Limbaugh. No "tnij" tzn. CENZURUJ "giwi" ten post, gdyż "jnowi" sie z całą pewnością nie spodoba bo niestety Kuroń pisał że "...być towarzyszem to brzmi dumnie..." ....no ciach.... bo prawda w oczy kole .... he he he Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Spamerka - antysemitka i antypolka się nam wpisała 19.06.04, 01:36 Ależ jesteś bezczelna spamerko wieloimienna! A kysz do rydzka kruchty, a kysz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rem Re: J. Kuroń - postać KONTROWERSYJNA i koniec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 09:06 Brawo Maryna, nic dodać ,kwintesencja życiorysów rewizjonistów ( zadziwiające, że każdy z nich mówi,że to była życiowa pomyłka, choć Miłosz wspomniał kiedyś o fascynującej przygodzie z komunizmem -niezłe jaja to tak jak kryminaliśći zchodzący na drogę cnoty mówią, że ich byli koledzy byli ok.). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek J.Giertych namawial do strzelania do robotnikow IP: 212.117.156.* 19.06.04, 11:44 M.Giertych lizal d.. Jaruzelowi i popieral stan wojenny oraz ZSRR, wszawa propagandzistklo z LPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: J. Kuroń - postać KONTROWERSYJNA i koniec IP: *.org 19.06.04, 13:00 faktem jest, ze Kuronia wywalili z PZPR zaraz po smierci Stalina w r. 1953za lewacka extreme: chcial on zrobic kariere w ZMP i PZPR oparta na walce z tzw. resztkami mentalnosci burzuazyjnej, czyli na donosicielstwie na polskich patriotow. Niestety, Kuron powinien siedziec za wspoludzial w zbrodniach stalinowskich, a conajmniej byc pozabawiony do konca zycia praw obywatelskich. O jego roli w pozbawieniu pracy milionow polskich robotnikow juz nie wspomne. Poczytajcie nekrolog napisany przez jego kumpla Balcerowcza we wczorajszej Rzeczypospolitej...;( Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Giwi - zostaw ślad po tym co wycięłaś. 19.06.04, 02:03 Jak coś znika bez śladu, to polemika z tym czyś wygląda na gdakanie idiotów. Jak jest [...] i nick bądź login, to widamo, że ktoś sprowokował do riposty. Tym razem już na pewno dobranoc:) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Giwi - zostaw ślad po tym co wycięłaś. 19.06.04, 02:13 Spamy usuwam na ogół bez śladu, ale mogę zostawiać niektóre kropki. Dobranoc. :- ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Giwi - zostaw ślad po tym co wycięłaś. IP: *.org 19.06.04, 13:01 Myslisz ze jestes Panem Bogiem tego forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan Re: Giwi - zostaw ślad po tym co wycięłaś. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.04, 12:19 Wspomiasz dobre czasy na Mysiej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.chello.pl 19.06.04, 04:34 Spamerka raz jeszcze: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13500279&wv.x=2&a=13553946 Ależ jest pracowita:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość który wyszedł Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku IP: *.chello.pl 19.06.04, 04:47 Następny spamer: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=13544353&a=13558662 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kagan [...] IP: *.org 19.06.04, 12:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 13:00 jeśli ktoś tu powinien być usuwany i banowany to HaHa Jan i Marek ich chamstwo i wulgarność przekraczają wszelkie granice. To przez tych osobników własnie forum prymitywnieje. Byłoby dobrze by to skrajne i nienawistne lewactwo po prostu zabanować i miałabyś giwi święty spokój Odpowiedz Link Zgłoś
iza.bella.iza Re: Giwi,tnij natychmiast watki LPR opluwajace Ku 19.06.04, 17:42 oszolom.z.radia.maryja napisał: > jeśli ktoś tu powinien być usuwany i banowany to HaHa Jan i Marek ich chamstwo > i wulgarność przekraczają wszelkie granice. To przez tych osobników własnie > forum prymitywnieje. Byłoby dobrze by to skrajne i nienawistne lewactwo po > prostu zabanować i miałabyś giwi święty spokój Ty się tak o to banowanie nie upominaj, bo na Ciebie w końcu popadnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan [...] IP: *.244.39-62.rev.gaoland.net 19.06.04, 18:30 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan [...] IP: 65.110.54.* 19.06.04, 18:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi.giwi Re: Donosik c.d. 21.06.04, 16:37 Donosicielki są mile widziane na Forum o forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giwi Re: Donosik c.d. IP: *.e-loko.pl 21.06.04, 18:26 Witam na tym moim forum mych wszystkich wspolpracownikow z ul. Mysiej. GIWI Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stąd Nawiązanie do tradycji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.04, 03:43 Gdy tak sobie przeglądam tę "dyskusję", to jako żywo przed oczami mam PRL (w okresie szczytowo-schyłkowym). Odpowiedz Link Zgłoś